Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
29.12.05 16:20

Jůůů holky vy se mááááte, že už chodíte na kontroly :lol: Já jdu poprvé až 2.1. tak si aspoň co tři dny dělám test, jestli je pořád pozitivní :roll: :lol:
Strašně bych už chtěla vědět, že je všechno v pořádku a mimi je tam, kde má být… Já to do toho pondělka asi ne-vy-dr-žíííím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.12.05 18:23

Tak jsem se právě zaregistrovala a doufám, že tu budu často:
Embi: jsem taky z Kladna a taky dojíždím do Phy. termín porodu podle poslední MS mám 17.8., takže jsme na tom hodně podobně :-)

Někdo se ptal na dobrou gyndr. Ta moje je výborná, pečlivá a moc příjemná, navíc známá dr. se o ní velmi dobře vyjadřuje i po profesní stránce. Mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. Sídlí Na žvahově - P5, tel: 251554001. Nemá smlouvu s VZP, ale asi s 5 jinýma pojišťovnama. Já jsem se kvůli ní ráda přehlásila jinam, protože je fakt dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.12.05 19:25

Teda ženský, vy fakt jedete! Ale už jsem se tím prokousala, jenom si moc nepamatuju, co přesně kdo psal, tak se nezlobte, že nebudu reagovat jmenovitě.

Únava - teda utahaná jsem jako kotě, bohužel s odpočinkem to moc žhavý není - nejsou lidi na péči o starší slečnu a já jí nedokážu vysvětlit, že má nechat maminku chvíli relaxovat. Zkoušela jsem se natáhnout po obědě, když spí, ale pak jsem se celý odpoledne nemohla probrat a bylo to ještě horší :(

Tchýně - nemůžu říct, že by byla nějak hrozná, ale nadšená z ní teda taky nejsem. Nemáme nějakej zá:,–(ní problém, spíš je to spousta maličkostí a prkotin, takže se to dá, ale … tisíckrát nic taky umořilo vola, že? Prostě mi některý její reakce připadají přinejmenším zvláštní - viz. naše oznámení miminka.

Jinak teda taky počítám dny do pondělka a přesvědčuju sama sebe, že je všechno OK a tentokrát už to srdíčko uvidíme. Pravda je, že žaludek mám pořád na vodě a řekla bych, že se to pomalu stupňuje, tak snad je to dobrý znamení.
Horší je, že malá je nějak nachrmlaná, tak s ní musím zítra k dr., aby ji radši poslechla a možná nám napsala i něco na kašel. ¨

A ještě něco - zrovna včera vyšel další článek o těhotenství - o 3. měsíci, některých se to už týká, ne? A i pro nás, co to máme za pár, odkaz - http://www.vasedeti.cz/clanky.php?…

Mějte se fajn,
Secy /7tt+5

• Citovat
  • Upravit
269
29.12.05 19:36

Secy, článek o 3.měs. jsem si vytiskla, ať má manžílek co studovat, aby věděl, co se děje s jeho potomkem. My jsme dnes začali 3. měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
29.12.05 19:39

Secy, já jsem se taky hned podívala :-) jsi šikulka, díky za tip. Nemám teď moc času něco hledat, protože se potýkám s hromadou žehlení, tak jsem ráda za každé popostrčení :lol: Chodí mi upozornění na mobil, že někdo napsal, tak se vždycky mrknu :) Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.12.05 20:50

ať žije srpen

Ahojjík všem maminám, taky mám v bříšku jednoho srpňáčka:-)) vcelku slušně mi o sobě dává vědět, je mi zle i z vody, ale to nevadí, bylo to tak i u prvního, tak jsem byla připravená. Takže ať pecičky rostou a přinášejí štěstí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.12.05 08:56

Matulinko, vítám Tě v diskuzi:-)

Tak kdepak jste všechny? Vychutnávám si poslední den dovolený a koukám, že tady nikdo není:-(.
Koukám tak z okna ven a zjišťuju, že mám ty okna jako „prase“ :oops: , před vánocema na to nebyl čas je umýt a hlavně jsem byla tak děsně líná… budu to muset napravit, ale vůbec se mi nechce:-(.
Dnes mi odpadá vaření, ještě je tam ze včerejška guláš, tak kluky trochu ošidím.
Už se tak moooc těším na pondělní kontrolu u Dr., jako nikdy předtím. Spíš jsem tam chodila nerada:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.12.05 08:59

Dobré ráno Monaliso. věřím, že se moc těšíš na pondělí. Já jsem se včera také mooc těšila. A teď si v klidu můžu užívat volna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.12.05 09:03

Moonii, už jsi viděla srdíčko? V kolikátém tt jsi? Docela mi chybí ty metříky u podpisů:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.12.05 09:05

Já jsem dnes 8+1. Srdíčko jsem viděla už před 14 dny. Je to super. S metříkem zatím bojuju, pokusím se to napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.12.05 09:08

Jééé, tak to jsme stejně:-)
Chceš s metříkem poradit? Btw. já jsem se objednala schválně takhle pozdě, protože už je to moje druhé těhu a je mi jasné, že kdybych šla moc brzy, tak by mě stejně zvala po týdnu znovu a vzhledem k tomu, že pracuju 50km od mého bycliště a Dr. mám skoro u nosu, tak bych si musela brát dovolenou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.12.05 09:10

Budu ráda, když mi s metříkem poradíš. Konečně někdo, kdo je úplně stejně těhu, to je hezké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.12.05 09:16

1) Jdi na stránku http://www.tickerfactory.com/…designer.php?…

2) Tam si vyber metřík, který se Ti líbí (dole máš i čísla stránek)

3) pak dáš „next“ (další), vybereš si obrázek

4) dáš opět „next“, napíšeš TP (to máme stejný:-) 10.8.2006, upravíš dnešní datum a hodinu (jen tam zvolíš 9, jako 9hodin) a dáš „next“.

5) Objeví se Ti metřík, jak bude vypadat. Pak si jenom okopíruješ u bbCode ten text a vložíš si to na emiminu do nastavení u podpisu.

A to je všechno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.12.05 09:18

Dobře, díky, jdu to zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
30.12.05 09:20

Na metříky je tu i samostatná diskuse. A je to tam hezky vysvětlené :D

S tou kontrolou je to fakt. Byla jsem poprvé 23.12. (abych na Ježíška věděla, že to není jen chybný test :D ) a podruhé jsem už byla včera. Ale zatím mě Dr. nijak nevyšetřoval, jen se UTZ díval, jak gestační váček roste. Sestra si mě sice zvážila a poměřila, ale nic víc. SDalší kontrolu mám za 14 dnů, to už prý bude vidět miminko a asi už mě bude i vyšetřovat. Moc příjemné mi to taky není, ale teď tam budu chodit taky móóóóc ráda :D
Holky, používá váš Dr. jednorázová zrcadla? Kolik se za ně připlácí? Můj Dr. je má, ale zapomněla jsem se na ten doplatek zeptat. Jsou prý mnohem příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí