Poradna duly
Jana Čurdová
A ohledně věcí na miminko. Mám všechno po malém schované, něco jsem půjčila sestře, ale ta už mi to postupně vrací, neteřince je 2,5 roku:-), takže si s tím nějak hlavu nelámu, i když pár nových věcí koupím. Líbí se mi věci v La Halle, i v C&A mají pěkné věcičky:-)
cecetka
Bříško mě bolí taky. Jako bych to měla každou chvíli dostat. Včera jsem dokonce neustála večeři a musela jít na výlet skrz záchodovou rouru. Teď po obědě mi taky není zrovna do zpěvu. Achjo. Snad to přejde. ![]()
Holky už něco nakupujete? Nebo do kdy počkáte? My jsme včera byli s manželem koukat na kočárky,ale těch věciček co tam měli. Hned bych něco nakoupila…
EvikP, počkám raději až do konce 12tt. Přece jen to nechci zakřiknout a stát se může cokoliv
.
Ale na netu už jsem chvíli brouzdala a koukala na kočárky ![]()
Monalisa24
A už jsi nějaký vybrala? Mě se líbí Free Line nebo X-lander.
EvikP, zatím ještě žádný, je jich tolik, že člověk neví, který je hezčí:-). Na malého jsem měla B&B, v době, kdy se malý narodil, to byly „in“ kočárky, ale dnes… nevím nevím:-)
Mě se moc líbí ten X-lander X1. To je můj největší favorit. Chtěla jsem kočárek Hauck Asahi - a teď nevím ten zbytek,ale oni se prodávají moc málo a stojí kolem 30tis. Což je trochu moc… ![]()
Hlásím se k vám!!
Sice to není od doktora ještě ofi potvrzené, ale testy a moje tělo hovoří jasně. Dle mých výpočtů bude termín koncem srpna, takže mám ještě všechno před sebou.. Bude to moje první.
Kačkač ![]()
kacenka78
Na konec srpna jsme tu už tři.Já mám asi zatím nejmladší 28.8.
Čečetka 25.8. A kdy Ty? Víš datum? ![]()
S tím bříškem jste mě trošku uklidnily. Snad až se mimísek pořídně uhnízdí, tak to přejde.
Zatím nic nekupujeme, ale už koukáme. Kočárky se nám líbí takové ty velké a vysoké a nafukovacími kolečky, které nají polohovatelnou rukojeť. Manža je vysoký a já malá, takže je to nutnost. Ale značku nevím, prostě jsem se jen dívala na vzhled. Než koupíme, budeme se muset podívat hlavně na funkčnost. No a nakupovat začneme asi tak v květnu a v létě pak koupíme kočárek a postýlku. Teda kočárek a fusak už přislíbila tchýně, tak to si jen vybereme ![]()
Na miminko.com mi vyšlo datum porodu až 26.8., ale rovnou tam napsali, že tento termín splňuje jen 5% těhulek. Většina dětí se rodí dříve nebo později než je vypočítané datum. A taky mi tam napsali, že bych na mateřskou měla nastoupit nejpozději 15.7.
A co oblečky na sebe, holky? Budete dědit po kamarádkách nebo si nakoupíte nové?
cecetka
Určitě budu muset koupit nějaké kalhoty. Jenže na mě se budou těžko schánět. Už teď mám velikost 46
.Natož za 5měsíců… ![]()
Ahoj holky, včera jsem byla u kamarádky, bude rodit za 2 měsíce. Už má skoro všechno nakoupené a říkala mi, že teď začínají supr slevy na zimní oblečení na mimi - což bude pro nás brzo po porodu aktuální. Sice se mi straaaašně nechce nic nakupovat ať něco nezakřiknu, ale zimní kombinézka zlevněná skoro z 1000 Kč na 300 Kč je fakt supr (TESCO)!!! Kamarádka koupila č. 62, ale než její holčička do této velikosti doroste, bude už teplo, takže mi ji schovala a dnes fičí pro č. 56.
Jinak pro holky severomoravačky - prý jsou OBR
slevy v prodejně TAKKO ve Futuru v Ostravě, ukazovala mi bodýčka po 70 Kč - ale nááádherné (původní cena 250 Kč).
Včera, když jsem se přehrabovala tou nachystanou výbavičkou mi došlo, že my už žádné slevy netrefíme - leda ty letní, což nám bude celkem na nic
my budem potřebovat většinu teplejších věcí. Tak co radíte, budete něco kupovat?
Manžel by asi nebyl rád, kdybych už teď začala nakupovat bodýčka, bundičky a kombinézky…
Včera jsem na slevy koukala taky. Nejraději bych něco už nakoupila,ale nechci to zakřiknout. Jediné co jsem zatím koupila, byly ponožky velikosti 10 a jednu dostala moje mamča pod stromeček a druhou tchýně s tchánem. Za 8měsíců je musí vrátit. Jinak jsem se zatím neopovážila něco nakoupit. Ale láká mě to. Až moc… ![]()
Slevy jsou fakt lákavé. Holky, co s tím? Já to doma zkusím nadhodit a některý víkend bychom mohli vyrazit. Jenže jak odhadnout, jakou velikost bude mimi potřebovat příští zimu? já s tím nemám žádné zkušenosti
A co když se něco pokazí ..... ty zimní oblečky by ve slevě snad mohly být i na jaře, když už bude malililinkaté roziko, že by se něco pokazilo. Nebo myslíte, že ne?
S tou velikostí taky netuším. Asi počkám do jara, jak říká Čečetka. Přece jen to bude jistější. Na jaře budou určitě také slevy.