RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
980
17.9.05 15:15

Ahoj těhulinky.

JANINO111 - já jsem také z MB ale doktora mám na Moravě(okr.Šumperk-u rodičů).Před rokem jsem v MB scháněla gyn.doktora ale nějak jsem nepochodila.Proto jsem se chtěla zeptat ke komu chodíš a jak jsi spokojená.Popřípadně jestli bere nové pacientky a jaké má vybavení ordinace. Předem díky za odpověď.

MartinaK 26+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
17.9.05 19:30

Mandragorko,
jsi moc hodná za podrobný popis. Přísahám, že všechno jsem dělala pokaždé tak, jak jsi to psala.
Teď jsem to uděla znovu ještě jednou. Výsledek vidíš.

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
17.9.05 19:35

No, asi budu k podpisu připojovat jen 8tt, teda ode dneška už 9tt!

Holky, krásný zbytek víkendu - pod heslem: Ať ta Petr z VV táhne!

Bebet - dnes začínající 9. týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
17.9.05 19:48

Bebet, ten tvoj podpis je fakt zahada. Nemoze to suvisiet s tymi problemami, co su teraz pri zadavani obrazkov do galerky ?
Holky ja som dnes navarila obrovsky hrniec segedinu a krmim sa iba nim … je fantasticy a neni mi z neho zle.
Bebet gratulujem k zaciatku 9tt, ja zajtra zacinam 12tt, jupiiii.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
17.9.05 19:48

vila

Bebet: Naprosto s tebou souhlasím, Petr musí ven! Akorát si to nemůžu vychutnat, minulý týden jsme měli tak šikovnou návštěvu, že nám shodila televizi na zem, takže se musíme dokopat k sehnání opraváře… :cry:

Jinak všem krásný víkend, já dnešní den prospala, je to fajn, vřele doporučuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
17.9.05 19:52

Vaclavko, to teda musela byt divoka navsteva :D
A dobre si spravila s tym spanim, ved co ine v takomto hnusnom pocasi padne k uzitku.
Pekny vecer.
Tesim sa az si zacneme zdelovat, kto prvy zacitil pohyby miminka … uz aby to bolo :wink:

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
17.9.05 20:05

navsteva

Belmi: moc divoká právě ne.. to vůbec, spíš nešikovná a proto jsem byla už v pátek nervózní z toho, že má přijet… ta televize stála 25 000 a já byla naštvaná jak křeček… samozřejmě si celou opravu necháme zaplatit, včetně nového stolku, protože ten se pod vahou televize rozbil :(

Na pohyby si ještě počkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.9.05 22:57

Bebet-tak Petr už odpad!Konečně,co,a měl sakra málo hlasů.Dobře mu tak,co předváděl poslední dny,to byla hrůza.Koukala jsi v pátek?Jestli jo,nevíš co dostala Věra za trest,když nesplnila úkol?Já to v pátek neviděla,manžel koukal na humoresky.

Belmi-taky se už těšim na pohyby,je to nádherný.A taky aspoň budeme vědět,že je miminku dobře,protože ho už ucítíme.

Jinak jsme dnes prožili hezký den,dnes u nás byla akce pro děti,zpívali děti ze školek,dělali i mažoretky-moc hezky,hráli divadlo,prostě nádhera,a mě to tak dojímalo!!!Při každym potlesku bych jsem měla slzy na krajíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
18.9.05 10:42

Ahoj holky.
S tym mojim dojimanim a slzenim je to strasne :roll:
Nepozerali ste v piatok Uvolnete se prosim s Krausom ? Bola tam tehotna Marketa Hrubesova, ktora si stale hladkala brusko :D az jej Kraus podal pohar vody, aby ho drzala a nehladkala :D :D … to bolo tak kraaaasne … mozete 3× hadat co som vtedy robila … samo, ze od dojatia slzila. Caka mimi v prosinci.
Dnes uz neprsi, ale je tak strasne veteroi, ze sa neodvazim ist von.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
18.9.05 11:29

Ahoj těhulky :D

tak jak se máte?? u nás se těd docela vylouplo hezký počasí, tak asi Davida vytáhnu ven :wink:
Včera jsem byla s bráškovou rodinou v Praze, jeli jsme do Hornbachu a Ikey, no pár drobností jsem si samozřejmě domů přivezla :wink: Jel s námi jejich 2měsíční drobeček a skoro celé to jen prospal a občas se napapkal, tak holky doufám, že budeme mít všechny taky takový hodný dětičky :wink: :wink:

Belmi, sice nemám ráda segedin, ale závidim Ti, jak Ti šmakuje :wink: 8O Zatím mám smolíka, poslední dny my není zrovna nejlíp… a to jsem myslela, že už to mám za sebou :(
Na Uvolněte se prosím jsem v pátek úplně zapomněla,takže jsem to neviděla, škoda, ráda bych si taky zaslzela :wink:

Václavko, u vás se teda dějou pěkný věci 8O Aspoň že jste se domluviili na zaplacení, to musel bejt dóóóóóst nešikovnej člověk, když shodil televizi, to si neumím přestavit :lol: :lol:

Tak si holky užijte zbytek víkendu a opatrujte se,
jdu uvařit oběd, dneska obalim květák, to mám ráda, tak snad to sedne :wink:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
18.9.05 11:50

dneska

Hoj,hoj,hoj :lol:
Dneska je krásně,svítí slunce a je studenej čerstvej vzduch, tak to mám ráda.. já jsem holt podzimní typ a už to cítím, už je to tady :lol:

To jsem se chtěla zeptat: jaké plánujete používat plenky? Už to máte promyšlené? Je tu dlouhá diskuze o tom, polovina mamin obhajuje jednorázovky, polovina klasické pleny. Já furt nevím, ale nějak mě to táhne spíš k těm klasickejm (jak cena, tak materiál - viděla jsem několik případů, kdy byly děti po jednorázovkách hrozně opruzené)… Ale je mi jasný, že s tím bude hafo práce, praní, žehlení a tak, což mi ale nedělá problém, protože u doma jsem byla zvyklá prát pro pět lidí a teď, i když jsme jen dva, je toho taky dost, takže zvládnout se to jistě dá… Ale fakt nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
18.9.05 12:09

Janinko, asi si budeme musiet pockat do konca I.trimestra az nas tie nevolnosti nadobro prejdu. Ja som si dnes na ranajky dala kolac s cafe-latte (nescafe zaliate mliekom), to som pred tehu milovala … no a dnes fuuuj, neviem co mi na tom chutilo.
Vaclavko, tie plienky zacla za mna riesit mamina :D Priznam sa, ze som si nejake diskusie o tom citala, ale este sa mi zda skoro o tom premyslat. Mamina sa chysta vylovit tie najkrajsie bavlnene kusky po mne a vraj si ich mam kombinovat s jednorazovkami :D Kamoskina mama ma moznost zohnat bavlnene lacnejsie, priamo od vyrobcu, tak mi ich chce tiez par zaobstarat … takze nakoniec budem musiet pouzivat bavlnene :wink:

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
18.9.05 12:31

pleny

Belmi: já u těch bavlněných taky asi skončím, protože manželova teta má teď kluky dvojčata přes rok staré, takže vyfásnu komplet vybavení na mimino (všechno 2×) :lol: a prý i velkou zásobu nepoužitých bavlněných plen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
18.9.05 13:32

Ahoj holky, tak jsem se delší dobu neozvala - vrátila jsem se teď z nemocnice. Ve čtvrtek jsem měla jít na prohlídku a dr. tam neviděla srdíčko, tak mě poslala na velký UTZ do fakultky. Ve fakultce mi řekli, že srdíčko taky nevidí a že se jedá o zamlklé těhotenství a že mám v pátek ráno se hlásit na příjmu a vyčištění dělohy. Tak jsem se celá nešťastná podrobila všem předoperačním vyšetřením, byla jsem absolutně vyřízená, ve čtvrtek ani v pátek jsem nic nejedla ani nepila, protože jsem do sebe nemohla nic dostat. V pátek mě přijali do nemocnice, manžela tam jel se mnou, protože jsem byla úplně na dně. Těsně před zákrokem mi udělali ještě kontrolní UTZ a tam nás čekal neuvěřitelný šok. Miminko bylo živé, hýbalo se, srdíčko mu krásně tlouklo, pupečník pulzoval. No prostě radost pohledět. Podotýkám, že tam ten den byla jiná dr. - omlouvali to tím, že to mohlo být schované za střeva a miminko spalo atd. Můžu vám říct, že když jsme spolu s manželem o tom potom přemýšleli, tak jsme byli úplně vyděšení, jak moc se můžou doktoři splést a jak rychle vynesou ortel - co kdyby se stalo, že by miminko zase bylo schované za střeva? Mě to připadne úplně šílené. Kámoška měla taky zamlklé těhu, ale dr. když neviděl srdíčko, tak ještě týden čekal a teprve potom, protože evidentně miminko nerostlo a ona začala krvácet, tak ji poslal na potrat. Mě na to odsoudili ze dne na den. Teď už je mi fajn, ale byla jsem na tom psychicky špatně, takže mám teď neschopenku - dostala jsem i teploty. No ale miminko je zatím v pořádku a dokonce je o pár dní větší, takže mi nakonec posunuli termín porodu na 20.4.2005.
Zatím se mějte moc krásně, já jsem vůbec nečetla co jste která napsala ( a že toho je) až se vzpamatuju, tak si to všechno přečtu a budu reagovat. Zatím pa a ať vás tohle žádnou nepotká.
 Nikka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
18.9.05 13:58

Nikko, teraz si ma roplakala. Esteze to skoncilo takymto happy endom. Muselo byt strasne co si tychto par dni prezivala. To je nocna mora nas vsetkych. Lekari nie su taki vsevediaci, na akych sa niekedy hraju.
Mimiko musi byt velky bojovnik, ked to vsetko v zdravi prezilo.
Pekne sa z toho doma vzpametaj … drzim palce aby si to co najrychlejsie prekonala.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital