Poradna duly
Jana Čurdová
No zima je tam pořádná,to teda jo.Našla jsem po K ještě pěkný prsťáky,tak už vidím akce nandávání rukavic,to nám zabere celé dopoledne a ven se nedostaneme. ![]()
Fif já bych to zase tak nehrotila, buď ráda že si kluka bere a snaží se mu udělat program. Že to má pestrý a tak…
Myslím, že ať to máte spolu jak máte a jak se třeba choval k tobě jakkoli tak je kvůli dítěti hodně důležité abyste spolu vycházeli a hlavně podporovali Ríšův vztah ke druhému rodiči… věř že vím o čem mluvím ![]()
Ještě FIf teda víš,že můj ex byl idiot na entou,ale byla bych ráda kdyby K někam bral,bere si ho jednou za dva měsíce,k narozeninám v červnu ještě nic nedostal a k svátku taky ne.Občas ho vzal do bazenu nebo do kina,ale to je vše.O prázdninách ho nevidí ani jendou a nikam sním nikdy nejel.Takže bud ráda za chvulku klidu.Já jsem taky nebyla nadšená,že si tchýně bere knedla a ted se na to strašně těším,sice bych si ho chtěla poňuňat,ale vydržím to a je to báječný.
Leilo, Ivet, já vím, že to je tak, že s tím stejně nic nenadělám, ale kdybych nevěděla, že Ríša rád spí, že to dokonce potřebuje, tak tak tak neprudím, ale on fakt ještě pořád dá i 3 hodiny spaní a kdybych ho neviděla po tom bazénu, že byl už úplně grogy. No jo, tak se s tím nějak budu muset smířit, že bude rozhozený.
Tak já šla přes přehradu k našim, teď zpátky, no a pak zase skoro tu stejně dlouhou trasu ještě do bazénu do té sauny, ale je tam tak nádherně, že mi to neva a měla by tam pak alespoň na skok dorazit kámoška a sauna je o víkendech společná, tak třeba tam bude na co koukat… ![]()
Hele, tak vám musím říct, že ten dort dopadlo báječně a je strašně dobrý, co jsme včera uplácala. I s jedním vejcem.
Ale docela humorný, jak jsem ho dělala - jak jsem psala, nejdřív se ne a ne upéct to těsto, peklo se mi skoro hodinu, pak krém z půlky 500 ml přesnídávky, pudingu za studena, dvou ztužovačů za studena, mandarinky a navrch želé taky z dvou sáčků a 500 ml šťávy, nejdřív to netuhlo, tak jsme tam vrzla ještě jeden pytlík a pak to je tak tuhé, že to kráásně drží. Je fakt moc moc dobrý, že jsem ho radši odnesla k našim celý a vzala jsem si pak domů jen jeden hubený štráfek, abych ho neujídala… ![]()
Fif no myslím,že spát 3 hod, je docela dost a večer ti tam pak poletuje.Já knedla po 1.5 hod. budím a má smůlu,ráno taky budím a večer max ve 20.45 maže spát a je klid,ne do 10 jako to bylo pomalu každý den.
Já se odpolko těším na dort,objednala jsem ten kuba s banánem,sice ho ted peču i doma,ale tenhle je lepší no.Mamina plácá chlebíčky,to zase budeme nafouklí jako balon.
Tak jdu na R aby mi milostivě vyměnil žárovku,já tam nedosáhnu ani ze židle.Proč by nám měla svítit pořád,ta v chodbě nejde už půl roku a ještě se mě zeptá kde jsem vzala novou,asi si to cucám z prstu. ![]()
Holky, díky…ono to možná tak nevyzní, ale já jsem teď nějak docela v pohodě, jen jsem to tak napsala, že mi to vadí, ale kupodivu naštvaná nebo vytočená nejsem, to zase ne. Taky jsem ráda, že má Ríša u J. program, jen nechci aby toho na něj nakládal moc za každou cenu, aby toho jako s ním stihnul co nejvíc…No bude to teď přes zimu asi zase jiný, než jaký by měl režim v létě, to mi až tak nevadilo, že by byli někde na výletě…No prostě jo, budu v klidu, jen si zvyknout, je tady strašný ticho...... ![]()
Fif já mám vždycky puštěnou TV a úplně mě to stačí
chvilku rajského klidu.A nejvíc miluju,když tu není K ani R,to jsem v sedmém neby.
![]()
Krásnou neděli!
My máme u mamky, až a pár obrázků) hotovo a opravdu nás musím pochválit
Vypadá to skvěle! Mamce to prospělo, dneska byla po dlouhé době taková spokojená, veselá, usměvavá
![]()
Adýsek teda nic moc, ale o něco lepší než včera. Hned bych to všechno vzala na sebe, jen aby on byl zdravej…
Ikea zítra klapne - kdyby to nešlo i s Aďulkou, tak s ním bude mamča doma a pojedeme jen s manžele - neužila bych si to, ale zase nakoupit potřebujeme…
Fif - řekla bych, že holky mají pravdu - Ríša už je velkej kluk a nějakou změnu ustojí, neboj
Ty si volno užij pro sebe!
Ivči - dejte si pořádně do nosu
![]()
Gábi - nezmrzly jste?
U nás je krom zimy pořád dost mlha
No, ven nechodíme a za oknem je fajn
![]()
Jdu žehlit. Odpoledne se má stavit jedna holčina, tak ať to tu nestraší…
Evi vymalovat by to tu taky potřebovalo,ale nejsou lidi.Neboj,dám si do nosu i na příští týden. ![]()
Hele stačí,aby měl kneldo rýmu a já hned,že bych si ji vzala sama.To už je úděl matek.
Ahoj holky,
ráno mi vůbec nešlo emimčo, jsem to zapínala kvůli Diti a tak doufám, že se dozvím něco teď.
Zuz - díky za zjištění toho uzamčení. Jo, je to tak, vlastně ti založí jako novou diskuzi, vím, že to tak měli i holky z prosince, ale to snad nevadí, když se budeme chtít pokochat starýma příspěvkama, tahle diskuze se nemaže, zůstane otevřená, jen do ní už nikdo nebude psát a budeme v novým pokojíčku.
Zanka - já nekrvácela, ale špinila, se Sárou trochu, teď víc, mnohem víc, nic to nebylo, jen jsem měla klidový režim, no, teda se Sárou jsem ho týden držela, teď moc ne
a všechno bylo v pořádku. Moje kamarádka ( který jsem volala, když jsem teď v tomhle těhu tak moc špinila ) dokonce krvácela jasnou krví a všechno bylo v pořádku, neboj se, bude to dobrý.
Diti - no doprčic, to je mamka fakt dobrá
Ani nevím, co ti na to říct, protože mě to naštvalo ![]()
Leila - krásný nový metřík
I ty jedna lichotnice
Díky
.
TP - Teri, já bych ven klidně šla, ale v týhle zimě, 2 hodiny venku, fuj, spojit někde s nějakou kavárnou, proč ne. U nás je dneska 9st. ![]()
Add zamčení - ok, souhlasíte tedy, aby se naše diskuze jmenovala např. říjňátka 2006 ? protože pochybuju, že půjde říjen 2006, když už jedna taková diskuze funguje, napsala bych Lesině, ať to máme co nejdřív hotový.
Jo a Kubíkovi od Klárky , všechno nejlepší k dnešním narozeninám
jí budu muset asi poslat SMS, protože ta si to jinak nepřečte ![]()
Ahojte, tak ráno nám to taky nešlo a pak jsme slavili. Takže píšu až Teď že je stále vše při starém ![]()
tak babi jde s Márou ven tak je jdu ještě vypravit ![]()
Amy - no 2 hodky venku mi nepřijdou tak moc .. já teda chodím aspon na 3 hodky ven s obouma dětma .. tak mi to tak nepřijde .. ale přizpůsobím se ostatním .. jen opravdu nějak nemusim ty veliký dětský koutky …
Název diskuze je OK
dneska v Jizerkách další nádherný den .. tak doufám, že zítra bude taky krásně
Tak sjme doma, myslela jsem kolik nebude hodin a ono je teprve 5
Strašný ta změna času , tahle teda obzvlášť…
Nela cje celej den taková ukňouraná, uvztekaná, kvůli každý kravině dělá strašnou scénu,. třeba že nedá ruku Lukanovi ale mě, že si nesvlíkne svetr a když jsem jí svlíkla násilím protože toho už mám za dnešek dost, tak si to začala na sebe zase rvát, ale neumí to ,tak se naštvala ještě víc. no katastrofa. Nakkonec začala řvát v koupelně že chce ještě pustit vodu a mýt si ruce, tak jsem jí tam prostě nechala řvát s tím že to vydržím a nic si už nevyřve a tak řvala asi 20 minut, už asi 3× jsem měla kousek k tomu tam vlítnout a pořádně jí zmydlit, ale ustála jsem to a ona se vyřvala a teď je hodná a hraje si. Normálně mi přijde že to občas potčřebuje se srovnat tím že se takhle vyvzteká, ničeho nedosáhne tak se s tím smíří a je klid ![]()
Chci se zpeptat co používáte jako za výhružku. N má zase období že nechce poslouchat. Kdžy máme odněkud nebo někam jít tak se nikdy nechce oblíkat. Nic nepomáhá, akorát teda občas když řeknu že jdu sama, ale tak jako ke mě přiběhne a jako že mě nepustí a když vidí že teda nejdu a jdu jí zase oblíkat tak zase nechce. Švagrová třeba vytáhne vařečku a děti se hned plaší a dělají co chce, ale oni už vědí co to znamená. Nela s ní nikdy nedostala a k tomu teda přistoupit nechci. jako jedna věc je dát jí na prdel rukou a druhá věc je vařečka,. Zdá s e mi to strašně brutální a nechci to dělat. Ale na druhou stranu pak nemám nic na co by poslechla- Ještě když jí řeknu že jí seberu hračky, tak to taky docela zabere a de dělat co chci ale to taky vždykcy nejde. Máte někdo něco co zabírá vám? Díky…
A tu značku teda nikdo neznáte jo? Tak já jí zkusím dát tak za 400-myslíte že to není moc? Je úplně nová, s cedulkama, z toho teflonu. Zkusit to můžu ne?
Jo Kubíkovi taky všechno nejlepší
Název taky OK
A u nás bylo teda taky nádherně. Vytáhla jsem zimní bundu, byly jsme na zimáku tk tam to teda v ní šlo ale jinak jsem byla zpocená, na slu níčku bylo až horko a bylo fakt moc hezky. Zítra orý už má pršet nebo co? Musím kouknout na předpověď…