RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
14.9.05 10:57

Belmi, tak vidíš, běžná záležitost,snad čípky pomůžou, abys byla už v pohodičce :wink: škoda, žes neviděla mimčo, doktor zkouší tvojí trpělivost :wink: U nás je taky běžný, že na kontrolu UTZ na gynekologii není problém vzít partnera a v čekárně občas nějakého vystrašenýho mužskýho vídám :lol: :lol:

Bebet, některej chlap je horší drbna než ženská, taky jich pár znám :wink: :roll: Já nevím jestli vydržim mlžit do 14.týdne, myslím, že příští tejden to jistí :wink: :wink: budu ve 13tt.

Holky já se na pár hodin loučim, měla jsem „domácí úkoly“ z práce, takže jedu za šéfem vyřídit pár věcí a pak zase domů… Slíbila jsem dneska tomu mýmu zlobilovi Dejvymu, že udělám plněný tortily, mňamy :wink:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
14.9.05 10:59

ahojky :)

myslim, ze na UTZ muzete vsude s partnerem. Teda meli by vam to vsude povolit. Konec koncu by s vama mohl partner chodit i na prohlidky, kdyz byste si to prali, ne? Je to moje telo-moje rozhodnuti, ne?
Ale popravde vezmu manzu az na UTZ pres bricho, protoze bych se, stejne jako bebet, nechtela divat jak se manza diva na doktora mezi myma nohama :lol:

bebet ze ktereho ty jsi smeru? samoz. jestli to chces prozradit. jestli ne-plne to chapu :wink:
s temi vesnickymi drbnami ti uplne rozumim :lol: :lol: :lol:
ani bych se nedivila, kdyby to uz vedely, protoze tamtamy biji velmi rychle :lol: :lol:

belmi myslime na tebe.

janinko co domaci truci truci? uz dobry?
my jsme se dnes rano divali na video z UTZ moji kamosky, ktera byla tou dobou skoro jako ja ted (12tt) a zirali jsme na tu krasu. mimi bylo nadherne videt a delalo pekny kotrmelce. Tak jsme se oba (s manzem) culili jak mesicci na hnoji a kdyz jsem se ho potom zeptala, jestli by to video taky chtel (naseho mimi) tak mi suse odvetil „na co, vzdyt sme to ted vsechno videli?“ mno. tak mi to bylo lito. Ale na druhou stranu: to jsou takovy ptakoviny, ze nema cenu se kvuli tomu trapit.

Takze holky pekne zvesela :lol:

A ja jdu zitra na UTZ tralala :lol: :lol: :lol:

preju vam vsem krasny den

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
14.9.05 11:03

jee belmi ty uz jsi tady - ja si dlouho neobnovila stranku.
to je dobre, ze je vse v pohode. Hodne jsem slysela, ze jsou kvasinky v tehotenstvi normalni.
Ja jdu zitra tak uvidime. Pripada mi, ze nemam kvasinky jako obvykle. Je to takovy divny :? No uvidim zitra a dam vedet.

STRASNE se tesim, az budem mit vsechny tech 12 tydnu za sebou, a budem v klidecku :D

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
14.9.05 11:16

Holky, me doktorka v ordinaci zkontrolovala jen jednou a pak me hned poslala na UTZ pres brisko. A pristi tyden mam taky prijit na UTZ pres brisko. Tak me to trosku mate. A pritom jsem teprve v 9TT (doufam, ze to pocitam spravne - od posledniho dne MS)… Jinak uz jsme to rekli nejblizsi rodine. Ale vypada to, ze to budu muset brzy rict i v praci a kamaradum. V praci me zavaluji ukolama, tak to budu muset trochu omezit. :) A kamaradi se nas porad ptaji, jestli uz jsem tehulka a me dela lhani teda dost problemy. :( A to jsem si puvodne myslela, ze to vsem reknu az po prvnim trimestu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.9.05 11:33

Ahoj holky,
my uz to taky nevydrzeli a rekli to rodine a par nasim znamym :lol: Mivame jednou mes.takovou seslost v hospudce a ja jsem minule musela utect,protoze mi bylo priserne.Tak aby si nemyslel,ze je nemam rada :lol:
Ja uz se taky tesim,az bude po vsech tech odberech.Kdyz to tak vsechno ctu,kolik vseho se muze vyskytnout,tak jsem z toho mimo.Manzel mi uz zakazuje to vsechno cist,protoze ja ho pak zachrlim informacemi samymi hroznymi a on je pak z toho chudak taky vedle :( Zrovna vcera vecer jsme probirali,kbyby nedej boze neco bylo,ze se nesmime poskladat.Ono to v nas hlouba,uz dvakrat to dopadlo spatne,tak si bohuzel musime pripustit i tu spatnou variantu.Samozrejme oba verime,ze do tretice to uz musi vyjit :! :! :! :! Kdyz jsem cekala malou,pred 10lety(pani,to uz je doba :? :lol: )tak me ani ve snu nenapadlo premyslet,ze muze byt neco v neporadku.Jo, uz asi nejsem zadna mladice :? :lol: :? :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
14.9.05 11:42

Ahoj Mandragorko,
tak zítřek už se blíží :lol: :lol: :wink: Užij si to, je to paráda :wink:
Truci truci pořád trvá, ale je to jen takový škádlení, přece se kvůli chlapovi nebudu trápit, jako bych ho neznala 8O Když jsem četla, jak jste koukali na UTZ video, tak jako bych slyšela toho svýho :wink: Berou to trošku jinak, tak co naděláme :lol:
Snažím se nějak solidně ten můj včerejší UTZ naskenovat, ale nedaří se, takže musím fakt počkat na Davida..... :(

Kiko, každý doktor to asi dělá jinak, někdo vnitřně, někdo přes bříško, je to jedno, hlavně že je vidět mimísek :lol:
Taky mi dělá problém lhát a když se mě napřímo někdo zeptá, tak to fakt zalhat neumim, vždyť je to taková malá velká radost :D

Teď už fakt mažu do té práce, mějte se tu zatím s bříškama krásně :wink:
pa
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.9.05 11:43

Janinko, s Dejvym ste sa udobrili ? Asi áno keď mu ideš robiť takú špecialitku :D alebo to bude niečo za niečo? Jedlo za sken miminka :wink: ?
Mandragorko, ty mimi uvidíš už zajtra. Ja ti závidím. Som ťa dnes chcela s fotečkou predbehúť, ale nejak mi to nevyšlo. Zajtra chceme vidieť tvoje aj Janinkino mimi v galérke, takže si musíš snímeček vybojovať :!

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
14.9.05 11:47

Belmi, jedné ségře jsem to řekla, ale těm ostatním ne. Pak to ví dvě kolegyně a pár mých přátel, co jsou buď mimo republiku a nebo daleko od mého rodiště a co spadají do skupiny těch, kterým bych stejně řekla, že to nevyšlo, kdyby to nevyšlo.

Mandragorko, jsem původem ze směru na Hodonín, takže téměř jako ty (na Břeclav).

Pa, Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.9.05 11:50

Myško, ty si až 2× prišla o mimi ? To je mi strašne lúto :( Mne Peťo zakazuje myslieť na takéto veci, ale nie vždy sa mu to darí. Neboj, do tretice všetko dobré :!

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
14.9.05 11:51

Belmi,
já si myslím, že je dobře, že se do tebe doktor nedíval. Prostředí citlivé kvůli kvasinkám by ti mohl podráždit a nebylo by to vůbec dobře. Já doufám, že v takových případech je miminko chráněno hlenovou zátkou mezi dělohou a čípkem, tak by nedej bože mohl ještě něco zatáhnout dovnitř dělohy. Možná se na to dívám moc laicky..... ale neboj, mimi uvidíš „čo skoro“!

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.9.05 11:57

Belmi,
taky si rikam,ze na to nesmim myslet a fakt uz nebudu :! Pak se jen uziram,a furu veci si i vsugeruju,uz jsem si rekla NE :!
O to prvni v 18-19tt,a druhe v 10tt.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.9.05 12:28

Bože Myško, to vždy až tak neskoro ? Mňa by to asi psychicky zložilo. Ja už miminko beriem ako súčasť nášo života. Známa, ktorá prišla o miminko najneskôr bola v 13tt a myslela som si, že potom už sme za vodou. Ale hoďme starosti za hlavu, verme, že všetko bude ako má a tešme sa z miminiek.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
14.9.05 12:35

Mysko to je vazne desny. :cry:
Ja taky myslela, ze nejhur do 13tt a pak uz je (zpravidla) klid :?
Ach jo. Clovek vazne musi myslet pozitivne.
To by v tom byl cert, aby vam to do tretice nevyslo. :wink:
Drzim nam vsem moc moc palce.
Tak holky usmivat se a hladit briska :wink: at se miminum u nas libi :wink:

Moje fotecka (teda jestli nejaka bude - jestli ne, tak udelam tomu novemu lekari desnou scenu :lol: :lol: ) bude az v patek.
Strasne tesim a doufam, ze se vam tady budu rozplyvat jako janinka :lol: :lol:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.9.05 12:37

BELMI-nesmutni,uvidíš mimi příští týden.Kdy tam jdeš?Já až ve čtvrtek,taky budu chtít fotečku.

MYŠKO-přijít o 2 mimi,to je hrozný.Teď to určitě vyjde,držíme ti určitě všichni pěsti štěstí

JANINO-oni jsou chlapi na jiný frekvenci než my ženský.My jdeme z utrazvuku s fotkou a (promiň)přiblblym úsměvem a co ti řekne chlap?Hm,pěkný,stejně tam nic nevidim :evil: Ono je to ze začátku moc nebere,ale až se ti bude zakulacovat bříško,bude to jiný.A to nemluvim,až uvidí to mimi na ultrazvuku.

Těšim se na fotečky v galerce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.9.05 12:42

Jo,MYŠKO,můžu se zeptat,kolik ti je?Píšeš,že už asi nejsi žádná mladice,ale nemyslim si,že by ti bylo hodně let na mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí