Poradna duly
Jana Čurdová
Tak a už je to jasný
Mandragorka má všechnu literatúúúru po ruce ![]()
U nás většina mamin končí steně po třech letech, třeba nedostanou odpovídající práci v bejvalý práci, ale stejně něco hledají.
Koukám, že si nadělujete k výročí pěkný dárečky
![]()
Zatím pa - už mě vyhnal ![]()
Janina
Janinko, je to neuveritelné, ale fakt to bude 10 rokov … presne na prelome Silvestra a Nového roku. Už pred tým sme sa kamarátili, Peťo ma dobýval a ja som ho odmietala
no a na silvestra mi dal ultimátum - buď to kamarátstvo začne byť vážnejšie alebo prerušíme veškeré kontakty. A až vtedy mi došlo, že život bez neho si nedokážem predstaviť
Kto by so mnou chodil na hory, na bežky, na cesty-necesty, rozprával sa o knižkách, filmoch … pri ňom som hneď vedela, že to bude otec mojich detí
![]()
Janinko a čo dramatické ste prežívali na začiatku vy ?
belmi
Tak som tu zostala sama
?
A zajtra s vami budem až večer
to bude strašné ![]()
Mandragorko, vy tiež budete mať krááásný darček k výročiu.
My sme ten náš chceli už na Vianoce, ale budeme šťastní aj za apríl (ťuk-ťuk) ![]()
belmi
Ahoj babulky,
tak jsem se znovu připojila - po týdnu na netu!!! To jste se pěkně rozjely, naposled jsem četla myslím 19 stránku! Tak to jdu všechno přelouskat a pak se ozvu. Pa,
Bebet (na kterou jste neměly zapomenout)
Tak jsem vás všechny konečně přelouskala!
Vítám Lu_lu a Evulinku, i když mám pocit, že se někam ztratily.
Václavce a belmi blahopřeju k povýšení (jen doufám, že jsem si vás, holky, dobře zapamatovala).
Kelinko, belmi, Václavko, Pupulo, Baby, Nikko, Kajdo a ostatní spolutrpitelky: taky to na mě přišlo a celé dny je mi špatně. Jen představa smažené cibule nebo toho, že otevírám lednici, mi zvedá žaludek. Nezvracím, ale pořád mě bolí žaludek. Mám hrozný hlad a žízeň, ale nemůžu do sebe nic vpravit. Protože se říká, že po jídle nevolnost přechází, tak jsem se sem tam o pár soust pokusím, ale nepomáhá to. Koupila jsem i lízátka se zázvorem, které jsou pro těhotné - a hned jsem je šla vyplivnout. Nepomáhá na mě ani studená voda nalačno, ani coca cola, ani zmrzlina, prostě nic!!! Je mi špatně od neděle a zhubnula jsem už 2 kila. Ach jo. Pokaždé, když si do něčeho kousnu, tak mi zůstává v puse hrozně divná chuť. I po vodě - tu absolutně nesnáším.
Jinak spím tak 14 hodin denně - jsem od pondělí na neschopence (chemické pracovní prostředí, jestli vzpomínáte), tak si to můžu dovolit. Je to paráda. Je mi celkem obstojně jen v horizontální poloze, obzvlášť, když v ní spím. ![]()
Prsa: taky mě bolí, když večer sundám podprsenku. Obzvlášť bradavky jsou au, au. Zpočátku jsem měla pocit, že mi začíná být malá podprsenka, ale tím, jak jsem zhubla, se to srovnalo.
Dnes mi nainstalovali domů internet s celodenním připojením (doposud jsme byli u telecomu), tak tu s váma budu moct být častěj. Už se moc těším. S tím deníčkem, jak navrhovala pár stránek zpátky Berun, to není špatný nápad, ale je fakt, že v diskusi je to takové lepší a rychlejší. No uvidíme. Třeba se holky z května hecnou a založí Duben-Květen 2006.
Tak zatím pa, zkouším si založit metřík, tak jsem zvědavá. Zatím mi to nikdy nešlo.
Bebet
Ahoj holky,
byla jsem dnes u Dr.(obvodni),dostala jsem teplotu a jsem cela nejaka unavena.Tak jsem doma,pristi tyden mam jit na kontrolu.Dnes jdu hajat,zitra rano hned nakouknu.
MYSKA
Dobré ránko.
Internet zatial frčí, tak budem s vami pokým to pôjde.
Bebet som rada, že si sa ozvala, myslela som na teba aj na M., ktorá sa má ozvať až na konci mesiaca, keď jej predĺžia pracovnú zmluvu.
Závidím ti to spinkanie. Ja som tiež teraz taká zaspatá princezná ![]()
Včera večer mi cez plece nakukoval manžel a strašne sa pobavil na tom internete, že už máš celodenné pripojenie … vraj sme závisláčky
. Sme a ja sa za to ani nehanbím. Veď s kým by som to tehotenstvo prežívala
. Smažená cibula je hnúúúús a zápachom z chladničky si mi pripomenula, že musím ísť kúpiť pohlcovače pachu. Tie čo tam mám sú nejaké neúčinné ![]()
Mysko, ty sa hlavne snaž vpraviť do seba kopec vitamínov aby bacile zutekali.
belmi
Tak jsem tu zas, nějak nestíhám, bylo teď hodně práce… je mi tak střídavě, jednou dobře, jednou hůř, ale globálně se to, myslím, lepší ![]()
Taky mám ale to, že mi nechutná žádný pití, přitom mám pořád žízeň - docela mi pomáhá jíst polívky. Já nikdy moc na polívky nebyla a teď bych se mohla utlouct. Jinak mi teda přijde, že slušně přibírám, pořád to bříško, chvilkama se mi zdá až moc rozklepané
No, uvidíme…
Ani jsem nestihla pořádně pročíst příspěvky, co jsem vůbec neviděla, pokud bylo něco zá:,–(ně zá:,–(ního, tak mi to je tak naťukněte ![]()
Jinak krásný den všem!!!!
Dobre ranko, BELMI- tak koukam,ze jsme tu prvni
.Musim rano vypravit dceru do skoly a budim se docela v poho.Ovsem ta moje cipernost konci kolem 11h
Dr.mi rekla,ze to bude asi nejaka viroza,tak jen odpocivat
jooo a to mi jde…
jeste,ze je ten internet,manzel se taky smeje,ze jsem zavislak
Ale jak ho sleduju,uz jsem ho nakazila,kontroluje metrik,jak se posouva
,pta se,co se tady deje noveho ![]()
Holky,nejak me uplne prestaly bolet prsa,jak jste na tom vy?
MYSKA
Tak jsem premyslela o tom denicku,ale opravdu me to nijak nechytlo a myslim si,ze tahle diskuse je super.
Myska: tak to mě teda bolí prsa čím dál víc.. a jak některé už psaly, hlavně když si sundám podprsenku, to je fakt utrpení, už se mi do toho svlékání ani nechce, protože si vždycky představím tu bolest, která bude následovat. Taky neexistuje, že bych si lehla na břicho, to bych musela zešílet bolestí…
VALAVKO- me teda silene bolely pred 14dny.Ted ale vubec,beru ten UTROGESTAN,tak jesli je to tim???
Moje poloha je zatim jedine na brichu,no spis brichobok
![]()
MYSKA
Ahoj holky, mohu se pripojit do diskuse? Ja mam termin koncem dubna (cca 20.-24.4.), doktorka mi termin nerekla a na internetu se vypocty trosku lisi. Je fajn, kdyz si clovek muze popovidat s nekym, kdo ma stejne starosti a radosti
Kdyz vasi diskusi sleduju, nejsem moc vyjimka, je mi porad blbe, jist musim snad kazdou hodinu, ale naprosto minimalne a prsa me boli cely den. Naopak, kdyz je mi chvilku dobre, tak mam pocit, ze je neco v neporadku ![]()
Ja problémy s prsami už nemám, iba ako som už písala citlivejšie bradavky a dvorce.
Dnes ráno som zistila, že nedopnem jedny šaty
Cez prsia mi boli akorát, ešte som mala na klope našité jedno skryté zapínanie aby mi nebolo vidno hlboko do výstrihu … no a už to nejde to dopnúť
.
A asi nevolnosti začínajú ustupovať, pretože som mala ráno šialenú chuť na sladký koláčik, zhltla som ho na posedenie a nie je mi z neho zle (ťuk-ťuk aby som to nezakríkla).
belmi