Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
28.12.05 13:10

A ohledně věcí na miminko. Mám všechno po malém schované, něco jsem půjčila sestře, ale ta už mi to postupně vrací, neteřince je 2,5 roku:-), takže si s tím nějak hlavu nelámu, i když pár nových věcí koupím. Líbí se mi věci v La Halle, i v C&A mají pěkné věcičky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 13:10

cecetka

Bříško mě bolí taky. Jako bych to měla každou chvíli dostat. Včera jsem dokonce neustála večeři a musela jít na výlet skrz záchodovou rouru. Teď po obědě mi taky není zrovna do zpěvu. Achjo. Snad to přejde. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 13:11

Holky už něco nakupujete? Nebo do kdy počkáte? My jsme včera byli s manželem koukat na kočárky,ale těch věciček co tam měli. Hned bych něco nakoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 13:12

EvikP, počkám raději až do konce 12tt. Přece jen to nechci zakřiknout a stát se může cokoliv :? .
Ale na netu už jsem chvíli brouzdala a koukala na kočárky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 13:15

Monalisa24

A už jsi nějaký vybrala? Mě se líbí Free Line nebo X-lander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 13:16

EvikP, zatím ještě žádný, je jich tolik, že člověk neví, který je hezčí:-). Na malého jsem měla B&B, v době, kdy se malý narodil, to byly „in“ kočárky, ale dnes… nevím nevím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 13:19

Mě se moc líbí ten X-lander X1. To je můj největší favorit. Chtěla jsem kočárek Hauck Asahi - a teď nevím ten zbytek,ale oni se prodávají moc málo a stojí kolem 30tis. Což je trochu moc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
28.12.05 13:26

hlásím se!!

Hlásím se k vám!!
Sice to není od doktora ještě ofi potvrzené, ale testy a moje tělo hovoří jasně. Dle mých výpočtů bude termín koncem srpna, takže mám ještě všechno před sebou.. Bude to moje první.
Kačkač :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 13:28

kacenka78

Na konec srpna jsme tu už tři.Já mám asi zatím nejmladší 28.8. :-)Čečetka 25.8. A kdy Ty? Víš datum? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
28.12.05 13:42

S tím bříškem jste mě trošku uklidnily. Snad až se mimísek pořídně uhnízdí, tak to přejde.

Zatím nic nekupujeme, ale už koukáme. Kočárky se nám líbí takové ty velké a vysoké a nafukovacími kolečky, které nají polohovatelnou rukojeť. Manža je vysoký a já malá, takže je to nutnost. Ale značku nevím, prostě jsem se jen dívala na vzhled. Než koupíme, budeme se muset podívat hlavně na funkčnost. No a nakupovat začneme asi tak v květnu a v létě pak koupíme kočárek a postýlku. Teda kočárek a fusak už přislíbila tchýně, tak to si jen vybereme :D

Na miminko.com mi vyšlo datum porodu až 26.8., ale rovnou tam napsali, že tento termín splňuje jen 5% těhulek. Většina dětí se rodí dříve nebo později než je vypočítané datum. A taky mi tam napsali, že bych na mateřskou měla nastoupit nejpozději 15.7.

A co oblečky na sebe, holky? Budete dědit po kamarádkách nebo si nakoupíte nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 14:06

cecetka

Určitě budu muset koupit nějaké kalhoty. Jenže na mě se budou těžko schánět. Už teď mám velikost 46 :oops: .Natož za 5měsíců… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
28.12.05 14:07

Ahoj holky, včera jsem byla u kamarádky, bude rodit za 2 měsíce. Už má skoro všechno nakoupené a říkala mi, že teď začínají supr slevy na zimní oblečení na mimi - což bude pro nás brzo po porodu aktuální. Sice se mi straaaašně nechce nic nakupovat ať něco nezakřiknu, ale zimní kombinézka zlevněná skoro z 1000 Kč na 300 Kč je fakt supr (TESCO)!!! Kamarádka koupila č. 62, ale než její holčička do této velikosti doroste, bude už teplo, takže mi ji schovala a dnes fičí pro č. 56.
Jinak pro holky severomoravačky - prý jsou OBR 8O slevy v prodejně TAKKO ve Futuru v Ostravě, ukazovala mi bodýčka po 70 Kč - ale nááádherné (původní cena 250 Kč).
Včera, když jsem se přehrabovala tou nachystanou výbavičkou mi došlo, že my už žádné slevy netrefíme - leda ty letní, což nám bude celkem na nic :( my budem potřebovat většinu teplejších věcí. Tak co radíte, budete něco kupovat? :? Manžel by asi nebyl rád, kdybych už teď začala nakupovat bodýčka, bundičky a kombinézky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 14:18

Včera jsem na slevy koukala taky. Nejraději bych něco už nakoupila,ale nechci to zakřiknout. Jediné co jsem zatím koupila, byly ponožky velikosti 10 a jednu dostala moje mamča pod stromeček a druhou tchýně s tchánem. Za 8měsíců je musí vrátit. Jinak jsem se zatím neopovážila něco nakoupit. Ale láká mě to. Až moc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
28.12.05 14:41

Slevy jsou fakt lákavé. Holky, co s tím? Já to doma zkusím nadhodit a některý víkend bychom mohli vyrazit. Jenže jak odhadnout, jakou velikost bude mimi potřebovat příští zimu? já s tím nemám žádné zkušenosti 8O A co když se něco pokazí ..... ty zimní oblečky by ve slevě snad mohly být i na jaře, když už bude malililinkaté roziko, že by se něco pokazilo. Nebo myslíte, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 14:48

S tou velikostí taky netuším. Asi počkám do jara, jak říká Čečetka. Přece jen to bude jistější. Na jaře budou určitě také slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí