Poradna duly
Jana Čurdová
Jůůů holky vy se mááááte, že už chodíte na kontroly
Já jdu poprvé až 2.1. tak si aspoň co tři dny dělám test, jestli je pořád pozitivní
![]()
Strašně bych už chtěla vědět, že je všechno v pořádku a mimi je tam, kde má být… Já to do toho pondělka asi ne-vy-dr-žíííím
![]()
Tak jsem se právě zaregistrovala a doufám, že tu budu často:
Embi: jsem taky z Kladna a taky dojíždím do Phy. termín porodu podle poslední MS mám 17.8., takže jsme na tom hodně podobně ![]()
Někdo se ptal na dobrou gyndr. Ta moje je výborná, pečlivá a moc příjemná, navíc známá dr. se o ní velmi dobře vyjadřuje i po profesní stránce. Mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. Sídlí Na žvahově - P5, tel: 251554001. Nemá smlouvu s VZP, ale asi s 5 jinýma pojišťovnama. Já jsem se kvůli ní ráda přehlásila jinam, protože je fakt dobrá.
Teda ženský, vy fakt jedete! Ale už jsem se tím prokousala, jenom si moc nepamatuju, co přesně kdo psal, tak se nezlobte, že nebudu reagovat jmenovitě.
Únava - teda utahaná jsem jako kotě, bohužel s odpočinkem to moc žhavý není - nejsou lidi na péči o starší slečnu a já jí nedokážu vysvětlit, že má nechat maminku chvíli relaxovat. Zkoušela jsem se natáhnout po obědě, když spí, ale pak jsem se celý odpoledne nemohla probrat a bylo to ještě horší ![]()
Tchýně - nemůžu říct, že by byla nějak hrozná, ale nadšená z ní teda taky nejsem. Nemáme nějakej zá:,–(ní problém, spíš je to spousta maličkostí a prkotin, takže se to dá, ale … tisíckrát nic taky umořilo vola, že? Prostě mi některý její reakce připadají přinejmenším zvláštní - viz. naše oznámení miminka.
Jinak teda taky počítám dny do pondělka a přesvědčuju sama sebe, že je všechno OK a tentokrát už to srdíčko uvidíme. Pravda je, že žaludek mám pořád na vodě a řekla bych, že se to pomalu stupňuje, tak snad je to dobrý znamení.
Horší je, že malá je nějak nachrmlaná, tak s ní musím zítra k dr., aby ji radši poslechla a možná nám napsala i něco na kašel. ¨
A ještě něco - zrovna včera vyšel další článek o těhotenství - o 3. měsíci, některých se to už týká, ne? A i pro nás, co to máme za pár, odkaz - http://www.vasedeti.cz/clanky.php?…
Mějte se fajn,
Secy /7tt+5
Secy, článek o 3.měs. jsem si vytiskla, ať má manžílek co studovat, aby věděl, co se děje s jeho potomkem. My jsme dnes začali 3. měsíc.
Secy, já jsem se taky hned podívala
jsi šikulka, díky za tip. Nemám teď moc času něco hledat, protože se potýkám s hromadou žehlení, tak jsem ráda za každé popostrčení
Chodí mi upozornění na mobil, že někdo napsal, tak se vždycky mrknu
Díky ![]()
Ahojjík všem maminám, taky mám v bříšku jednoho srpňáčka:-)) vcelku slušně mi o sobě dává vědět, je mi zle i z vody, ale to nevadí, bylo to tak i u prvního, tak jsem byla připravená. Takže ať pecičky rostou a přinášejí štěstí. ![]()
Matulinko, vítám Tě v diskuzi:-)
Tak kdepak jste všechny? Vychutnávám si poslední den dovolený a koukám, že tady nikdo není:-(.
Koukám tak z okna ven a zjišťuju, že mám ty okna jako „prase“
, před vánocema na to nebyl čas je umýt a hlavně jsem byla tak děsně líná… budu to muset napravit, ale vůbec se mi nechce:-(.
Dnes mi odpadá vaření, ještě je tam ze včerejška guláš, tak kluky trochu ošidím.
Už se tak moooc těším na pondělní kontrolu u Dr., jako nikdy předtím. Spíš jsem tam chodila nerada:-)
Dobré ráno Monaliso. věřím, že se moc těšíš na pondělí. Já jsem se včera také mooc těšila. A teď si v klidu můžu užívat volna.
Moonii, už jsi viděla srdíčko? V kolikátém tt jsi? Docela mi chybí ty metříky u podpisů:-)
Já jsem dnes 8+1. Srdíčko jsem viděla už před 14 dny. Je to super. S metříkem zatím bojuju, pokusím se to napravit.
Jééé, tak to jsme stejně:-)
Chceš s metříkem poradit? Btw. já jsem se objednala schválně takhle pozdě, protože už je to moje druhé těhu a je mi jasné, že kdybych šla moc brzy, tak by mě stejně zvala po týdnu znovu a vzhledem k tomu, že pracuju 50km od mého bycliště a Dr. mám skoro u nosu, tak bych si musela brát dovolenou:-)
Budu ráda, když mi s metříkem poradíš. Konečně někdo, kdo je úplně stejně těhu, to je hezké ![]()
1) Jdi na stránku http://www.tickerfactory.com/…designer.php?…
2) Tam si vyber metřík, který se Ti líbí (dole máš i čísla stránek)
3) pak dáš „next“ (další), vybereš si obrázek
4) dáš opět „next“, napíšeš TP (to máme stejný:-) 10.8.2006, upravíš dnešní datum a hodinu (jen tam zvolíš 9, jako 9hodin) a dáš „next“.
5) Objeví se Ti metřík, jak bude vypadat. Pak si jenom okopíruješ u bbCode ten text a vložíš si to na emiminu do nastavení u podpisu.
A to je všechno:-)
Na metříky je tu i samostatná diskuse. A je to tam hezky vysvětlené ![]()
S tou kontrolou je to fakt. Byla jsem poprvé 23.12. (abych na Ježíška věděla, že to není jen chybný test
) a podruhé jsem už byla včera. Ale zatím mě Dr. nijak nevyšetřoval, jen se UTZ díval, jak gestační váček roste. Sestra si mě sice zvážila a poměřila, ale nic víc. SDalší kontrolu mám za 14 dnů, to už prý bude vidět miminko a asi už mě bude i vyšetřovat. Moc příjemné mi to taky není, ale teď tam budu chodit taky móóóóc ráda ![]()
Holky, používá váš Dr. jednorázová zrcadla? Kolik se za ně připlácí? Můj Dr. je má, ale zapomněla jsem se na ten doplatek zeptat. Jsou prý mnohem příjemnější.