RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
28.8.05 10:43

Je, to je divne ono ma to samo odhlasilo …
belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.8.05 16:29

Změna nicku

HOLKY,
VČERA JSEM ZJISTILA, ŽE MÁM STEJNÝ NICK S JEDNOU HOLČINOU TADY NA EMIMINU, JEN JÁ JSEM bebe A ONA JE Bebe. Bebe je registrovaná už dva roky, tak aby se to nepletlo, změnila jsem si nick na Bebet .

Nenechte se zmást, budu to pořád já. Doufám, že se neobjeví žádná bebet! To by mě trefil šlak. Pa,

bebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
28.8.05 16:35

Ahoj,
tak se hlásím s novým nickem. Docela mi to zamotalo hlavu, jen doufám, že vám ne.
Zatím pa, „uvidíme“ se zítra,

Bebet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
29.8.05 09:15

Ahoj holky, to jsem tu dnes první? :)
Začala jsem bojovat s pachy. Je to strašné maso. Je mi na zvracení skoro ze všeho-a to mi do teď skoro nic nebylo. Uuuuáááááá
V neděli jsem vařila smaženého kapra a nejen, že jsem ho nemohla jíst, ale budu ho v té kuchyni čuchat snad ještě měsíc.
A manžel byl hrát fotbal, pak si zašel s kamarády na pivo a já myslela, že se ráno zblázním, jak strašně smrdělo jeho povlečení tím hospodským kouřem. Fůůůůůůůůůůůjjjjjj
To se mi vůbec nelíbí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.8.05 09:42

Dobré ráno při pondělku,

já jsem dneska hrozně smutná! Tak najednou mi připadá, že můj manžel je nějaký vyměněný. Mám pocit, že prožívám největší zklamání v našem vztahu za celou dobu, co jsme spolu (12 let!).

Vždycky jsem si myslela, obzvlášť posledních několik měsíců, co jsme se snažili, že až to vyjde, bude ten nejroztomilejší mužíček na světě. Bude se ptát na miminko, zajímat se, brát ohledy..... Místo toho, když jsem řekla, že tam ty dvě čárky jsou, tak řekl: „No vidíš!“ a hotovo. Už to víme víc než týden, že se to podařilo. Po celou dobu se jen jednou nebo dvakrát zeptal, jak se mám, od té doby šlus! Musela jsem si sama říct, ať mi dá pusu. Dvakrát jsem ho upozornila, že si vůbec nevšímá miminka, že ono tam je, i když ho ještě pan doktor nevyfotil. Měla jsem pocit, že skoro z donucení mi dal pusu na břicho a od té doby zase nic. Jsem z toho na mrtvici. Hlavou mi letí myšlenky, které by těhotné ženské letět v žádném případě neměly. Dnes jsme snídali a já jsem se na něho dívala a říkala jsem si, jak ho nenávidím, že mě tak hrozně zklamal!!! A pak nenávidím sama sebe, že mám vůči němu takové pocity!! :oops: :cry: :oops:

Je mi z toho hrozně smutno. Nevím, co se stalo. Nevěří mi, že jsem těhotná? To bych neřekla. Bojím se, že se ani nezeptá, co doktor - pochybuji, že si pamatuje, že tam jdu zítra. To mě asi zabije!!! Budu mít fotečku mimíska a on se bude chovat tak, že ho to ani nezajímá! Nevím, co mám dělat. Říkala jsem si, že se třeba s tou myšlenkou sžívá, ale na to měl přece několik měsíců, co jsme se snažili!!!

Holky, omlouvám se, že vás tak zatěžuju, ale nemám to komu říct. Zatím jsem o svém těhotenství kromě manžela a vás nikomu neřekla, tak to ani nemůžu probrat se ségrou nebo s kamoškama. Nevím, co mám dělat. Je to hodný chlap, celý život byl víceméně pozorný a hodný, myslela jsem, že takový bude obzvlášť během mého těhotenství. A teď je, jako by mi ho vyměnili. Nechci ten hovor otevírat znovu - už jsem to udělala během minulého týdne a pak mi připadalo, že ho k pozornostem a něžnostem nutím (viz. vynucená pusa mimískovi). Ráda bych to udělala nějak rafinovaně, ale emoce mi to nedovolují. Dnes jsem se celé ráno na něho dívala, jako na největšího zrádce a nepřítele. Ach jo, máte nějako radu???? :cry:

Bebet

• Citovat
  • Upravit
906
29.8.05 10:07

Bebet to je mi děsně líto. Chlapi zatrápení :( :( :( Četla jsem kdysi, že chlap může s těhotenstvím dostat takový nějaký brutální existenční strach. Z toho že vás neuživí, že zklame jako chlap - živitel. Proto se možná snaží miminko nebrat na vědomí aby to nemusel řešit. Čert aby se v těch jejich hlavách vyznal.
Když to uznáš za vhodné, tak zkus napsat do poradny Mgr. Jandůrkové na www.porodnice.cz, třeba poradí-určitě v tom žensko-chlapském myšlení vyzná líp.
A rozhodně se netrap tím, že máš problém tohoto typu. U každýho někdy nastane krizovka. Takovej kix zažil určitě kazdý a kdo ne, tak ho to určitě jednou potká. Hlavu vzhůru a držím palce. :)

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.8.05 10:14

Ahoj Bebet,
já jsem zatím čekatelka, takže nemůžu poradit v těchto pocitec. Ale ze zkušenosti obecné bych řekla, že ten chlap si to musí nejdřív srovnat v hlavě a pokud jste měli doteď pěkný vztah, tak je to jen otázka času, než si na to zvykne. My se snažíme více než rok a letos v květnu, když měl manža 30 narozeniny, tak mi řekl, že by to mimi opravdu chtěl. Také jsem nechápala, že jsme začali už rok předtím, a že on ho chce teď od května.
A to, že si člověk někdy vynucuje pusu atd., to u nás také tak funguje, hlavně když se začnu ptát, jestli mě má rád, tak to je to samé.
Myslím si, že to určitě není žádný problém. Snaž se ho nepozorovat, raduj se, a uvidíš, že on za chvíli poroztaje.
Třeba je z těch, komu to trochu déle trvá.
Držím moc palečky, ať se daří mimískovi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
29.8.05 10:18

BEBETomlouvám se že vám lezu do denníčku, ale na tohle musím reagovat. Vím, že to bude znít v tom tvém rozpoležení, že to malinko zlehčuju, ale chlapi prostě takoví jsou, je to pro ně nová situace a neumí to vyjádřit tak jak bysme my ženské asi chtěly. Můj manžel je skvělý a taky jsme k výrobě miminka přistupovali s nadšením, že až se to povede bude to fajn…povedlo se rychle, hned druhý měsíc snažení. Když jsem mu řekla, že mám ten test pozitivní řekl mi: tak to je fajn ne? A pak nic, žádná slova…což ale vůbec neznamenalo, že z toho nemá radost. Chlapi tohle prostě vyjadřovat tolik neumí, jednak to mimi máš v bříšku ty, ty cítíš všechny změny a i kdybys mu to tisíckrát vyprávěla, stejně to nemůže pocítit jako ty…Mě se manžel vždycky zeptal, jak mi je, ale o mimi ani zmínka. Zlom nastal v tom, když jsem mu v 10tt přinesla první fotku z UTZ, řekla mu, že je tam jeden jediný mimísek, který už pěkně skotačil, bije mu srdíčko…Dlouze se na tu fotku díval, neřekl mi nic, ale pak jsem viděla jak si tu fotku scannuje do mobilu a má jí tam jako tapetu :lol: Takže počkej, oni jak to fyzicky necítí (pohyby) nebo nevidí (UTZ u doktora) tak to ještě vstřebávají, určitě to nemyslel zle a na miminko se těší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
29.8.05 10:43

manža

Bebet: vůbec se netrap, opravdu ne. Holky mají pravdu, že chlapi jsou prostě takoví. Mně ze začátku přišlo, že ten můj ani nebere na vědomí, že jsem těhotná, třeba i v tom, že jsem neustále pozadu, protože nezvládám jeho rychlou chůzi jak je mi špatně. Nebo že bych raději odpočívala a i mu to řeknu a on pak stejně chce, abych s ním šla venčit psici nebo podobné věci. Jsou to prkotiny, ale unavenou ženskou, které se chce spát, to sebere. Ze začátku se na mimi taky neptal, ani slovo… Je to opravdu tím, že chlap to bere úplně jinak - u nás teď například pořád ještě beru víc peněz, přestože on má lepší práci, ale je tam zatím jen chvilku. Takže je mi jasná ta obava, že zklame jako živitel rodiny, že nás nezajistí, že nebude dobrý táta a podobně. Nech manžela, ať se s tím vypořádá sám a až si to srovná, uvidíš, jak bude zase fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
29.8.05 11:51

dneska je tu nějaké smutno :(
i já mám nějak náladu pod psa. ani nevím proč :?
kde jste všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
29.8.05 11:58

kde jste

Já tu jsem, akorát dneska je dost frmol, tak víc pracuju :lol:

Moje nálada ujde, akorát mám děsnej hlad, tak asi vyrazím obstarat nějakou potravu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.8.05 12:29

Ahoj holky,
moc vám děkuju za rady a slova povzbuzení. Asi tomu mému chlapovi budu muset dát víc času. Jsem z toho pořád smutná, ale už to nevidím tak pesimisticky a definitivně. Snad se chytne nad fotečkou a nebo až se děťáko začne hýbat. Doufám, že to bude už nad fotečkou, protože si nedovedu představit, že bych byla „sama“ celé týdny.

Myslím, že má manžel docela strach z toho, jestli nás uživí. Já mám vyšší plat než on, navíc služební auto. Když přijdeme o můj příjem, zůstane to všechno na něm. Velmi se nám sníží životní úroveň (ne, že by teď byla vysoká - většinu toho, co vyděláme, dáme na splátku půjček, které jsme si vzali na koupi bytu) a zůstaneme bez auta, což nenesu vůbec dobře. Pořád to pro něj bylo „… až jednou budeme čekat miminko“ , a teď už to „jednou“ přišlo.

No nic, zítra jdu k panu doktůrkovi, tak vám hned zahlásím, jak to probíhalo a jestli byl mimísek vidět. Mějte se moc krásně a užívejte si drobísků v bříšku!!

Bebet

• Citovat
  • Upravit
906
29.8.05 12:35

My na tom s penězma taky nejsme zrovna nejlíp, protože splácíme hypo a ještě spoustu dalších věcí a s příchodem miminka a odchodem mého platu to bude asi docela maso, ale zvládli to jiní, zvládneme to taky. a zrovna tak i vy. jen si na to člověk musí zvyknout.
zítra určitě podej hášení, co nového v bříšku. :wink:
přeju ti klídek a pohodičku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.8.05 13:02

Ahoj holky, nic si z toho nedělejte. poslechněte si, co se přihodilo mě. Se svým mužem jsem byla devět let, letos v červnu jsme se vzali. V červenci jsem zjistila, že jsem těhotná, ale jaké bylo moje zděšení, když ten můj spolehlivej chlap, kterýho tolik miluju, mi řekl, že takhle to nechtěl (podotýkám, že mimi bylo plánované) a že odchází k rodičům. Už je to 5 týdnů… a nakonec jsem zjistila, že je s jinou slečnou… Takže na všechno jsem sama…

• Citovat
  • Upravit
944
29.8.05 13:24

teda...

Kajdo, tak to jsi machr a máš můj obdiv, že funguješ… Tvůj manžílek by asi potřeboval pěkně dostat na prdel, myslím ale, že mu to jednou dojde a bude mu moc moc líto, jenže už holt bude muset žít s tím, že si to pěkně pokadil… Příroda moc dobře věděla, proč nechává rodit ženský… Držím ti palce na všech svých končetinách a i to moje mimi ti určitě fandí!

Jinak s těma penězma - já ani nejdu na mateřskou, dám si oraz jen na pár měsíců a zas budu muset fungovat, protože u nás jeden plat nepřichází v úvahu a jelikož dělám na ŽL, mám to i horší s dávkama mateřský, jsou nižší než u zaměstnaných,takže by se nám ani nijak nevyplatilo. Ale jak říkám - zatím jsme zvládli všechno, proč bychom nezvládli tohle… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí