RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
14.9.05 16:42

Belmi, tak to jsi opravdu dvojnásobný kozoroh :lol:

Samé náhodičky, jak se tak navzájem dozvídáme narození, to je paráda :D

To je tady dneska humoru, že už vám je holky líp :?: :?: :lol: :wink:

Už hlady skoro nevidim na monitor, jdu vyvářet :wink:

zatim pa těhulinky
janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
14.9.05 16:44

No holkíííííííí :! :! :!

Já se přihlásim a vy mizíte, koukejte nabrat zpátečku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
14.9.05 19:33

Téda,
na půl dne zmizím a přibudou 4 stránky. :! Vy máte ale ukecanou náladu!

Seznámek je fajn nápad, taky jsem se začala ztrácet. Já jdu na kontrolu 23.9. a myslím, že mi bude termín posunut na úplný konec dubna, takže na tom budeme stejně s Pajjou.

Pořád se nemůžu zbavit těch nevolností, už jsem z toho docela unavená. Není to tak strašné, jako minulý týden, ale furt nevím, co bych snědla, aby mi po tom nebylo ouvej. Dokonce skoro nepiju, protože po pití je mi blivno ještě víc. Dám do sebe max. 1 litr tekutin denně - já vím, je to málo!

Babulku, mějte hezkou noc a zítra nashle,

Bebet 8tt (nejde mi za nic na světě nastavit lišta, i když jedu přesně podle návodu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
14.9.05 19:41

Ahoj Bebet,
nikdo nikde, holky měly odpoledne pěkně rozkecáno :lol:
Doufám, že se Ti co nevidět uleví a přestanou nevolnosti, to je pakárna viď :wink: Jsem ráda, že mě to přešlo, ještě to nechci zakřiknout…

Jestli chceš, tak sem napiš termín porodu, já Ti zkusím lištičku udělat, ty si to jen zkopíruješ do podpisu, ale hlavně mi dej vědět jakou lištu si představuješ :wink:

janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.9.05 21:19

Bebet a Janinko, vy ste nas minuli o chlp :?
Na veceru som si dala kysele zeli, pretoze je kysele a ma kopec vitaminov. Ale zabudla som, ze je aj pekne tazke na zaludok :( Takze Bebet, ziadne kysele zeli.
Ale segedin uvarim. Este do neho musim kupit pre muzicka masicko. Takze asi az v piatok, kedze zajtra budu otvorene iba velke obchodaky. Co to dnes mame s tym jedlom 8O
Manzel, aby nemusel fotecku miminka fotit digitalom s makroobjektivom a nasledne upravovat na PC, zaobstaral skener. Tak ho teraz testuje a mne tu piska za usami :D

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
14.9.05 22:15

Belmi, tak to je manžílek šikula, scaner se hodí, hlavně tady na emiminu ho využiješ :D Teda mě se moc doma nepodařilo, ale ještě že mám doma odborníka :roll: Jo a tím chci vlastně říct, že už se zadařilo, Davídek naskenoval, takže za minutku uložim UTZ do galerky.
Mímo je tam trochu rozmazaný, jinak se nám krásně ukazovalo, máchalo ručičkama, ale když se mělo fotit, tak si asi postavilo hlavu :wink: jo a drahá polovička to okomentovala, že tam to mímo vypadá jako krtek :lol: :lol: radši to dál nekomentuju :wink:

Mandragorko, úplně jsem zapomnněla napsat, co že to všechno doktorka chtěla vědět. Ptala se samozřejmě na nemoci v rodině,co dělám v práci, vypočítávala nějaké termíny na testy a UTZ (nějak mi to nezůstalo v paměti), jinak nic speciálního vědět nechtěla. Na ultrazvuku mi popisovala, kde je pupečník, srdíčko a taky i kosti na předloktí a na lýtkách, to jsou takové 2 výraznější bílé čárky vedle sebe, tak kde jsou nožičky. Taky mě poslala na kontrolu k obvodní, k zubařce a na EKG, to bylo asi všechno, zítra už budeš vědět sama, každý doktůrek je stejně jiný :wink:
Jo ještě historka, neřekli mi, že pokaždé musím mít sebou do poradny ranní moč… takže jsem tam musela pěkně do šampusky :lol: to já vždycky nesnášim, protože mi to nikdy nešlo, ale teď potřebuju každou chvíli na maloou, tak to šlo bez problémů :lol:

Mandragorko, Václavko, zítra po kontrole hned šupky dupky na net, ať jsme tady v obraze :wink: Držím palečky :!

Tak holky pa pa a dobrou noc budoucím maminkám a bříškům :wink:
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.9.05 22:29

Téééda holky,vy jste se rozjeli!!!A někdo mi tu udělal velikou chuť na rajskou!Nevim už,kdo to psal,ale děkuju.Nemam jí ani v mrazáku :cry:
No,asi si jí taky uvařim.

JANINO-dík za připomenutí,úplně bych zapoměla vzít sebou moč a čůrala bych taky do šampusky a to by se mi moc nechtělo

A teď moje data:narozená 7.2.1976 (vodnář)
příští kontrola 22.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.05 22:42

Já už mám rajskou od mamčy v lednici :wink: zejtra se na ní těšim :lol:

Vůbec se mi nedaří stáhnout obrázek do galerky, nějaká chybička, zkusím to zejtra, teď už je třeba server unavenej :wink:

Asi jdu mrknout na telku a spinkat,
zdravím všechny těhulky co jsou ještě vzhůru a přeju dobrou noc :wink:

Janina

• Citovat
  • Upravit
452
15.9.05 09:01

Zdravim vsechny tehulky po ranu! Teda prekvapilo me, ze jste byly jeste po 22,00 hodine vzhuru. Ja ted ponocovani spatne snasim, musim byt nejpozdeji v 21,00 v postylce. Takze je konec vsemu flamovani. :wink: Ale aspon jsem ciperna po ranu, takze pred snidani jeste zehlim, peru a uklizim… :P A musim si pochvalit (i kdyz to nechci zakriknout), ze uz mi tri dny nebylo moc spatne. Jen hodne !!! spatne snasim dopravni prostredky. :evil: Bohuzel to mam do prace cca 50 minut tremi dopravnimi prostredky. Je to proste des. :cry: Co vy, jak jste na to s cestovanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.9.05 09:26

No já jedu 60km autobusem a pak ještě hoodně stanic metrem a to s přestupem :? Musím říct, že odpoledne je mi v tom autobuse dost blivno. Naštěstí mi ještě nemusel stavět :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
15.9.05 09:32

Teda Pajjo, to jsi na tom jeste hur, to te obdivuju, ze prezijes. Pro me je taky vzdycky nehorsi autobus, ale blbe je mi i v metru, kde jsem si myslela, ze to bude v pohode. Nastesti jsem to zatim taky „ustala“ :lol: Ale nekdy je to teda dost na hrane. Uz s sebou v kazde tasce vozim pytlik, kdybych to nahodou nezvladla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
15.9.05 09:39

Dobré ránko těhulinky :wink:
To vás teda obdivuju, cestovat takový dálky, já naštěstí pracuju v místě, takže autobus max. 20 minut nebo to jistí auto. Taky mám štěstí, že většinu stavů kdy mi bylo špatně jsem stějně trávila doma na neschopence. Taky doufám, že ty nejhorší stavy mám snad za sebou a jak to tady čtu, den ode dne se to vždycky někomu taky lepší, paráda :wink:
Ale ten pytlík mě dostal :lol: :lol:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
15.9.05 10:03

Zdravim vsechny tehulky :D

Tohle je nas aktualni seznamek. Bohuzel tomu nelze dat lepsi formu. V tabulce to vypada pekne, ale po vlozeni do zpravy se vsechny udaje smrsknou k sobe a nic s tim nenadelam :?
Inu budem se v tom muset naucit cist :lol:
Kazde info jsem oddelila alespon lomitkem, tak snad to nejak pujde.
Jinak muzu tabulku poslat na mejl-kdyby nekdo chtel.
Tak devcatka piste piste, at se nam to plni :wink:
Dnes kontrola ja+vaclavka HURAAAAA :lol: :lol:

mandragora

jméno (znamení) /narození /TP /kontrola

dafi (?) /? /20.4. /?
nikka (?) /? /24.4. /?
vaclavka (blíženec) /19.6.80 /7.4. /15.9.
kelinka (vodnář) /7.2.76 /12.4. /22.9.

baby (?) /? /20.4. /?
mandragora (váhy) /28.9.77 /6.4. /15.9.
myška (?) /? /12.4. /?
bebet (?) /? /27.4. /23.9.
belmi (kozoroh) /6.1.77 /8.4. /21.9.
monys (?) /? /30.4. /?
janina111 (kozoroh) /29.12.79 /4.4. /27.9.
anika (?) /? /3.4. /?
mata (m.) (?) /? /26.4. /?
pami (?) /? /? /?
kajda (?) /? /? /?
pajja (rak) /? /30.4. /20.9.
lu_lu (?) /? /3.4. /?
evulinka (?) /? /14.4. /?
pupula (?) /? /18.4. /?
lucici (?) /? /6.4. /?
warmann (?) /? /7.4. /?
kika (?) /? /20.4. /?
buuubla (?) /? /21.4. /?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
15.9.05 10:24

Naše šikula Mandragorka se ohlásila :wink: :wink:
Seznámek je náhodou parádní, aspoň máme přehled, jinak se to všechno motá 8O

Snažim se uložit UTZ do galerky už od včerejška, abys byla v obraze ještě než půjdeš k dotůrkovi, ale vůbec mi to nejde, nevim proč, hlasí to chybu… Tak doufám, že se vám oběma s Václavkou dneska zadaří uložit vaše :wink:

janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
15.9.05 10:24

Ahoj holkyy, MANDRAGORO- ty jsi ale sikulka :lol:
Takze nar.17.8.1974 LEV,TP-12.4. kontrola 19.9.
Dnes ficim k Dr.obvodni na kontrolu,tak doufam,ze tam nestravim cele odpoledne.Neni mi dnes moc dobre :?
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital