Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6260
25.10.08 17:21

Capinko, ty děláš chutě :-)

Amy, no jo, taky si říkám, že budu así šílená tchýně a doufám, že až to budu přehánět, tak mě budou kamarádky usměrňovat, abych se krotila a mladý moc neprudila… Ne, ono je to teď potřeba, vezmi si, že tomu klukovi je 18 a Míše zatím ještě 14…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.10.08 17:23

Capi, tak to nasere a ještě k tomu 2× :?
U nás má Essi přímo prodejnu, tak zajedem tam.

Jé, tak steak bych si dala taky a s tou omáčkou to mám taky ráda :-) děláš chutě, včera mě je dělala Amynka s pizzou, dneska ty se steakama…

Já za chvíli odvádím Nikol k našim(celý odpoledne mě stojí za zadkem a knučí, že chce jít dělat k babičce hají), bude tam přes noc a my jdem k jedněm známým, bude nás tam víc, tak posedíme, popijeme… už se taky těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.10.08 17:24

Bibi, aby jsi nebyla za chvíli babička :lol: šílený, co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 17:25
stofi píše:
Bibi, aby jsi nebyla za chvíli babička :lol: šílený, co???

Stofi nestraš :roll: doufám, že mají rozum obě moje ratolesti (kdyby byl Jirka po mě, tak tza rok budu 8O - no, co bych nadělala… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.10.08 17:28

Capi , já jsem jí právě objednala tyhle :http://www.mimibazar.cz/foto.php?… už po nich pokukuju dlouho a jak to tak vidím, tak se do Dejvic prostě nedostanu, tak jsem je vzala, dají se u paní i vrátit, takže bez problémů. Ty bláho, za 880? A proč jsi je nezvala na netu? Vypadají jinak moc dobře.
Ježiši, mňam, já chci taky steaka s pepřovou omáčkouuu :-)

Bibi - já myslím, že pak na to nebudeš mít až tak čas. Ale já neposoudím, naši byli co se týká tohodle hodně benevolentní a musím teda asi říct, že se jim to vyplatilo, protože jsem nemusela nijak lhát, podvádět apod. To, jaký jsem s bývalákem měla vztah, to by byla kapitola sama pro sebe, ale to nic, prostě byli v tomhle fakt dobrý :wink: Jo a mě s bývalým bylo 16 a když jsem začala s Honzíkem, tak mi bylo necelých 19, takže to už bylo úplně o něčem jiným. Jenom vím, že mě provokovali a dělali si ze mě srandu, že až jim ho přivedu ukázat, že si narazí rádiovky a vezmou si brejle jogurtky, něco jako byla ta povedená rodinka v básníkách :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.10.08 17:30

bibi, nenadělala bys nic, maximálně bys vyfasovala kočárek a hurá do parku :wink:

jdu se vyspršit a pak zbalit toho mýho mladšího drahouše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.10.08 17:32

Amy, ty botky taky vypadají dobře a ta cena je dobrá a na tom MMB jsou levnější než v obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.10.08 17:48
stofi píše:
Amy, ty botky taky vypadají dobře a ta cena je dobrá a na tom MMB jsou levnější než v obchodě?

Štofi, tahle paní je bude mít levnější, i ty, co jsem tam Sáře kupovala, karkulky, tak ty tam měla nechci kecat, ale pomalu o 80 kč lacinější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
25.10.08 17:49

Amy, zimni boty jsem se bala pres net kupovat, treba jedny jsem zkousela holkam v te prodejne a strasne spatne se obouvaly, to by me pak nastvalo, kdybych je objednala. A pak me vubec nenapadlo, ze by tam mohl byt az tak velky cenovy rozdil!!!

Stofi, vy to mate fakt super zarizene s vasima, to by se mi taky libilo. :wink:
Odkud ty vlastne presne jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
25.10.08 17:56

Tak prave jsem mluvila na Skype s kamoskou z VS, ktera je ted na dovolene v Los Angeles, je tam 28 stupnu a prave vyrazi na nakupy. To je provokace, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.10.08 17:59

Amy, tak to je fakt dobrá cena.

Capi, jé, tam bych chtěla být, no a jinak jsem kousek od Brna z vesnice (já to sem klidně napíšu a podrobně vysvětlím a popíšu i sousedy, ale až budem zamknutý :wink: :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.10.08 18:01

A už valím, musím se nachystat.
Krásnej večer všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
25.10.08 18:04

Aha, to me nenapadlo, ze bys to nenapsala…jeee, to bude fakt asi vetsi pohod, kdyz se to zamkne, co? :wink:
No ja jen, ze jsem si rikala, ze Brno neni daleko od BV, tak ze by jste treba mohly nekdy s malou prijet vy k nam nebo obracene…Uzij si vecer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
25.10.08 18:58

sonik díky za podporu s nemluvením :wink: . To je fajn, že už je ti dobře a můžeš si začít užívat :D

Amy ohledně uzamčení snad dotyčné nebude vadit když přepíšu SZ
Ahojky,
přesně tak! V postatě jsi to napsala.
Napsat Lesině a rovnou by jí měl napsat ten, kdo bude správce…anebo jí napsat nick toho, kdo bude správce. A také jí napište název té nové uzamčené diskuze. Ona jí pak založí, správce tam bude mít přístup. Správce potom uděluje přístup ostatním členům. Přístup je udělen na přihlášeného uživatele - tj. i když se přihlásí z jiného PC

Jeno tedy nevím jestli jde tato diskuze zamknout a přesunout a nebo budeme muset začít odznovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
25.10.08 19:48

Ahojte holky,

jdu si k vám pro podporu. Byla jsem dneska na pohotovosti, včera večer jsem začala slabě krvácet, asi 15 minut a pak už jen špinit, yslela jsem, že je to všechno pryč, ale doktor dneska řekl, že plod je v pořádku a mám klidový režim… Nicméně, jsem z toho úplně mimo, celý den ležím, a přemýšlím, proč zase tohle?? Copak toho nebylo ještě dost??
Bude to opravdu v pořádku… Ech, měly jste to taky v prvním trimestru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí