Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, mne už sa asi vážne začína polepšovať, alebo tá voda s citrónom na mňa blahodárne pôsobia ? Poriadne som to zapila a je mi síce ťažko, ale nie sú to tie stavy čo som mala. Dúfam, že to vydrží.
Tak nech sa nám všetkým čo najskôr polepší ![]()
Janinko, po tých cheesburgeroch si ok ?
Ja mám tiež suchú pokožku a natierať by som sa mala každý deň, ale lenivosť víťazí. Kožná mi kedysi predpísala taký prípravok na umývanie na extra suchú pokožku a s ním sa sprchujem … je to jednoduchšie ako natieranie, ale aj to by som mala ![]()
belmi
ja se taky jeste nenatiram. a az budu muset, tak doufam, ze mi to taky obstara manža, protože já jsem strašně líná kůže. navíc takový pomazáníčko a pomasírováníčko od drahouška nemusí být vůůůůbec špatné ![]()
mandragora
Ahoj,
nejak dlouho sem tu nebyla..musim zas zjistit co je noveho..
Joo..a muzete mi prosim nektere rict, jak vlozit ten obrazek z tickerfactory?
Diiik - nejak sem to zkousela a nedarilo se..asi sem uz tupa
Tak uz sem na to prisla.. ![]()
Tohle sme my…
""http://bd.lilypie.com/I6I4p2/.png:http://bd.lilypie.com/I6I4p2/.png
dneska na psali, ze sme mimo nebezpeci..unikli sme tzv.obdobi strachu…hihihi
Myska - noo…chtela sem…nejdriv..ale ten uz je mi asi jedno..hlavni je, aby bylo dobre a zdravo. ![]()
A ty?
""http://bd.lilypie.com/I6I4p2/.png:http://bd.lilypie.com/I6I4p2/.png
Holky zase jsem si odskočila k vám zpátky, měla jsem na chvíli návštěvu.
Belmi po tom nezdravém obídku to celkem jde, myslela jsem, že mi bude hůř
Paráda, že Ti je líp, no konečně, tak abych Ti to nezakřikla tak zaťukávám ![]()
Holky vy už řešíte jestli kluk nebo holka?? Já se ještě neodvažuju pomyslet, ale nejde mi to… hlavně abysme byly všechnny holky a mimískové zdravoučký ![]()
Kdysi mi jeden kartář řekl, že budu mít 2 děti a to 2 holky, tak jsem zvědavá jestli předpověď vyjde nebo to příroda zařídí jinak ![]()
Janina
Ahoj, nasla jsem na netu vasi diskusi…muzete mi prosim nekdo napsat odpoved…radu…predem dekuji.
V pondeli me uz pobolivalo bricho, takovy tlaky jako, v utery taky, ve stredu se dostavila MS - jasne zretelna, ne spineni a dnes uz nic…a to mivam pravidelnou MS tak 5 dni…o miminko se snazime, predem dekuji odpoved.
casto me picha na leve strane
Monca
Monco myslím, že ať už ti poradíme cokoli-budou to jen dohady. Nejlepší je udělat si pár testíků, nebo skočit rovnou k dr.
Přeju aby to bylo tak, jak doufáš a džím moc palce ![]()
mandragora
Ahoj Mončo,
být Tebou tak ještě pár dní počkám a pak udělám těhu testík a uvidíš,
může to být třeba i jen porucha cyklu a nebo se něco i hnízní ![]()
Tak Ti budu držet palce ať to vyjde a když ne, tak pořád zkoušejte, jednou to vyjít musí ![]()
Janina
Monco, je tezke radit, ale na druhou stranu to u mne bylo podobne, regulerni MS, ale jen jeden den a pak nic. Ale tehotensky testik mi vysel pozitivni az tak za tyden. Asi jsem otehotnela pozdeji nez vypocitavaji tabulky.
Takze nezbyva nez pockat a pak zaskocit k doktorovi.
Ahoj holky,
ja jsem si na chvilku lehla a usla jsem jak mimino ![]()
Co se tyka pohlavi,je mi to taky jedno,opravdu jen at to vsechno zvladneme a jsme zdravi.Samozrejme,ze manzilek chce syna…
MYSKA
Myško , ty jsi coby nakukovatelka krásně přála nám záříjňáčkám, já coby nakukovatelka u Vás chci pro změnu popřát Tobě, aby těhu dobře a přiměřeně rychle ubíhalo, mimi se dobře rozvíjelo a nezpůsobovalo Ti žádné větší nepohody, a abyste se na jaře (a i celou dobu předtím) mohli radovat z maličkého sluníčka. Johanka, 39.tt
Ahoj holky,
tak som prchla z prace o druhej, spravila nejake nakupy a mrtva padla do postele … preto som teraz este hore a cula ako rybicka ![]()
Tak som to zakrikla … po vypiti 1/2 litra zakysanky mi bolo paradne ![]()
Lu_lu asi nemas moc cas sem nakukovat, ze? S partnerom nic nove ? Dufam, ze ti potom nebude robit problemy s platenim.
Kedysi davno, s predchadzajucim partnerom, som zrejme mala poruchu cyklu. Myslela som si, ze som tehu. Vtedy mi doslo, ze ci som tehotna, ci nie, urcite sa s nim rozidem, pretoze to nie je partner s ktorym by som chcela ist zivotom a vychovavat deti. Radsej by som zostala s miminkom sama. Nakoniec mimi nebolo, partnera som poslala lovit do inych vod a skor nez som sa nazdala som mala mojho manzela. Urcite si aj ty najdes skveleho tatina pre dietatko.
Teraz dufam, ze som to nepoplietla a si to ty kto myslim ![]()
Uzite si pekny vikend a nech vas nevolnosti opustia.
belmi
Ahoj holky.
Cez vikend nam trochu diskusia viazne ![]()
My sme si s manzelom spravili vcera vyletik do hor a inak sme mali spiaci den. Petko je asi tiez tehotny, stale spinka so mnou, toci sa mu hlava, je unaveny
![]()
S nevolnostami je to lepsie, snad to nezakriknem
Nevarila som, iba som rozmrazila manzovi tu sekanu, co ma minule odrovnala. Dnes sa vrhnem na varenie, tak snad nevrhnem ![]()
Ako vikendujete vy ? Dufam, ze nevolnosti tiez ustupuju.
belmi