RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
9.9.05 13:16

Holky, mne už sa asi vážne začína polepšovať, alebo tá voda s citrónom na mňa blahodárne pôsobia ? Poriadne som to zapila a je mi síce ťažko, ale nie sú to tie stavy čo som mala. Dúfam, že to vydrží.
Tak nech sa nám všetkým čo najskôr polepší :wink:
Janinko, po tých cheesburgeroch si ok ?
Ja mám tiež suchú pokožku a natierať by som sa mala každý deň, ale lenivosť víťazí. Kožná mi kedysi predpísala taký prípravok na umývanie na extra suchú pokožku a s ním sa sprchujem … je to jednoduchšie ako natieranie, ale aj to by som mala :(

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
9.9.05 13:46

ja se taky jeste nenatiram. a az budu muset, tak doufam, ze mi to taky obstara manža, protože já jsem strašně líná kůže. navíc takový pomazáníčko a pomasírováníčko od drahouška nemusí být vůůůůbec špatné :wink:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
9.9.05 13:56

dotaz

Ahoj,

nejak dlouho sem tu nebyla..musim zas zjistit co je noveho..

Joo..a muzete mi prosim nektere rict, jak vlozit ten obrazek z tickerfactory?

Diiik - nejak sem to zkousela a nedarilo se..asi sem uz tupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
9.9.05 14:27

Tak uz sem na to prisla.. :)

Tohle sme my…

""http://bd.lilypie.com/I6I4p2/.png:http://bd.lilypie.com/I6I4p2/.png

dneska na psali, ze sme mimo nebezpeci..unikli sme tzv.obdobi strachu…hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.9.05 14:34

LU_LU- heezky metrik,sikulka.Chces kluka?
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
9.9.05 14:51

Myska - noo…chtela sem…nejdriv..ale ten uz je mi asi jedno..hlavni je, aby bylo dobre a zdravo. :wink:

A ty?

""http://bd.lilypie.com/I6I4p2/.png:http://bd.lilypie.com/I6I4p2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.05 15:28

Holky zase jsem si odskočila k vám zpátky, měla jsem na chvíli návštěvu.

Belmi po tom nezdravém obídku to celkem jde, myslela jsem, že mi bude hůř :wink: Paráda, že Ti je líp, no konečně, tak abych Ti to nezakřikla tak zaťukávám :!

Holky vy už řešíte jestli kluk nebo holka?? Já se ještě neodvažuju pomyslet, ale nejde mi to… hlavně abysme byly všechnny holky a mimískové zdravoučký :wink:
Kdysi mi jeden kartář řekl, že budu mít 2 děti a to 2 holky, tak jsem zvědavá jestli předpověď vyjde nebo to příroda zařídí jinak :wink:

Janina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.9.05 15:31

Ahoj, nasla jsem na netu vasi diskusi…muzete mi prosim nekdo napsat odpoved…radu…predem dekuji.

V pondeli me uz pobolivalo bricho, takovy tlaky jako, v utery taky, ve stredu se dostavila MS - jasne zretelna, ne spineni a dnes uz nic…a to mivam pravidelnou MS tak 5 dni…o miminko se snazime, predem dekuji odpoved.
casto me picha na leve strane
 Monca

• Citovat
  • Upravit
906
9.9.05 15:42

Monco myslím, že ať už ti poradíme cokoli-budou to jen dohady. Nejlepší je udělat si pár testíků, nebo skočit rovnou k dr.
Přeju aby to bylo tak, jak doufáš a džím moc palce :wink:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
9.9.05 15:43

Ahoj Mončo,

být Tebou tak ještě pár dní počkám a pak udělám těhu testík a uvidíš,
může to být třeba i jen porucha cyklu a nebo se něco i hnízní :wink:
Tak Ti budu držet palce ať to vyjde a když ne, tak pořád zkoušejte, jednou to vyjít musí :D

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
9.9.05 16:55

Monco, je tezke radit, ale na druhou stranu to u mne bylo podobne, regulerni MS, ale jen jeden den a pak nic. Ale tehotensky testik mi vysel pozitivni az tak za tyden. Asi jsem otehotnela pozdeji nez vypocitavaji tabulky. :wink: Takze nezbyva nez pockat a pak zaskocit k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.9.05 17:48

Ahoj holky,
ja jsem si na chvilku lehla a usla jsem jak mimino :lol:
Co se tyka pohlavi,je mi to taky jedno,opravdu jen at to vsechno zvladneme a jsme zdravi.Samozrejme,ze manzilek chce syna…
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.9.05 21:46

Myško , ty jsi coby nakukovatelka krásně přála nám záříjňáčkám, já coby nakukovatelka u Vás chci pro změnu popřát Tobě, aby těhu dobře a přiměřeně rychle ubíhalo, mimi se dobře rozvíjelo a nezpůsobovalo Ti žádné větší nepohody, a abyste se na jaře (a i celou dobu předtím) mohli radovat z maličkého sluníčka. Johanka, 39.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
9.9.05 22:11

Ahoj holky,
tak som prchla z prace o druhej, spravila nejake nakupy a mrtva padla do postele … preto som teraz este hore a cula ako rybicka :D
Tak som to zakrikla … po vypiti 1/2 litra zakysanky mi bolo paradne :(
Lu_lu asi nemas moc cas sem nakukovat, ze? S partnerom nic nove ? Dufam, ze ti potom nebude robit problemy s platenim.
Kedysi davno, s predchadzajucim partnerom, som zrejme mala poruchu cyklu. Myslela som si, ze som tehu. Vtedy mi doslo, ze ci som tehotna, ci nie, urcite sa s nim rozidem, pretoze to nie je partner s ktorym by som chcela ist zivotom a vychovavat deti. Radsej by som zostala s miminkom sama. Nakoniec mimi nebolo, partnera som poslala lovit do inych vod a skor nez som sa nazdala som mala mojho manzela. Urcite si aj ty najdes skveleho tatina pre dietatko.
Teraz dufam, ze som to nepoplietla a si to ty kto myslim :wink:
Uzite si pekny vikend a nech vas nevolnosti opustia.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
11.9.05 08:20

Ahoj holky.
Cez vikend nam trochu diskusia viazne :?
My sme si s manzelom spravili vcera vyletik do hor a inak sme mali spiaci den. Petko je asi tiez tehotny, stale spinka so mnou, toci sa mu hlava, je unaveny :D :D :D
S nevolnostami je to lepsie, snad to nezakriknem :D Nevarila som, iba som rozmrazila manzovi tu sekanu, co ma minule odrovnala. Dnes sa vrhnem na varenie, tak snad nevrhnem :wink:
Ako vikendujete vy ? Dufam, ze nevolnosti tiez ustupuju.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital