Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
27.12.05 20:23

myska

Moc děkuju. Hloubětín by byl o.k. Tak já tam zkusím příští týden brnknout. V úterý ještě musím do Vinohrad a pak bych se tam na ně už vyprdla. Hloubětín je pro mě i dostupnější. Bus domů mi jezdí z Vysočanské, takže by to bylo super. Ještě jednou moc moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 20:29

Jsem naprostý neznalec, prosím poraďte, jak to teď funguje s přestupem k jinému Dr.?Musím si vyžádat kartu od toho starého, nebo mám jít rovnou k tomu novému? Prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.12.05 21:14

EvikP- prechazela tam i moje kolegyne z prace a nepotrebovala vubec nic,zepta se te na zakladni informace,a vzhledem k tomu,ze jsi na zacatku tehu,tak vsechno uz si udela sam.Takze kartu od byvaleho Dr nechce,melo by to byt bez problemu.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
27.12.05 21:30

Ahoj holčiny, můžu se k vám přidat? Jsem po úspěšném umělém oplodnění a čekám taky srpňátko. Jestli to počítám dobře, jsem v 8tt a termín asi 14.8. K dr. na ultrazvuk jdu 2.1., už se moc těším. Špatně je mi už asi dva týdny. Ale naštěstí nezvracím, „jen“ mám pořád žaludek naruby, hlavně když cítím jakýkoli připravující se jídlo. Takže vaření pro mě začínají být muka. Naštěstí mi manžílek vydatně pomáhá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 07:16

myska

Moc díky za rady. Půjdu tedy rovnou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
28.12.05 07:32

Helli moc gratuluju, že to vyšlo. Kolegyni taky vyšlo umělé, ale až na čtvrtý pokus. Už měli i vyřízenou adopci a nakonec se příští rok dočkají vlastního mimíska :D Ty nevolnosti ti nezávidím, mě je zatím dobře, jen bříško pobolívá :( Ale chtěla bych mít těhu jako moje mamka. Žádné nevolnosti, žádné problémy a přibrala jen 7 kilo. U mě i u bráchy. A to jsme oba měli přes 3 kila, takže podvyživeí jsme nebyli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.12.05 07:51

Eviku, tak doktorka je:
MUDr. Mirka Jonášová
Ambulance gynekologie a sexuologie Štěpánská 4
120 00 Praha - Nové Město
Tel: 224941100

Je to mladá doktorka a je super. Chodím k ní teprve rok, ale jsem spokojená. Předtím jsem chodila ke staré bábě, která mě vlastně rodila (gynekoložka mojí mamky) a tam to bylo jak za social. Hrozný. Tahle je teda soukromá, mám hezky zařízenou ordinaci a milou sestřičku. Pořádá tam i kurzy pro maminky a poradnu (dělají to teda sestřičky, ale u ní v ordinaci). Ultrazvuk má v ordinaci, ale to už snad většina doktorů.

Tak zatím se bříška mějte

Embi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 08:51

Ahoj těhulky,

teda, vůbec nestíhám číst příspěvky:-), vy jste ale šikulky:-).
U nás se zase tvrdí, že miminko bude holčička, přítel si ji přeje a prostě to všude tvrdí:-), tak se necháme překvapit. Nechci to vědět, co to bude. U prvního jsem si to nechala říct, pamatuju si, že si za to tenkrát vyinkasovali 100,–Kč, a přesto to nebylo 100%. Prostě nemocnice vydělávají na všem.
Jména už máme také vybrané. Holčička bude Karolínka a chlapeček Radek.
Jinak se cítím děsně fajn, vůbec nic mi není:-), skutečně je to na chlup stejné prvnímu těhu.
A co Vy? Jak vy se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.12.05 10:25

Helli - já jsem taky těhule po IVF. Naštěstí to taky vyšlo hned po prvím, považuji to jako malý zázrak. Z centra už mě vypsali a příští týden už jdu ke svému Dr.
Děvčátka, to je mi vás líto, když máte problémy se svými doktory. Já také jednou měnila, ale to bylo u dávno a teď si nemůžu stěžovat a že tím kolotočem procházím několik let ! Můj Dr. má soukromou praxi a zároveň je i v nemocnici, tak doufám, že budu mít štěstí a půjde se mnou i k porodu. Jé, to dost předbíhám, že ? ? :lol:
Jak je u vás ? U nás už od rána sněží, vypadá to pěkně, ale musím vyjet do obchodu pro brambory, a to se mi teda vůbec nechce. Nejlepší je to pozorovat za oknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 11:53

Polin, brambory - to je to jediné, co nám doma po vánocích zbylo, jinak je vyjedená kompletně lednice:-), kluci už hledali něco jiného než jen salát a řízky:-).
Jinak u nás také od rána sněží, Péťa nás přemlouvá k sáňkování, ale mě se z toho vyhřátého bytečku do té zimy vůbec nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
28.12.05 12:39

Monalisa taky přemýšlím o tom, že to necháme jako překvapení až na porod. Fakt nevím, jestli chci dopředu vědět, jestli to bude holčička nebo chlapeček. Možná by bylo lepší, kdybychom byli všichni napnutí až do konce :D
A teď šup šup mamino a malým prckem ven. Pohyb nám neuškodí :D

Holky, taky vás bolí bříško? To je to jediné co cítím a trápí mě to, i když Dr. říkal, že je to normální. Dal mi na to hořčík, prý by to mělo trošku pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.12.05 12:51

Čečetko - viděla jsem, že hledáš nějaký obchod s těhu oblečením na sev. Moravě. Já jsem také severomoravačka, tak až něco objevíš, tak mi dej tipa, dík.
Mě břicho nebolí vůbec, tak nevím, jestli je to dobré nebo špatně. Vlastně dnes je mi i docela dobře, takže se cítím úplně normálně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.12.05 12:54

**Cecetko ** - omlouvám se za zkomolení. Nevím proč, jsem to četla jako č.
Jinak já si nechám říct, co to je. Mám švagrovou se synovcem, co bude mít teď rok a kamarádku s holčičkou, taky roční. Tak abych věděla, od koho si popůjčovat oblečky. Nééé, jsem jen nedočkavá, chtěla bych to vědět už teď, já to určitě nevydržím, to vím přesně. :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
28.12.05 13:04

Polin čečetka je správně :D Na netu jsem našla pouze odkaz na prodejnu Renaty Loučkové v Porubě, Opavská 821/65. Na jaře tam zkusím zajít.
Bohužel nemám žádnou kamarádku s malými dětmi. Všechny měly děti hned po škole, takže už jsou odrostlé. Bohužel i synovec už má 10, takže po něm doma nic nezůstalo. Ale třeba se nějaká dobrá duše najde (třeba kolegyně z práce), které něco doma zůstalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 13:07

Cecetko, koukám na délku Tvého těhu a chci Tě trochu uklidnit:-). Já jsem zjistila, že čekám mimi až 20.12., skoro 3 týdny od očekávané MS. A do té doby mě bříško bolelo, jako by měla MS přijít, takže jsem ji čekala. Nyní už je mi fajn, takže se nenervuj, uvidíš, že je to v pohodě.
Mě právě nebolí vůbec nic, až na prsa, aspoň, že tak:-)
A ven půjdeme, už se na to psychicky připravuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital