RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
20.8.05 12:23

Já z toho mám také divný pocit :roll: nejím víc než normálně, ale je fakt, že při prvním jsem přibrala skoro 30 kilo :wink: , byla to hrůza, rodila jsem v polovině srpna a bylo hodně teplé léto. Jak staré máš první dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.8.05 13:56

Teda,30kilo,jo.Já přibrala 16,a stačilo mi to.Zhubla jsi všechno,nebo ti něco zůstalo?Já rodila v lednu,malýmu je 2,5roku,ale být těhotná přes léto musí být něco,a hlavně když jsou fakt vedra.
Jste taky tak unavený?Já bych pořád spala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.8.05 14:08

Zhubla jsem skoro vše, myslím že to bylo také díky tomu, že jsem dlouho kojila (18 měsíců ), jenže potom jsem si nechala dát antikoncepci Depo Provera a měla jsem během roku skoro 20 kilo zpátky, trvalo mi celý rok než jsem se dostala na svou původní váhu. Je také fakt, že jsem měla celé těhotenství problémy s ledvinami a od 5 měsíce jsem až do porodu brala antibiotika. :(

Jsem také stále unavená, ale spíš přes den večer mi pak dělá problém usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
20.8.05 20:38

AHOJ HOLKY,
tak se hlasim mezi DUBNATKA 2006.Podle netovych kalkulatoru mi vychazi termin na 12.4.,tak uvidime,co na to doktor… :wink:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
20.8.05 22:01

Ahojky myško! Myslím, že jsme se potkali v diskusi těhotná?. To je fajn, že jsi se přesunula k nám, dubňátek, jak tak koukám, je docela málo :( , no třeba zase nebudou v dubnu přeplněný porodnice.

Holky já přibrala jednou 16 kg a jednou 6 kg a to jsem jedna skoro stejně. Špatně mi je ráno, ale jenom někdy, hlavně když vstávám do práce. Když můžu spát dýl, tak to není tak hrozný. Jinak se mi sem tam zhoupne žaludek. Kalhoty mě teda zatím netlačí, ale já jsem dost silná, tak to asi brzdí špeky :D . Připadne mi, že je mi špatně čím dál míň, nejhorší to bylo ještě před termínem MS. Co mi připomíná to, že jsem těhotná je, že mě pálí prsa a navíc mi dneska dcera řekla, že mi vyrosly a to jsme jim o mimi ještě neřekli :D . Radši jí to řeknu až budu vědět, že je to všechno v pořádku. K dr. jdu v pátek, ta moje má dovolenou hned potom, takže bych musela tři týdny čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.8.05 22:54

Baby-já jsem taky přes den ospalá,ale večer když lehnu do postele,tak nemůžu usnout

Mysko- :D :D :D Achoj cholka :D :D :D

Nikko-taky koukám,že je nás nějak málo.Třeba jsou tu holky spíš čtenářky než přispívateky :wink:
Nebylo to málo,přibrat za těhu jen 6kilo?
Tak pa a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.05 06:42

20,4:-)

Ahoj maminky, budoucí, nastávající i stávající:-)

19.8.05 tedy tento pátek slavil můj kulihrášek jeden rok.

nějak se mi ty věci opozdily a tak jsem si koupila testík:-) a jaké bylo mé překvapení, když se tam objevily ty dvě čárky:-)))
druhý test wooo hooo to samé:-))) malý Daneček bude mít sourozence:-)

takže zítra jdu k panu doktorovi at mi poví jak dlouho ještě budeme s tatínkem a bráškou čekat na nový přírustek:-)
podle mého počítání to vychází na 20.4.2006:-) tak se přidávám do vašeho diskuzního kroužku:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.8.05 07:24

Ahoj maminy,
ač je to pro mě neuvěřitelné, vypadá to, že k vám taky patřím. Včera a dnes se mi ukázala moje první „druhá“ čárka - po 8 měsících snah! Zatím sice jen na testech s citlivostí 10 jednotek, ale čárka tam je. Dnes jsem 16 DPO s teplotou 37.1, tak chci věřit, že to není jen moje fantazie.
Podle MS bych měla mít TP 27.4.2006.

Poprvé po 8 měsících snažení jsem měla takový divný pocit, že to tentokrát vyšlo - a to byl jen 3 DPO! Proto jsem byla velmi zklamaná, když jsem si 12 DPO dělala test a očekávaná druhá čárka se nekonala (resp. jen v absolutních náznacích). Když mi ale BT neklesla ani 15DPO, tak jsem zkusila test znovu a byla tam. A dnes taky!!!! Sice se mi nelíbí, že mi 16 DPO citlivý test na 10 jednotek reaguje tak pomalu, jako ten můj (16 DPO by už HCG mělo být podstatně vyšší!), a tak se obávám, jestli je vše OK, ale mám pocit, že teď už se budu obávat pořád něčeho, tak tomu moc nevěnuji pozornost.

Všem vám ze srdce blahopřeji k vašim malým pokládkům a společně nám přeji, ať se nám v dubnu narodí zdravá a krásná miminka! ¨

Bebe

PS: jsem moc ráda, že mám s kým povídat. Zatím ví naši novinku jen manžel a já jsem toho tak plná… :lol:

• Citovat
  • Upravit
4921
21.8.05 08:20

BEBE: tady nakukovatelka od Únorňátek a březňátek 2006 Berun a teď koukám, že tam přeci jen ty // byly!!! Moc ti gratuluju a pokud se holky budete chtít přidat do denníčku, jste vítány, pokud si tedy nebudete psát vlastní denníček, třeba s květňátky:))!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.8.05 09:54

Ahoj Berun,
je to tak, nakonec to vypadá na těhotenství. Pořád mi to připadne dost neuvěřitelné. K doktorovi bych měla jít 30.8., tak jsem moc zvědavá.
Přemýšlela jsem, že se přidám k vám do únorňátek/březňátek, ale jste všechny o 2-3 měsíce dýl těhotné než já, máte za sebou kritický první trimestr, zatímco já jsem 4tt +4 nebo tak nějak, TP bych měla mít na konci dubna.
Uvidíme. Jestli se tady diskuse nerozjede, asi půjdu k vám, případně ke květňátkům, když budou založeni.
Pa,
Bebe 4tt+4

• Citovat
  • Upravit
4921
22.8.05 10:52

Jo jo to chápu…my právě původně patřily k očekávání zimních miminek, ale tam jsou taky těhulky o 2 měsíce napřed, což už je dost. I když tam nakukuju a pokud bude nějaká novinka určitě tam zase napíšu, tak je mnohem lepší bavit se stejně „starými“ těhulkami. A třeba pak založíte taky denníček, jako my…začalo to diskuzí. Tak ať vám všechno krásně vychází, nebolí vás tolik na začátku bříško jako mě (jako při MS, jak se všechno roztahuje, je to normální) a první trimestr prožijete bez nevolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
22.8.05 11:19

Ahoj holky, no kde jste kdo?
Bebe - to je fajn, že tam nakonec ta druhá čárka byla. Kolik dnů má MS zpoždění?

Vítám všechny ostatní těhulky s dubňátky, to je fajn, že je nás už trošku víc :wink:

Berun - já jsem přišla i k vám do deníčku, ale je fakt, že už probíráte věci, nad kterými zatím vůbec nepřemýšlím, ale ono to přijde. Zatím jenom čtu, ráda se poučím, třeba ohledně papírových ubrousků na prdelku :) , jenom prostě zatím není o čem psát. Zatím spíš přežívám první trimestr a ještě nic nesháním a neplánuju.

Tak holky piště, ať mám co číst :! :!
Nikka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
22.8.05 11:30

Čaf holky,
som rada, že ste založili diskusiu dubňátek. Asi pred dvoma týždňami som opustila čekatekly na // a nenašla nikoho v rovnakom týždni s kým si pokecať.
Podľa UTZ som dnes 6+2 a termín mám 15.4., ale či je to presne tak s mudr. netušíme :D
Mala som problém s cyklom bez injekcie som vôbec nemenštruovala a doktor videl liečbu na dlho. 28.7. mi pichol injekciu, pretože ovu neprebehla. Keď som to do 14 dní nedostala, znechutene som si naklusala pre ďaľšiu dávku a tabletky. Tak šťastná u lekára, ako vtedy u neho, som nikdy nebola, pretože mi ukázal na monitore krásne guľatučké 7 mm mimi. Tak som mu tam od radosti zaslzila … ale vraj som mu narobila problémy, lebo teraz netuší TP :D sono nám vtedy vyrátalo 4+4TT a 31.8. idem na ďaľšie.
S manžou sme sa snažili o vianočné miminko a nakoniec to vyšlo na bláznivé aprílové :D
Som strááášne šťasná, ale mám aj strach aby bolo všetko v poriadku, pretože veľa známych o mimi v prvých týždňoch prišlo. Tiež na to niektorá myslíte alebo iba ja som taká ustráchaná.

Belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
22.8.05 12:43

Keďže ste sa rozprávali o príznakoch a bruškách … príšerne ma nadúva, ale odkedy si dávam espumisan, je to lepšie.
Každé ráno sa budím s pocitom, že sa musím najesť, ale vôbec na nič nemám chuť a nech zjem hocičo je mi zle. Jediné z čoho mi nie je zle sú kyslé rybičky a kyslasté šaláty.
Ja, šrotovník sladkého a neznášač polievok, som v sebe objavila odpor ku všetkému sladkému a lásku k hrnčekovým instantným polievkam - gulášovej a hráškovej a varenej fazulovej na kyselo.
Plačem už aj pri správach, neviem čo budem robiť v poslednom trimestri :D
Zo soboty na nedeľu mi narástlo mini bruško, všimol si to manžel, a nejde vôbec stiahnuť … nie je to nejak skoro ???
Dúfam, že sa mojej žubrienke u mňa v brušku bude páčiť a vydrží až do apríla.
 Belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.8.05 12:48

Ahoj všem,

Nikko: dnes jsem 17 DPO, MS je zmeškaná teprve 3 dny.

Jsem taky moc ráda, že je nás tu víc. Když jsem byla snažilka a sledovala jsem diskuse čerstvých těhulek, tak jsem se pokaždé musela v duchu smát, když si v 5. a 6. týdnu stěžovaly na bolesti břicha a žaludku a různé jiné příznaky. Říkala jsem si, že jsou holky tak nadšené, že si ty těhotenské příznaky prostě vsugerovaly, protože v 5. a 6. týdnu je přece brzo..... Tímto se všem omlouvám!!!! :oops:
Už totiž vím, o čem mluvily: Od 15 dne DPO chodím čurat každých pár desítek minut a ještě o pár dnů dřív jsem zaregistrovala bolesti v podbříšku, které mám pořád. Dnes v noci byly docela silné - fakt mě to vystrašilo. Ale prý je to tím, že se roztahují děložní vazy (i když divím se pořád, že tak brzo - vzdyť mimi není ani milimetr velké!).

A jak jste na tom vy? Co příznaky? Už jste byly u doktora?

Bebe, 4tt+4 (podle MS, podle ovulace 4tt +2)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex