Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ranko holčiny.
Bebet moc moc ti gratuluju k miminku. A nebuď smutná z jednoho nerudnýho doktora. Já zažila totéž minulý týden a trvalo mi pár dní, než jsem to rozchodila. Bude to dobrý. Psala jsem ti na tvuj dotaz na doktora v Brně, tak tam mrkni a když budeě chtít, dej vědět.
Mamino ![]()
Belmi: držím palce a jsem úplně nervózní s čím příjdeš. Tak se hned ozvi.
Janinko: díky za utrogestan info
![]()
budu teď dělat děsně chytrou
![]()
mandragora
Ahoj všem těhulkám,
tak kdepak se dneska všechny schováváte?? určitě hodně pracujete, fuj v tomhle vedru.....
Belmi, tak co, jsem hrozně zvědavá jak jsi dopadla, co je s mimískem nového
Hned jak to půjde,t ak se ozvi, Mandragorka je taky napnutá ![]()
Já jdu k doktorce zejtra, když mi prodlouží neschopenku, tak se s ní musím domluvit, jak to vidí do budoucna, protože kdybych byla víc doma tak musím v práci kápnout božskou dřív
No šéf asi stejně tuší, už vím jak na to přišel, viděl mojí neschopenku, tak vyluštil z razítka Gynekologická ordinace… chlap jeden zvědavej ![]()
Teď jdu uvařit rejži ke kuřátku, mňnammmm, už mě trochu přecházejí chutě a začínám jíst normálně, ale žaludek na vodě občas zůstává ![]()
Janina
Ahooooj holky,
tak som späť v práci.
Mám tehu-knižku !!!
Na UTZ bolo všetko ako má, žubrienke bilo srdiečko, má 18 mm a doktor mal problém ju zamerať, pretože sa strašne vrtela ![]()
To pichanie je neškodné, presne ako ste tu písali, je to iba naťahovanie nejakých úponov.
Podľa dnešného UTZ nie som 7+4 ale 8+4, ale lekár vraví, že to asi budeme rátať ako ôsmy týždeň, nie deviaty.
Na kontrolu idem o 3 týždne a na odbery 19.10.
Pýtala som sa kedy môžem manžela zobrať na UTZ a vravel, že som ho mohla priviesť aj dnes
chudáčik, tak si zase aspoň zväčší fotečku.
A čo ma dostalo, bola švagriná. Stretli sme sa v čakárni, keď som celá šťastná a vyklepaná vyšla od doktora. Bolo by blbé sa za ňou nezastaviť. Keďže ja mlžiť neviem, tak som jej ukázala tehu knižku oj fotečku … netvárila sa z toho najšťastnejšie
Tak mi na oplátku zahlásila, že asi aj ona je tehotná, lebo jej to mešká a má pozitívne testy.
Ja nie som závistlivá, tak som jej nadšene pogratulovala a povedala, že budem držať palce. Švagriná je svokrin maznáčik, takže naše mimi bude vždy u svokrovcov na vedľajšiej kolaji.
Končím, musím makať.
belmi
AHOJ BELMI:
gratuluji k tomu malému cvičenci. ![]()
Jsem moc ráda, že je u vás všechno v pořádku.
Tvoje svagrova je myslim pekna koza ![]()
Ale nic si z toho nedelej. Vase mimi, az bude vetsi, tak samo pochopi, kdo za co stoji a kdo ne. Te je dulezite, ze je v pohode a zdrave a ze ho mama s tatou zboznuji ![]()
Tak si to pěkně užívej a nenech si ten zázrak nikým a ničím kazit.
Musím taky makat.
Zítra jdu na odběry, tak poreferuju, co se dělo.
Pa
mandragora
A čím ma ešte švagrovka vytočila - že či sme to vôbec chceli ?! Že sa pýta … pekne ma vytočila.
belmi
Belmi tak to moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!! Hlavně že jste v pořádku, jůůůů a už máš těhotenskou knížku, já chci takýýýýýý
![]()
A švragrovou nevnímej,takovýhle lidi Ti přece nebudou kazit takový krásný pocity, když jsi zrovna viděla mimíska
![]()
Tak se opatruj a pověs fotečku doma na nějaký důležitý místo !!!
pa pa holčiny, opatrujte se samozřejmě všechny a hlaďte bříška ![]()
Já jedu za svoji švagrovou, mají měsíční mimčo, tak se na ně jedu ještě s jednou čerstvou maminkou podívat ![]()
pa a užijte si krásný sluníčkový den!
Janina
belmi: kašli na tu kozu hloupou, když ani neví, že podobné věci se neříkají… akorát je mi teda líto toho jejího mimi, protože z toho co jsi psala mám dojem, že ona ze svého miminka moc nadšená není.. nebo ano?
Ahoj holky,
moc díky za gratulace. Dnes jsem se navíc dověděla HCG a mám ho přes 7 tisíc, což přesně odpovídá stáří miminečka.
Belmi: taky blahopřeju k těhu průkazce a k dobrým výsledkům. Ze švagrové si nic nedělej. Asi si myslela, že bude držet prim, ale vaše mimi bude o pár týdnů starší, tak je zklamaná, že si ji předběhla. Nakonec to dopadne tak, že se vaše dětičky budou kamarádit, uvidíš.
Mějte se krásně,
Bebet
belmi: tak teď už jsem vytočená i já. to je ale čůza.
musí být úplně blbá, když může něco takového vypustit z pusy.
promi'nte mi ty vulgarismy. tfuj.
tfuj.
to chce klid.
(Na vztek je dobry dobít polštář. vřele doporučuju
)
mandragora
Moc-moc kočky ďakujem za gratulácie aj reakcie na švagrovku.
Už som sa ukludnila a teraz mi príde blbé, že ju tak ohováram.
Má 21 aj s manželom, brali sa tento rok v dubnu a podľa jej slov sa snažli asi 9 mesiacov … teda asi skôr ona. Jej manžela pokladám za nezodpovedného synáčika bohatších rodičov, ktorý chcel mať od rodičov pokoj a keď im slúbili k svadbe 3-izbový byt, tak nemali asi čo riešiť. Sú to ešte decká. Ale svokra ho miluje pretože sa pri ňom bude mať dcérenka dobre. Švagriná nikde nerobí, pretože obyčajnú asistentku robiť nechce a švagrovi zohnal jeho tatinko teplé nudné miestečko bez zodpovednosti, s pekným príjmom v base.
Ja som sa s tým, že sa nám mimi nedarilo, manželovej rodine nechválila, preto asi reagovala tak nepríjemne … myslela si, že my sme sa pre mimi rozhodli a hneď to bolo … a možno ju fakt rozhodilo to, že ju o nejaký mesiac predbehnem ( ťuk-ťuk aby som to nezakríkla )
Holky, ako to, že vám už tak skoro berú krv a mne až v říjnu ?
belmi
vůbec ti nemusí připadat blbé, že ju tu tak ohováráš. ![]()
myslím, že je to úplně v pohodě. jen jsi to ze sebe potřebovala dostat, a dobře, že´s to udělala ![]()
mně budou brát krev zítra prvně a to budu začnu 10 týden (9tt+0)
ale zas na první velký UTZ mě doktor poslal už teď, a podle informací, které dosud mám, se má dělat až ve 12-14 týdnu.
jsem z toho jelen ![]()
mandragora
Holky modorooký,
nechcete si dát taky do podpisu lištu se stářím miminka? Abychom všechny měly přehled, která je jak daleko.
Já už v tom mám docela zmatek a zajímalo by mě to.
madnragora
No jasně, jdeme na to!!!!!!!!!!!!!!
""http://bd.lilypie.com/n27gp2/.png:http://bd.lilypie.com/n27gp2/.png
AHOJ HOLKY,
TEDY KRÁSNĚ JSTE SE ROZPOVÍDALI, TO JE DOBŘE. ![]()
MANDRAGORKO- VELICE RÁDA SI DÁM LIŠTU, JEN JSEM TECHNICKÝ ANTITALENT A NEVÍM JAK, PORADÍŠ? DĚKUJI.
JE MI STÁLE ŠPATNĚ, SICE NEZVRACÍM, ALE ŽALUDEK ODMÍTÁ COKOLIV PŘIJMOUT A ZASE KDYŽ NEJÍM JE MI JEŠTĚ HŮŘ, PROTOŽE MÁM ŽALUDEČNÍ VŘED, ACH JO ![]()
HOLKY, ZÍTRA JDU POPRVÉ SE SVÝM SYNEM DO ŠKOLY, MÁM Z TOHO PĚKNOU HRŮZU ABYCH MU TAM NEUDĚLALA OSTUDU, BUDU BULET JAKO ŽELVA, NEDÁVNO SE NARDIL A TEĎ JDE DO PRVNÍ TŘÍDY, STRAŠNĚ TO LETÍ. CHYSTÁTE SE TAKÉ NĚKDO POPRVÉ SE SVÝM VĚTŠÍM DÍŤÁTKEM?
Ahoj Babi:
z toho zítřejšího bulení si nic nedělej. Všechny maminky budou brečet. Já brečím už teď. A to čekám první mimi … ![]()
K té liště:
otevři si www.lilypie.cz, nahoře vedle „home“ klikni na „Create baby days“, zadej datum předpokl. porodu, vyber si jednu lištu a jedno mimi
a klikni na „create ticker“ vpravo dole
Potom zkopíruj (CTRL+C) to, co je v prostředním okně.
Zpět na www.emimino.cz si otevři „nastavení“ ( v každé diskuzi nahoře) a vlož (CTRL+V) do „podpis“
Pak si ještě zadej, aby se podpis vždy ukazoval a je to ![]()
Nezlob se, jestli to píšu moc podrobně - nechci nikoho urazit. ![]()
madnragora