Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6260
25.10.08 16:20

Capinko, je krásná. Pro dvojčátka je asi velká prostě potřeba.

Evičko, jsi tu?

Míša šla s Luckou na procházku, ale počítám, že za chvilku jsou tady. Já zatím konečně uklidila balkon, zlikvidovala rajčata a přemrzlou pažitku a bazalku a dala to tam do kupy. Teď přemýšlím, že bych se vrhla na okna nebo na žehlení, ale nechce se mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
25.10.08 16:25

Ahoj holky,

všem oslavencům vše nej nej nej a ať jsou ty dnešní oslavy fakt povedený :srdce:

Koukám, že tu zase máte nějaké rozruchy. Hele a ona s Váma Zuzaa už zase nemluví? Já jak tu nejsem tak často tak nejsem uplně v obraze.

Capi, tak kuchyňka je naprosto super, drahá jako prase, ale super!

Já jsem taky pro sraz, sem Vás neviděla ani nepamatuju! Tak co vy na to?

U nás vše v pohodě, moje těhotenství se konečně umoudřilo a už se můžu začít ládovat a chovat jako pořádně těhotná :-). I když stále mám -2 kg, trochu se to nelíbí mudře, ale posledně se jí taky nelíbylo +20 :lol:.

Zuzka stále nemluví, tímto chci podpořit Zuzku, která i založila diskusi. Chápu tě, taky mě to štve. Taky nemá nejmenší snahu, prostě ona se ňák domluví :-). A to se několik hodin každý dne věnujeme četbě - miluje to. No nic to se neovlivní.
A když jsem v tom ztěžování, tak vůůůůůůbec neposlouchá. Dělá si absolutně co chce a šíleně zlobí. Jen co otevře oči tak vymejší lumpárny. Takže asi jako to co máte doma, že :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
25.10.08 16:27

Bibi, ty jsi aktivka. Místo abys měla nohy na stole chceš mejt okna a nebo dokonce žehlit, no fuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
25.10.08 16:37

Tak já jsme totálně na nervy.....Ríša je u J. a já jsme nervozní jako prase, že nevím co dělat…To je hrozný. Ráno jsem byla domluvit u té známé ušití zimní bundy pro Ríšu, bude do konce týdne, ona je fakt šikovná…No a pak mi volala máma, že ať přijdu na oběd k nim. Pak jsme vzaly u našich štafle, jely s nima autobusem k nám, umyla jsem okna, upekla mezitím buchtu, chtěla jsem zkusit ten dort z marshmalow, ale měla jsem jen jedno vejce, tak to na piškot nestačilo, tak jsem našla nějaké obyč koláčové těsto s jedním vejcem, ale to se v té dortové formě vůbec nechtělo upéct, tak na to kašlu, a udělám jen jako krém ten ztužovač za studena s ríšovou přesnídávkou a navrch mandarinky a asi želatinovou vrstvu, no prostě pejsek a kočička hadr, ještě do toho naházím špekáčky a salám a bude to OK.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 16:42

Soniku, ahoj!
Fajn, že ti je už dobře. no jo, zlobení :roll: hele hoď sem nějaké fotky Zuzanky.
Když budeš mít chvilku, mrkni tak 3-4 stránky dozadu. Amynka navrhla uzamčení diskuze, abychom si tu mohly říct co chceme bez různých slídilů. No proběhni to a taky napiš svůj názor, jestli jsi pro nebo ne. No a ty neshody jsou tentokrát s Jitulou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 16:44

Fif, děláš to dobře, hlavně se zaměstnej, přijdeš na jiné myšlenky. Taky jsem byla nervní, když děti odjely na víkend, ale pak jsem si zvykla (a později i těšila, jak si odpočinu :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.10.08 16:56

Hezký sobotní odpoledne,

byli jsme pro koberec, tak máme koberec, jupí, tak snad teda příští víkend přestěhujeme tu ložnici a koukali jsme tam i na dětský koberce a Sáře se pořád nejvíc líbí ten s těma myšičkama a sýrem, chtěli jsme koupit ty silnice, ale neberou jí, tak koupíme béžový myši, no :roll: :D Pak jsme byli ve Štěrboholích na obědě, dala jsem si hnusný sladký knedlíky :? a Sáře jsme koupili v HM další manžestráky, tak ještě snad seženu nějaký zateplený v CA a má na celou zimu vystaráno. Jeník si vzal Sáru ven, tak jsem se kráásně vyspala a teď jí mám už doma a on dělá nahoře.

JitkaD - Jitu, já ti ani nepsala, že jsme doma, co. Byla jsem šíleně unavená, myslela jsem, že v metru normálně zalomím :D , no a domů jsme dorazili za 2 hoďky co jsme vyrazili od vás :D V Kiku na Hájích jsem byla, ale neměla jsem nervy na Sárčino křičení, tak jsem to nechala být a v pondělí mi mamka bude odpoledne hlídat, tak juknu do CA a do toho studia Hračky a snad seženu všechno, co potřebuju.
Takže ještě jednou moc děkujeme za pozvání a výýýborný oběd, byl to hezký den a Sára večer usnula, jako když jí do vody hodí :lol:

Sabri - jako štamgast a bobou nemá chybu :lol: :lol: Sára říká doubou nou :)

TP - díky, taky bych ráda srazík, ale ono kam chceš teď s dětma jít :cry: venku je zima a už to nejsou ležáci, že by vydrželi někde v restauraci, chjo.

Diti - já tipuju do tý neděle, no, tak jsem zvědavá :lol: Zamknem to tu, jen Zuz pozjišťuje od holčiny z jedný zamčený diskuze, co je k tomu potřeba :wink:

Jo a dneska jsem Sáře ráno vyndala už tu zimní bundu, co jsem jí kupovala v HM a ještě, že tak, byla kosa jako prase.

Capi - vyfoť botky :wink:

Leila - takže dneska slavíte, užijte si to, těšíme se na fotky a ať se moc nepřejíte, hi, to asi ne, co :lol: Takhle se bojím, že budu bulet o vánocích, se znám a letos to budou zase jiný vánoce a dostane i tu panenku a kočárek, uf, ne ne, nemyslím na to.

Evča - kašli na to,nic se proti tobě neotočilo, spíš bych řekla naopak.

Bibi - :lol: :lol: ty budeš tchýně k pohledání :lol: :lol: chudáci, si určitě ani pusu nestihli dát, co :lol:

Capi - kuchyňka krásná a nepřijde mi až tak drahá, vem si, že si s ní budou hrát obě, takže děleno dvěma. A tuhle jsem viděla na vlastní oči a moc se mi líbila, k nám ale nepoužitelná

Soník - nene, Zuzaa s tím nemá co společnýho :lol: ( ta by k tomu chudák přišla jak slepý k houslím :D )Já jsem pro sraz taky všema deseti, ale kde?
Máš -2, jo. Já mám nahoře 5 :roll: ale díky bohu mi to jde jenom do břicha, v zadku mám asi centimetr navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
25.10.08 16:59

Bibi, díky a to jsem ho vlastně ráno viděla a teď jsem s ním „mluvila“ telefonem…Ráno jsem poprosila Jirku, aby tam s ním přišel, protože jsem chtěla aby si ho ta holčina přeměřila a to byl srandovní - on se na mne tak hezky usmíval, jak mne viděl…No a teď je s ním J. u mojí mámy, tak jsem Ríšovi volala… :D

No jo, zaměstnávám se, mám tady i nějakou knížku, měla bych se učit s tím novým foťákem, ale myšlenky na to moc nemám.

Včera jsem byla chvilku s holkama na diskotéce, nebo co to je, ale moc mne to tam nebavilo, tak jsem šla před půlnocí domů.

Soniku, to je fajn, že je ti už dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.10.08 16:59

pardon2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
25.10.08 17:11

Amy, jsou to tyto boty:
http://www.detskeboty.cz/…52-hneda.htm
Na noze vypadaji lip. To je des, na netu maji tolik bot a u nas v obchode jedny. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.10.08 17:12

capi, taky jsem zvědavá na botky, vyfoť je, prosím. Příští týden taky pojedem kupovat boty pro NIkis a máme v plánu Essi a nebo Fare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.10.08 17:12

Tak jsi byla rychlejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.10.08 17:14

cApi, jsou pěkný, Nikol měla minulou zimu skoro stejný a na letošek jí chci pořídit zase něco podobnýho, ale ta cena, to je pálka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 17:16

Soniku ohledně toho uzamčení diskuze tady to začíná https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
25.10.08 17:18

Stofi,l tak ted me malem omyvali, ja jsme je u nas koupila jedny za 880 Kc !!!! :evil: :evil: :evil:

Vecer jdeme na veceri, tak se taak tesim! Mnam, maji tam steaky, tak si dam flak masa s peprovou omackou, tu mam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí