Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
20.12.05 15:50

Děkuji ti. Jsem v 7. týdnu. Pracuji totiž jako porodní asistenka, tak asi na mne doléhá ta profesionální deformace, když vím, co všechno se může stát. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.12.05 15:53

Je fakt, že těch negativních věcí je hodně,ale musíme věřit, že všechno půjde dobře. Já zatím nevím,ve kterém týdnu jsem, jdu poprvé k dr. taky ve čtvrtek, tak se uvidím, jestli je všechno v pohodě. Ale taky bych to tipla tak na 7. týden těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.12.05 15:59

Tak taky budu držet palečky. Ať se tady ve čtvrtek sejdeme s těmi nejlepšími zprávami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
20.12.05 16:19

Ahoj holky,
to jsem ráda, že už jste založily srpňátka :lol: Já mám termín (podle netu) 9.srpna, tak doufám, že se můžu přidat? My se snažili o mimčo 5měsíců. Začali jsme ještě před svatbou, která byla v září. Teď jsem ráda, že se zadařilo až po svatbě, protože s těma nevolnostma co mám, bych si ji vůbec neužila :roll: Zvracela jsem naštěstí jen jednou, ale blbě mi je skoro nonstop - někdy se kvůli tomu i budím.
V pátek jdu na ultrazvuk - snad bude vidět už i srdíčko, no a dostanu průkazku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.12.05 16:23

Ahojky Mostule. Sice jsem tu dnes úplně poprvé, ale vítám tě. Já jsem se také vdávala v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.12.05 17:09

Vitam vsechny nove a drzim palecky na, aby bylo vse v poradku.
Mostule, ja mam termin 6.srpna a byla jsem na ultrazvuku v pondeli a jiz bylo srdicko hezky videt, tak se muzes tesit. Ale kdyby se srdicko nehybalo, tak bych ho na tom ultrazvuku rozhodne nenasla :?
Pro dnesek se odpojuji, tak zase zitra.
 Ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
20.12.05 17:17

Ahoj anajko, obas taky nemuzuuuu :D kor ted kdyz je mi spatne. 1× tydne mi chodi ven s malou tata, tak si aspon odfrknu, jinak spim v poledne jako mala, ale ty prochazky me zmahaji a taky vareni obeda pro malou…ja kdyz vidim jidlo dela se mi spatne, tak je to
narocny. „Zavidim“ holkam co cekaji prvni, to jsem si fakt uzivala. Mohla jsem odpocivat kdy jsem chtela…jojo, to byly casy. Ale zase my uz to mame za sebou a ted jeste to jedno. Nebo dve??? :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
20.12.05 17:50

Ahoj holky,

jdu se k vám přidat:-), dnes jsem po 2,5letech snažení objevila na testíku krásné // a mám z toho nevýslovnou radost. Takže budeme mít malé srpňátko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
20.12.05 17:55

Ahoj, ahoj všechny nově příchozí… :lol:
Vy se máte, že už jdete na prohlídku :wink: Já se dneska objednala na 2.1. ale do té doby asi zešedivím z čekání… :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.12.05 19:59

Tak jestli můžu, tak se taky hlásím - termín mám podle MS 12.8.

Na klíně mi zrovna sedí už skoro dvouletá slečna, takže toho teď moc nenapíšu :lol:

Jen mám takový návrh, nechcete vždycky přidat, v kolikátém týdnu aktuálně jste? Aspoň pro začátek, než se trochu zorientujem. Doufám, že to nebudete brát jako velkou drzost, že sem sotva vlezu a hned do toho kafrám :oops: Spíš mě to napadlo, když jsem si četla, co která z vás už viděla na ultrazvuku…

Takže začínám - Secy 6tt+4

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.12.05 20:52

Monoliso -neskutečná gratulace, hrozně to přeju všem a zejména těm, kdo se tak dlouho snaží. Mám pár dobrých kamarádek kolem sebe, které taky dlouho nic a tak vím, že je to trápí.Fakt moc gratuluju a ať je všechno OK .
Simonko -mě taky zmáhá úplně vše,hlavně nemůžu vůbec jíst,na nic nemám chuť, jen bych pila ledovou kolu.To má asi mimi radost :(
A jinak taky zdravím všechny ostatní, které se přidaly.

• Citovat
  • Upravit
354
20.12.05 20:53

:oops: To předchozí jsem byla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
21.12.05 07:50

Ahojky holky :D

U nás to taky vypadá, že nám to po 6 měsících konečně vyšlo. Opožděná MS (u mě zcela nenormální jev), stále vysoká BT a včera // na testíku. Hned jsem volala svému Dr. a řekl, ať naklušu v pátek na ultrazvuk. Tak snad tam něco uvidí a my se budeme na Ježíška už těšit na naše miminko :D Takže doufám, že v pondělí za vámi dorazím jako potvrzená těhule. Dle netu by termín porodu měl být 25.8.2006.

Všem držím pěstičky, ať se nic nepokazí a v srpnu se nám narodí zdravá miminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.12.05 08:31

Ahoj, zdravím srpnové.
Můžu se zapojit? Podle všeho jsem asi ve 4 nebo 5tt.
Když všechno dobře dopadne, mohli bychom mít doma lvíčka.

Dáváte mimi nějaké pracovní jméno nebo přezdívku? Manžel už začíná vymýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
21.12.05 08:44

Ahojky Klaaro, to jsme na tom (nejspíš) stejně.
Mě řekl dr., že jsem ve čtvrtém, ale nevím, jestli jsem dobře rozuměla, ánšto mi sestra do průkazky napsala osmičku. Tak jsem zmatená! Termín mám prý 4. 8. a poslední MS byla od 27. 10.
Můžete mi někdo prosím poradit jak to se mnou tedy vypadá? Podle vašich příspěvků jste v těch výpočtech většinou dost zběhlé, pro mě je to zatím španělská vesnice :? .
Dík Tamik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital