Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno kočky.
Nejak nám to tu cez víkend viazlo. Nebude to tým, že nám je všetkým pekne blbo ?
Posledné dva dni boli strašné. Už som si chcela do krku vraziť prsty, aby som pomohla žalúdku, ale nakoniec som nenašla odvahu ![]()
Kelinko, s tým varením, pachmi a nechuťou som na tom rovnako. Vždy ma napne, keď zacitim pach smaženej cibule … fúúúúj ![]()
Mamina bola zo mňa nešťastná, snažila sa kuchtiť veci, ktoré obvykle milujem, ale ja som jej z nich iba udzobla.
Mám súčasne pocit šialeného hladu a šialeného odporu k jedlu … ak sa takto cítia dennodenne anorektičky alebo bulimičky, tak ich úprimne ľutujem.
Tak už len nejako musíme prežiť dnešný pracovný deň.
belmi
Desať hodín a ja som tu sama ?
Ešte som sa chcela spýtať na spánok. To, že som večer mrtva, je normál, pretože sa budím už okolo šiestej, niekedy skôr … a strašne veľa sa mi sníva - to sa mi nikdy nestávalo. Keby to boli pekné sny, tak sa nesťažujem. Nemáte niektorá podobný problém ?
belmi
Ahoj holky,
zdravim vas pri pondelku
ja mam sice pracovni ale mam radost aspon z toho slunicka
![]()
BELMI-tak s tim jidlem to mam uolne stejne,nejdrive hlad zadny spis odpor,vsechno mi smrdi a ma divnou chut
a pak se pekne motam a je mi zle z hladu
S tim spanim a snenim,jsme na tom podobne.Usla bych i pri chuzi,a sny mam nekdy opravdu zvlastni.Nekdy jsou az tak prijemne,ze se rano bojim,ze se neco deje a nekdy je to opravdu hruza.Myslim si,ze jsou to vsechno hormony,mam strach aby bylo vse v poradku a v hlave se mi to pak vsechno mota… ![]()
MYSKA
Ahoj babulky ![]()
přeju všem krásné ráno a nechť nám ten týden co nejrychleji uteče ![]()
lu_lu: moc te obdivuju a přeju ti i miminu ať jste hodně zdraví a spokojení. A až se mimi narodí, tak budeš moc šťastná (nejen proto, že jsi to všechno zvládla a dokázala) a ten taťka, kterej si to nedokáže srovnat v hlavě se bude moct je mlsně koukat. A jak už psaly holky přede mnou - jestli mu to nedojde velmi rychle, tak za to nestojí a není proč se pro něj trápit-stejně by´s s ním v budoucnu nebyla š'tastná.
Najdete si s miminem lepšího
Stoprocentně ![]()
evulinko: vítej mezi námi a přijmi srdečné gratulace k těm krásným několika milimetrům
. Pěkně se rozrůstáme - tak se mi to líbí, protože víc hlav víc ví ![]()
belmi: ty pachy a chutě-nechutě jsem měla úplně stejné ale zdá se mi, že to začíná trochu přecházet (ťuk ťuk ťuk) Alespoň teda ty chutě, pachy pořád fuuuujjj.
S tou únavou to mám úplně stejně. Budím se brzo, ale jsem celej den jak želatina - nemám žádnou sílu a chce se mi děsně spát.
A sny se mi taky zdají. Hrozně moc. Nejsou ani tak strašné jak naprosto šílené. A většinu si po probuzení pamatuju. Včera jsem např. zachraňovala rodinu ukrajinských uprchlíků, kteří se nám u:,–(ili na dvoře v kůlně
![]()
Inu hlavně si zachovat chladnou hlavu
![]()
mandragora
ahoj holky.. tak už se mi dělalo trochu lépe, ale tenhle víkend byl opravdu tragický, bylo mi špatně pořád a je mi špatně i teď… už nevím, co mám dělat.. nejhorší je to, že mám pořád jako žízeň, ale nechutná mi vůbec žádný pití ![]()
Jinak ale dobrý, jako vždycky ![]()
Spím jak dřevo a sny se mi zdají, ale mně se zdají pořád, téměř každou noc mám sen, takže v tomhle se u mě moc nezměnilo ![]()
belmi ty UTZy jsou úžasné ![]()
zkusím nám vytvořit galerii dubňaček. abychom tam měli ty svoje drahoušky všechny pospolu ![]()
Ahoj holky,
tak v sobotu mi bylo poprvé zle, né že bych zvracela, ale bylo to těsně. žaludek se mi točil na všechny strany. Nejradši jsem jen ležela a tupě zírala
.
Lulu - nic si z toho nedělej. Budeš dva!!!!!!!!!
A to je důležité
![]()
""http://bd.lilypie.com/iHFSp2/.png:http://bd.lilypie.com/iHFSp2/.png
Som rada Mandragorko, že sa ti naša žubrienka páči. Parádne vyrástla za tie tri týždne
Už teraz sa teším na ďaľší obrázok … ale to bude až 21.9.
Tie škaredé sny asi súvisia s naším podvedomým strachom o mimi a z tehu-hormónov.
Kočky, je to normálne, že mi lekár naplánoval odbery až na 16tt ? Nie sú to tie tripltesty o ktorých doktor na porodnice.cz rozprával, že sa od nich upúšťa ? Vraj sú smerodatnejšie tie z 1.trimestra. No a môj lekár odo mňa nechce do toho 16tt ani kvapku ![]()
belmi
belmi: povídání doktora z porodnice.cz o tripltestech jsem četla.
tak mi přijde divné, že ti v 1. trim. nevezme krev. Ale jetli je o tom přesvědčen, tak se obávám, že si do toho stejně nenechá mluvit :-/
Ale určitě se ho zkus zeptat. Za to nic nedáš.
Ty jsi tuším říkala, že tvůj doktor je už starší. Nebos i to pletu?
mandragora
Toho staršieho lekára mal niekto iný. Môj má do 40, je strašne fajn a v okolí je najvyhľadávanejší - vraj najväčší odborník. Preto je mi to divné. Asi sa na to spýtam, keď tam pôjdem, ale do remesla mu kecať nebudem.
belmi
ahojky holky,nevím jeslti jsem vám už tady nepsala,ale já čekám taky mimi v dubnu,Dr.mi napsal termín 18.4.
zatím je mi pořád zle,stejně jako vám,jak to tady popisujete,občas i zvracím.tky mám pořád sny a pořád žízeň.nejhorší je,že nemůžu vůbec pít minerálky,to je mi ještě hůř.Džusy jsou kyselé,tak si vařím čaje.Ale někdy je mi tak zle,že jen ležím a hledím do stropu.
tak se mi ulevilo,že v tom nejsem sama,i když to samozřejmě vůbec nikomu nepřeju,jak víte,není o co stát.
pupula
Pupula - tak máš pocit že vypít rybník je málo
Mám výhodu, mám ráda neperlivky a džusíky si ředím tak mi žaludek nedráždí. Ale je to kolotoč. Napít - na záchod - napít - na záchod. A stále dokola. Už jsem se bála že za žízeň je něco jako těhu cukrovka - protože v rodině máme klasické cukrovkáře a ty také mají stále žížu.
""http://bd.lilypie.com/iHFSp2/.png:http://bd.lilypie.com/iHFSp2/.png
Belmi-krev by ti měl doktor určitě vzít.V 16tt se mi to zdá dlouho.Mě teda ještě taky nebrali krev,ale 22.9 jdu k doktorovi a on řikal,že mi příště napíše papír na krev a to budu v 11tt.Ale asi každý doktor si dělá svoje pravidla
Ted jsem udělala malýmu květák na mozeček s bramborama,jinak to mam ráda,ale teď mi tak smrdí!!!!!Kdy to přejde????
Holky,já beru kyselinu listovou,jak dlouho se má brát?Slyšela jsem že do 3.měsíce těhu.Je to pravda?
Ahoj holky, teda jak jsem ráda, že už není špatně jenom mě, teda ne, že bych vám to přála ![]()
Jsme na tom tak nějak všechny podobně. Mě sny pronásledují také, zdají se mi každou noc a to se mi normálně zdají sny spíš vyjímečně. Včera se mi zdálo, že jsme měli kluka, přivezli jsme si ho z porodnice a on nám pořád vyskakoval z postýlky jako kapr. Byla jsem z toho nešťastná, že je to novorozenec, měl by ležet a nemůžu ho nechat ani chvilku bez dozoru
. Jo a taky jsme na něho neměli jméno a nevěděli jak mu říkat.
Prohlížely jsme s dětma vaše fotečky z UTZ a byly z toho nadšené a taky fotku našeho mimi, no ale to si musí potkat do příštího čtvrtka.
S tím pitím - já teda vůbec nemůžu vodu a čaje. Nikdy jsme neměla ráda sladké sodovky s bublinkama a teď se po nich můžu utlouct.
Na krev jdu asi za týden a měly by to být krevní testy na toxoplasmosu, protilátky a tak. V 16tt to už jsou testy na vývojové vady.
Tak zatím pa, zítra jsem v práci do večera, tak snad to přežiju.
Nikka
Ahoj holky,
s tím pitím je to strašné, mám žízeň jako trám, ale ať vypiju cokoli je mi po tom špatně. Známá mi poradila skvělou věc, zní to sice hrozně, ale působí to.
Piji ledovou colu light, na žaludek je to skvělá věc, hezky po douškách a jen malou skleničku. Teď mi bylo asi pět dní dobře, zítra mám jít po měsíci do práce a je mi pěkně zle, možná je to i z toho, že nevím co mě čeká za novinky. Včera mi volala kolegyně a hrdě mi hlásila, že o mém těhotenství již stihla všechny informovat, jsem na ní pěkně naštvaná
.