Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12968
24.10.08 21:25

Blbne sto strašně :roll:

Ivči - neblbni! TY se rozhodně za nic neomlouvej!!!! Naopak - já to měla napsat už tenkrát :oops:
OK, budu se těšit na termín :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
24.10.08 22:35

ahoj holky

Amy - moc moc moc gratuluju, ať je vše OK
jinak ohledně diskuze, je mi to jedno, já sem píšu jen věci, které mi nevadí, když si přečte někdo jiný … ale chápu ostatní,které s tím mají problém, takže jsem pro ANO zamknout … stejně se sem nikdo nový nepřipojí tak je to jedno …

holky a plánuje se třeba nějaky pražský sraz ? docela ráda bych Vás viděla … ukázala Verunku … samo i Kamču … a tak :-)
ale upřímne se mi moc nechce do dětských koutků … nějak po posledním srazíku tam /kdy Kamča chytla nějakýho bacila/ tyhle koutky nevyhledávám

Diti - držím palce, aby to bylo rychle za tebou … tohle čekání je nekonečné viď ?

Evči - nic si z toho nedělej .. prosimtě nenech se vytočit někým kdo sem skoro nechodí … a že nás probíraj jinde tak at si nás probíraj .. tě může těšit, že je o nás takový zájem :-))))
Ohledně DVD - sem děsná, nakonec to budou 4ks .. ono se to na jedno DVD nevejde .. odešlu to tento týden .. jen musím dotlačit manžela at to vypálí … máme jen jednu vypalku na notebooku, který používá on

no a už jsem zapomněla co se tady probíralo .. jsem sklerotik .. navíc v poslední době málo spím .. tak jsem lehce mimo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
24.10.08 22:38

jo ještě Leilo - s tou kuchynkou, já to ta psala, že je nízká … má opravdu jen 60cm na výšku .. jiné kuchynky ty větší mají cca 100cm
Kdyby to byl problém tak se nějak dohodnem … ale je hodně lidí, kteří si zase spíš koupí tu menší kvůli prostoru a tak .. no zálezí hodně na prckovi jak bude vařit .. zda u toho bude stát nebo klečet …
no uvidíš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
24.10.08 23:20

TP - jejda, nedělej si starosti!!!! Stačí bohatě jedno!!!!! :wink: A tlač manžela šetrně :lol: :lol: A ty se pořádně vyspi :wink:

Holky, omlouvám se - jen poslední vsuvka 8) Když už jsem to hledala a našla, tak jen sem dám to, o čem jsem mluvila - doslovné překopírování příspěvku od Jituly, co jsem měla na mysli:
"Zuzaa četla jsem říjen a nějak nechápu co je divného na tom že děti jí párky a bonbony no asi holt patřím mezi ty nezodpovědné matky, ale Kájoš má rád párek v rohlíku, neprojdeme městem kolem strejdy párka aniž bysme zastavili ( a s jeho 9 kilama mu dopřeju i ten hroznový cukr ) ale Kájovi mega chutnají hranolky z KFC "
A tímto končím s tímto tématem :arrow:

Adýskovi zase stoupla teplota :( Má plný nosík a budí se, takže tam pořád lítám a přemýšlím, že ho přesunu k nám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
25.10.08 07:02

Evičko nějak nevidím to pomlouvání kohokoliv z října… ale budiž......kdo chce psa bít......

holky mějte se tu hezky, sbohem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
25.10.08 07:59

dobré ráno 8)

tak jsem se rozloučila s myšlenkou že bych mohla rodit a jdeme dneska nakupovat na zítřejší oslavu. Do včera jsem nepočítala že bych mohla tak dlouho vydržet, ale teď když už mi nic není. tak jdu vymýšlet co všechno budu chystat. :roll:

víc si nevybavuji, jen se musím zastat Jituli, že taky na tom nevidím nic špatného. jen píše o sobě že je nezodpovědná matka (promiň Evčo :wink::lol:

tak jdu patlat ty perníčky než vstane david. tak zatím pa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
25.10.08 08:32

bre ranko
Evi je mi uplne jasne ze je to smerovane na me nicmene je mi to uplne fuk :-) vim ze me tenkrat prekvapillo ze Amelka chce v obchode parek a bonbon( myslim ze to tak bylo ze) a pak mi to Zuzaa nejak vysvetlovala- ale tak ja jsem tady znama celkem velkou striktnosti v jidle takze to beru pouze jako nazor ostatnich( no jo Zuzzy jsem se zeptala protoze tyhle dve veci proste ja fakt nerada pro deti) a tak jsme si se Zuzzou rekly sve a hotovo- to ze Jitka hned rype( Diti tohle je rypani a nebylo prvni al eto je jedno) tak to je proste jeji povaha- uz to neregistruju a nevsimam si toho a je mi to fakt jedno- nicmene Zuzoo promin jak tak koukam tak mas mou omluvu :wink: (i kdyz asi sis taky na nas postezovala ze ( ale tak kdo si obcas nepostezuje :-) ) ne fakt je mi jedno co kdo ji- svoje dite si krmim sama :-)

jojo zamykaci diskuze byly s tim ze se nebudou odkazovat jine diskuze a to se podle vseho deje - Jitko tim ze se zminujes o prispevcich u nas tohle porusujes- to jsi mela probrat s nama a ne drbat potajmu- ale to jsi ty no,…a uz ses loucila tolikrat ze to nejak ztraci smysl

u nas se tyhle veci nedejiani ted verejne takze myslim ze v klidu zamknout a bude pohoda

Diti teda Ty snad cekas az Ti manzel nekam odjede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
25.10.08 09:03

Dobré ráno

Evi knedlo taky miluje párek v rohlíku,má ho každou středu jak jsme u našich ve městě a trochu kečupu.no a hranolky z mekáče ani nemluvím,ale ty má tak jednou za měsíc.Takže klíííd

Bože to byla zase noc,já to dítě přerazím. :evil: :evil:

No ono jak jsem si všimla,tak stačila jedna věta,že nás někdo čte a hned je hukot hmmm,koukám,že spousta matek na MD nemá co n apráci :lol: :wink: než čumákovat tam co jim do toho nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
25.10.08 09:06

Ivco ja taky jaksi nestiham chodit jinam- jen obcas nakouknu do DBZ ale uz tam neni takova sranda jak driv- a obcas tam pozdravim ZU a Julou ( nase holky jsou krapet prerostle obe tak tak nejak s ni soucitim chi) a pak nove diskuze kde se snazim poradit kdyz vim jak a jinak nic…

Co zas Kubik vyvadel??

hihi jsme doma tak stiham net :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
25.10.08 09:14

Gábi celou noc řve PITÍÍÍ ,o půlnoci jsem ho převlíkala,byl durch a od 6 snad vypil litr.Jako jsem mu řekla,že mu vyhodím lahvičku,už toho mám dost a ted zrovna super náladu nemá.No já se snad do té práce nakonec těšit budu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
25.10.08 09:19

ach jo ja jsem myslela ze uz je to s tim nocnim pitim lepsi.. no jestli te to potesi tak M zas uz druhy den od peti hodin u me… taky se mi to nelibi ale aspon teda nejeci…( teda jecela by kdybych ji vykazala nazpatek a to se mi nechce.. jsem nevyspala..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
25.10.08 09:26

No u nás se to spaní u mě omezilo,tak že 3× v týdnu je do rána ve své,ale třeba dneska od půlnoci u mě :roll: :roll: .To pití je děsný,budu ho muset nechat vyřvat asi.Ono přes den je to taky katastrofamven jdeme minimálně s půllitrem a to jsme tam hodinku.Tuhle jsem mu nevzala lahvičku a byl pěkně vytočenej a napil se jen 2× z lahve od pepsiny,takže základ,vyhodit lahvičku,musím se na to připravit. :lol: No a jak mě znáš,neumím si držet to co jsem řekla a jsem měkoň. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
25.10.08 09:36

Tak mi ten smrad popsal zeď a jetšě se cítil dotčenej,že jsem mu vynadala. :roll: No jo celej tatínek.

Dneska jdeme ke tchýni na svíčkovou a mě tak od ní nechutná.No,ale samo že se přemůžu,hlavně když nemusím vařit a uklízet kuchyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 10:00

Dobré ránko :)
včera jsem zkysla v práci, tak nějak jsme si po zavíračce otevřely s kolegyní lahvinku, vytáhly fotky…no a přišla jsem domů o půl jedné :oops:

Ditíska stále nic? Třeba je to dnes klid před bouří, Diti.

Sraz v HK - mám příští týden ranní, takže za mě odpolka volná, úterý volné úplně a sloužím v sobotu dopoledne. Tak ještě jak má Ivča a dáme to do kupy.

No koukám, že to zamčení je už potřeba jak sůl. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 10:01

Ještě Ivet, to je zase den, co? Přivez Kubu sem :wink: Stejně jedete ke tchýni, to je kousek…

Jdu se aspoň namalovat, Míša si sem pozvala nápadníka, tak ať se nelekne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí