Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky ![]()
já sice patřím mezi Zářijátka, ale ještě se nikdo nepřidal, tak nakukuju k vám… doufám, že to nevadí.
Mám termín podle MS 4.9. a u dr. jsem ještě nebyla…
Monoliso: nepotkaly jsme se náhodou v květňátkách… já jsem bohužel o mimi taky přišla, na revizi jsem byla v 9tt - samovolný potrat a tak se teď hoooodně bojím… doufám ovšem, že bude tentokrát vše o.k. a mimi v pořádku donosím…
Teď jsme si přečetla znovu květňátka a ty jsi vlastně měla jenom zpoždění a pozitivní těhutest..... takže si o mimi nepřišla…
Jinak já mám doma srpňátko 2002 - Kuba se narodil 14.09. - 10 dní po TP.
Jdu si vás pročíst, ať se trošku zorientuju ![]()
Zuzka
Ahojky holky,
všem vám přeji krásný nový rok 2006. Hodně štěstí,zdraví a lásky a ta nejkrásnější miminka pod sluncem…
K té cole… manžel mi pořád nadává ať to nepiju,ale je to opravdu také jediné co mi pomáhá. Taková ledová kofola…mňamky…Je mi špatně,přesně jak tady holčiny píšou, nezvracím ale mám nechuť k jídlu a pak mi je zle,protože mám zase hlad. A ta cola nebo kofola to je žůžo…
To je ale nějak divné,že nám všem pomáhá cola. Nezdá se vám? ![]()
Ahoj holčinky,
taky se přidávám s přáním úspěšného roku 2006 a v srpnu ať se nám narodí samé zdravé miminka ![]()
Hlásím se taky do klubu „coca-colových děvčat“. Na ranní nevolnosti mi naštěstí zabere jakékoliv malé jídlo, ale dokopat se k němu
… No a najednou jsem navíc zjistila, že mi straaaašně chutná ledová C-C nebo Kofola
Že oni tam výrobci přidávají nějaký těhotenský hormon
![]()
Monaliso zítra jdeme obě na prohlídku, tak si večer sdělíme dojmy
Bude to moje premiéra, tak doufám, že je všechno v pořádku a že budu mít nějakou fotečku.
Holčinky, mohly bychom založit v nové fotogalerii svůj oddíl „srpen 2006“ ![]()
Noggie
Souhlasím s fotogalerií… ale ještě bohužel fotečku nemám…
Ale jsem pro. Jak nějakou budu mít,hned bych ji tam dala.
Noggie
Nechceš si taky udělat metřík. Abychom věděli,kolikátý týden jsi už těhu? ![]()
Holky já jsem před hodinou poslední skleničku coly dopila, no já se do rána asi zblááázním. Mám strašnou žízeň jen o tom píšu
Je fakt ale zvláštní, že to je pro hodně z nás jediné co můžeme s chutí??? Já to měla i při prvním těhotenství.
monoliso24 -zkus se teda zítra zeptat té dr., protože já bych se tak ráda s chutí najedla ![]()
Ahoj holčiny, jak to tu pročítám, zjišťuju, že jsem na tom úplně stejně. Sice nezvracím, ale blbě je mi pořád. Pořád mám hlad, když se hned nenajím, je to hrůza, po jídle je mi na chvilku dobře, ale pak to začne znovu. Colu jsem si zakázala, ale když vás tak pročítám, nevím, nevím,jestli jí nezkusím.....
Zítra jdu také k dr. (poprvý, už se mooc těším
), tak se také zeptám.
Ahoj berušky,
vítám vás v novém týdnu - pracovním, i když já mám dnes ještě volno, protože se chystám k doktorce. I když jsem objednaná až na 13:30
, nemůžu se dočkat:-). A také jsem usoudila, že jet do práce na otočku - dojíždím 50km, se mi fakt nechce.
Za chvíli jdu vzbudit synka a jdeme do školky, překvapuje mě, že se moc těší:-)
Helli, někde jsem četla, že Cola v těhotenství by měla být jen vyjímečně, ale já mám na ni takovou chuť:-), přítel říká, že by mi mohla stříkat ušima, piju ji snad po litrech:-) - nooo, to přeháním. Také jdu poprvé k Dr. a nemůžu se dočkat:-), i když už z prvního těhu tak trochu vím, co mě čeká:-)
Anajko, určitě se zeptám, ty ranní nevolnosti jsou fakt děs
.
Noggie, souhasím s fotogalerkou. Sice patřím do deníčku „holek z diskuze Těhule:-)“, takže přispívám převážně tam, ale vytvořit si vlastní srpňátkovou galerku není blbý nápad:-)
Zuzanag, vítám Tě mezi těhulky:-) a gratuluji k //!!! Ano, chodila jsem občas do různých diskuzí, když mě něco zaujalo, nebo jsem chtěla na něco reagovat:-). O miminko jsme se snažili 2,5roku a za tu dobu jsem si prošla tolika zklamáním, že plno mých příspěvků najdeš snad všude na emimi:-). S tím samovolným potratem, moje Dr. mi říkala, že někdy se mimi špatně vyvíjí, tak to potom takhle skončí a je to prý lepší jak pro maminku tak pro děťátko. I když vím, jak moc to bolí:-(. Ale není pravidlem, že když se Ti to stane jednou, tak se to bude příště opakovat! Hlavně buď v klidu a užívej si fazolku v bříšku, nestresuj se, a uvidíš, že bude všechno v pořádku! Moc držím palečky!!!
Tak jdu budit Péťu, po tak dlouhé době „prázdninového lenošení“ to bude asi trochu problém:-)
Eviku metřík si udělám hned večer - jen co mi gyndr potvrdí, že je všechno OK ![]()
Holky, já dneska myslela, že do práce nedojedu. Jsem z Karvinska, máme sněhovou kalamitu a u nás v ulici už 3 dny nepřejel žádný traktor (protože se prý pohádali s vedením našeho obecního úřadu). Od včerejška prší, takže si to dokážete představit - půl metrové mokré závěje… Brrrr…
![]()
Dobré ráno těhulky ![]()
Přeji nám všem, ať se v tomto novém roce dočkáme krásného zdravého mimíska a prostě jen to NEJ NEJ ![]()
Dnes řeknu o mimískovi vedoucí, tak jsem zvědavá ![]()
Dnes vás jde plno na kontrolu,že? Tak čekám na novinky!!
S tou galerkou souhlasím, ale mám problém s vkládáním fotek - nejde mi to ani z práce ani z domu ![]()
Tak se mějte moc krásně, já musím jít něco pojíst - je mi blivno ![]()
Dobré ráno v novém roce, ve kterém se snad dočkáme těch vytoužených zdravých miminek.
Děvčata, která jdete dnes na kontrolu, držím palce, aby bylo všechno v pořádku, mě to čeká zítra a už začínám být nervózní. ![]()
Jinak, já měla také žaludek jak na vodě, ale asi poslední tři dny je mi docela fajn. Jen zrovna teď, jak jsem vstala, tak je mi trochu blbě, tak si jdu rychle dělat snídani. Mě teda pomáhalo se najíst, to pak mi bylo trochu fajn. Ale nezvracím, jen mám žaludek jak na vodě. A hlavně nemám vůbec chuť na kafe, a to dříve jsem se bez něho ráno nerozjela ! ! ![]()
Přečetla jsem v knížce, že Cola by se neměla pít, ale že ne snad kvůli kofeinu, když to množství není zase tak nebezpečné, ale spíše kvůli cukru, kterého je tam hrozně moc. ![]()
Já si metr také vytvořím, ale po snídani musím zajít do práce, vyžádali si mě, tak jak se vrátím a bude trochu času.
Polin 8+4tt
Ahojky těhulky. Tak mám v sobě také ranní skleničku coca-coly, přitom jsem visela na telefonu a objednávala se k dr. Už dnes jdu na internu, ve čtvrtek se štítnou žlázou, příští podnělí k zubaři. Přapadám si jako nemocná, ne jako těhotná.
Ahoj holky,
mne taky hodne pomaha Coca Cola, manzel sice nadava, ale co se da delat. Hlavne, aby jsme uz mely za sebou ty prvni tri mesice, je to dost narocny, co? ![]()
Simona (8 tt )
Já už se také moc těším na konec ledna, až se 3. měsíc přehoupné do 4.
Ahoj holky, taky vás po ránu zdravím a všem těm, které jdou dneska k doktorce přeju hodně štěstíčka.
Noggie -odkud jsi z Karvinska??Já sice bydlím v Praze,ale moje rodné město je Havířov.V sobotu jsme se odtamtud vraceli do Prahy a bylo to hrozné, ty kalamity, neprohrabané cesty a tak.