Poradna duly
Jana Čurdová
JitkaD píše:
Amynko, na mě jsi zapomněla![]()
![]()
Ježiši, promiň, jak tam má Klárka ty fotky, tak jsem to přehlídla, dopisuju to. ![]()
Jo a zkontrolovala jsem ty nicky podle toho, jak je tu kdo zaregistrovaný a teď by to mělo všem sedět, ale jukněte se na to.
Už mě pálí oči, jdem na tu pizzu, já už půlku snědla, ale neba mě jíst samotnou
, tak jsem si jí nechala a jak chutná Sáře, no jo, sýrová + ananas ![]()
Tak zatím, hezký večer.
Tak knedlice odmítá mojí vítečnou znojemskou omajdu.No asi mu babička podstrojuje jak je ted u ní často.
Amynko, ted mi vyvstali vzpominky propirani velmi stare a myslim, ze mas pravdu, ikdyz se me to tenkrat vubec netykalo, vim, ze to nebylo moc prijemne.....jsem taky pro ANO, zamkneme a mezi sebou si uz muzeme leccos rict ![]()
tatka se koupal s detmi a ted si nahore hraji, vzdycky mi vyvstane, jako kdyz mate to jedno, jak to jako vypada, protoze u nas, je bereme z vany oba, kazdy ma jednoho, suseni, oblekani, cesani, cisteni zubu.....by se z nas jeden asi tady nudil, kdyby bylo jenom jedno miminko......nebo bych si uz valela sunky na gauci hi hi hi
ty jo po dlouhe dobe jsem nahledla na stranky Rijnat 2006 a musim rict, ze nas zustalo jako parta docela dost, ze jo?
ahojky,
manžel šel k sousedovi něco mu opravit na pc tak jsem ho „vyhodila“ i s Márou
tak jsem si vás v klidu dočetla.
Perníčky nejsou špatný (už nevím kdo se ptal), takže těsto nevyhodím amám co dělat, ale už se mi do toho vůbec nechce
, nejradši bych šla hned spát.
Jinak aby Mára neřekl, tak dostal dnes alespoň autobus, který hraje a bliká tak je nadšenej. No a pak se tady natáhnul takovým způsobem, že si prokousl jazyk a bradou se narazil na jídelní židličku tak tam má pěkný monokl. Chudák toto pěkně oslavil ![]()
u mě není vůbec nic nového a už mě to nebaví, kdyby mi nedělal toho Hemilton atak jsem v klidu, ale takhle se mi to zdá dlouhý jako kdybych přenášela
Dokonce bych řekal, že mi je líp než včera a předevčírem, břicho občas tvrdne, ale je to minimální a prcek se tamuž zase mele o 106 ![]()
Gábi, madlenka je skvělá žetam usla! To by Mára nezvládnul, potřebuje mít známé prostředí jinak mám smolíka. takže je mi jasný že ve školce by jen tak neusnul! Fakt je M šikovná!
ja miluju to jak deti vzdycky volaji : bobou bobou.....u nas uz to lezi, tak mame klid
Ditisko, treba budes drzet do terminu
Ditisko nakonec třeba budeš přenášet
![]()
Sabri knedlo říká brou noc
Dám mu ještě půl hodiny a pak pomaže taky.
Sabri i u nas jsou sily vyrovnane
chi
Diti bobek malej… ale chi aspon ze dostal ten bus ![]()
a vic zas nevim ja hlava derava a jdu pracovat at jdu brzy spat- jsem naka KO..
Já jsem dneska taky grogy,knedlo po dlouhé době vstával v 6,ale do 7 ležel ani nedutal.
no Ivet hlavne mas za sebou prvni pracovni den, taky bych byla odrovnana.....
Gábi no vidíš tak jí to tamn to spaní bude prospívat ještě víc než doma ![]()
N jak dneska usnula tak teď prudila že spát nepůjde ale už je tam klid tak snad ![]()
Ty a není to zamčení škoda, zase se tak nepobavíme
Třeba taková Jitula ta jak se ukáže tak je vždycky čemu se zasmát ![]()