RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
30.8.05 10:47

Ještě se hlásim Belmi, taky se mi něco podobného občas stává, píchne to v podbřišku, tak hned zvolnim tempo a taky povídám miminku co a jak :lol:
Myslela jsem že to je normální, že občas něco zabolí, ale když už jdeš zítra na kontrolu, tak se radši zeptej, aspoň budeš klidnější a mě potom poreferuješ,
Tak si to zítra užij, budeme držet palečky, ať se na Tebe mimísek z UTZ hezky usměje :wink:
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
30.8.05 10:59

Jani: s tou nemocenskou je mi to úplně jasný. chápu že je mnohem lepší bejt v pohodě a chodit do práce, než se doma stresovat. To já si jenom tak průběžně „remcám“, protože mě to v práci fakt nebaví a doma bych udělal spostu věci. Ale vážím si toho zdraví-tose ví. :wink:

belmi: s tím domácím ultrazvukem máš úplnou pravdu. strašně jsi mě rozesmála :lol: :lol: :lol: , ale bylo by to vážně super. Já bych k tomu ještě dokoupila domácího lékaře, aby mi vždycky řekl, že je to všechno dobrý. :lol: :lol: :lol:
A s tím pícháním se mi to taky občas stává. Nčkdy si říkám, že tam snad to naše mimi drží v ruce špendlík 8)
Píchá mě jen na pravé straně, a mám pocit, že je od vaječníků 8O
Tak se na to zítra zeptej, ať nás můžeš poučit všechny.

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.8.05 11:32

Tak ste ma Jani a Mandragorko ukludnili, ale aj tak sa na to lekára za nás za všetky spýtam :)
Pajji, zajtra to budú presne tri týždne čo som sa o miminku u lekára dozvedela … to to letí, vôbec sa nedivím, že si na to zabudla.
Jani, dobrú chuť k obedu, nech si ťa mamča pekne vykrmi :wink:

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.8.05 15:09

Ahojky maminy. :)
Tak se hlásím po delší době. Sice moc nepřispívám, ale neustále pročítám, takže mi nic neunikne.
Je mi líto a moc Kajdy :( vůbec si to nedokážu představit. AH JO ti mužtí.S nima je zle a bez nich ještě hůř.
Vítám Pajju.GRATULUJI:A kdy máš termín?
Dnes jsem byla u Dr. a jen mě prohlédla a říkala že to pěkně roste. Škoda, že mě nemonitorovala.Kontrola za 3 týdny a to už budu 12+1tt, tak to už bude macek.Ještě mám dobrat Utrogestan poslední balení a snad už se nic nepřihodí.
To píchání jsem měla taky hned ze začátku a bylo to jakoby v tříslech a víc na pravé straně, ale jen když jsem prudce nebo rychleji vstala, tak jsem se to naučila ovládat vstávám i sedám pomalu.A už je to dobrý.
Probírali jste sexík :oops: Řeknu vám já taky nemám vůbec chutě a ani to stejně nějak nemáme přehánět, ale BYLO je to pár dnů :oops: a bylo to SUPER.Až mě to samotnou překvapilo. Takže holky dotoho a upevňujte vztahy :D /jak říká manža/
Budu končit, stejně píšu jen ptákoviny.
Mějte se kočky a hýčkejte se.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
30.8.05 16:10

Ahoj Aniko, to jsi z nás a si služebně nejstarší dubňačka :wink:
na co je utrogestan?

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.8.05 16:23

Ahoj holky,
tak som zase raz prežila desne „plodnú“ poradu :?
Zisťujem, že mi toho zatiaľ z diskusie ani moc neutieklo.
Ten utrogestan je myslím na podporu funkcie žltého telieska.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
30.8.05 17:24

Ahoj těhulinky,
tak teď můžu bejt chvilku chytrá :lol: protože Utrogestan taky beru, je to hormon (progesteron) a používá se k podpoře těhotenství, hlavně na začátku. Je to přírodní hormon, kterej neškodí mimču (čtu to přímo z letáčku od těch prášků… :) Jakmile mi začaly trochu problémy, tak mi ho doktorka napsala, myslím, že ho při těhotenství často předepisují.
Zatim pa pa holčičky, teď na mě zvonila švagrová s mimískem, tak se jdeme provětrat :wink:
Pa
Janinna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.8.05 17:42

Tak ja to už v práci na dnes zabalím.
Ak nezaspím, tak sa na vás ešte večer mrknem 8)
Zajtra sa ohlásim až okolo obeda, tak držte palce aby bolo u doktora ráno všeto v poriadku.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.8.05 18:06

Pajji - taky moc, moc, moc gratuluju :D

Dlouho jsem se neukázala, ale holky mě je tak špatně. Jídlo je teď pro mě utrpení, nemám chuť ale vůbec na nic, ani na mou milovanou čokoládu ne. A´t si představím jakékoliv jídlo, tak se mi obrátí žaludek a to musím vařit manžovi a dětem :( , ale jsem optimista, vím, že to za pár týdnů přejde. No musím to vydržet. Vám není špatně 8O

Jinak jsem zaregistrovala to píchání v podbříšku, to jsem měla taky, prý by to mělo být povolování vazů nebo roztahování dělohy nebo tak něco. Prostě nic vážného.

Na UTZ jsem byla, zatím vypadalo vše v pořádku, viděla jsem fazolku a dr. říkala, že při troše dobré vůle by se z toho dala vyčíst už i srdeční akce :D ( byla jsem 5tt + 5). Na další kontrolu jdu 15.9.

Jo, holky dr. mě posala na nějaké genetické testy už v 11 až 13tt, má to být ultrazvuk a krevní testy a stojí to 1400 Kč. Tak tam asi půjdu. Nevíte o tom něco?
Tak zatím pa, jdu si asi lehnout

Nikka ( jo a taky chodím spávat se slepicema)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
30.8.05 19:16

Ahoj babulky,
tak jsem se dnes vrátila od svého pana doktůrka! Dá-li pánbu, bude to naposled, co jsem k němu šla.

Bohužel, můj velký den proběhl stylem: vejdu a za 9 minut už startuju auto. Žádná gratulace, žádná slova povzbuzení, že se to konečně podařilo, nic! Navíc mi nechce dát víc než 4 hodiny vycházek během neschopenky, i když jsem mu přinesla papír od alergoložky, že jsem úplně zdravá (kromě astmatu 3. stupně :wink: ), jen nesmím být na svém pracovišti, protože se na něm vyskytuje můj alergen na astma. Řekl, že 4 hodiny jsou maximální doba ze zákona a jinak to nejde! Tak fakt nevím, podle jakého zákona se řídí jiní doktoři. Byla jsem docela naštvaná - proč bych proboha měla sedět doma jako ve vězení, když mi nic není! Neschopenku mám mít napsanou proto, abych nečichala v práci ty smrady! No, zkusím to zjistit na sociálce, co se dá dělat a pokusím se ho nějak přesvědčit.

Ale teď k mimískovi - byl tam!!! Sice jen takový váček, ve kterém prý byla vidět nějaká šmouha (vyfotit ho nechtěl - prý škoda papíru!), ale je tam. Prý to odpovídá cca 3 týdnům po oplodnění (je to 3,5 týdnu) a mám přijít na kontrolu za 4 týdny. To mě docela zklamalo, ale chápu to.

Takže jsem prostě oficiálně těhotná! Už jsem to řekla i kolegyním v práci - byly rády. Doufám, že jim to oběma taky brzo vyjde. Manžel taky vypadá potěšeně, jen tu fotečku pro něj nemám, aby se chytil.

Vítám Pajju,

mějte se krásně,

Bebet (dříve bebe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
30.8.05 19:19

Zdravím všechny,
tak my jsme všechnny pěkný ochrapky :lol: Taky jsem to dneska zalomila asi kolem pátý odpoledne, tak na hodinku, to bylo fajn :wink:

Jsem ráda, že jsi se Nikko ozvala, vím, žes byla na kontrole, ale neozvala ses jak jsi dopadla, teď už jsme v obraze :lol: :wink: U mě byl v 5tt+5 vidět jen váček a srdíčko až za další 4 dny na kontrole.
O těch genetických testech nic moc nevím, jen to , že se na ně chodí, ale taky jsem si myslela, že až později, ale já nezkušená těhule toho asi nevím víc :lol: Myslím, že mě to určitě taky čeká, protože přítel má srdeční vadu a je po operaci srdíčka, tak uvidíme.

Belmi zítra držím palečky, určitě se pak ozvi s novinkami :wink: :wink:
Jinak máš pravdu, mamča mě pěkně na obědě vykrmila… to jsem se pěkně přepapkala… odpoledne a večer už jsem měla jen ovoce, nic jinýho už do bříška fakt nešlo 8O

Holky docela mě drtí, jak pořád chodim na záchod, hlavně v noci, ale na druhou stranu jsem ráda, že tam „NĚCO“ tlačí, takže prostě musim… :lol:

zatim pa, jdu se připravovat zase na spánek :oops: :oops:
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
30.8.05 19:29

Ahoj Bebet,
tak to moc gratuluju k váčku!!! Je ještě pěkně čerstvoučkej viď :lol: :wink:
Tak na sebe hlavně dávej pozor a možná nebude na škodu, když se poohlídneš po jiném doktorovi… třeba změní přístup, ale kde vyhrabal zákony na 4h vycházek fakt nevím, jak už jsem tady psala, já mám vycházky od 8 do 18h - a to bych ještě k tomu měla dost ležet a moc netrajdat venku . Natož ty, když nemůžeš bejt v práci kvůli těm chem. smrádkům… Je to asi individuálně na každém doktorovi.
A fotečka bude holt později, aspoň už toho bude víc vidět :wink: :wink:
Já jsem se ještě neodvážila říct o fotku, pořád to oddaluju s tím, že až příště když to bude v pořádku…a tak pořád dokola… tak uvidím ve čtvrtek na kontrole :oops:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
30.8.05 21:51

Ahojky Tehulky,

Nikko, to vysetreni ve 13tt jsem popisovala vloni v jednom denicku, tak nakoukni
https://www.emimino.cz/modules.php?… Divim se, ze za nej musis platit, odkud jsi? V Praze ho normalne hradi pojistovna.

Bebet, gratulace k vacku. Z dr si nic nedelej, hlavne, ze je vsechno v poradku. Uzivej si svoje brisko.

Kajdo, je mi lito, ze muzsky se ukazal jako „trouba“, promin ten vyraz, pouzila bych jeste silnejsi. Nejsi bohuzel prvni u koho posledni dobou slysim, ze si jeji novomanzel sotva par tydnu po svatbe nachazi jinou zenu ke sve tehotne novomanzelce. Proc se teda ti muzsti zeni? Ja to nechapu… Co se snazi si dokazat? Ty to urcite zvladnes i sama, male ti bude oporou i radosti. A treba tvuj muzsky dostane vcas rozum… Moc drzim palecky!!!

Preju krasny vecer a opatrujte sebe i pupicky!

Mata (anonymni M.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.8.05 23:20

Už asi všechny spinkáte co?
To jen já jsem takový noční pták.Ale to nebývalo, nemyslete. Taky jsem ještě před pár dny chodila spát pomalu se slepicemi.
A teď se mi nějak nechce a taky čekám na BIG BRÁDRA.Jsem pakoš.
MANDAGORA-já mám utrogestan na podporu těhu, jelikož jsem měla potrat. Neschopenku mám taky, ale vycházky nemám, prostě se na to zapomnělo. Ale ven samozřejmě chodím. Spoléhám nato, že ko nepříjde.
Tak už to balím čau a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
31.8.05 07:24

Dobre ranko holky.
Som si myslela, ze si dnes pospinkam, ked idem na deviatu kuknut mimi, ale asi mam cestovnu horucku :D pretoze nespim uz od piatej.
Vecer ste sa pekne rozpisali.
Bebet gratulujem k UTZ, vobec nevadi, ze tam bol iba vacek, hlavne, ze vies, ze je v nom mimi. S vychadzkami to mas fakt blbe, ale skus si zistit ako to naozaj je a s agumentom v ruke presvedcis lekara alebo prislusny urad. Drzim palce.
Nikka, to varenie pre rodinku pri tvojich stavoch fakt nezavidim. Vcera, ked som isla spat, nejaki blzni vo vedlajsom panelaku varili nejaku polievku so zasmazkou … myslela som, ze sa v posteli po…
Janinko, pri takomto vykrmovani od maminky sa budeme za chvilku pekne gulat :D … esteze pracujem dlho a nemam cas tam tak casto chodit.

Belmi, 7+4tt (dnes desne nervozna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital