Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Sabat,
po přečtení tvého příspěvku jsem si uvědomila další pozitiva našeho bytečku. O sousedech téměř nevíme!!!! Musí to být nervák, je dobře, že jste na něho podali trestní ozámení - je to gauner!
My jsme z Bohunic. Jestli máš nějaký tip na procházky, budu ráda.
Drž se a přeju brzo bydlení podle vašich přání,
Bebet
Bebet ja si ted vzpomnela, ze jsi (stejne jako ja) hledala noveho gynekologa. Jak ti to dopadlo?
mandragora
Mandragorko,
už jsem byla objednaná k doktorce Zakopalové v Bohunicích, ale neměla jsem z toho dobrý pocit. Tak jsem si v den, kdy jsem měla jít na kontrolu k tomu svému, vyložila tarot a celkem jednoznačně mi vyšlo, abych u něj zůstala. Tak jsem u něj zůstala. No a za 3 dny na to jsem se dívala do diskuse ohledně gynekologů, a na toho mého si tam některé celkem chválily - že se prostě musí vědět, jak na něj - a přesně to mi v těch kartách vyšlo.
Můžu se zeptat, kterým směrem od Brna bydlíš? Díky,
Bebet
Teda holky vy jste se rozepsaly pěkně navážno
ono to vlastně žádná sranda nebude…
Belmi, taky bych do bydlení s rodiči nešla, i kdybyste výborně vycházeli, myslím, že časem to je na bednu a příjdou neshody, každý má jiné představy atd.. Taky s rodiči vycházíme, ale s tímhle bych radši neexperimentovala
Hlavně,že vůbec máte kde bydlet, to je důležitý.
My jsme měli štěstí, máme velký byt po Dejvyho mamině, ale museli jsme vyplatit jeho brášku, sehnat mu bydlení a tenhle byt dát dokupy, takže i tak nám to zadlužení stačí...... Na mateřský to bude finančně jen tak tak, ale zvládli to všichni, tak proč by to nešlo. Jen nechápu, proč je mateřská jenom 3.500 (nebo tak nějak), měli by přeci dát alespoň životní minimum… já to prostě nepochopím, je úplně jedno, jestli teď makám a platim daně, na mateřský to prostě bude almužna. Kdyby nebyly dluhy tak by to samozřejmě bylo celkem v pohodě, ale dneska se musí zadlužit každej, kdo chce bydlet, pokud nezdědil pár melounů.
Ale holky my to zvládnem, hlavně, že see těšíme na miminka
![]()
Myško, taky nemáme výtah a jsme ve 4.patře, to bude asi pakárna… už teď je to fuška, když jdeme s nákupem
![]()
Bráska se švagrovou mají moc hezkej kočárek, kupovali ho v Čechách a stál tak nějak 7-8 tisíc, to myslím jde, tak snad se dá sehnat za rozumnou cenu.
O našich sousedech taky skoro nevím, že tady bydlí, takže Sabat držím palce, abyste se toho „zázraku od vedle“ zbavili co nejdřív
A taky přeju bezproblémový porod, ty už to máš asi za pár viď ![]()
Janina
Bebet bydlim ve Vranovich.
Konec koncu co to budu tajit ![]()
Je to od Brna na jih (Breclav)
Ja nakonec skoncila u Dr. Gogely. Teda jdu k nemu prvne ve ctvrtek, tak jsem zvedava jak to dopadne. A nejen zvedava, ale i solidne nervozni.
Nemam rada zmeny ![]()
Janinko: jak rikas: zvladli to ostatni - zvladnem to taky. Jen me malinko mrzi, ze si to vsechno nemuzem trochu vic uzit. - ve vetsi pohode.
Muj drahy ma dneska narozky, takze bezim pro darecek a hura domuuu.
Tak zitra ahoj ![]()
mandragora
Madragorko máš pravdu, zasloužili bysme si to všechny pěkně užít bez starostí o penízky
![]()
Hlavně ať u doktora dobře pořídíš, snad bude v pohodě. Joooo a užij si s drahou polovičkou oslavu narozek ![]()
Rozebíraly jste tady tuleníčko, u nás taky nic… musím probrat s doktorkou jestli už můžem, ale přiznávám, že mi to zatim ani nechybí
Snad se to změní, až budu úplně v pohodě bez těch všelijakých stavů ![]()
Jo zítra ráno jdu k doktorce, tak snad bude všechno ok, doufám.. ![]()
Janina
Janinko: diky, diky
![]()
jestli budes mit zitra dalsi fotecku, tak ji hned dej do galerky, at se muzu pokochat, jak uz mame ty mimina veliky ![]()
Ja budu mit snad (boze snad uz konecne
) foto v ten ctvrtek
mandragora
A vidíš jak to uteklo
čtvrtek je za dveřmi
![]()
Když bude fotečka, určitě ji uložim do galerky. Když bude vše ok, tak bych fotečku stejně nejradši ukázala celýmu světu
![]()
Janina
Ahoj holky,
nevim,jestli se to zda jen me,ale dnesek je sileny…
Je mi od rana spatne,nepomohlo ani si zdrimnout
To jsem se vzbudila spis jeste otravnejsi
Jsem zla,chce se mi brecet,no des..... ![]()
Jak tady ctu o tom bydleni,je to hruza asi vsude.My jsme sli do Prahy,ze manzel tady dostal praci,bydlime v pronajmu za 12tis.Ted jsme si vzali uver na byt co mame na Morave,ale musime v Praze jeste nejaky cas vydrzet,abychom splatili nejakou cast uveru.Na Morave by mel manzel problem s praci,spise s tim kolik by mu nabidli.Jako Ing.mu tam nabizeli pred 3lety 10tis.hrubeho
To nevim,jak bychom vyzili a k tomu jeste deti
No,neni to legrace,ale hlavne zdravi
![]()
MYSKA
Presne ste to vystihli, ze nase vlady sa divia, ze starne populacia a rodi sa menej deti a pritom vobec nepatraju po pricine. Pritom by pomohlo aj znizenie urokovych
zieb hypotekarnych uverov pre mlade rodiny.
O tom byvanim u svokrovcov so samostatnym vchodom sa dobre sniva, ale staci kratka navsteva u nich a hned nas to prejde ![]()
Mysko tych 12 tis za byt je priserne ![]()
Janinko, tak si miminko zajtra u doktora poriadne uzi a hned nas informuj.
Bebet, som z Dubnice nad Vahom, to je 15 km severne od Trencina. Tak ty si si uzivala divoke lasky v Novom Meste
![]()
A k tej protikvasinkovej diete - tak Bebet sladke nejem, zakysanky pijem obcas biele jogurty alebo kyslu smotanu a pecivo iba tmave … tak ti holka neviem, co by som mala este v strave upravit ![]()
Krasnu dobru noc maminkam aj miminkam.
belmi
Ahoj holky,
hypotéky, bydlení a finance, to je nevyčerpatelné téma. Také tohle neustále řešíme, bohužel nejspíš nevyřešíme. Nebojte, přijde čas a také se z toho
vyhrabeme ![]()
Sabat: jsme na tom se sousedem podobně, feťák kterému je 18, vykradl firmu svého strýce. Vloni stál můj syn pod oknem když ze zavřeného okna z vedlejšího bytu vylétl popelník, byli to vteřiny a štěstí, že se mu nic nestalo, jinak bych ho zabila, týden na to po osmé během dvou měsíců vymlátil celou chodbu, manžel to nevydržel a vyběhl na něj, radši jsem volala policii, ale vůbec nic s ním neudělali, nikomu neublížil a jeho matka se zaručila škodu uhradit, nicméně jsme podali také trestní oznámení a soud byl již dvakrát odložen pro jeho nepřítomnost, je to hrůza, není v ničí moci aby byl potrestán. Paradoxem je, že naše rodina je co se chlapů týče samý policajt.
Dost hořekování
, přeji vám více štěstí s českým soudnictvím a ať jste s miminkem zdraví, ahoj.
BABY,to je neuvěřitelný,ten náš je taky feták a překupník,můj manžel a kamarádi taky většinou ve státních službách atd.,takže už se manžel dočkal v práci udání,že mu vyhrožuje,policajty už jsme taky volali,to je bohužel jak přes kopírák,tak ti přeju abyste s ním měli co nejmín starostí a aby ho někam vykopli.Hlavně at máme zdraví miminka a tobě klidný těhotenství,já už to mám za pár ![]()
BABET v Bohunicích jsem pracovala,tak popřemýšlím a nějakej tip mě určitě napadne ![]()
MYSKO taky mám pocit,že jsou nějaký erupce,no mění se počasí,tak to bude asi ono,dneska jsem byla celej den úplně marná
Tak se holčiny držte
Dobre ranko,
tak se holky chystam na druhe kolo sundavani
ry
tak doufam,ze uz posledni a ze tam nestravime cele dopoledne ![]()
Jinak mam ten dojem,ze dnesek se s tou sedivou nalodou moc nelisi od vcerejska
Tak uvidime treba se to spravi ![]()
MYSKA
Dobré ráno.
Teda holky, s tými susedmi ste to nevyhrali. My sa zatiaľ nemôžeme sťažovať.
Dnes som na váhe zistila úbytok 2kg. To je divné, začlo mi byť lepšie a už aj o trošku viac papám. Ale nesťažujem sa. Ešte 2kilečká dole a budem na svojej ideálnej váhe ![]()
Mandragorko, tak to vidím, že zajtra asi predsa len zájdem k tomu doktorovi. Boj nad kvasinkami sa mi nedarí vyhrať
A všade píšu, že neliečené kvasinky v tehu by mohli spôsobiť problémy a to predsa nechceme.
belmi
Myško, ak môžeš sladké, vyzbroj sa čokoládou, tá ti určite zlepší náladu ![]()
belmi