Poradna duly
Jana Čurdová
Kočky ja sa teším na budúci týždeň. Nielen k mudr., ale hlavne máme sviatok v pondelok aj štvrtok, v piatok si asi zoberiem volno, takže budem pracovať iba dva dni, to je suproš. Len s tým počasím to nevyzerá moc optimisticky.
A vôbec mi nie je jasné ako to tu v práci vydržím do března ![]()
belmi
mate pravdu holky moje ![]()
vecer si prasknu prave francouzske sampanske s nazvem „rychle spunty“
a jak rika bebe: kdyz bude i priste doktor tak nesdilny, tak si najdu jineho a bude klid.
belmi jak jsi psala o sve praci, tak ja to mam tak nejak podobne.
nesnasim to tady a casto se tady desne nudim. neni snad nic horsiho ![]()
taky nechapu, jak to preziju do brezna. nebo kdy se vlastne chodi na materskou?
a ten pristi tyden ti moc preju. krasne si ho uzij ![]()
mandragora
Teda… nějak mi to tu nefachčilo, celé dopoledne jsem se sem nemohla pořádně dostat, neodesílaly se mi příspěvky, nic…
Já už jsem sem o sobě malinko psala, je mi 25 (od 19. června) a můj manžel má taky narozeniny na Václava (Václavku)
, tomu bude 27, manželé jsme teprve od února tohoto roku..
Jinak když čtu vaše poznámky k práci - já jsem furt v pokušení s tím tady praštit a odejít, jenže z čeho by pak člověk žil… já dělám pro jeden časopis, práce je to skvělá, různorodá, jednou hodně administrativy, pak píšu články a podílím se na tvůrčích věcech, mám na starosti brigádníky, zkrátka každý den něco jiného.. jednou práce víc, jednou míň, ale je fakt, že tu makám za 3 až 4 lidi, což by mi nevadilo, kdyby mi nešéfoval fracek jen o rok starší než já, holka děsně ambiciózní, ale zakomplexovaná, která by nejraději uhnala nějakého manžílka a doma mu vyvařovala. Bohužel se jí nedaří a tak to kompenzuje studiem a přepracovaností a taky se po mně ráda vozí, protože toho stihnu hodně a ještě jsem v pohodě. Tento týden jsem s ní měla hodně ostrý rozhovor, ona občas pomíjí, že jsem těhotná a chvilkama mám pocit, že by byla nejraději, kdybych o mimi přišla. Pak se začne bát, že jí fakt zdrhnu a to si nemůže dovolit, tak zkrotne jak beránek a slibuje hory doly. No jak říkám, rozmazlené dítko, které bohužel dostalo důležitou roli. Dělám tu na ŽL a snad z ní vytluču pořádné peníze i v době po porodu, než budu schopná plně fungovat (každopádně pořád můžu třeba psát, takže peníze snad budou), ale jak říkám - každou chvíli mám chuť se sebrat a jít prostě domů…
Tak asi tak… ![]()
Ahoj holky!!!
tak jsem si pročítala co se tady dělo dopoledne, a vidím, že samé dobré zprávy!!!
Václavko tys toho teda viděla, ručičky, nožičky
To já včera na kontrole moc neviděla, jen vím, že bylo větší, ale doktorka se zabejvala spíš těmi problémy, takže nebyl čas se vyptávat a trošku víc si toho drobečka prohlédnout, tak snad příště … to už budu v 9tt.
Mandragorko buď v pohodě, uvidíš jakej bude doktůrek příště, když se nezmění, vykašli se na něj, určitě Ti někdo u vás doporučí někoho „normálního“, hlavní je, že jste oba v pořádku ![]()
Holky taky nevím jak to vydržím v práci, ještě že jsem teď na neschopence, ale v pondělí tam musím na chvíli naklusat, fuj…
Belmi to se máš, teď jsem četla, že má být příští tejden moc hezky, u vás to bude určitě podobný, možná i lepší
Takže si to užij, ale nezapomeň se tady ukázat
![]()
Dneska mi je tak všelijak, možná to je tím, že nemám co dělat, protože mám být pořád v klidu, už mi to asi poleze na mozek…
Tak pa holky moje a hezky krmte naše bříška
![]()
Janina (asi ještě nejsem přihlášená)
Václavko tak to jsme skoro stejně staré, bude mi 26 v prosinci. V práci to asi nemáš jednoduchý, ale vypadá to, že jsi pohodář a to se Ti teď asi bude hodit viď, a kdyby se to s tou mrškou zakomplexovanou nedalo vydržet, tak se na to prostě vyflákneš
![]()
Janina
Holky, my sme fakt nejaká podobná skupina ![]()
Ja inak nezvyknem cez net moc komunikovať, radšej si iba čítam, ale s vami som sa fakt rozjela
asi to bude tou podobnosťou, mám pocit, že ma tu vždy pochopíte.
Jasné, že cez volno sem nakuknem, ale asi nie tak často … keď slubujete to pekné počasie, tak sa určite vyberieme niekam na hory.
belmi
Ešte k tým horám - keď sme asi pred dvoma mesiacmi boli v Tatrách, tak tam bola na túre taká mlaďučká mamička s miminkom v šátku … tak strašne to bolo krááásnééé, s mužíčkom sme sa na tom rozplývali … aj ja si potom niečo také zaobstarám ![]()
belmi
Zdravím naší SKUPINU ![]()
Ahoj Belmi, ty asi chceš abysme Ti ten příští tejden záviděli viď
Tak si to užijte za nás za všechny ![]()
Jo a to mimčo v šátku si snad taky později užijeme, ale do té doby musíme počkat, všechno hezky postupně
![]()
Janina
Ahoj těhulinky,
tak jsem zase na chvilku tady povedlo se mi odlákat manžílka od pc.
Je mi stále nějak blivno ať jím, nebo radši nejím.
Václavko-máme naprosto stejné problémy i v práci. Dělám na jednom hotelu v horách a od jara převzal vedení kluk, kterému je 26 let a je to katastrofa, ob:,–(il si většinu personálu svými kamarády a je to fakt šílené
![]()
Máme kapacitu 400 lidí takže žádný malý penzion, holky to byste nevěřily, kdo všechno může dělat vedoucí třeba recepce od které se odvíjí běh hotelu.
Jsem ráda, že moji práci nikdo nerozumí a po tom co jsem určila hranice, mě nikdo ani s prominutím " nebuzeruje „.Přitom svou práci, jako takovou mám velice ráda, ale když mě začala poučovat "blbá blondýna“ navíc o několik let mladší než já, tak jsem rezignovala.
Mandragorko-jestli se ti tvůj lékař nebude pozdávat, tak šup od něj.
No holky, v práci vám není co závidět, to já teda musím pochválit svýho šéfa, až na nějaký mouchy je fakt supr, tak doufám, že mu to vydrží ![]()
Dobrá zpráva je, že už to snad máme v práci za pár , no ne???
![]()
Ahojky Tehulky,
vy jste se teda rozepsaly. Ja jsem byla dneska pro jistotu u doktora. Na UZV toho moc videt nebylo, jen 3,5mm dutinka. Ale alespon je poznat, ze se neco deje. Nemuzu chtit 14 dni po ovu zazraky, ze
Dostala jsem Utrogestan, zlute telisko melu v sobe nejake srazeniny, tak aby se trosku podporilo. NA kontrolu ma jit za 10-14 dni, to uz by mela byt i srdecni akce.
Jinak me chyta trochu hnizdici amok ![]()
Taky se vam predstavim: je mi 30, mam dvouleteho klucinu, jsem cerstve vdana (zacatek cervence) a ted uz i cerstve tehotna
Manzel k porodu rad pujde. Ten prvni jsme se nejak nestihli uzit, byla to rychlovka, tak doufam, ze ted to vyjde.
Satek je super, urcite si ho poridte ![]()
Preju vsem krasny vikend. Pohladte pupicky ![]()
M.
Ahoj všeculičky mamušky dubňátek,
vidím, že o víkendu uspěšně nekomunikujeme!!!! Jestli jste měly všechny tak krásný den jako já, tak se ani nedivím.
My jsme si s manžílkem vyjely po přehradě na parníku na Veveří - to byla pohůdka!!! Jinak dnes se cítím fajn - žádné žaludeční ani břišní stavy nemám - jen jsem poprvé zaznamenala emoční výkyvy. Než jsme jeli na přehradu, zastavili jsme se ve městě na přehlídce folklorních souborů a já jsem se málem rozbrečela, když jsem viděla zpívat rozesmáté Číňanky!
Docela mě to vyděsilo. Asi se mám na co těšit.
Mějte se krásně a pěkný zbytek víkendu,
M.: blahopřeji k dutince!
Bebe
Taky se přidávám k přání hezkého víkendu, my měli zase cestovní den, ale jen v rámci návštěvy známých a velkého nákupu, který nás stál takových peněz, že jsem jen zírala ![]()
Jinak dnes docela ok, nebylo mi ani špatně ![]()
Tak si to taky hezky užijte a v pondělí čus ![]()
Ahoj tehulky.
Ja som vcera mala upratovaci a vyvaraci den. Popadla ma strasna chut na nieco cesnakove, takze do sekanej som narvala cesnaku
… esteze to ma manzel tak rad … zato dnes nemozem ladnicku ani otvorit, pretoze nech som to zabalila akokolvek vzduchotesne, pri otvoreni ladnicky sa idem…
Keby som vedela, ze dnes bude prsat a nas dnesny vylet sa nebude konat, tak by som prehodila dni … to je dnes poco ![]()
A ako si uzivaju vikend vase miminka ?
belmi, dnes 7+1 tt