RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
8.9.05 08:45

Mysko, fotečka je krááásná.
Kočky, kto sa nám prvý predstaví so svojou podobou ? Ja to asi nebudem, som rada, že žijem, keď dorazím domov a vôbec nemám energiu prehrabávať sa zbierkou domácich fotiek. Ale ak by ma niekto chcel spoznať, môže si kliknúť na manželovu web stránku.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.9.05 09:27

Hezké dopoledne.
Tak jak je? Mě je moooc dobře, co se týká jídla.Ráno jsem si posnídala 2 rohlíčky s pomazánkovým máslem a k tomu mléko a za chvilku si jdu vařit kafe a dám si k tomu makovník.To si žeru co? Je mi líto, že to některé tak špatně snášíte.Musí to být utrpení.
MYŠKO-housenka (můžu to tak napsat?)je super. Jak si tam lebedí že?
Já jsem taky jen pro diskusi. Deníčky se mi moc nelíbí.
Si představte-dnes mi volala paní z OSSZ.Jde o to, že když mi sestra na gyn.vypisovala neschopenku, tak mi napsala starou adresu. (my jsme se v březnu stěhovali) Já si toho všimla až venku, tak jsem se vrátila a sestra mi to přepsala jenže mezitím tu jednu část už odnesla na sociálku (nebo kde) tam je to hned vedle.No a tam byla právě ta stará adresa. Jenže sestra mi slíbila, že se tam vrátí a nahlásí jim tu novou adresu.Tak už jsem se o to nezajímala a šla domů.No a baba mi dnes volala, že mě nezastihla na té adrese a já ji to musela vysvětlovat, hlas se mi třepal a ona tak nechutně řekla- no tak já to teda přepíšu. A pak že kontroly nechodí. Ale řekněte, možu za to, že to ta sestra spletla? Však mi slíbila, že se tam vrátí. Já si připadám jak pako. Asi jsem si to měla pohlídat sama. Teď to vypadá, že jsem se snad chtěla před kontrolou schovat.No jdu si dát to kafe a budu lapět doma kdyby náhodou někdo přišel. Já totiž ještě nemám vycházky.Tak se mějte a nezlobte se, že tu píšu moje problémy se sociálkou.Je to moje blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
8.9.05 09:46

Ahoj Aniko, vôbec to nie je tvoja blbosť. Ja by som si asi nevšimla ani tú zlú adresu. Možno až doma. Som vždy u lekárov taká popletená, že zabudnem, čo som chcela :D A po sone ani nehovorím, to sa vznášam na inej vlnovej frekvencii :lol:
Napapaj sa pekne aj za nás ktoré nemôžeme. Veď my to dobehneme :wink: Ale prekvapuje ma, že môžeš aj kávu, mne od začiatku tehu absolútne nejde na chuť.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.9.05 10:56

Dik BELMI.Potěšila jsi mne.
A kávu fakt můžu, ale dělám si slabou a ještě si dám trochu mléka.
Ale v předešlém (nepovedeném) těhu jsem taky kávu vůbec nemusela. To je zajímavé.Každé těhotenství je jiné.
Co dnes vaříte holky?
A kde jste všechny? HUU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.9.05 11:08

Holčinky mám dotaz.Probrali jsme tu všechno, ale myslím, že prsa ne.
Mě totiž pořád bolí.Jak jste na tom vy? Přes den se to dá, pokud mě manža nezačne dlachmit. Mám je totiž větší a on pořád přeměřuje a potěžkává, no to se ještě dá, ale večer jak sundám šprndu tak je to děs.To mě asi tak nejvíc obtěžuje. Jinak mi je fakt dobře. Tak se chci zeptat jak jste na tom teda vy? Také vás ještě bolí nebo to už přešlo?
Třeba moji švagrovou začaly bolet prsa až někdy ve 4 měsíci a jen pár týdnů, ale mě vždycky od začátku.Už si nepamatuji jak dlouho mě bolely u Tomína.
Tak pište jsem zvědavka zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
8.9.05 11:09

Ahoj holky 8)

nejak mi nebezel internet, tak se hlasim az ted.

belmi: priznavam bez muceni, ze jsem stranky tveho muze zhledla uz davno 8) a moc vam to tam obema slusi :D :D :D
Myslim, ze jsi prvni odkryta osubka :D
Hned jak najdu fotku, kde vypadam jako clovek, tak ji hodim do galerky :oops: abys nebyla sama :wink:

aniko: nic si z toho nedelej, nebyla to tvoje chyba. Ja jsem taky u doktora jak prastena. Jsem rada, ze si obcas vzpomenu jak se jmenuju :lol:
Kdyz jsem sla podruhe na UTZ, tak jsem se strasne moc tesila, ze uvidim srdicko. A byla jsem ze vseho tak vyhukana, ze jsem zapomnela doktorovi rict, aby mi ho ukazal. A ted kdo je vetsi blazen :lol: :lol: :lol:

Dnes hrde vstupuji do 11. tydne.

Az to bude ten 13. tak se samym stesti opiju nealkoholickym pivem :lol: :lol: :lol: - to mi ted moc chutna :oops:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.9.05 11:26

MANDAGORO kdy máš vlastně TP?
Jsi kousek ode mne.
Já se taky asi OŽERU. Hm, třeba...................kyškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
8.9.05 11:39

Ja mam podle vyrobniho dne i podle UTZ 06.04.06

• docela pekny ne? :lol:
    Tak to ty mas asi 4.4.?

mandrago

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.9.05 11:48

NO to máš pěkný termín.Já mám 3.4.06
Když jsem čekala Tomáška, tak jsem měla TP 3.3.01 a narodil se 1.3.01
Tak třeba budu taky rodit prvního a ještě navíc na apríla.
Kámoška má taky termín 6.4.
Nejsi to ty?
Koukám, že jsem ti zkomolila jméno. SORY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
8.9.05 12:02

Aniko, prsia narástli aj mne. Citlivé mám iba dvorce a bradavky, ale celé sú akési ťažké. Bolia ma iba keď si lahnem na brucho na tvrdú podložku. Mandragorko dík za pochvalu manžovvej stránky :oops: Dúfam, že aj ja vás čo najskôr spoznám.
Zo zákulisa našej firmy som sa dnes dozvedela, že ma chcú povýšiť. Ponúkli mi to už niekedy začiatkom šiesteho mesiaca, ale akosi sa stále nič nedialo. Personalistka je fajn ženská a pýtala sa ma, či neplánujem mimi. Na rovinu som jej povedala, že keby to išlo tak už som tehotná, ale že lekár nám v najbližšej dobe šance nedáva … ale ono sa zázrakom zadarilo a ja sa im na ich miesto vykašlem :D ( ťuk-ťuk aby som nič nezakríkla ) O tom, že som tehulka im ale poviem až budem musieť, alebo keď sa ozvú s postupom aj mne.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.9.05 12:44

ANIKO-téééda,závidim ti,že můžeš tak hezky jíst a hlavně že máš chuť na jídlo.Já teda jim,že něco sníst musim,ale žádnou chuť na jídlo nemam.Prsa mě bolela ze začátku těhu,teď je to v pohodě.

JANINO-taky jsem si myslela,že kontroly na těhotný nechodí,ale psala i Anika že jí přišla kontrola(sice na špatnou adresu,ale přišla).Já při Lukáškovi marodila 3měsíce a žádná kontrola nepřišla,ale oni to prej od novýho roku zpřísnili.

NIKKO-přeju ať je ti brzy dobře,já už taky na to čekam jako na smilování :) Sice nezvracim jako ty,ale pořád se mi zvedá žaludek a zvracet mi nejde.

Nevim kdo se ptal,co budeme vařit.Já se pustim do zapečených těstovin,je to rychlý jídlo,tak doufam,že to budu jíst a neskončim zase u chleba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.9.05 12:56

Ahoj holky,
je mi od rana nejak divne,mam teplotu a zacina me bolet v krku.Volala jsem sve obvodni Dr.,tak rikala,at hned dorazim.Stejne mi nejspis nic neda,ale jistota je jistota.Asi to budu muset vylezet.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
8.9.05 13:19

Ahoj holčiny,
vy jste pilný jako včeličky, píšete a píšete, to je paráda :wink:

Myško, fotečka je samozřejmě krásná, drobeček si hezky bendí :lol:
Teď jsi psala, že Ti není dobře, tak honem k doktorce a hajat a hajat!!

Belmi teď jsem koukala na vaše stránky, takže už mám taky konečně představu s kým, že to tady vykecáváme :lol: :lol: Máte moc hezký fotky a jste pěknej páreček :lol: Podle datumů se taky znáte asi sto let viď :wink:
Ráda bych Ti popřála,aby Ti to povýšení vyšlo, ale přišlo ve špatnou chvíli viď :? Teď budou snad hezčí starosti :wink:

Aniko nijak Ti nezávidim starosti s neschopenkou, mršky choděj na kontroly… snad už nás nebudou otravovat :wink: Ještě jsi taky na neschopence??

Holky taky mě pořád bolí prsa, někdy víc, někdy míň. Ztěžkly, nalily se a bolí bradavky. Můj Davídek je taky pořád hlídá, ale když si s nima víc hraje, tak je to spíš nepříjemný :oops: To snad přejde, nemůžu ho přece pořád odstrkovat :lol:
Fůůůj a kafe… já starej kafař ho nemůžu ani vidět, jen vyjímečně trochu slabýho pozřu, ale je to spíš víc mlíčka než kafe…

Holky vy můžete ležet nebo i spát na bříšku??? Já z toho mám špatný pocit, jako když drobečka utlačuju

A co dneska k papání?? - Včera jsem vařila zapečený kotlety se smetanou a brambůrkama, móóc veliká dobrůtka, doporučuju…navařila jsem toho víc, abych dneska nemusela..

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.9.05 13:31

ahoj holky, teda s těma prsama, mě bolej už někdy od června a jěště nepřestaly :-( nejdřív jsem se nemohla ani sprchovat, to mi vadilo na bradavky, ale teď už jsem se to naučila :-) a ležet na bříšku můžu jenom vypodložená peřinou :-) jinak je mi pořád špatně, ráno pěkně zvracím :? a že bych mohla jíst, tak to teda nemůžu. nemám na nic ani chuť a když už si k něčemu konečně sednu, tak skoro nic nesním, protože mi to po pár soustech přestane chutnat… mmch, už jsem zhubla 14kg :cry: a to jsem byla pěkně oplácaná. ale se utěšuju tím, že mrňousek má ve mě ještě dost zásob…

• Citovat
  • Upravit
472
8.9.05 13:45

KAJDO-14kilo jsi zhubla,jo.To je docela dost.Byla jsi u doktora?

BELMI-skoukla jsem ty vaše fotečky,jsou krásný.Vy jste hotový cestovatelé!!!

JANINO-úplně jsi mi udělala chuť na ty zapečený brambůrky se smetanou,asi je taky někdy zařadim do jídelníčku

Už jste řekli rodině že čekáte miminko?Nebo kdy se to chystáte oznámit?Naši už to ví od nedělel a manželovo rodičům to řekneme v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí