Poradna duly
Jana Čurdová
Mischiina
někde jsem četla,že jsi psala,že budeš mít od začátku rizikové. Manžel by chtěl,abych taky byla doma,ale nevím, co říct dr. aby mi to taky napsal. Do práce dojíždím 40km. Ráno vstávám v 5 a doma jsem mezi 19-20h. To by ani tak nevadilo,ale ta práce je hodně stresující. Vydržím hodně, ale tohle už je i na mě moc. Manžel nechce abych se zbláznila a abychom měli zdravé dítě. Já to chci samozřejmě také,ale nevím, jak se to bude líbit mému dr.
Embi, vítáme tě mezi nás. To se nám ta srpňátka pěkně množí.
Embi
Ahojky, já pracuju taky v Praze (teda v Říčanech),a bydlím u Kostelce nad Labem. Gratuluju k mimi.
To nás v srpnu bude ale hodně… to je super. Jak dlouho jste se s manželem snažili?
Budeme si navzájem držet palce, aby abychom se v srpnu mohly radovat z krásných zdravých miminek.
Budeme, určitě to dobře dopadne. ![]()
Jsem opravdu zvědavá, jestli tady vydržíme až do srpna, která z nás porodí dřív. Pak si musíme ty naše miminka ukázat vzájemně… ![]()
Holky, necháte si říct co to bude? Já nad tím pořád přemýšlím, jestli ano nebo ne. ![]()
Už aby ten srpen byl. Přijde mi to hrozně daleko. Ale těhotenství si chci užít.
AHOJ,
až to půjde poznat, tak si to určitě s manželem necháme říct.. ![]()
Mischina + mischinátko 8 tt +2
Uteče to jako voda, ani se nenadějeme a už budeme mít velké pupíky… ![]()
Už máš jména? Já ano,ale tchýně se na ně nějak netvářila.Zatím máme pracovní název Pepíno. Holčička bude Anna a kluk Vít. Ale Anička se tchýni nelíbila, protože tak se jmenuje její tchýně,kterou nemá ráda. Tak nevím ![]()
My máme pracovní název „junior“. Nad jmény zatím nepřemýšlíme, ale Anička by se mi moc líbila (jmenuje se tak moje maminka). Mě se moc líbí jména Stela a Nela, ale to už manžel dávno zavrhl, takže už se o nich před ním nezmiňuji.
No já včera zkoušela nadhodit Julinku. To se mi taky docela líbí,ale nevím jestli to projde. Ještě mě napadla Janička po tetě…
Tchýně navrhovala jména jako Sandra, Hermína… no to zrovna nejsou má oblíbená… Kluk bude na 100% Vítek nebo po tatínkovi Zdeněk. Ale radši bych chtěla toho Vítka…
Ale o jménu pro kluka musí rozhodnout manžel. Tak jsme si rozdělili úkoly… ![]()
Evík a proč bys nemohla být na nemocenské, kdybys chtěla? Mě se Dr. hned zeptal, jestli chci neschopenku. Jsem na něho vyvalila oči proč jako? Ale moje kolegyně je na nemocenské hned od chvíle, co zjistila, že je těhu. Jenže jí je už 38, tak se není co divit. Jistota je jistota. Mě nic není a kdyby mě nebolelo bříško jako před MS, tak jsem zdravá jako rybička. Jedině to pobolívání bříška mi připomíná, že je uvnitř Slaninka
Dal mi na to hořčík a pak pokračuju v BabyPlanu. Snad to mimískovi pomůže, aby se měl v bříšku co nejlépe ![]()
U nás to asi také tak bude - s tím „dělením“ úkolů. I když manžel tvrdí, že „dělal“ kluka.
cecetka
já právě nevím, mě se na to zatím nikdo neptal. Uvidíme co řekne příští týden dr. To dojíždění je únavné… A ten stres, po Vánocích to bude zase síla. ![]()