Poradna duly
Jana Čurdová
no kdyby šlo o mě, tak já bych počítala ranní moč asi tak od 10 ráno. do té doby mám noc
(něco na způsob králíka v klobouku
) (respektive ráda bych tu noc měla
)
asi budeš mít václavko pravdu. ne že by mě to nějak trápilo, spíš jsem to považovala za dobrou filozoficko-těhotenskou otázku
![]()
mandragora
Ahoj těhulky!!!
tak už jsem zpátky od doktorky a mám samé dobré zprávy
![]()
jsem z toho úplně paf a hrozně šťastná
![]()
Mimísek nám krásně roste, už má 21 mm a konečně mám první fotku z UTZ!!! No prostě náááádhera!!!! A nejdůležitější je, že ten ošklivák hematom se ztratil, takže už tam nepřekáží
A do toho štěstí jsem dostala i těhu-knížku, takže jsem právě na vrcholu spokojenosti
Všechno samozřejmě zaťukávám, aby nám to zdraví vydrželo, ale to si přejeme asi všechny těhulinky, že ano ![]()
Kvůli občasnýmu špinění zůstávám pořád doma a další kontrola je 13.9. a vezmu sebo i tatínka
, ať ví do čeho jde ![]()
Belmi ty si pěkně uži dovolenku, chytej bronz a určitě se z chalupy ozvi ![]()
Tak a teď jdu tvořit lištičku, tak doufám, že se mi to holky zadaří, vy jste pěkný šikulky až se s nima tady pyšníte ![]()
Jo holky teď se u mě zastavila kamarádka co mě dlouho neviděla a hned na mě vyhrkla, jestli nejsem těhotná, prý větší prsa a už trošku bříško, tak jsem nezapírala
Takže to, že už se nám některým bříška vyvalujou je asi normální ![]()
Pa
Janina
Ahoj Janinko. Mám z tebe velikou radost a taky jsem ti to pro jistotu zaklepala ![]()
Já už mám taky bříško. Sice myslím, že jeho většinu tvoří špek, ale stejně je takový jiný a taky mi nejde zatáhnout-což před tím šlo.
No jen ať nám pěkně rostou ![]()
mandrago
Janinko nemáš skener? Že bys nám tu fotku ukázala. Já ještě žádnou nemám a jsem desně zvedavá ![]()
mandragora
Ahoj Mandragorko,
díky moc, taky mi to příjde na bříšku spíš špek…
Fotku naskenuju a pošlu, jen musíš mě - technického antitalenta - navigovat, kam ho mám poslat, nebo kam uložit na eminino ![]()
Zkoušim lištičku, tak doufám, že to vyjde, možná to bude s mým talentem na vícekrát…
Jo aktuálně jsem v 9tt+0, tak to jsem úplně stejně
termín porodu mi řekla na 6.4.06 ( podle posl. MS by to bylo už 16.3., ale to nehrozí
)
Janina
Aha, tak už, hmmm musím se pochválit, jsem šikula, lištička je na světě..... ![]()
Janina
Jani jsi šikulka šikovná ![]()
To je moc prima, že je tu někdo, kdo je stejnej pokročilec jako já ![]()
S tím obrázkem jsem to nezkoušela, ale zkus tohle:
vlevo v liště: v „hlavním menu“ „nová fotogalerie“
potom to bylo tuším nahoře vlevo „ultrazvuky“ a pak nahoře v liště „upload obrázku“ tam ti vyskočí okno a do toho bys ten obrázek měla vložit.
tak to zkus a uvidime
![]()
už se hrozně těším. já vlastně uvidim, ja je velký moje mimi
![]()
mandragora
Ahojky holky.
Píšete jak divé.Dneska šel náš Tomík do školky, vstával už o půl sedmé.Nemohl se dočkat.Nebyl tam měsíc a už mu chyběla.Ani ahoj mi neřekl a šel si hned hrát. Přes prázdniny jim vymalovali a udělali moc pěknou třídu, tak je to tam moc hezké.
Ale mě bylo smutno, když se ani nerozloučil.Když si představím, že za 2 roky půjde do školy, tak… jsem z toho smutná už teď.
Dneska mě taky nějak pobolívá bříško, ale snad…
Jdu pro Tomíka musím končit Mějte se.
JANINA je mi koukám neblíže.
Díky mandragorko,
pozdějc to zkusim, teď mě drahá polovička vyhání, takže mám smolíka, ale později se ozvu, a mímo naskenuju ![]()
Janina
Ahoj holky,
Tak jsem přežili uvítání do školy, bylo to hrozné přijel hejtman libereckého kraje a každému prvňákovi gratuloval zvlášť, řvala jsem jak želva
.
belmi-budu rodit císařem jelikož mám moc uzkou pánev a první porod byl katastrofální navíc jsem měla poporodu sepsi a Honzík to málem nepřežil, teď už má lékařka odmítla riskovat a jdeme na jistotu, ale stejně mám strach.
Ahoj tehulky,
hlasim sa vam z chalupy. Je to des, som zvykla na rychly internet a tu sa mi akosi plazi ![]()
Citam, ze ste plne zazitkov zo skoly a skolky.
Janinko, som rada, ze bolo u doktora vsetko ok. Ja to tu s vami vsetkymi strasne prezivam.
Slnku som moc nedala sancu ma osmahnut, ale ved aj zajtra je den.
Stale sa musim na mamine chechtat … musela som jej doniest ukazat fotecku aj tehu-knizku … a mamina uz chce robit mimiskovi presnidavku, tesi sa ako bude kocikovat
… tak si to nadsenie uzivam u maminy, ked od svokrovcov nic podobne nehrozi.
Skratka si uzivam volno, hladkam zubrienku a myslim na vas.
Davajte si na seba aj bruska pozor a vela piste, nech mam co citat.
Krasne snicky.
belmi
Ahoj holčiny,
tak se mi Mandragorko podařilo uložit UTZ do nové galerie pod ultrazvuky s názvem janina111_dubnatka_2006, tak na to mrkni, já jsem z toho nadšená, ale „taťka“ říká, že tam stejně nic nepozná (no co by chtěl v 9tt
), ale znáš chlapy… asi záleží i na přístroji, některý obrázky v galerii jsou jako vyfocený a skoro barevný a strašně dobře vidět, tak nevím.
Belmi, hmmm, koukám, že si pěkně užíváš
, to je dobře, nech se pěkně hejčkat, taky mě to zejtra čeká na chatě u mamčy ![]()
Holky doufám, že už svoje školáčky máte uložený v postýlce když to bylo dneska tak náročný,jóóó to my prvorodičky ještě neznáme, tak aspoň sledujeme, co nás čeká ![]()
Mějte se tu krásně a opatrujte bříška ![]()
Janina
Ahoj holky ![]()
KONEČNĚ PÁTEK - HURARÁÁ
Janinko: to tvoje mimi je móóc krááásnýý. Já tam teda vidím úplně všechno. Nevím, jestli jsem takovej profík, nebo mám tak bujnou fantazii
ale je to paráda
![]()
Už se strašně těším na svou fotku (až 15.9.
)
Belmi: pěkně si to užívej. Hodlám jít v tvých stopách a celý víkend se jen povalovat
. Moje mamulka mi taky porád vaří nějaké "výživné "dobroty, odšťavňuje mi mrkve a vymejšlí ptákoviny
(ale já si nestěžuju, chraň bůh
)
Aninko a Baby: vy jak už máte ty svoje poklady ve škole/školce a píšete o tom, tak si tady s váma poplakávám. Je to krásný. A děsně to letí ![]()
Proto je pořeba si to všechno co nejvíc užít.
Přeju vám všem pěkný sluníčkový den ![]()
mandragora
Ahoj,
hlasím se do klubu. Termín mám 3.4.2006.
A budu svobodna matka. ![]()