Poradna duly
Jana Čurdová
Capinko, je krásná. Pro dvojčátka je asi velká prostě potřeba.
Evičko, jsi tu?
Míša šla s Luckou na procházku, ale počítám, že za chvilku jsou tady. Já zatím konečně uklidila balkon, zlikvidovala rajčata a přemrzlou pažitku a bazalku a dala to tam do kupy. Teď přemýšlím, že bych se vrhla na okna nebo na žehlení, ale nechce se mi…
Ahoj holky,
všem oslavencům vše nej nej nej a ať jsou ty dnešní oslavy fakt povedený ![]()
Koukám, že tu zase máte nějaké rozruchy. Hele a ona s Váma Zuzaa už zase nemluví? Já jak tu nejsem tak často tak nejsem uplně v obraze.
Capi, tak kuchyňka je naprosto super, drahá jako prase, ale super!
Já jsem taky pro sraz, sem Vás neviděla ani nepamatuju! Tak co vy na to?
U nás vše v pohodě, moje těhotenství se konečně umoudřilo a už se můžu začít ládovat a chovat jako pořádně těhotná
. I když stále mám -2 kg, trochu se to nelíbí mudře, ale posledně se jí taky nelíbylo +20
.
Zuzka stále nemluví, tímto chci podpořit Zuzku, která i založila diskusi. Chápu tě, taky mě to štve. Taky nemá nejmenší snahu, prostě ona se ňák domluví
. A to se několik hodin každý dne věnujeme četbě - miluje to. No nic to se neovlivní.
A když jsem v tom ztěžování, tak vůůůůůůbec neposlouchá. Dělá si absolutně co chce a šíleně zlobí. Jen co otevře oči tak vymejší lumpárny. Takže asi jako to co máte doma, že
.
Bibi, ty jsi aktivka. Místo abys měla nohy na stole chceš mejt okna a nebo dokonce žehlit, no fuj ![]()
Tak já jsme totálně na nervy.....Ríša je u J. a já jsme nervozní jako prase, že nevím co dělat…To je hrozný. Ráno jsem byla domluvit u té známé ušití zimní bundy pro Ríšu, bude do konce týdne, ona je fakt šikovná…No a pak mi volala máma, že ať přijdu na oběd k nim. Pak jsme vzaly u našich štafle, jely s nima autobusem k nám, umyla jsem okna, upekla mezitím buchtu, chtěla jsem zkusit ten dort z marshmalow, ale měla jsem jen jedno vejce, tak to na piškot nestačilo, tak jsem našla nějaké obyč koláčové těsto s jedním vejcem, ale to se v té dortové formě vůbec nechtělo upéct, tak na to kašlu, a udělám jen jako krém ten ztužovač za studena s ríšovou přesnídávkou a navrch mandarinky a asi želatinovou vrstvu, no prostě pejsek a kočička hadr, ještě do toho naházím špekáčky a salám a bude to OK.....
Soniku, ahoj!
Fajn, že ti je už dobře. no jo, zlobení
hele hoď sem nějaké fotky Zuzanky.
Když budeš mít chvilku, mrkni tak 3-4 stránky dozadu. Amynka navrhla uzamčení diskuze, abychom si tu mohly říct co chceme bez různých slídilů. No proběhni to a taky napiš svůj názor, jestli jsi pro nebo ne. No a ty neshody jsou tentokrát s Jitulou…
Fif, děláš to dobře, hlavně se zaměstnej, přijdeš na jiné myšlenky. Taky jsem byla nervní, když děti odjely na víkend, ale pak jsem si zvykla (a později i těšila, jak si odpočinu
)
Hezký sobotní odpoledne,
byli jsme pro koberec, tak máme koberec, jupí, tak snad teda příští víkend přestěhujeme tu ložnici a koukali jsme tam i na dětský koberce a Sáře se pořád nejvíc líbí ten s těma myšičkama a sýrem, chtěli jsme koupit ty silnice, ale neberou jí, tak koupíme béžový myši, no
Pak jsme byli ve Štěrboholích na obědě, dala jsem si hnusný sladký knedlíky
a Sáře jsme koupili v HM další manžestráky, tak ještě snad seženu nějaký zateplený v CA a má na celou zimu vystaráno. Jeník si vzal Sáru ven, tak jsem se kráásně vyspala a teď jí mám už doma a on dělá nahoře.
JitkaD - Jitu, já ti ani nepsala, že jsme doma, co. Byla jsem šíleně unavená, myslela jsem, že v metru normálně zalomím
, no a domů jsme dorazili za 2 hoďky co jsme vyrazili od vás
V Kiku na Hájích jsem byla, ale neměla jsem nervy na Sárčino křičení, tak jsem to nechala být a v pondělí mi mamka bude odpoledne hlídat, tak juknu do CA a do toho studia Hračky a snad seženu všechno, co potřebuju.
Takže ještě jednou moc děkujeme za pozvání a výýýborný oběd, byl to hezký den a Sára večer usnula, jako když jí do vody hodí ![]()
Sabri - jako štamgast a bobou nemá chybu
Sára říká doubou nou ![]()
TP - díky, taky bych ráda srazík, ale ono kam chceš teď s dětma jít
venku je zima a už to nejsou ležáci, že by vydrželi někde v restauraci, chjo.
Diti - já tipuju do tý neděle, no, tak jsem zvědavá
Zamknem to tu, jen Zuz pozjišťuje od holčiny z jedný zamčený diskuze, co je k tomu potřeba ![]()
Jo a dneska jsem Sáře ráno vyndala už tu zimní bundu, co jsem jí kupovala v HM a ještě, že tak, byla kosa jako prase.
Capi - vyfoť botky ![]()
Leila - takže dneska slavíte, užijte si to, těšíme se na fotky a ať se moc nepřejíte, hi, to asi ne, co
Takhle se bojím, že budu bulet o vánocích, se znám a letos to budou zase jiný vánoce a dostane i tu panenku a kočárek, uf, ne ne, nemyslím na to.
Evča - kašli na to,nic se proti tobě neotočilo, spíš bych řekla naopak.
Bibi -
ty budeš tchýně k pohledání
chudáci, si určitě ani pusu nestihli dát, co ![]()
Capi - kuchyňka krásná a nepřijde mi až tak drahá, vem si, že si s ní budou hrát obě, takže děleno dvěma. A tuhle jsem viděla na vlastní oči a moc se mi líbila, k nám ale nepoužitelná
Soník - nene, Zuzaa s tím nemá co společnýho
( ta by k tomu chudák přišla jak slepý k houslím
)Já jsem pro sraz taky všema deseti, ale kde?
Máš -2, jo. Já mám nahoře 5
ale díky bohu mi to jde jenom do břicha, v zadku mám asi centimetr navíc.
Bibi, díky a to jsem ho vlastně ráno viděla a teď jsem s ním „mluvila“ telefonem…Ráno jsem poprosila Jirku, aby tam s ním přišel, protože jsem chtěla aby si ho ta holčina přeměřila a to byl srandovní - on se na mne tak hezky usmíval, jak mne viděl…No a teď je s ním J. u mojí mámy, tak jsem Ríšovi volala… ![]()
No jo, zaměstnávám se, mám tady i nějakou knížku, měla bych se učit s tím novým foťákem, ale myšlenky na to moc nemám.
Včera jsem byla chvilku s holkama na diskotéce, nebo co to je, ale moc mne to tam nebavilo, tak jsem šla před půlnocí domů.
Soniku, to je fajn, že je ti už dobře…
Amy, jsou to tyto boty:
http://www.detskeboty.cz/…52-hneda.htm
Na noze vypadaji lip. To je des, na netu maji tolik bot a u nas v obchode jedny. ![]()
capi, taky jsem zvědavá na botky, vyfoť je, prosím. Příští týden taky pojedem kupovat boty pro NIkis a máme v plánu Essi a nebo Fare.
cApi, jsou pěkný, Nikol měla minulou zimu skoro stejný a na letošek jí chci pořídit zase něco podobnýho, ale ta cena, to je pálka ![]()
Soniku ohledně toho uzamčení diskuze tady to začíná https://www.emimino.cz/modules.php?…
Stofi,l tak ted me malem omyvali, ja jsme je u nas koupila jedny za 880 Kc !!!!
![]()
Vecer jdeme na veceri, tak se taak tesim! Mnam, maji tam steaky, tak si dam flak masa s peprovou omackou, tu mam rada.