Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem zase tady
,než jsem přečeta vaše příspěvky tak jsem se pěkně zapotila. Byla jsem v práci a po těch 14 hodinách mi bylo ouvej, navíc mi je stále zle, takže nic moc. Ráno jsem se málem pozvracela v autobuse plném puberťáků, kteří jezdí na učiliště, ten smrad z nich si nedovedete představit a to jedeme 40 minut, hrůza!
Myško- jsme asi stejně dlouho těhulky, to je fajn.
Holky poraďte mi prosím, kde má Belmi své fotečky s manželem, jsem strašně zvědavá bába.
spokojena MANDRAGORO- to je super,ze je ti uz fajn.Jak jsem psala,me uz taky,az na tu virozu,co na me vlezla ![]()
MYSKA
myško na virozu plati lezeni a prolivani se tekutinama. A za chvilku bude lip ![]()
baby: ty krasne belmi stranky najdes:
pod podpisem belmi je: obdelnicek „profil“, vedle „SZ“ a vedle „www“ a na ty wewewečka když klikneš, tak jsi u belmi na strankach ![]()
mandrago
ahoj BABY- uz vis termin?Me to vychazi vselijak,jinak podle PM a jinak podle UTZ,jedno,co vim urco,ze by to melo byt v dubnu
Myslim si,ze metrik je podle UTZ.
MYSKA
jo na fotecku jsem taky zvedava
,ja jsem dala naseho drobecka do DUBNAT a svoje ze svatby do Tesitelek.Chodim tam za holkama,moc mi pomohly,kdyz jsem v breznu o mimi prisla.Vlastne jsem mela termin ted v zari ![]()
Ale hlavu vzhuru
,ted uz se to musi povest
![]()
myško tak teď se to povede 100%, protože tady jsi v dobrých rukou
Neboj se nic ![]()
Musíme si všechny navzájem držet palce ![]()
mandragora
Vidím, že si tu klebetíte o našich stránkach ![]()
Kolegyňa mala naviac jeden lístok na obed a donútila ma ísť s ňou … požila som trochu mäsa … ufff asi to nedopadne dobre ![]()
belmi
Ahojky holky,
dneska mi je fakt hrozně,od včera mě bolí hlava,ráno jsem poprvé zvracela
,furt se mi ze všeho zvedá žaludek.Vařila jsem malýmu oběd a myslela jsem,že ho nedovařim.Při prvnim těhu mi bylo tak krásně,všechno bylo v pohodě,furt jsem měla na něco chuť,ale teď…Doufám,že aspoň trpim pro holčičku ![]()
Nemam sílu reagovat adresně,tak vás všechny zdravim,za chvíli si jdu s Lukáškem lehnout a budu spát a spát
Dík Mandragorko.
Volala mi zrovna kamoška, že je aj so svojím 1,5 mesačným miminkom v nemocnici, lebo Miško nepriberá, tak som z toho celá rozosmutnelá
Dúfam, že bude všetko ok.
Môj šéf mi už zdrhol, vraj má jednanie v Blave, ale neverím mu ani slovo. Ja sa na to vykašlem, robí si čo chce … tak aj ja si budem, zabalím to o druhej a pôjdem sa túlať po meste.
Myško, ty máš teraz takéto smutné výročie … neboj, tento mimísek ti to všetko vynahradí
![]()
belmi
Musim rict, ze uz mam taky problem se zvetsemim prsou. Nedavno jsem rikala manzelovi, ze me mohli vzit do reklamy na prasky pro zvetseni poprsi. Byla bych idealni na ukazku „mesic pred a po“. Pomalu se nevejdu do zadne podprsenky. Ale brisko jeste moc neroste. Blby je, ze to chci v praci jeste utajit, ale pri soucasne mode tesnych veci to asi dlouho nepujde, co?
Kelinko, pekne sa sa malým vyspi, potom sa ti určite polepší.
Ešteže ja nevraciam, síce niekedy si myslím, že by mi bolo po tom lepšie.
Včera som si kúpila v lekárni ďaľšie balenie listovky, bion3 a pre maminu vichy-krém … no a na to hlavné som zabudla. Chcela som si kúpiť niečo na natieranie proti striám, aby mi nepopraskalo bruško ani prsia, keď sa už rozhodli rásť, ale asi už mám tehu-sklerózu ![]()
Natierate sa už niečim ? Ja sa priznám, že mám problém natrieť sa aj raz týždenne obyčajným telovým mliekom, ale Peťko povedal, že si ma tým krémom bude natierať sám
tak prečo to nezneužiť ![]()
belmi
Kiko, musíme dúfať, že sa trochu ochladí a na tie tesné veci navlečieme maskovacie svetríky a bundičky ![]()
belmi
Holky nejsem tady chvíli a nestíhám
píšete jak draci, to je dobře.
Taky se ještě moc ničím nenatírám, ale jsem zvyklá na tělové krémy, protože mám sušší citlivou kůži, takže musim ikdyž se mi nechce. Ale taky už si musím něco koupit na bříško a na prsa, obojí se zvětšuje, tak abysme byly i po porodu krásný holky
Máte některá zkušenosti, co koupit??
Fuj holky, šla jsem okolo McDonalda a koupila jsem si dva cheesburgery… fuj, občas na to dostanu chuť, ale když to sním, tak to zase pár měsíců nemusím ani vidět…
Kelinko a ostatní, tak ať už je vám líp, držím palečky!!!
Janina
Belmi jak je po tom masitém obídku ? doufám, že je všechno ve zdraví
Kelinka a Bebet to šli zaspinkat, tak se jim snad uleví ![]()
Janina