Poradna duly
Jana Čurdová
To přihlašování mě ubíjí, občas to nezafachčí automaticky…
takže to jsem já…
Janina
paráda Kiko, je móóóóc hezká
![]()
Koukám, že nikdo nikde, ale budu to tady hlídat dokud se některá z dubňaček neobjevíte
![]()
pa
Janina
Sice tady nikdo nejste, ale aspoň vám napíšu můj noční zážitek…
opět mě v noci vzbudila čůrací potřeba, byla jsem celá nějaká nafouklá (asi po těch slavných tortilách s kořeněným masíčkem), bříško bolelo, hrnu se na záchod a už to začlo- mdlo, polévalo mě takový studeno, už jsem čekala, že udělám žuch, tak jsem houkla na Davida, hned mi dal nohy nahoru, přinesl vodu, vzkřísil a bylo fajn
Asi je fakt špatnej tlak, občas mám problém s nízkým tlakem.
Nejvíc jsem asi vystresovala Davida, protože to samý se mi stalo asi před rokem, taky v noci, ale to jsem o sobě ani nevěděla a trvalo to celkem dlouho, tak brouček můj teď vylítl, oči navrch hlavy
Tak mě to vlastně i potěšilo, že měl takovou starost, má u mě + ![]()
tak těhulky kdepak vězíte
Já tady sama samotinká
![]()
Janina
Ahoj maminy.
Píšete jak draci.Ale je to super, nasmála jsem se a pobavila. Jste boží.
U nás je ukašlano. Tomík kašle jak šakal, hlavně v noci.
Včera měl manža noční, tak jsme s Tomem spali spolu a hrůza. Já šla spát o půl jedenácté a o půl druhé jsem ještě čuměla do stropu.Hrůza a děs.
A ráno bych vyspávala.Mám to teď nějak přehozené. Přes den jak polehávám tak se mi očka klíží a večer vydržím i do půl noci.Ji
Jinak je mi nějak ble.To mám taky otočené. Těhu nevolnosti mi asi začínají. ![]()
Na kontrolu jdu 20.9.
Jsem narozená 18.4.1978 beran
No co tak ještě bych napsala?
Já budu spíš víc nakukovat, jste větší písalenky než já.
Tak se mějte a opatrujte se.
Ahoj holky.
Ja som dnes tiez akasi cerstva, asi to bude tym rannym pospinkanim ![]()
Aniko, ty by si mala doma nosit rusku cez usta aby si nenachytala tie kaslave bacily.
Kiko, tak to vidis, ze si tu listicku nakoniec zvladla, sikulka.
Baby, ty si bola taka mladucka maminka ? Devetnast … to som si vtedy este len zacla poriadne uzivat zivot.
Janinko, ty si stale chodis po vyletikoch a potom sa divis, ze tu s nami nie si ![]()
Kocky, ja som taka rada, ze si s vami mozem takto poklebetit ![]()
Jo a u svokrovcov, je pozdvizenie
Volala im dnes z anglicka ich najmladsia, moja dvadsatrocna svagrinka, ze sa zajtra vydava
Svokrovcov ani tak netrapi jej vek ako to, ze si berie alzirana Mohameda
Chlapec ju pekne oblbol. Svokrovci su dost velki katolici a ona konvertuje na islam. Nam s Petom je iba luto, ze este nic v zivote nezazila, minuly rok, hned po mature frnkla do anglicka, spoznala svojho prveho chalana a uz sa ide aj vydavat. S Petom ich podozrievame, ze nam este nieco taja… ked je ta ich rodina v tomto roku taka plodna… ci sa nezadarilo nieco aj im ![]()
belmi
Dobre rano tehulinky.
Ako ste sa vyspinkali ?
Mandragorko, Vaclavko, ako vcera u lekara ?
Mandragorko, co novy lekar, si spokojna ?
belmi
Tak jsem tady!!!
Včera byla návštěva u doktora legrační… koukali jsme na mimino, hlavu má jak balón a břicho jako sud
Už má přes dva cenťáky a říkal pan doktor, že je pěkně vykrmený, že žádný tintítko to nebude ![]()
Pořád sebou mlelo, mrskalo nohama rukama, obracelo se a dělalo kotrmelce, chvilku zapózovalo, že jsme ho viděli krásně z profilu a zase frnk a neposedělo
Fotečku jsme udělali, ale je to dost světlé, mám obavu, že naskenované to vůbec nebude rozpoznatelné, ale neva, snad můj popis stačí ![]()
Jinak já si pořád připadám hrozně oplácaná, bříško už mi fakt roste a přitom jsem přibrala jen kilo a půl a to se cpu pořád, takže všechno zbaští a sebere ta samojedka v bříšku ![]()
A pan doktor říkal, jak mi to sluší a že jsem čím dál roztomilejší a dal mi zadáčo vitamíny na 10 dní
Já se totiž ptala, jestli když mi je napíše, jestli je budu mít levnější, prý ne, že na to pojišťovna nepřispívá, tak jsem se smála, že si je teda koupím, přičemž pan doktor řekl, že jsem takový sluníčko, že mi jedny dá
![]()
Za čtyři týdny jdu na odběry na genetické vady, to už budu v 16. týdnu, toto letí!!! Jsem zvědavá, jestli to furt bude takovej cvalda, nebo jestli začne cvičit a držet linii
![]()
Tak se zatím mějte, zas sem kouknu, pááááá
Vaclavko, gratulujem k cvalikovi
Len nech pekne rastie, aspon vies, ze sa mu u teba paci
A maminka si udrzi stihlu liniu ![]()
belmi
Zdravím všechny,
teda Belmi, s to švagrovou je to teda šok. Asi by mě museli křísit, kdyby s něčím takovým přišla moje dcera. Ve dvaceti, neohlášeně a muslima (ty fakt nemusím, nějak jim nedůvěřuju). Doufám, že alespoň nějakého, co je v Británii už 3 generaci?!
Janinko, díky za nabídku lištičky. Já si spíš myslím, jestli to nějak nesouvisí s mým počítačem. Přísahám, že všechno dělám správně, i přes to je tam nějaká zrada. Vložím tam vždy jen text, který se nikdy nepromění v lištu. Jdu to ještě jednou zkusit.
Mějte se krásně,
Bebet
Tak takhle vypadají moje pokusy s lištičkou. Bože, v čem je problém?!
![]()
Bebet
Nazdrek tehulky, zdravim po ranu. Vaclavko, mam radost, ze ti to tak vychazi. Uz se taky tesim na kontrolu, jsem zvedava, co uz bude bude videt…
Ja bych mela jit na kontrolu bud 19.9, nebo 21.9. nebo 22.9.
Doktorka to nechala na me, az se mi to bude hodit. No, ja uz jsem desne nedockava, nejradeji bych sla hned v pondeli, ale nic netusici sef mi to teda dost komplikuje.
Jinak musim rict, ze jsem docela ztratila chut na cokoladu (do teto doby jsem byla temer zavislacka
) a i kdyz jim docela casto, zatim spis na vaze ztracim. Ale ona se ta rucicka vahy urcite brzy zhoupne nahoru ![]()
Dobre ranko tehulky,
VACLAVKO-gratuluju k obrikovi
ja jdu na odbery v pondeli a ve stredu na genetiku. ![]()
Venku je dnes sedivo,tak to vidim,ze se od netu nehnu
![]()
Jdu si procist,co jste napsaly,vcera se mi chtelo spinkat,tak jsem brzo usla.
MYSKA
Bebet, buduci svagor je v Anglicku nejake 2-3 roky. Predtym pracoval v Spanielsku. Prvykrat ho priviedla pred vianocami a druhykrat ho doviedla na svagrininu svadbu. Je to typicky arab, srdce otvorene, vsetkych vola milacik, zlaticko … len aby to jeho horuce srdce aj rychlo nevyhaslo
. Svokra videla film Bez dcery neodides a uz sa boji, ze po navsteve jeho domova v Alzirsku ju uz nikdy neuvidime. Tazko povedat. Je to mlady chalanisko s evropskymi nazormi. Tak posobil na nas.
Bebet, nerozumiem, preco ti ta listicka nefunguje … skopirovala si predsa ten bbcode.
Kiko, stavim sa, ze k lekarovi nakluses hned v pondelok rano ![]()
belmi