RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
19.8.05 16:25

:D :D :D
no to je kouzelný :D
snažím se se nebát a je mi jasný, že musím být hlavně v pohodě a co se má stát se stejně stane. ale občas tam ten mozkodloubák přece zavrtá… :?
mám taky fajn doktora. taky už v letech. a taky me při každé návštěvě nakazí optimismem. Vždycky když od něj odcházím, culím se jak jojo :D
teď jsem si uvědomila, že se poprvé v životě těšim na gyndu, protože už uvidim pořádně velký mimino. Minimálně jako fazolka ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
19.8.05 16:34

těhu

Baby: jo, o hypotéce mi něco povídej :lol: My jsme s manželem od června čerstvě nastěhovaní v novém bytě, na který samozřejmě máme hypotéku a k tomu dvě půjčky, abychom vůbec poplatili všechno, co s tou hypotékou souviselo a nějak zařídili byt :lol: Naštěstí jsme oba dost spořiví a neutrácíme, také máme oba rodiče, kteří určitě pomohou, kdyby něco, takže hlady nezemřeme my ani mimi :lol: Kdyby člověk měl čekat na mimi až všechno poplatí a bude bez dluhů, asi bychom vymřeli.. Bydlím ve městě plném mladých lidí, kde jsou zadlužení všichni (kupovali byty ve stejné lokalitě i baráku) a dětí je tam jako smetí :lol: Jen tak dál… Je fajn, že dopřejete svému dítku sourozence, já jsem ze tří dětí a bez ségry a bráchy si to představit nedovedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
19.8.05 16:38

vaclavka, baby:
abych si trochu přihřála polívčičku, tak taky hypotékujeme a ještě 8 let budeme. a protože jsme se po dvoluletém stavění nastěhovali, tak jsme naznali, že už je čas na mimi a že už ho oba hrozně „potřebujeme“ :D . peníze nepeníze. ono se to nějak udělá. bude muset.
smím se zeptat kolik je vám let?
já v září 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
19.8.05 16:41

věk

Já měla v červnu mírné kulatiny - 25 :roll:
Mně těch let hypotéky zbývá ještě 20 :))) Co se budu nervovat, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
19.8.05 16:48

václavka: tak to až splatíte hypotéku, tak už budeš mít skoro velekulatiny :D :D :D
rozhodně je potřeba brát to s humorem, protože jinak bychom se nikam nedostaly že :D

já se pomalu loučím a prchám domů z práce.
jak budete mít něco nového s bříškama, tak hned pište :)
a ještě mi řekněte, jestli pijete kafe. já totiž četla 100 článku NEVADÍ a 100 článků VADÍ a tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
19.8.05 16:52

blabla

taky popádím domů :D

kafe teď nepiju, protože na něj vůbec nemám chuť, maximálně kapučíno nebo čokoládu, ale kafe mě prostě nebere, ani mě nenapadne si ho udělat a přitom jinak kafuju dost…
já četla, že to zrychluje krevní oběh a to že není pro mimi dobré, ale možná je to i na mamince, pokud má na něco hodně chuť , asi to tělo v danou chvíli potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.8.05 22:52

Vaclavko-jo jsem se nasmala :lol: ,kdyby jste měli čekat až splatíte hypotéku,tak to byste se načekali,co.Dnes to není fakt lehký a čekat s miminkem až budeme mít tohle nebo tamto,to by byla doba.

Kafe-myslim si,že šálek nebo dva nevadí,ale asi se to nesmí přehánět.Já ho měla hodně ráda,ale teď na něj taky nemam vůbec chuť.

Že čekáme miminko taky chceme říct až dýl,nebo až to na mě někdo pozná.Ale je možný že se podkecnu.No-na mě to bude asi vidět brzy,to břicho je fakt hrozný 8O .Jsem furt taky nafouklá a jak někdo psal:jenom odletět :lol: .
Ahoj Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.8.05 09:40

Ahoj holky,
včera už jsem se k netu nedostala jelikož ho okupoval můj manžílek. Jsem ráda, že máte tak skvělé názory na tu proklatou hypotéku, my ji máme na 15 let, tedy už „jen“ na 14. Bydlíme v menším městě a dost lidí nám druhé dítě vymlouvalo, nicméně zbytečně, prostě jsme ho chtěli a tak ho čekáme je to skvělé, že se to povedlo.Začínám se tím srovnávat a včera mě to donutilo jít do sklepa a zkontrolovat co mi po Honzíkovi ještě zbylo :lol:. Jinak mi je 26 let a pracuji jako kosmetička, což mi také dost ztěžuje, protože jsem na své práci vysloveně závislá :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.8.05 10:12

ahojky,
Baby.že čekáte druhé mimi,buď ráda,dvě děti je lepší než jedno.Já taky čekám druhý,ale taky jsem rozmýšlela jestli do toho jít nebo nejít.Nejhorší je,když ti lidi něco vymlouvají.Moje kamarádka mi vysvětlovala v čem je jedno dítě lepší než dvě a celkem ve mě za:,–(ila červíka pochybností,protože měla ve většině případů pravdu-mluvila o střední škole,o zájmových kroužkách,pak že dvě děti se jen perou…No,nakonec jsem to rozchodila a čekáme druhý :lol: a jsem moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.8.05 10:43

Ahoj kelinko, to jsi mě potěšila už jsem si začala připadat divná. Kdy máš termín? Já dle PM 20. dubna ještě jsem nebyla u doktora ale vzhledem k tomu že vím přesný datum OV ( byla jsem shodou okolností na utz ) by to tak mělo skutečně být. Rodit budu císařem jelikož mám hodně uzkou pánev ač na to nevypadám :lol: a první porod trval 42 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
20.8.05 10:47

Ahoj holky,
asi bych se vám měla taky trošku představit. Mě je 34 a dítě čekám už třetí. To, kolik dětí je každého věc, ale jedno mi připadne jako blbost. Někdo tu psal, že dvě děti se jen perou, ale asi jak kde. Já mám dvě holky 11 a 8,5 a vždycky si spolu bezvadně vyhráli. Naopak jsem byla ráda, že jsou dvě a zabaví se. Brácha má taky 11 holku a druhý chtějí až teď a můžu vám říct, že tak nesamostatny dítě se hned tak nevidí. Je to hodná holka, to jo, ale je na ní hrozně poznat, že vyrůstala jako jedináček. Dokonce s něma spí každou chvíli i v ložnici, protože se sama bojí a je to závisláček :D .
Musím říct, že třetí jsme zvažovali několik let a dokonce jsme se loni už rozhodli a řekli si, že počkáme ještě rok a když nás to ani za ten rok nepřejde, tak teprve potom :wink: , no a nepřešlo. Ale je fakt, že na to máme podmínky, máme dokonce i tři dětské pokoje. Navíc, kdyby chtěly jít holky na vysokou, tak to malé by teprve šlo do první třídy, takže to se taky finančně zvládnout dá. Jejda, nějak jsme se rozkecala 8O
Tak zatím pa Nikka

Jo a ještě k tomu kafíčku. Já jsem kafař velikej, ale teď ho do sebe nedostanu, takže jestli škodí nebo ne řešit nemusím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.8.05 10:58

Ahoj Nikko,
to je skvělé! Lidé s těmito názory by se měli štědře odměňovat. Máš pravdu, že jedináčci jsou nesamostatní a dost bojácn i když mám kluka je to bábovka a maminčin mazánek, je hodný, rozumný, ale když přijde třeba bouřka od nás z postele ho nedostaneme, já jsem bouřku se ségrou brala jako ohromnou legraci. :lol: .

Kafe také teď nepiji, vůbec na něj nemám chuť a jediné pití které jsem schopna pozřít je sladký černý čaj, který pro maminy čekatelky také asi není nejvhodnější. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.8.05 11:35

Baby-já mám termín asi 12.dubna,podle počítadel na internetu.U doktora jsem ještě nebyla,protože zítra odjíždíme na dovču a vracíme se 31.8.,ale hned na 1.9.jsem se objednala.Budu už 8tt,tak už bude mimi hezky vidět.A kdy se chystáš ty k dr.?

Nikko-to že dvě děti se perou,to jsem psala já,ale to mi kamarádka vysvětlovala,proč nemít 2děti.Já došla k názoru,že dvě děti si umí i spolu hrát,ne se jen prát.Já třetí dítko asi taky budu chtít,ale myslim si,že až ty první trochu odrostou.No,to ještě uvidim,jak na tom budeme.Já mam ještě o 14 let mladší ségru,a pro naše je to jen dobře,nezůstali sami,mají se o koho starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.8.05 11:57

Kelinko- z podobného důvodu jako ty, dovolenou má paní doktorka, jdu 16. září, tak doufám že už bude také něco vidět.
Teprve když čtu vaše příběhy jsem si začala pořádně uvědomovat že jsem
těhulka a už se začínám těšit i na miminko je to paradox že?

Holky je vám špatně od žaludku? Mě vůbec, občas mě přepadne zvláštní slabost. Jinak mám pocit že se nevejdu do žádných kalhot, budu se muset podívat po nějakém hezkém těhu oblečení, máte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.8.05 12:11

Náš pan doktor měl taky dovolenou,jinak bych šla před dovčou,ale v pátek tam byla sestřička,tak jsem se aspoň objednala.
Mě je vždycky špatně po ránu,naštěstí nezvracim,ale je to síla vylézt z postel.Většinou mě vytáhne malej,že má hlad.
Kalhoty mě taky škrtí,naštěstí mam většinu zabraných,takže začnu povolovat :wink: .Ale že mě budou takhle brzo šrtit kalhoty,to jsem nečekala.Při prvnim to tak rychlý nebylo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí