RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
16.9.05 12:04

Ahoj holky,
jak já vám závidím vaše kontroly, jdu až 29.9. a sestřička mě upozornila, že to bude na dlouho, chodí hodně maminek a paní doktorka je prý velice pečlivá, už se těším budu v 11tt, tak snad ho už uvidím pěkně v detailu, paní doktor. má i 3D ultrazvuk, fakt se těším :D .
Během víkendu se asi zase odmlčím, musí jít do práce, ta představa, mě děsí a nutí jít spát. Koupila jsem si větší kalhoty, tak jsem zvědavá jak dlouho je budu moci ještě nosit, pěkně mi roste bříško. :lol: , doufám, že nenaberu zase 30 kilo, při mé výšce 158 cm a váze 80 kg ( při porodu) nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
16.9.05 12:15

Ahoj Baby,

v 11tt toho aspoň už víc uvidíš :wink: To čekání stojí za to 8O
Držím palce ať to v práci nějak zvládneš, to bude teda hnus víkend viď :roll:

Taky si chci koupit nějaké kalhoty, aby se daly v pase nějak rozumně povolovat, na těhotenský je asi ještě brzo :wink:

Jdu něco uvařit, mám chuť na polívčičku :wink:

Mandragorko, takže jsi byla s nový doktorem spokojená viď? Taky jsem zmatená z těch testů, doktorka se mnou o tom nemluvila, jen zmiňovala, že příště uděláme krevní testy (to je asi HIV, cukrovka atd), ale co je pak dál, třeba genetika, nemáte s tím někdo zkušenosti?? Nebo už s vámi o tom dr. mluvil?

Taky máte všude tak hnusný počasí??? to je hrůza, prší a prší…

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
16.9.05 12:18

Bebet o tech slinach jsem hodne cetla. A porad jsem cekala ze budu taky slintat (jak Sverak ve filmu Vesnicko ma strediskova, kdyz predvadel slintavku :lol: ) ale nejak to na me neprislo. A ne ze by mi to vadilo.
Tohle asi taky patri k 1. trimestru ne?
No kazdop. preju at je ti co nejdriv co nejlip :wink:

Belmi vubec se nedivim,ze jsi u zech filmu plakala. Ja bulim, jen si na ne vzpomenu :D
Musim vam rict, ze ti nasi chlapi to s nama nemaj vubec jednoduche :D
Me taky nikdo nevazil. Jen se zeptali na puvodni a nynejsi vahu.

Janinko myslim, ze ten doktor ma hodne citlivy UTZ. Cekala jsem, ze uvidim nejake smouhy a dr. mi bude vysvetlovat kde co je a ja ze to stejne nepochopim. Ale vubec nic mi vysvetlvoat nemusel. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
16.9.05 12:23

Janinko me uz jednou krev brali. Bylo to na HIV a takovy ty pohlavni choroby asi, na krevni skupinu a jeste na cosi (to treti si nepamatuju)
A ted mi doktro rekl, ze za 14 dni udelame ultrazvukovy test na vyvojove vady. Tot vse co vim ja. Ackoli triple test se asi dela pozdeji z krve, protoze na vysledky se ceka delsi dobu. A vysledky z UTZ ti rekne hned ne?
Safra tak jsem si jeste nedavno myslela, jak mam ve vsem jasno a ted mam dojem, ze uz nevim vubec nic 8O

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
16.9.05 12:44

Ahoj těhulinky,
všem co byli na ultrazvuku gratuluji k nádhernému miminku.A trošku i závidim :oops: ,taky to chci vidět!Ale já si počkam do čtvrtka,to uteče.Příští týden jsem koukala,že nás je víc,co jdeme na kontrolu.Nezdá se vám neskutečný,že 4cm miminko už má nožičky,ručičky,prstíčky?To je nádherný.
Mě konečně na chvíli opustila ta hrozná lenost,tak jsem se včera pustila do úklidu,vzala jsem to se všim všudy,jen už jsem pak byla líná vyluxovat,tak to ještě napravim.

Mandragoro,já už taky nosim povolený kalhoty,ty co jsem nosila před těhu mi opravdu nejsou.Mam těhotenský,ale taky se mi to zdá brzo,zatim stačí ty povolený a na druhou stranu ještě nikdo nemusí vědět,že jsem těhotná.Kalhoty a volnější triko to jistí.

Baby,taky bych si nechala líbit 3D ultrazvuk.Já v lednu přešla k jinýmu doktorovi,protože ten bývalý doktor byl sice super,ale v ordinaci neměl ultrazvuk,a to mi vadilo.Posílal mě na něj do nemocnice a tam mi mimčo ani neukázali,bylo tam plno pacientek a bylo to tam jak na běžícím pásu.Novej doktor taky neni špatnej a mimi jsem viděla už v 8.tt.To je pro mě něco krásnýho!!!

Janino,počasí je u nás taky hnusný,nevim,kde bydlíš ty,ale já v severu čech.

Jinak na váze jsem zatim nepřibrala,mam pořád stejně,jen to břicho nějak brzy vykouklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
16.9.05 12:47

Mandragorko tak to jsme dvě, všude něco čtu o testech a já v tom mám pěkej guláš :lol: , ale příště to s doktorkou určitě proberu. Třeba na genetiku prý neposílají každýho, ale chci too s doktorkou probrat kvůli srdeční vadě mýho přítele.

Holky dříve jste psaly, že máte hrozný sny, tak ke mě to dorazilo až dneska v noci, no to byl sen, fuj tak reálnej, ještěže už ráno byla drahá polovička pryč, to by to pěkně schytal 8O :lol: :lol:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
16.9.05 12:54

Kelinko, tak to fakt s kontrolou vydržíš až do čtvrtka? někdo tipoval, že tam naběhneš hned v pondělí, taky bych to tak viděla :wink: :roll:
Máš pravdu, je neskutečný, že tak malej tvoreček má už tak hezky vyvinutý tělíčko 8O Ale je to nádhera 8O 8O 8O 8O 8O 8O

škoda,že nejde ukládat do galerky, už se těšim na všechny prcky :lol:

janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
16.9.05 13:13

Janino,no,budu to muset vydržet až do čtvrtka,ale opravdu bych tam naběhla třeba i dneska :lol: :lol: :lol:
Ty krevní testy ted jsou na HIV,krevní skupinu a nevim ještě na co.pak jsou ty na vývojový vady a na tu genetiku neposílá určitě každej doktor,já na nich nebyla.Tak uvidim jestli mě na ně pošle ten novej doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
16.9.05 14:40

Janinko, to tipovali mne, ne Kelinku, ze nabehnu uz v pondeli :lol: :lol: :lol: A asi to tak bude. Jediny problem je, ze UTZ je u nas vzdycky az po obede, to se blbe utika z prace. :cry: Ale asi to taky dyl nevydrzim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
16.9.05 14:51

Kiko, tak to jsem pěkně zmatená, promiň :lol: :lol: a v pondělí si to užij, dneska to mandragorka krásně popisovala, tak se máš na co těšit :wink:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
16.9.05 15:12

Z toho si, Janinko, nic nedelej, i ja uz v tom mam trochu zmatek, kdy kdo z vas ma termin, kdy UTZ, apod. Jeste, ze jste vytvorily ten seznamek. Diky, Mandragorko (ted doufam, ze se taky nepletu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
16.9.05 15:38

Som si myslela, ze ma tie nevolnosti nadobro presli, ale po dnesnom obede :oops: a pritom som bola tak sialene hladna.
A uz mi nechuti ani ta citronova voda. Vobec neviem co mam pit :(
Zeby to bolo kvoli tomu upratovaniu :?
Krasne ste sa rozpisali, konecne budem mat vecer co citat.
Ja mizim na nakup, na nete budem vecer. Vsetkym, s ktorymi sa tu uz dnes nestretnem prajem krasny vikend a davajte pozor na miminka.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
16.9.05 15:53

zkousim listu bebet

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
16.9.05 16:15

Bebet presny popis vlozeni listy z www.lilypie.com
To by v tom byl cert, abychom na to neprisly :twisted:

www.lilypie.com
nahore vlevo " Create baby Days
nastavis datum, mesic, rok (pozor 2006!!)
vyberes listu
vyberes ukazatel
kliknes dole na panylek " Create Ticker "
chvilku pockas. vyskoci ti 3 vyplnena okynka
1. HTML te nazajima
2. PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode te zajima.
obsah toho okynka oznacis levym tlacitkem mysky a pak stisknes CTRL a C
Vratis se zpet do debaty, najedes na nastaveni. Na prazdnou kolonku "podpis“ klepnes levym tlac. mysky a stisknes CTRL a V

Potom musis mit dole zadano, ze chces vzdy pripojit svuj podpis.
Jinak ja tam mam jeste ANO u

• vzdy pripojit podpis
  • povolit znacky
  • vzdy povolit html
  • vzdy povolit smajliky

snad je to vsechno. zkus to a uvidime. treba delas nekde nejakou chybicku :(

drzim palce at uz mas konecne taky listu :wink:

bezim domu.
mejte se vsechny maximalne tehulkovsky prijemne.
v pondeli pa :D

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
17.9.05 09:22

Ahoj holky.
To mame dnes hnusne uprsane poco. Mam plny balkon pradla a nic neschne :(
Nasi dnes idu k babke na Moravu a mamina si odo mna vymohla suhlas, ze sa s buducim vnucatkom pochvali aspon jednej sestre :wink:
Tak som si tu dnes rano brouzdala po emiminu, troska som si zabulila, ked som si citala tie stastne oznamy snaziliek, ze sa zaraduju k tehulkam … Petko si zo mna robi srandu, ze mi staci iba zmienka o niecom krasnom a hned slzim… a to ho pripravujem na to, ze bude este horsie, napriklad v takom sestinedeli :D
Ked som bola v stredu u lekara, v cakarni pustali film o kojeni. Cerstvej prvorodicke doniesli mimi a ucili ju kojit. Bola z toho taka vystresovana, ze nevedela ako si ho ma chytit. No a teraz v noci sa mi po pri inych dobrodruznych snoch zdalo, ze sme sa s Petkom na to nase narodene mimi iba divali a bali sme sa ho chytit do ruk aby sme mu neublizili :D Najhorsie je, ze to asi vazne tak bude :D :D :D
Jedna kolegyna vravela, ze ked si priviezli dietatko z decaku, tak sedeli cely den a celu noc so slzami v ociach pri postielke a bali sa aby sa mu nic nestalo. Uz nas dvoch vidim :D

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital