Poradna duly
Jana Čurdová
Vítám Kiku,
mám pocit, že jsem tu mám snad „nejmladší“ těhotenství. Všechny tu jste na začátku a uprostřed dubna a já na jeho konci - zatím to vypadá na 29.4., ale nedivila bych se, kdyby to bylo o něco málo pozděj. Ach jo, jsem pořád na konci 7 týdne a vy už pomalu začínáte další trimestr! ![]()
Holky, která jste po 25. dubnu?????? Pa,
Bebet
Ahoj Kiko … nebuď sám, pridaj sa k nám
(to bolo myslím v rozprávke rychlá rota)
belmi
Bebet nesmutni. Možno aj mne pri najbližšom UTZ uberie lekár nejaký týždeň. Snáď by si nechcela emigrovať ku květňátkúm … tu už ťa poznáme … tu si doma ![]()
belmi
belmi: tak to já mám taky jedny šaty, které už mi nejsou přes prsa. Všude jsou mi v pohodě, pořád stejně, ale přes prsa se to prostě nedá, to cítím, že by na mě praskly ![]()
Dobré ránko!
tak včera už jsem se na net nedostala, v domácím boji jsem neuspěla ![]()
Ahoj Kiko, že bysme rozšířily naše řady?? Jen tak dál ![]()
Belmi, my jste to měli na začátku takový všelijaký, asi taky proto, že jsme byli hrozný „mláďata“, mě bylo 16 a Dejvymu 19¨, byli jsme takový trošku pařmeni
a nevěděli jsme co vlastně chceme. Proběhli u nás 2 asi čtyřměsíční rozchody, ale myslim, že to neublížilo, naopak se nám otevřeli oči, s kým že to chceme strávit kus života. Říká se že, přetržená niť má na sobě pak uzlíky a ty tam jsou napořád, ale u nás „vyjímka potvrzuje pravidlo“
To jsem to teda vzala filozoficky co
Prostě asi posledních 7 let to stojí fakt za to a jsem ráda,že jsme spolu, tak snad nám to chvíli vydrží
![]()
Musím říct, že Peťo se toho teda nebál, takhle Ti dát ultimátum
Ale dobře to dopadlo viď, ještěže se rozhoupal on ![]()
Vítám zpátky Bebet, doufám, že se doma nenudíš, ale když je celodenní internet, tak to ani nejde ![]()
Od té doby, co znám e-mimino, tak si neumím představit, že by doma nebyl internet… a že bych tady s vámi nebyla, asi jsme fakt závislačky
![]()
Janina
Belmi hezky to tady bráníš, Bebet nenecháme nějak utéct
![]()
Já myslim, že ty naše termíny se ještě parádně promění, to budeme ještě koukat ![]()
Janina
KIKO- vitej mezi DUBNATKA ![]()
Vcera jsem dostala prisernou chut na pecene brambory s cesnekem a mliko,jooo to byla basta
ale asi za hodku jsem jsem nemohla ani do kuchyne,abych je necitila…Za to rano jsem bezela do nasi pekarnicky,je takova malinka vedle ve vchode a pecou tam uzasne Moravske kolace s tvarohem a ovocem.Tak jsem si dnes dala s lesni smesi a byl vynikajici.
S oblecenim mam uz taky problem,pres prsa dobry,ale pres bricho uz nedopinam…Stejne je to zvlastni,kdyz jsem pred 10lety cekala dceru,tak do konce 6mesice na me malokdo poznal,ze jsem tehu,a to jsem nosila normalni obleceni,zadne tehotenske.Pak jsem musela do nemocnice na kapecky a brisko narostlo kosmickou rychlosti ![]()
MYSKA
Ahoj myško,
taky beru Utrogestan, ale prsa bolí pořád, spíš jsou hodně citlivá a napnutá.
Ty si teda žiješ
Koláčky, pohodička
No buď ráda, myslím, že holky tady jsou na tom daleko hůř, mě to taky jakžtakž přechází. Včera jsem pekla hraběnčiny řezy a dokonce je můžu i konzumovat ![]()
Taky už mi dopínání přes bříško dělá problém, hlavně když si pak sednu, tak všechno tlačí, asi si co nevidět pořídím nějaký volnější kalhoty, abych mimíska neutlačovala ![]()
Janina
Janino111- konecne muzu neco snist a neni mi hned spatne
Taky si myslim,ze uz ty silene nevolnosti ustupuji,ale at to jeste nezakriknu ![]()
Mam v planu na vikend udelat bramborovy salat,mala si ho preje(jeste jsme spolu neoslavili nase narozeniny,mely jsme je ve stejny den 17.8.ale byla u babicky,tak to oslavime tento vikend)a pripravim ji ovocny dortik z piskotu a zakysane smetany.Za tim by se mohli utlouct i s manzelem.. ![]()
MYSKA
Myško, tak to si užijte oslavu - obě dvě
Taky nás o víkendu čeká rodinná oslava a tam taky vždycky proběhne tenhle výbornej piškotovej dortík, mňam ![]()
Zatím se tu holky mějte, já jdu na chvíli do města pořídit na tu oslavu i nějaké dárečky, samozřejmě to nechávám na poslední chvíli ![]()
Janina
Ach jo, zase je mi zle, a dnešní ráno vypadalo tak slibně! ![]()
Jdu si lehnout, mějte se zatím.
Bebet
Teda holky vy ste nejaké kuchařinky a pekařinky. Ale tie pečené brambory alebo bramborová kaša s kyslím mliekom … to si asi cez víkend uvarím. Manžovi k tomu spravím smažený syr a budeme vegetariánčiť. Nejak sa mi mäso začlo protiviť. Ale to nie je žiadna zmena, vždy som bola skôr sladká.
No a keby sa mi fakt polepšilo, tak nejaký koláčik by stálo za hriech upiecť ![]()
belmi
Ahoj ženy růženy ![]()
já jsem se dneska vyspala do absolutního růžova. HURÁÁÁÁ
A navíc je pátek HURÁÁÁ
![]()
Začínám být spokojená těhule (ne že bych před tím nebyla, ale teď je to trochu lepší
) Není mi zle, nemotá se mi hlávka, netrávím už 10 hodin denně čuráním a už ani nejsem tak děsně unavená jako na začátku.
Tak se mi zdá, že brzy začne ten nejhezčí trimestr. Už aby byl ![]()
Co se týče oblečení, tak já jsem kalhotová (šaty jsem měla naposledy asi na základce
a mám velkej problém. Skoro vše je mi malé. Jak stojím, tak v pohodě, ale chraň bůh, když si sednu. To pak lapám po dechu
![]()
BEBET vítej zpět. ![]()
Holky já doma nemám pc. Včera jsem manžovi řekla, že bez toho to nepude a že bez vás prostě nebudu, ať s tím něco udělá
![]()
Problém je s penízkama
Hypotéka je neprosná. ![]()
Ale stejně budu co nejdýl v práci, teda pokud bude vše v pořádku a do té doby něco vymyslím. ![]()
HOlky jak chcete dlouho pracovat? Samo, pokud bude vse ok.
spokojená mandragóra ![]()
Ja zatiaľ s iným oblečením problém nemám.
Nohavice som si v poslednej dobe zaobstarávala skôr bedrové, takže bruško si volne trčí ![]()
Inak som skôr sukňová a šatová … mávala som problémy s kvasinkami … potrebovala som sa z dola vetrať
… až som si tento druh oblečenia oblúbila.
A už sa teším ako si neskôr zaobstarám nejaké roztomilé tehu-šatičky ![]()
belmi