RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
14.9.05 15:40

:D :D :D :D
Kočky vy ma fakt viete rozosmiať :wink:

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.9.05 16:13

vtip

Tak já přidám ještě jeden vtip - do tý rajský jsem s velkým rozmachem nasypala místo cukru sůl… takže to teď ředím a nastavuju, aby se to dalo jíst :lol: :lol: :lol:

Už to vypadá v pohodě, akorát jsem se těšila, že to bude fakt mňamka, jak se udělal dobrej vývar.. no tak nic no… :roll:

Stejně se na ni pořád těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
14.9.05 16:15

:lol: :lol: :lol: :lol:
vaclavko nepropadej panice.
moje tchyne mi vypravela, jak kdyz byla jeste mlada a tusim cerstve vdana, tak varila rajskou a zdala se ji malo cervena, tak tam nasypala cervenou papriku :lol: :lol:
to taky jde, ne? 8)

ale pravdou jest, zes mi udelala desny chute. mam rajskou i s plnenymi paprikami v mrazaku, takze vytahnu a mnam :roll:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
14.9.05 16:22

Holky já žasnu :o Po pár hodinách se přihlásim a tady je to tak pěkně rozjetý, řáchám se tady smíchy :lol: :lol: :lol: 8O :lol: :lol: :lol:

tak přidávám něco do seznámku, mimochodem mandragorka/jáchymka je holka nejšikovnější z nejšikovnějších :wink:
Fakt dobrej nápad, už v tom mám pěknej hokej :wink: Pár holčin na nás kašle, ale hlavně ať jsou v pořádku.

takže jsem kozoroh (belmi zatim tady máme asi převahu, už 2 :lol: )
narození 29.12.1979,
TP 4.4.
Kontrola 27.9.

Ještě k tomu věku, myslím, že jsme tady všechny pěkný mladice, prostě holky šťavnatý :lol: :lol: :lol:

Mandragorko, ta skleroza bude horší a horší 8O Představ si až budeme na mateřský a většinu času strávíš s dětským žvatláním :D …jéé to bude krásnýýýý :wink:

Holky nějak ani nestíhám reagovat, pěkně jste se rozepsaly, hmmm to se mi líbí :wink:

A ty to Václavko s tou prací nepřeháněj :wink: Rajská to je dobrej nápad, dneska mi totiž mamča volala, že nám jí uvařila, to je servis, asi si na to zvyknu :lol:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.9.05 16:23

vaření

nojo, jenže já vařím od nějaký pátý třídy základky.. takže takovou pitomost bych snad už udělat neměla, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.9.05 16:25

Tak rajskú ja zrovna nemusím. Bol to jeden z mojich prvých kuchárskych pokusov ešte na základke. Stále som na striedačku liala ocot a sypala cukor a ochutnávala, až mi z toho bolo pekne blbo. Všetkým to chutilo, ale ja už sa odvtedy s rajskou nekamarátim :D
Ale dobrú chuť vám prajem.
Ja som hneď cestou od doktora zbodla lekvárový koláčik, kde po lekváre neobolo ani stopy :( a na obed som si dala diabolský šalát, lebo kyslé a pikantné ja rada … ale nejak mi to ne:,–(lo. No našťastie to už nie su tie stavy z pred pár dní.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
14.9.05 16:30

smarja vaclavko. to uz jsi teda asi mistr kuchar.
ja se to tak nejak pomalu ucim :oops: :lol:

pravda manzel skoncil jednou na infekcnim se salmonelozou po mem hemenexu, ale prisoudila jsem to jeho precitlivelemu traveni :lol: :lol:

jinak me kucharske (ne)umeni zatim zvladame ve zdravi a prezivame :lol: :lol:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.9.05 16:32

juj

mandragora: jsem byla donucena okolnostmi - zaměstananí rodiče a hladoví sourozenci :lol:

zatím se loučím, jdu vyvenčit psici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.9.05 16:32

Janinko, ja mám na tvoje narodky u nás na Slovensku meniny :wink: takže ja som kozoroh menom aj dušou :D

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
14.9.05 16:33

to je dneska den :lol:

belmi predstavuju si v zivych barvach jak lijes ocet, sypes cukr, lijes ocet, sypes cukr...... :lol: :lol: :lol: :lol:
co je lekvar?

janinko diky :oops: :oops: :oops:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.9.05 16:35

Mandragorko za tú salmonelu si nemohla ty, ale pokazené vajíčka :D Mimochodom, ty si ju nechytila ? Tak to asi fakt bude tým manžovým - mamičkou rozmaznaným žalúdkom :wink:

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
14.9.05 16:36

Václavko, jsi šikulka :lol: Já bych s mýma zkušenostma s vařením tu omáčku radši vylila, ale ty už jako profík z toho uděláš mňaminku, hmm :lol: :wink:

Belmi ty mi taky děláš chutě, mě už totiž kručí v břiše, ale nedá mi to, přece tady musím nedřív všechno dočíst :wink: Jdu na ty plněné tortili, to se těšim :lol: To víš, že jídlo vyměnim pouze a jenom za naskenování míma :wink:
Kelinko, pěkně jsi to vystihla s těma chlapama a UTZ „stejně tam nic nevidim.....“ už to slyšim u nás doma, typický :lol: :lol:

Myško, taky mě mrzí Tvoje špatný zkušenosti, ale všechno špatný pro něco dobrý, aspoň na sebe dáváš trochu pozor a to neuškodí :wink: A mimochodem máš tady nás a my všechny holky šikovný uděláme všechno pro to, abysme v dubnu rozšířily naše národy :lol:
Všem nám to přeju, ale přeci jen zaťukávám, abych nám to nezakřikla :wink:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
14.9.05 16:37

Mno ja to tenkrat nejedla - nejsem prece blazen :lol: :lol: :lol:

Devcatka ze srdce vam dekuju za dnesni vysmate odpoledne :lol:
Prcham domu a tesim zitra.

Pa

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.9.05 16:37

Mandragorko, plus do toho všetko pekne ochutnávam, fúúúúúúj :D
Lekvár sú švestková povidla :D - krátky kurz česko-slovenčiny :D

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.9.05 16:39

Pa zajtra, ja tiež už mizím :D
Ale večer sa na vás ešte mrknem, tak píšte.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital