RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
13.9.05 08:42

Dobré ránko všem!!
tak jsem se holky vrátila od doktorky plná krásnejch zážitků, viděla jsem mrňouse 8O pěkně ručičky a nožičky, obličejíček, bylo to už krásný mimčo, pěkně se přede mnou mrskalo, pózovalo na boku,tam bylo krásně a nejlíp vidět :D :D :D Prostě náááádhera, je to neuvěřitelný, jak se ty malá miminka snaží a rychle rostou :wink: Samozřejmě, že když se mělo fotit, tak už tak hezky nezapózovalo, ale stejně je nejhezčí vidět, jak se mrská a jsou vidět detaily 8O
Já bych se tady rozplývala tak na 5 stránek, tak to zkrátim :wink: :D
Už má 44 mm a trošku se mi předběhl termín porodu ze 6.4. na 4.4., podle minulé kontroly jsem dnes 10+5, ale podle dneška už 11+0, tak jsem si i změnila lištičku :wink: :wink: :wink:
Takže kdo jdete k doktůrkovi tak si to taky užijte, je to paráda :lol:
Mandragorko máš se ve čtvrtek na co těšit, budu držet všechny palečky :wink:
Fotku do galerky uložim odpoledne, samotné se mi nezadařilo :cry: ach ta moje šikovnost, musí mi pomoct drahá polovička…

Myško přeju dobré pořízení v nemocnici, snad lepší než včera… jsou to brzdy viď :wink:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
13.9.05 08:50

Belmi, tak to si určitě k dr. dojdi, slyšela jsem, že tak trochu výtok je normální kvůli větší vlhkosti (taky se mě to nevyhnulo…), ale kvasinky jsou dost nepříjemný, doktor to určitě nějak vyřeší, tak taky držim palečky :wink: :wink:
A holka nehubni nám takhle :! :wink: Hlavně že Ti je už líp, tak se to určitě srovná :wink:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
13.9.05 08:53

Janinko, ty si sa tam nejak rýchlo vybavila. Som strašne zvedavá na fotečku. Mimi je už také velkééé, paráda.
Robil ti vnútorný UTZ ?

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
13.9.05 08:54

Dobre ranko vsem. Janinko, to je uzasne, taky uz se tesim az se se na mimiska zase podivam. Ale to bude az za tyden. Jsem zvedava, jak poporostl. Jinak jsem ji procitala vase starosti s bydlenim a ani my na tom nejsme jinak. Zatim bydlime u jednoho z rodicu a (nastesti) to funguje. Ale spis mame problem s prostorem. No, to ale vsechny znate. Ja jen doufam, ze se casem zmuzeme na nejake lepsi reseni. Tak vam preji krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
13.9.05 09:07

Belmi dělala mi ještě vnitřní UTZ, nevím od kdy dělají přes bříško, ale myslim, že už brzy. Byla jsem objednaná hned v 7 ráno, takže jsem byla i brzo zpátky doma a hned jsem šla na net podělit se o radost :wink: Ale opravdu mimča tak rychle rostou, u mě se po 11 dnech víc jak zdvojnásobilo :cry: jo, jo jen tak dál, jen ať nám pěkně rostou :lol:

Dobré ráno Kiko, tak taky se vám nevyhnuli problémy s bydlením, bohužel, ale supr je, že s rodiči vycházíte :wink: já si to moc neumim přestavit, i když jsme s nimi taky jinak v pohodě.

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
13.9.05 11:14

Ahojte :)

Belmi jestli pujdes k tomu doktorovi, tak dej vedet, jak jsi dopadla.

Janinko: mam strasnou radost, ze je u vas vse ok :D
Taky se podle tebe orientuju, jak uz je moje mimi velke :lol:
Proste mi nahrazujes doktory :lol:
Jsem uz na ten ctvrtek tak nedockava, ze jsem az vztekla. Jak male dite, ktere neco chce hned, ale musi pockat :? :lol: :oops:
Inu chce to klid :lol:
Jo a priste se klidne rozplyvej i na 10 stranek. Krasne se to cte :)

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
13.9.05 11:32

Díky Mandragorko, taky mám veeeelikou radost :wink:
Takže jsem povýšila na náhradní doktorku :?: :lol: tedy aspoň do čtvrtka :wink: V kolik hodin tam jdeš?? Tu Tvojí nedočkavost si umím představit, ale kdo si počká ten se dočká :D :wink:

Jooo a od pondělka jdu do práce, doktorka by mě nechala doma, ale už jsem nechtěla, asi bych se tady ukousala (ještěže je emimino…), myslim, že je lepší, když budu mít nějaký normální režim, takhle jsem jedna velká lenora 8O :lol:
Ale dneska jsem doma uklízela, abych si vůbec zvykla na nějakou aktivitu :wink: :wink:
Jen doufám, že vás tady budu stíhat, v práci jsem většinou v jednom kole,ale nic se nemá přehánět, že :wink: :wink: Zvlášť v našem stavu :D :) :D ¨

Tak hezký den holky!!
Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
13.9.05 11:52

Janinko ja tam jdu na 14.30
Az budes v praci, tak nesmis emimino znedbavat. Zvlast ted, kdyz mas tu dulezitou funkci :lol:
Nezapomen na nas s tou foteckou :wink:
A kdyz se ti bude chtit, tak mi jeste napis, co po tobe chtel vsechno mudr. vedet (rodinna anamneza atd.) a co vsechno noveho o mimi a tehu vis ty. :oops:

Pro dnesek odsud mizim.

Zitra pa mamulky 8)

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.9.05 12:40

dubňátka

ahoj, já mám termín 21.4.2006, bříško se mi trochu zvětšilo a začínají mi být malé kalhoty, které jsem nosila těsné, bolí mě bradavky, ale jinak se moc těším… :D
držím nám všem těhulkám palce, aby naše miminka pěkně rostla

• Citovat
  • Upravit
1021
13.9.05 12:44

Tak som vola sestričke a mám prísť hneď ráno. Vraj samoliečenie v tehotenstve radšej nemám praktikovať. Len sa mi nechce šéfovi vysvetlovať, že zajtra prídem neskôr a klamať mu prečo :( Asi mu pošlem ráno sms.
Janinko v práci sa potom musíš šetriť :! Ja som tiež pred tým bývala v jednom kole, ale teraz sa to snažím nepreháňať a zatiaľ sa mi to darí (ťuk-ťuk).
My máme tento štvrtok štátny sviatok, tak si asi vezmem v piatok dovolenku a spravím si zase parádne predĺžený víkend. Musím sa vrhnúť na okná, záclony a šatník :( ale aj tak hlásia škaredo, takže mi to vyhovuje.
Po obhliadke úložných priestorov nášho bytu sme zistili, že nebudeme mať kam dať miminkovské vecičky, takže si pod stromček budeme musieť zaobstarať ešte jednu komodu … už mám potrebu hniezdenia :D

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
13.9.05 12:47

Ahoj buuublo, tak ťa vítam medzi nás minibruškane :D

Mandragorko, ty si si dnes urobila nejaký krátky pracovný deň 8O

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
13.9.05 12:50

Zdravím při poledni!
Janino, blahopřeju ke krásnému a ukázkově velkému miminku! Já jdu k doktorovi na UTZ 23.9., to bych měla končit 9 týden, tak snad něco uvidím.
Vítám buuublu.
Belmi: opatrně s tím umýváním oken. Raděj dělej všechno ostatní a okna nech na manželovi. Slyšela jsem, že je to v prvním trimestru nebezpečné. Možná je to pověra, ale neriskovala bych to. Přijde mi to celkem logické - ženská se natahuje, různě vytáčí…

Já se od rána šrotím angličtinu. Rozhodla jsem se, že si půjdu v listopadu udělat státnici (respektive mi kvůli škole, kterou dálkově studuju, ani nic jiného nezbývá). Nevidím to moc nadějně, sice nadprůměrně rozumím, ale mám mezery v gramatice i tak základní, jako jsou předložky. Holky, máte některá malou státnici z angličtiny? Je to moc přísné?

Mějte se,

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.9.05 12:52

Ahojky kolky,
koukám,že problémy s bydlením se nevyhnou nikomu.My si před rokem kupovali přes stavební spoření byt 3+1,předtím jsme bydleli v opravdu malym 2+1.Ale s rodičema bych taky asi nechtěla bydlet,sice vycházíme dobře na obou stranách,ale nejlepší je zajít na návštěvu a hurá domů.

JANINO-závidím ten ultrazvuk,taky chci vidět ručičky,nožičky…Ale já jdu na kontrolu až 22.9,tak to budu muset vydržet,ale aspoň že vás mam,vy to krásně vylíčíte jak mimi vypadá.

MYŠKO-jak je ,pořád blbě?

BELMI-radši si k doktorovi zajdi,on ti dá něco na vyléčení a budeš mít pokoj.

Mě je konečně už líp,dneska dělam lečo,a nic mi neni!!!! :lol: Můžu cítit i výpary a žaludek mi řiká,honem to dovař,mam hlad!!!!Doufám,že ty fuj stavy se mi nevrátí.

Holky,co jdete k doktorovi,nezapomeňte dát info,jak to vaše mimi roste :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
13.9.05 13:02

Belmi máš pravdu, v práci to nebudu přehánět, to vůbec nestojí za to, už tady jsou jiné priority :lol: :lol: :wink:
Doufám, že zítra dobře pořídíš u doktora, hlavně aby pomohl a tobě se ulevilo :wink:
Kde že to bydlíš Belmi??? že bych přesídlila na Slovensko, to je samý štátny sviatok a z toho samý parádne predĺžený víkend :lol: :wink:
Tady bude svátek koncem září, tak aspoň něco :cry: :wink:
A kdy to vlastně chceš říct v práci?? Taky mi to mlžení moc nejde, ještě že nejsem zatím v práci…

S těmi úložnými prostory jsme na tom taky špatně, musíme si teď pospíšit a předělat budoucí ložnici, kvůli penízkům jsme museli počkat, jak jinak :wink: a teď nás čeká vestavěná skříň - my už jsme teď stísněný ve dvou :( Nějaká komoda na mininkovské věci určitě taky proběhne, já už se na to těšiííím, ale ještě radši v klídku, neuspěchat to, vždyť jsme na začátku :wink:

Vítám Tě tady Buuublo :wink: Taky mi začíná být hodně věcí těsných, jóóó a bude hůř :lol: Taky nám něco o sobě napiš, my jsme tady pěkný těhulice zvědavice :lol:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
13.9.05 13:31

Ahoj holky,
kelinko to je dobře, že tě přechází ty chuťo-pacho stavy, taky se mi po tom nestýská :wink:
Klidně bych šla na ultrazvuk zítra znova a pak každej den, nestíhala jsem se vynadívat :wink: :wink: Vás to obě čeká příští tejden, tak si to užijte :D

Holky ještě se vracím k tomu mazání bříšek, někde na jiných stránkách byl taky takový dotaz, čím, jak, od kdy… a holky tam doporučují krém ELASTI-Q (max. 140 Kč) a BONAL (300 Kč), některé se mazaly už od 9. týdne a víc mamin a těhulek se tam shodovalo, že to jsou dobrý krémy a splnily účel :wink: Tak to taky třeba využijeme :wink:

Bebet přeju příjemný učení, určitě to vyjde, lepší šance je teď než na mateřský, to budou i jiný starosti :wink: tak držím palce!

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital