RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
30.8.05 09:14

Dobré ranko :)
já jsem dnes naladěna do růžova. Zřejmě k tomu přispělo 10 hodin spánku :D Připadám si jako šípková růža :lol:
Včera jsme se s manželem smáli, že chodíme spát jako batolata. Nejhůř kolem 21 :lol: :lol:
Problém je, že chodím z práce v 7 večer a když jdu v 9 spát, tak si dovedete představit co všechno stihnu :oops:
A zítra k nám má přijet na pár dní náš rodinný kamarád, a doma je to jak po výbuchu, takže budu dneska pěkně kmitat :?
Co nového ve vašich bříškách? A CO DNEŠNÍ ULTRAZVUKY? Hned jak dorazíte, tak se pochlubte :! :! :!

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.8.05 09:29

Mandragorko, zo spaním aj príchodom z práce som na tom rovnako.
Včera sa manžovi podarilo zobudiť ma pred šiestou aby sme skoro z rána vyrazili na hory … zato večer som padla mrtvá krátko po osmej :D
Zastavili sme sa u svokrovco, Peťko si myslel, že jeho mama sa spýta na mimi a ona nič … asi to minule pustila jedným uchom dnu a druhým von … tak bol zase sklamaný.

belmi, 6+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
30.8.05 09:38

Belmi: to je hrozně divné, že se nezajímala 8O
pochopila vůbec, že čekáte miminko? Protože všechny babičky-čekatelky :lol: jsou z toho většinou úplně na větvi 8O 8O 8O
A kdy ty máš ten UTZ? dneska nebo zítra?

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.8.05 09:48

Mandragorko, UTZ až zajtra, už aby to bolo.
Náš vzťah so svokrovcami je taký divný, nikdy sa o nás príliš nezaujímali. Majú tri dcéry a jednoho syna a každý by si povedal, že synáčik bude maznáčik … ale nie. Intenzívny vzťah majú k dvom dcéram a k najmladšiej a najstaršiemu si ho akosi nevytvorili. Jedinú pomoc, ktorú nám poskytli bola finančná, ale radšej ju už nikdy nevyužijeme, pretože sme mali pocit, že aj keď sme im všetko do haliera vrátili, že to radšej majú v banke, kde im nabiehajú úroky.
Ešteže máme mojich rodičov.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
30.8.05 09:52

Dobré ránko holky!
Tak vy takhle vyspáváte, no teda :lol: :lol: Já jsem doma, takže se nemám čím unavit, tak chodím spát pozdě jako vždycky, ale zato chrupkám ráno :lol: Takže to možná pocítím až budu zase v práci :cry:
Včera jsem tam byla 4 hoďky a stačilo mi to…
Tak Belmi z dovolenkova nás navštívila :D :lol: Jen 2 dny práce viď, to je dobře, aspoň si taky užiješ tenhle sluníčkový týden! Myslím, že jdeš zítra k doktorovi viď?? Dneska jde na kontrolu Bebet, tak doufám, že se ozve, snad jí potěší aspoň doktůrek nějakou hezkou fotečkou :wink: :wink:
No holky já jdu k doktorce ve čtvrtek, pak už to asi nevydržim a taky to trošku oznámíme do světa :wink:

A jak je holky? Mám pocit, že chutě mě přešly, spíš mi většina jídel vadí… docela i pachy mi dávají zabrat, tak uvidíme.
A co bříška?? Já vypadám normálně ještě někdy po ránu, ale jinak mám pořád nafouknutý bříško, co vy??

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.8.05 10:02

Presne Janinko, dva dni v práci v štvrtok sviatok a piatok si chcem tiež dovolovať :D parádny začiatok září. Zajtrajšok tiež bude trochu kratší lebo o 9 idem k lekárovi, ktorý mi, ak bude všetko o.k. vystaví tehuknižku. Peťo už sa nevie dočkať ďaľšieho obrázku do albumu.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
30.8.05 10:04

Belmi, tak to mě s rodiči Tvého manžílka mrzí, ale znáš to - rodinu a sousedy si nevybíráš :lol: :lol: Hlavně že vy jste šťastní :wink:
Ale myslím, že budoucí babička se co nevidět projeví, jak psala Mandragorka, tak většinou to „babičky“ prožívají možná víc než my :)
U nás (všude to teď zaťukávám) je to v pohodě, naši (mamča a její přítel) i rodiče přítele jsou výborný, když nám někdy finančně vypomohli, tak byli ok, vždycky jsme se dohodli, prostě si vypomůžem navzájem jak kdo potřebuje, tak doufám, že se tyhle vztahy nějak nepokazí, to by mě mrzelo…
zatím pa
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.8.05 10:17

Tak holky, dneska jsem byla u dr. - Jsem 5tt + 2 dny :P :P :P Viděla jsem tu malou černou tečku!!!!!!! Na další kontrolu jdu 20. 9. a to prý už dostanu i fotečku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.8.05 10:23

Moja mamina sa ako budúca babička už prejavuje :D
Keď som jej večer volala, že sme boli na túre, tak mi vynadala, že si mám dávať pozor … asi by som mala od teraz sedieť iba na zadku, priberať a nehýbať sa.
Minulý týždeň som zahlásila, že som už dávno nevarila fazulovú polievku na kyselo … hneď na druhý deň sme od našich dostali pozvanie na fazulačku :D

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.8.05 10:29

Gratulujem Pajji !!!
Neviem či si ma ešte pamätáš, ja som tiež z čakateliek na //.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
30.8.05 10:31

belmi zitra ti budu držet palce :D
pěkně si to vychutnej Úplne ti to zavidim, už bych šla na UTZ znova :lol: :lol: :lol:
Ale já jsem praštěná a nejradši bych na něho chodila každý den 8)

Co se týče té pomoci manželových rodičů, tak jsem něco podobného (ikdyž ne přímo od rodičů) taky zažila. Penízky jsme vraceli i s poměrně velkým „děkovným“ a stejne si připadám, že bych jim za to měla být celej život vděčná. brrrr. Tohle nemám ráda. :?

Jani závidí ti, že můžeš být doma. Už se děsně těším, až taky budu. To ale ještě potrvá :? Jsem naštěstí zdravá (ťuk ťuk ťuk) a kdybych šla na neschop., tak by byl problém s penězi a tak to musím nějak vydržet.

Já o mimi řekla ze začátku jen dvěma nejbližším kámoškám a až teď v 9 týdnu (po UTZ) rodině a všem ostatním. Krásně jsme si s mamkama zabulely :lol:
Jinak jsem pořád unavená, všechno mi smrdí (hlavně příprava jídel) a břicho stabilně jako balón.

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
30.8.05 10:35

Pajji gratuluju :lol: :lol: :lol:

Vítej mezi „dubňačky“ :lol:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.8.05 10:42

Škoda že ešte nevymysleli nejaký finančne dostupný, prenosný domáci UTZ, určite by sme si ho viaceré kúpili :lol:
Mandragorko, dík za zajtrajšiu podporu, dúfam, že bude všetko ako má.
Tiež sa vám niekedy stalo, že vás tak strašne prudko pichlo v podbrušku ? Na také to občasné pobolievanie ako pri mrche som si zvykla, ale zopárkrát ma vystrašilo toto … vtedy si vždy začnem hladkať bruško a telepaticky sa rozprávam so žubrienkou, aby ma nestrašila.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
30.8.05 10:42

Paji, taky moc gratuluju a vítám u nás !!!!
Belmi, moje mamča se o mě taky stará, včera a dneska jsem pozvaná na oběd, takže doma nic nemusím vařit, protože mamča mě vyzbrojí i pro mýho miláčka doma :lol: :wink: No prostě maminky zlatý… :wink:

Mandragorko není co závidět, radši bych byla s mimískem úplně v pořádku a chodila do práce než byla doma a přemejšlela, jestli to bude dobrý a kdesi cosi… :(

no holky já pádim k doktorce pro lístek na peníze, aby mi z práce „nezapoměli“ poslat nějaký prašulky :) a pak na ten obídek, tak se tu zatím mějte krásně, zase se ukážu :wink:
pa pa těhulinky :roll:
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.8.05 10:46

Belmi - pamatuju si tě, ale nějak jsem vůbec nezaregitrovala že jsi těhulka :P :P 8O 8O Strašně moc gratuluju!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí