RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
1.9.05 13:12
:lol: :lol: :lol:

no kdyby šlo o mě, tak já bych počítala ranní moč asi tak od 10 ráno. do té doby mám noc :lol: (něco na způsob králíka v klobouku :lol: ) (respektive ráda bych tu noc měla :wink: )

asi budeš mít václavko pravdu. ne že by mě to nějak trápilo, spíš jsem to považovala za dobrou filozoficko-těhotenskou otázku :lol: :lol: :lol:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
1.9.05 13:32

Ahoj těhulky!!!
tak už jsem zpátky od doktorky a mám samé dobré zprávy :lol: 8O :lol:
jsem z toho úplně paf a hrozně šťastná :lol: :wink:
Mimísek nám krásně roste, už má 21 mm a konečně mám první fotku z UTZ!!! No prostě náááádhera!!!! A nejdůležitější je, že ten ošklivák hematom se ztratil, takže už tam nepřekáží :D A do toho štěstí jsem dostala i těhu-knížku, takže jsem právě na vrcholu spokojenosti :lol: :wink: Všechno samozřejmě zaťukávám, aby nám to zdraví vydrželo, ale to si přejeme asi všechny těhulinky, že ano :wink:
Kvůli občasnýmu špinění zůstávám pořád doma a další kontrola je 13.9. a vezmu sebo i tatínka :wink: , ať ví do čeho jde :)
Belmi ty si pěkně uži dovolenku, chytej bronz a určitě se z chalupy ozvi :wink:
Tak a teď jdu tvořit lištičku, tak doufám, že se mi to holky zadaří, vy jste pěkný šikulky až se s nima tady pyšníte :roll:

Jo holky teď se u mě zastavila kamarádka co mě dlouho neviděla a hned na mě vyhrkla, jestli nejsem těhotná, prý větší prsa a už trošku bříško, tak jsem nezapírala :lol: Takže to, že už se nám některým bříška vyvalujou je asi normální :wink:

Pa

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
1.9.05 13:40

Ahoj Janinko. Mám z tebe velikou radost a taky jsem ti to pro jistotu zaklepala :lol:

Já už mám taky bříško. Sice myslím, že jeho většinu tvoří špek, ale stejně je takový jiný a taky mi nejde zatáhnout-což před tím šlo.
No jen ať nám pěkně rostou :wink:

mandrago

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
1.9.05 13:41

Janinko nemáš skener? Že bys nám tu fotku ukázala. Já ještě žádnou nemám a jsem desně zvedavá :oops:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
1.9.05 14:31

Ahoj Mandragorko,
díky moc, taky mi to příjde na bříšku spíš špek…
Fotku naskenuju a pošlu, jen musíš mě - technického antitalenta - navigovat, kam ho mám poslat, nebo kam uložit na eminino :?:

Zkoušim lištičku, tak doufám, že to vyjde, možná to bude s mým talentem na vícekrát…
Jo aktuálně jsem v 9tt+0, tak to jsem úplně stejně :lol: termín porodu mi řekla na 6.4.06 ( podle posl. MS by to bylo už 16.3., ale to nehrozí :wink: )

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
1.9.05 14:37

tak ještě zkoušim lištičku......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
1.9.05 14:40

Aha, tak už, hmmm musím se pochválit, jsem šikula, lištička je na světě..... :lol:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
1.9.05 14:52

Jani jsi šikulka šikovná :wink:
To je moc prima, že je tu někdo, kdo je stejnej pokročilec jako já :D

S tím obrázkem jsem to nezkoušela, ale zkus tohle:

vlevo v liště: v „hlavním menu“ „nová fotogalerie“
potom to bylo tuším nahoře vlevo „ultrazvuky“ a pak nahoře v liště „upload obrázku“ tam ti vyskočí okno a do toho bys ten obrázek měla vložit.

tak to zkus a uvidime 8O :)

už se hrozně těším. já vlastně uvidim, ja je velký moje mimi 8O 8O 8O

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.9.05 14:58

Ahojky holky.
Píšete jak divé.Dneska šel náš Tomík do školky, vstával už o půl sedmé.Nemohl se dočkat.Nebyl tam měsíc a už mu chyběla.Ani ahoj mi neřekl a šel si hned hrát. Přes prázdniny jim vymalovali a udělali moc pěknou třídu, tak je to tam moc hezké.
Ale mě bylo smutno, když se ani nerozloučil.Když si představím, že za 2 roky půjde do školy, tak… jsem z toho smutná už teď.
Dneska mě taky nějak pobolívá bříško, ale snad…
Jdu pro Tomíka musím končit Mějte se.
JANINA je mi koukám neblíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
1.9.05 14:59

Díky mandragorko,
pozdějc to zkusim, teď mě drahá polovička vyhání, takže mám smolíka, ale později se ozvu, a mímo naskenuju :lol:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
1.9.05 17:47

Ahoj holky,
Tak jsem přežili uvítání do školy, bylo to hrozné přijel hejtman libereckého kraje a každému prvňákovi gratuloval zvlášť, řvala jsem jak želva :oops: .
belmi-budu rodit císařem jelikož mám moc uzkou pánev a první porod byl katastrofální navíc jsem měla poporodu sepsi a Honzík to málem nepřežil, teď už má lékařka odmítla riskovat a jdeme na jistotu, ale stejně mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
1.9.05 19:46

Ahoj tehulky,
hlasim sa vam z chalupy. Je to des, som zvykla na rychly internet a tu sa mi akosi plazi 8O
Citam, ze ste plne zazitkov zo skoly a skolky.
Janinko, som rada, ze bolo u doktora vsetko ok. Ja to tu s vami vsetkymi strasne prezivam.
Slnku som moc nedala sancu ma osmahnut, ale ved aj zajtra je den.
Stale sa musim na mamine chechtat … musela som jej doniest ukazat fotecku aj tehu-knizku … a mamina uz chce robit mimiskovi presnidavku, tesi sa ako bude kocikovat :lol: :lol: :lol: … tak si to nadsenie uzivam u maminy, ked od svokrovcov nic podobne nehrozi.
Skratka si uzivam volno, hladkam zubrienku a myslim na vas.
Davajte si na seba aj bruska pozor a vela piste, nech mam co citat.
Krasne snicky.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
1.9.05 20:30

Ahoj holčiny,
tak se mi Mandragorko podařilo uložit UTZ do nové galerie pod ultrazvuky s názvem janina111_dubnatka_2006, tak na to mrkni, já jsem z toho nadšená, ale „taťka“ říká, že tam stejně nic nepozná (no co by chtěl v 9tt :D ), ale znáš chlapy… asi záleží i na přístroji, některý obrázky v galerii jsou jako vyfocený a skoro barevný a strašně dobře vidět, tak nevím.
Belmi, hmmm, koukám, že si pěkně užíváš :lol: , to je dobře, nech se pěkně hejčkat, taky mě to zejtra čeká na chatě u mamčy :wink:

Holky doufám, že už svoje školáčky máte uložený v postýlce když to bylo dneska tak náročný,jóóó to my prvorodičky ještě neznáme, tak aspoň sledujeme, co nás čeká 8O

Mějte se tu krásně a opatrujte bříška :D

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
2.9.05 10:07

Ahoj holky :)

KONEČNĚ PÁTEK - HURARÁÁ

Janinko: to tvoje mimi je móóc krááásnýý. Já tam teda vidím úplně všechno. Nevím, jestli jsem takovej profík, nebo mám tak bujnou fantazii :lol: ale je to paráda :D :D
Už se strašně těším na svou fotku (až 15.9. :? )

Belmi: pěkně si to užívej. Hodlám jít v tvých stopách a celý víkend se jen povalovat :lol: . Moje mamulka mi taky porád vaří nějaké "výživné "dobroty, odšťavňuje mi mrkve a vymejšlí ptákoviny :lol: (ale já si nestěžuju, chraň bůh :lol: )

Aninko a Baby: vy jak už máte ty svoje poklady ve škole/školce a píšete o tom, tak si tady s váma poplakávám. Je to krásný. A děsně to letí :lol:
Proto je pořeba si to všechno co nejvíc užít.

Přeju vám všem pěkný sluníčkový den 8)

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
2.9.05 10:39

:)

Ahoj,

hlasím se do klubu. Termín mám 3.4.2006.
A budu svobodna matka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital