Poradna duly
Jana Čurdová
Gábi - ty jsi hrozná!, tu teď řvu jak pitomá, tohle nemůžeš psát, takový dojemný odpovědi, sakra. Jeník to třeba nechápe, jak můžu sedět a tak dlouho si psát a že se pokaždý usmívám, nebo mračím, kroutím hlavou…jenže tohle chlap nemůže pochopit, že si prostě ženský rády kecají na netu, no. A kor, když se známe všechny tak dlouho, co.
Štofi - ále, protože s čímkoliv „zá:,–(ním“ přijdu, to stojí za to, ať je to jídlo, těhu, teď zamčení, vždycky je to velká debata
![]()
Zamčení ANO ANO ANO měním názor.
Evi promiň,že jsem vyzvídala co se kde o nás probírá. ![]()
Gábi tak M spala,tak to je fajn.A co jako říká,když pro ni přijdeš??Má nějaké dojmy??
jo jeji dojmy jsou mnam mnam mnam- ceka na ni v aute mala kindercokoladka ._)
![]()
gabinka píše:
jo jeji dojmy jsou mnam mnam mnam- ceka na ni v aute mala kindercokoladka ._)![]()
![]()
tý bláho, no tak to je suprácká odměna
![]()
Holky , myslím, že je 99% kdo jste se vyjádřil, nepsala Fif, Klárka( ta sem přijde málo ) TP apod. ale myslím si, že by neměli nic proti, mám teda požádat Lesinu, aby to nějak udělal, abychom si uzamkli diskuzi? Jsem dávala dohromady seznam na říjňátkách, jak udělala tenkrát Klárka, tady je seznam, který by měli přístup, mrknete se prosím na to, jestli nick souhlasí - jestli tam není jinak velké písmeno apod?
lindas
capinka
Sabri7
letadlo
mumis
zuz
Lucie1977
sonik
JitkaD
Fiflena02
Zanka
Zuziky
TP
evculinda
stofi
Zuzaa
gabinka
Amynka
Ivulee
Bibiana
zu
Pajonka
leila
ditiska
KlaraM
Jejek
iVCO JO JO - VSECHNY VITE ZE JINAK DOBRPTY MOC NEDOSTAVA TAK JI TO CHCI ASPON TROCHU ZPRIJEMNIT-A LE FAKT MYSLIM ZE TAM NEPLACE A ZE UZ TROCHU JI, SPI A HRAJE SI TAKZE JE TO SNAD NA DOBRE CESTE-TAK UVIDIME- ALE OBAVAM SE ZE COKOLADKA ZUSTANE DLOUHO
-caps lock…
Jsem nám objednala 2 pizzi domů, mňam ![]()
Gábi - i kdyby, máte to jako moc hezký rituál a tou čokoládou se necpe, má jí jako odměnu a to je podle mě v pořádku ![]()
Vzhledem k tomu, že zrovna Fif několikrát zmínila, že Jirak si sem chodí číst její příspěvky, tak bych si tipla že rozhodně nebude proti. Většina to odhlasovala, takže myslím můžeme do toho jít…
PS: řekla bych že to funguje tak, že pokud se přihlásí dotyčný z jakéhokoli počítače dostane se do diskuze, nedostane se tam pochopitelně jako anonym něbo přihlášený který nedostal přístup. Je tedy potřeba se přihlašovat pod svým nickem a mělo by to být bez problémů. Ještě se můžu pak zeptat jedné holčiny co uzamčenou zakládala, co je potřeba a jak se přidělují ty přístupy, aby bylo úplně jasno.
zuz píše:
Vzhledem k tomu, že zrovna Fif několikrát zmínila, že Jirak si sem chodí číst její příspěvky, tak bych si tipla že rozhodně nebude proti. Většina to odhlasovala, takže myslím můžeme do toho jít…PS: řekla bych že to funguje tak, že pokud se přihlásí dotyčný z jakéhokoli počítače dostane se do diskuze, nedostane se tam pochopitelně jako anonym něbo přihlášený který nedostal přístup. Je tedy potřeba se přihlašovat pod svým nickem a mělo by to být bez problémů. Ještě se můžu pak zeptat jedné holčiny co uzamčenou zakládala, co je potřeba a jak se přidělují ty přístupy, aby bylo úplně jasno .
Zuz, to by bylo fajn
Tak mi přivedla babi knedla před 5,já se ženu dolů jim naproti a ten smrad chtěl jít s babičkou domů.No to mě dostal.
Amynko pizzu taky miluju a tady někdo ve vchodě dělá bramboráky.
Prima večer, jj, Zuz má stopro pravdu!!! Já jsem pro uzamčení všema deseti a doufám taky, že by to šlo na to přihlášení, protože chodíme k našim na ty obědy a spaní, teď v zimě to asi bude obzvlášť.
No ale pokud by to šlo jen jedné, tak to klidně oželím, hlavně že zto bude zamčené.
Toto by mi hodně pomohlo!!!
Ivet, to je škoda, že tě to na kase nebaví, ale tak je to jen brigáda a třeba si zvykneš!
Evi, nedělej si prosím těžkou hlavu, sice tomu moc nerozumím, ale kašli na to to.
Perníčky od Leily jsem si uložila a příště až bude Ríša u J, tak bych je možná zkusila.
Tento víkend umyji okna a asi zbytek prospím.....
OK, Zuz , mohla bych tě poprosit, mohla by jsi se zeptat té holčiny od Vás, co je k tomu potřeba a písla bych Lesině ![]()
Amynka píše:
OK, Zuz , mohla bych tě poprosit, mohla by jsi se zeptat té holčiny od Vás, co je k tomu potřeba a písla bych Lesině
Ještě večer jí napíšu jo?
zuz píše:Amynka píše:Ještě večer jí napíšu jo?
OK, Zuz , mohla bych tě poprosit, mohla by jsi se zeptat té holčiny od Vás, co je k tomu potřeba a písla bych Lesině
Děkuju ![]()