Poradna duly
Jana Čurdová
Nikko, je potrebne tam skopirovat ten bbcode.
Som zvedava akym metrikom nas prekvapis ![]()
belmi
ZDRAVÍM TĚHULINKY,
DALA JSEM SI LIŠTU, TAK DOUFÁM, ŽE SE MI TO POVEDLO SPRÁVNĚ, UKAZUJE VÁM TO SPRÁVNÉ TÝDNY? jÁ JSEM DLE ULTRAZVUKU PŘESNĚ V 7 TÝDNU A LIŠTA MI VYCHÁZÍ O PÁR DNÍ MÉNĚ, TAK NEVÍM.
JE MI LÍTO, ŽE MÁTE TAKOVÉ PROBLÉMY S LÉKAŘI, JÁ JE MĚLA PŘI PRVNÍM TĚHOTENSTVÍ, TAK VÍM JAK JE TO NEPŘÍJEMNÉ.
DNES VEČER SE MI UDĚLALO ASI PO 3 TÝDNECH KONEČNĚ DOBŘE, TO VÁM JE TAKOVÁ POHODA
![]()
UŽ BY TO TAK MOHLO ZŮSTAT.BŘÍŠKO MI ZATÍM NEROSTE, S HONZÍKEM TO NA MĚ BYLO VIDĚT SNAD OKAMŽITĚ, JE FAKT, ŽE MI NEBYLO TAKHLE ŠPATNĚ, TAKÉ NEJSEM ŽÁDNÁ TYČKA,SPÍŠ BYCH TO TIPOVALA NA KYTARU
![]()
Holky to je divne - sama doma, manzel si vyrazil na hory, no a ja Sipova Ruzenka este nespim ![]()
Zajtra mame ten sviatok a v piatok dovolenku … pani to mam super tyzden. Idem s nasimi do soboty na chalupu a mamina sa ma bude urcite snazit vykrmit … esteze mozem jest az popoludni ![]()
Ale kedze sa bojim, ze sa tam budem tak trochu nudit, beriem notebook aj s kartou na net, takze si vas tam skontrolujem ![]()
Planujem trochu chytat bronz, trochu sa venovat mamininej kvetinovej zahradke, skratka byt vonku na cerstvom vzduchu.
belmi
Ahoj holky,
jak tak koukam tak se nam ty metriky zacaly hezky posouvat…Strasne to utika,pripada mi,ze nedavno jsem testovala a uz se pomalu prekuluji do 3 mes. ![]()
BELMI-ty uz mas prukazku,blahopreju
![]()
Me Dr rikal ze ji davaji az v 10tt,tak musim jeste 2 tydny cekat
Na UTZ jsem byla v 6tt a mimiskovi uz bilo srdicko,tak doufam,ze tentokrat to uz vydrzi
![]()
MYSKA
To byla fuška
,
ale nakonec se nám to s manžílkem povedlo
, lištička přeci.
Také mám pocit, že to strašně letí, já jsem byla u paní doktorky v pondělí a dostala jsem průkazku hned, to je divné každý lékař má asi jiný postup.
Holky, přemýšlíte už o porodu? Mě čeká císařský řez, tak na to myslím stále, sice jsem si říkala, že na stránky, kde je to názorně ukázané koukat nebudu, ale jak to tak chodí už jsem se dívala
, nic moc.
Už jste některá rodila císařem?
To je hrůza se mnou že? Jsem pěkná poseroutka
.
Nikko- nám to také nešlo, musíš zkopírovat z tabulky z bbCode vše,co je mezi img. My jsme to měli takhle:http://tickers.TickerFactory.com/…40b/preg.png.
Po té už se po uložení v nastavení tohoto fóra zjeví kýžený obrázek. Je to zkopírované bez img v uvozovkách, to tam musí být také.
Neboj Myska, vsetko bude tak ako ma. Kazdopadne pojdes k doktorovi o tyzden skor ako ja … ja zase az za tri tyzdne ![]()
Baby, ako to ze uz tak skoro vies, ze to bude cisarom ? Ja sa chcem porodom, vyberom kocarka a vecickami pre mimi zaoberat az po I.trimestri … pre istotu.
Tak kocky ja sa uz pomaly odplazim do postielky.
Krasne snicky a dobru noc miminkam.
belmi
Dobre ranko.
Tak pozeram, ze iba trpim rannou tehu-nespavostou. Zobudila som sa uz pred siestu a zaspat sa mi uz nepodarilo ![]()
Janinko, nech je dnes u doktora vsetko ok.
Krasny den tehulkam aj miminkam.
belmi
Taky vás všechny zdravím, už jsem v práci a jsem pilná jako včelička
Co se týče těch bříšek - psala jsem mamce a ta mě ujistila, že bříško klíďo může začít růst už takhle brzo, je to indivindi
Takže jen houšť a větší kapky ![]()
Vám, které jdete k doktorům, hezké zážitky a dobrý obraz na ultrazvuku ![]()
Ahoj holky,
vůbec jsem se dneska ráno nemohla dostat k netu. Blázinec. Jsem tu dneska sama a jako vždy se vyskytne nějaký problém ![]()
Mě bylo včera zle v autě, ale nezvracím
Ale ddneska mě pobolívá bříško. Stává se vám to také? Tak jako trochu na MS ![]()
""http://bd.lilypie.com/XTB2p2/.png:http://bd.lilypie.com/XTB2p2/.png
Pájo - neboj, pobolívání bříška jako při MS je naprosto normální, neboj ![]()
Ahoj holčiny ![]()
tak já přijela právě od Dr. Bral mi 3 zkumavky krve, do ranního čurání vrazil papírek a zase jsem mazala do práce.
belmi, šťastná to ženo, krásně si to doma užij. ![]()
Mě tak bolí hlava, že mi snad pukne. Budu do sebe asi muset lít víc vody.
Ještě mi řekněte, co se považuje za ranní moč? Já jdu během noci klidně 3×, tak potom nemám tušení který to čurání bylo ranní ![]()
mandragora
tedy - nevím, jak je to s ranní močí oficiálně, ale protože musím chodit kvůli jedné nemoci pravidelně na revmatologii, kde mám vždy velké odběry, včetně sbírání moči za 24 hodin a tu musím začít počítat vždy od šesté hodiny ranní.. to, co bych načůrala před šestou, se do toho nepočítá, a stejně tak chodím pořád do šesti - to smím naposledy, protože pak mi dělají ještě jeden odběr, který je za 3 hodiny od toho „ranního“, takže možná že by se z toho dalo odvodit, že ta ranní je vždy od šesti dál… ![]()