Poradna duly
Jana Čurdová
no Amy, ona jde ta bocnice jen jakoby snizit.....ale kdyz ma spaci pytel, tak nevyskoci…jezisi to nemuzu M ani rict, ze mu vypadla jeho milovana holcicka…
no ono by to mozna bylo jinak, mozna to je tim, ze mam dvojcatka, ale ano, chtela jsem puvodne tento rozdil, ale mas pravdu s tou praci, ze to potom opravdu jde hur se rozhoupat......to byla reakce me gyndr na dvojcatka, ze vek na to abych to zvladla jeste mam a kdovi jestli by nejake druhe bylo.....mame podobny pohled na praci a tak
vcera tu byla kamoska s dvojkama a musim rict, ze ty nase deti si jako konecne zacinaji hrat spolu, jako vsichni 4 honili se tady a bylo to fajn, kamoska jde od ledna do prace a ma takove ty pro a proti pocity…coz se ji nedivim, hodne se mi ve spouste vecech zmenil pohled od te doby co mam Sofii a Jima
Lindi, jeste jsem si myslela, ze jsem takovy ten matersky typ!!!!ale ono to bylo vic stresu nez radosti, ale porad si myslim, ze to je tim, ze se mi narodili dve nedonoseny deti......ty zacatky bych nikomu neprala
Ivuleee viiiiitej z rachoty!!! co jsi teda delala????
Sabri a můžu se zeptat kolik ti je? Já právě taky hodně myslím na věk a jsem neskutečně šťastná že jsem měla Nelinku ve 24. Mám teď prostě čas. Vždycky jsem žilav tom že budu mít děti 3, ale pokud budou problémy i v druhém těhu tak dotřetího nejdu. NEchci riskovat zdravý dítěte, bojím se té nedonošenosti. A tak si říkám že když budu mít druhé v 29 tak kdyby nááááhodou tak třetí do těch 35 ještě stihnu. A když to tak vemu tak kolik ženskejch ve 32 třeba teúprve začíná s prvním, tak mám celekm náskok ![]()
A já to právě mám tak, že si odpočinu zase od dítěte, přijdu na jiné myšlenky a prostě vyjedu z kolotoče, al enejsem žádnej maniak kterej by z práce nedokázal odejít,. Naopak já si to doma celekm užívám. Vždyť mě znáte, ráda kutím, vařim, peču, mám ráda zahrádkua je mi jasný že když budu chodit do práce tak tohle všechno stihnout už nepůjde. Takže bych si tak na ten rok odskočila, otěhotněla a byla azse doma. okud to všechno klapne teda. A já musím jít někam do jiné práce protože v té minulé sjem sice brala hodně peněz na ruku ale psané jsem měla minimum a celé marození sjem byla doma za necelé 4000. Je pravda že to až tak řešit nemusím jestli mám tisíce 4 nebo 10, ale i tak prostě peněz není nikdy dost že jo…
Ivet no tak to ted nejsi moc nadšená co? Co jsi tam dělala? Hele já sjem taky lenoch ateď jak jsem byla jeden den na pumpě, tak jsem si říkala že by mě to nebavilo ![]()
Sabri přesně to dělám, bramboráky na talířku, čaj a jdu hodit ty nohy nahoru a kouknout jednou v klidu na Meklaudovky ![]()
elča mě dneska dopoledne chytla kolem krku a řekla mi „lásko moje“ já jí to vždycky takhel dělám a jesranda jak to kopírují. Je to krásný ![]()
Leilo právě já myslela,že přijdu mezi lidi a bude fajn a prd,no zvyknu si,nedá se nic dělat.Jsem koukala na hodiny jako jestli už nejdu dom. ![]()
Hele K byl taky nedonošenej a podívej se knedlo byl jen o 17 dní a to říkají jak je první předčasný tak druhé bejvá taky.
Leilo to je fakt sladký,knedlo se snaží říct miluji tě a je to masakr než to ze sebe dostane. ![]()
Štofi - jojo, fotím, aby to druhýmu nebylo líto. Už jsem to tu jednou psala, asi je to tím, že jsem první, tak mi přišlo, že jsem si slízla tu smetanu a u Fildy se to už tak nebralo, tak se snažím od prenatálního stádia
brát to druhý stejně jako první a Sáře hubuju, když mi dělá nervy, že s ní jsem měla pohodu, tak ať jí dopřeje i sourozencovi, jako bych hrách na stěnu…prd mi rozumí, ale já jsem tak vzteklá, že mi to pomůže. Jak to, že to má na vás u mě takový vliv
![]()
Sabri - tak jí snižte až k zemi a bude tam mít určitě tak 30 cm zábranu, že jo, to by jí mohlo stačit, aby nevypadla, ale mohla si sama vylést. Jé, mi mluvíš z duše, Sára je Honzíkův mazel a běda, jak se jí něco stane
Si taky myslím, že to není tím, že jsou 2, ale že byli nedonošení, protože Janča to třeba tak neprožívala, teda mi aspoň přijde, kluky měla oba donošený, takže neměla ty začátky jako ty.
Ivča - a jak bylo v práci, trochu popiš, ne
Leilo, je mi 33.....kristovy leta
no ty deti jsou rozkosny, ja jim vzdycky rikam a co vas mamka???? a oni oba : mimuje (prekl. miluje)
dneska, ze jen sjedu do zeleniny, no a vratim se a na sporaku byla ta nakupni prepravka a nejaky drobnosti v ni no a jeden ze skritku zapnul plotnu, tak jsme malem vyhoreli......ja posledni dobou, kdyz nekam odjedu a oni zustanou s M, tak se deji veci
a myslite, ze manzel vi kdo to udelal???? no nevi
Ivčo a na jak dlouho to máš?
No to je právě ono, všude to slyším že se to většinou opakuje. Je pravda že taky lidi říkají že to tak být nemusí ale to beru spíš jako útěchu. A já jsem nakonec nerodila předčasně ale ty problémy od vlastně ani ne 20.tt., strašění doktorů že v žádném případě nejdu ani do 36.tt, že miminko nemá zatím téměř žádnou šanci, fuj bylo to hrozný ![]()
Mě se stalo to samí, ale mohla jsem za to já. Nevypnula jsem po těch bramborákách plotnu a hodila na ní utěrku. Fuj ještě že jsem neodešla. Když sjem se obrátila tak vidím kouř a už skoro hořela
Sabri tak to jsi měla z prdele kliku.Takové šotky tu mám taky.
Amynko tak přijdu do rachoty,spočítám si peníze,sednu a dělám píp,píp,píp,vezmu prachy nebo kartu a znovu a znovu.Takže žádné vzrůšo,no vlastně jedno jo,paní na mě,že jsem ji dala o 100,– míň a pak ji našla v košíčku.babice jedna ![]()
Leilo na jak dlouho nevím,prostě dokud bude potřeba a stejně přemýšlím,že od února nastoupím na plnej do své práce.
no nastesti to manza ucitil......myslim, ze to udelal Jim, Sofi si plotny ani nevsimne
nebo minuly tyden jsem jela po uradech a vratim se a pocmarany gauc propiskou…nastesti na te roztahovaci casti.....M koukal na bednu a za zady skritci cmarali, ale to si myslim byla Sofi, ona hrozne rada pise.....no tak to taky nevedel kdo to udelal, proste tu mame 2 zaskodniky a chteji nam znicit barak nebo co......