Poradna duly
Jana Čurdová
saryk75
to jsou taky moc pěkný jména:-) a jak dlouho jsi těhu?
saryk75
nejradsi bych byla už v 10-12tt, abych to mohla všude rozhlásit, ale stejně to asi tak dlouho nevydržim:-)) kdy myslíte, že je dobrý to oznámit v práci?
Majdo, záleží na zátěži v práci a stresu.
Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:34
Saryk75, jak čtu o rozvodu v CV. Jsem také z Chomutova a na výchovu a výživu jsem čekala 3 roky, přitom jsme byli oba navrhovatelé a ze vším jsme souhlasili. Rozvod máme naštěstí v Teplicích (poslední společné bydliště manželů), a čeká nás to už teď 12.1.06, takže v pohodě stihneme s přítelem svatbu, než se mimísek narodí:-). Někdy jsou ty úřady dost „rychlý“
.
Syn jde v září do 1. třídy, tak chceme i pro něj změnu příjmení. Naštěstí to stačí na MÚ a nemusím znovu k soudu, to bych asi fakt zešílela
.
Holky, co tu píšete, že se vám to povedlo hned na poprvé - otěhotnět - buďte rádi! My na to čekali 2,5roku a už jsem z toho fakt byla na nervy. Už jsem byla smířená s CAR a nakonec se to povedlo normálně:-).
A vám, holčinky, po reprodukci, moooc gratuluju a držím palce, aby vše bylo v pohodě!!!
Monalisa24,
tak to je náhodička, že jsi z CV
no já z toho soudu už kvetu. Připadá mi, že si tady z nás dělají legraci
Akorát kvůli tomu budu mít další oběhávání úřadů ![]()
Takhle jsem si psala s holčinou s CV a pak jsme zjistily, že jsme sousedky, bydlí vedle v baráku:-).
Několikrát jsem psala i předsedovi OS neustálé urgence a stejně to nepomohlo. Zkus tam napsat urgenci a uveď, že jsi těhulka, třeba s tím pohnou. To vyběhávání potom je fakt děsný:-(, tohle měl můj přítel. Jeho bývalka žila s chlápkem a s ním má dítě. Soudně mu byli určeny alimenty a pak musela podat žádost o určení otcovství s tím, že její přítel se k tomu přiznal a můj to popřel. Ale celé to trvalo také skoro rok, takže žádný med:-(
Saryk75, teď mě tak napadlo
, budeš rodit v CV? Máme stejný termín, tak to se asi v porodnici potkáme
![]()
No já se hned chystám za právničkou, která nám rozvod sepisovala a podávala.
Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:34
Každý chválí Kadaň, ale já nevím, jestli se trmácet až tam. Kamarádka rodila v CV a prý dobrý. Rodila letos v únoru. Jo, vypadá to, že se v porodnici sejdeme ![]()
My bydlíme na Zahradní:-). Já jsem také slyšela, že v CV je porodnice docela dobrá. V září jsem ležela na gyndě a super prostředí, takže porodnice bude jistě ještě lepší! Brala jsem totiž léky na podporu ovu a udělaly se mi z toho hyperstimulační cysty:-(, tak jsem skončila v nemocnici.
Na Zahradní jsem bydlela 10 let (Skalková ulice) a loni jsem se přestěhovala na KV
Třeba jsme se potkávaly
Tak to je teda dobrý s těma cystama
no kamarádka se taky snaží otěhotnět a mám dojem, z toho, co mi říkala, že ovu u ní neprobíhá, navíc její manžel má málo spermií, takže asi taky budou muset na umělý. Ona se toho bojí, ale já bych to tak drasticky neviděla. Byla jsem odhodlaná jít, kdyby mi to nešlo. Dneska mi dr dala krém na vaginální výtok a dočetla jsem se, že v prvním trimestru není zas až tak vhodný…no jo, jenže neléčený bakt. výtok zvyšuje riziko potratu, takže… začnu aplikovat…chjo.
Saryk75, a ke kterému gynekologovi chodíš? Slyšela jsem, že těhu řidičák dávají Dr. raději až později kvůli případnému samovolnému potratu. I když u malého jsem ji dostala v 8tt, tak jsem zvědavá:-)
chodím k dr Aranyoszy Martě - má ordinaci spolu s manželem (dr Koller) vedle bývalých Válcoven. Je docela dobrá i když někdy skoupá na slovo. Pořád mě honila na prohlídky, což je dobře, ale já byla vyplašená. No a 3/1 jdu na zápis ![]()
No, já CV moc dobře neznám, takže Skalková ulice mi nic neříká, i když tu bydlím už tři roky. Ale jsem skoro celý den v práci (pracuju v Teplicích) a nikam se pomalu ani nedostanu:-(.
Výtok je na začátku těhu normální, to jsi na to dostala mastičku? Ale je lepší se „mazat“
, než abys měla o mimi přijít!
Tvojí kamarádce budu držet palečky, aby se jim to povedlo. U nás to bylo tak, že přítel byl v pořádku, dokonce byl nadsamec
, ale já měla čas od času anovulační cyklus, tak jsem dostala prášky, ale brala jsem je jen dva měsíce (kdyby nebylo cyst, mohla už jsem být třeba dávno těhulka). A pak jsem se nějak uklidnila a čekala na rozvod, svatbu a pak návštěvu v CAR, že se to nakonec povedlo jaksi samo ![]()