Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
181
19.12.05 14:29

Srpen 2006

Ahoj holky,
(doufám že toto téma už někde není a já ho nepřehlédla… :wink: - jsem tu dnes poprvé tak se hůř orientuji… )
jsem trochu zmatená ze svého nečekaného překvapení, co mi roste v bříšku… :)
Moc ráda bych si popovídala s někým, kdo čeká srpnové mimi
Daniela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
19.12.05 14:42

Ahoj holky a Danielo,
taky cekam srpnove mimi a tak si tu jiz nekolik tydnu procitam clanky a diskuse a kdyz se tu dneska objevil Srpen 2006, tak jsem neodolala a registrovala se…
Dneska jsem byla na KO a videla mimi na ultrazvuku :lol:
 Ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.12.05 14:46

Ahoj holky, tak se taky hlásím, už jsem si říkala,že by se srpen 2006 mohl založit. Já jsem zatím u dr. nebyla,ale jdu ve čtvrtek,tak se uvidí,ve kterém týdnu jsem.Zatím nevím, ale podle poslední MS to vypadá, že by se mimi mělo narodit taky v srpnu. Jsem zvědavá, kolik se nás tady přihlásí.Zatím ahoj,Anajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
19.12.05 14:48

Jéééé, ahoj holky! Já jsem teprve v pátek objevila // , na prohlídku půjdu asi až 2.1. Podle mých skromných výpočtů bych měla mít termín až na konci srpna. Doufám, že se nám nic zlého nestane a všechny se do toho sprna nějak dokoulíme… :wink:
To je fajn, že už někdo založil tuto diskuzi… :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.12.05 14:55

Ahoj holky,
to jsem moc ráda, že jsme se tu sešly :D
Já jsem byla na ultrazvuku v sobotu a viděla jsem jen žloutkový vak (nebo jak se ta věcička, která vyživuje mimi jmenuje), prý je mimi schované za ním…
Jsem těhotná poprvé, neplánovaně, ale moc moc moc se těším, manžel si musí trochu zvyknout, protože jsme mimi plánovali tak za dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.12.05 14:58

Holky a už je některé z Vás špatně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
19.12.05 14:59

To ja jsem dneska videla jiz mimi v cele krase - ma 1,3 cm :lol: a mam i prvni obrazek, abych se mohla doma pochlubit. Ja jsem tehotna taky porve. Svatbu planujeme v dubnu a tak jsme si rekli, ze to jiz zkusime a ono se to hnedka povedlo, ale i tak mame velkou radost.
 Ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.12.05 15:01

Alzbětko,
mě bylo špatně skoro hned, to jsem měla ještě negativní test, ale prsa nalité jak kojná, hrozně mě pálila žáha a slintala jsem jak maxipes fík.
Zatím jsem nezvracela, nicméně k tomu často nemám moc daleko, a je to každé ráno horší a horší (o víkendech kupodivu ne…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.12.05 15:04

ne alžbětko ale anajko… :lol:
Ivčo, to je úžasný!!! Jdu na další ultrazvuk 30.12., tak se moc těším, že mimi uvidím.
My jsme se brali v září a myslím že jsme mimi zplodili na 2 měsíční výročí svatby :D (i když doktor si myslí že později… tak nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.12.05 15:14

Ahoj holky,

moc vas zdravim. Mohu se k Vam pridat, cekam take srpnatko… Testikovala jsem 5.12. a byly tam dve poradne tlustice a 6.12. jsem bzla u dr. a videl na dutinku, gestacni vacek. Na kontrolu jdu ted 22.12., bude videt uz vice, termin mi jeste nepocitali, ale ja sama si ho na netu spocitala dle posledni MS na 7.8.

Mischiina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.12.05 16:16

Ahoj holky, jeee, to jsem rada, ze taky cekate srpnatko :D Ja cekam druhe mimi a je mi docela spatne. Prvni tehotenstvi bylo prvni tri mesice desny a jak to tak pozoruji, asi me to ceka i ted :( ted je to ale o dost horsi, protoze uz mam krasnou dcerku a nemuzu moc odpocivat.

Ivco: taky se nam prvni mimi povedlo hned na poprve a tak jsme vzhledem k velikosti briska presunuli svatbu z dubna na unor. Byla sice desna zima, ale nadherne azurove nebe, takze moc krasny den.

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
19.12.05 17:26

Jejda holky, tak to jsem mezi vámi nejdéle pokoušející. Nám to vyšlo po půl roce, měla jsem nějakou poruchu a netvořily se mi vůbec folikuly. Až teď v listopadu jsem se zase „nastartovala“ :wink: :lol: Špatně mi zatím moc nebývá, zato večer usínám jenom uvidím postel :roll:
Bude to taky naše první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.12.05 19:08

Jeeeee, Noggie. Koukala jsem na vas driv na diskusi Tehotna. Tak strasne moc gratuluju, vsimla jsem si nahodou. Moc, moc gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
19.12.05 20:22

Aladino moc děkuji za gratulaci :wink: Jo, jo, máš pravdu, prudím holky na diskuzi „těhotná“ už pěkně dlouho :lol:
Naštěstí se tam ze snažilek postupně stávají těhulky… :wink: má to ten správný vývoj 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
20.12.05 08:49

Ahoj holky,
dnes jsem 36. den od poslední MS, měla bych být tedy cca v 5 tt (pokud mám správné informace, že se počítá od prvního dne poslední MS).
Jsem trošku nervózní, protože mi prostě vůbec nic není 8O Asi bych byla klidnější kdybych vyzvracela snídani, oběd i večeři ale ono nic… :?
Prosím o radu- je ještě brzy na nějaké nevolnosti? Jak je to u vás? :?: :?: :?:
Díky předem. :wink:

Ahojky všem srpňátkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest