Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
2.1.06 17:06

Noggie, tak to gratuluju!!! :wink:

Tamik, užívej si mlsání, je to jednou za život:-), i když já na to jídlo nemám vůbec pomyšlení:-(, naštěstí mi Dr. říkala, že si kvůli tomu nemám dělat starosti, protože mimísek si bere tukové zásoby:-))), takže hlady neumře :lol: .
Koš s prádlem Ti nezávidím:-(, já tam mám spíš plno špinavého prádla na vyprání, ale nechtěla jsem na nový rok prát, přece jen na ty pověry věřím :roll:

Matulienko, no s dětmi je toho prádla přece jen víc, viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.1.06 17:07

Noggie, to je moc super, že se mimísek uhnízdil na správném místě. Držím palečky, ať tam příště bliká i to srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
2.1.06 17:08

Noggie, ten Tvůj termín kontroly si budu určitě pamatovat:-), Peťulkovi bude už 6. let :lol:
Já jdu na další kontrolu 16.1., tak si řekne o fotečku a můžeš vytvořit tu fotogalerku, že bych ji tam hned „hodila“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
2.1.06 19:01

Ahoky holčiny,

tak jsem se objednala do Gyncentram do Hloubětína. Moc děkuji za tip. Na první návštěvu jdu 9.1. Zítra mám jít ještě na kontrolu ke svému starému dr. tak nevím jestli tam mám jít. Ale on mě pozval i když ví,že si hledám nového dr. Tak tam půjdu a řeknu mu,že už jsem si dr. našla a jak to bude s kartou. Protože v Gyncentru mi řekli,že bych měla odhlásit registraci u svého dr. a on by jim měl poslat kartu. Tak nevím. Každopádně se tam zítra zastavím. Říkali mi,že mi udělají znova UTZ. Zkusím si říct o fotečku.
Každý den je mi špatně. Mám žaludek na vodě,asi zkusím zítra někde v lékárně sehnat zázvorová lízátka a ochutnat je. Opět děkuji za tip.
Všem gratuluji ke zdravým miminkám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
2.1.06 19:21

Colu taky můžu - ale light - občas si cvaknu, ale moc to nepřeháním.

Abych nezapomněla, všem děvčatům, které byly na kontrole a mají vše v pořádku moc gratuluju a držím palečky na další cestě těhu :-)

Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
2.1.06 19:27

saryk75

U nás v práci je to stejné. Všichni chlapi jsou tam líný. Člověk aby si pomalu kleknul na kolena,aby něco udělali. :-(

Hlavně to moc nepřeháněj s taháním věcí, to se mimískovi nelíbí…:-)

A hezky si odpočiň… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
2.1.06 20:06

Ahoj všichni,
vy jste ale romanopisci, vůbec to nestíhám číst, co tu dneska všechno přibylo. Všem co byly dneska na kontrole a dopadlo jim to dobře, moc gratuluju!
Já mám taky dnes za sebou svůj první UTZ, jestli je to ale ke gratulaci, nevím. Jsem po umělém opl., při kterým mi zavedli 2 embryjka. Šance, že se uchytí obě, je dost malá, ale i tak jsem od chvíle, co vím, že jsem těhu, tak nějak vnitřně cítila, že asi nečekám jenom jedno mimi. Dneska mě ale čekal šok. Intuice mě sice nezklamala, ale nejsou tam dvě nýbrž tři! Jedno vajíčko bylo moc aktivní a ještě se nám rozdělio už v děloze na další dvě. Nevím, jestli se mám radovat nebo jestli mám brečet. Chvilku jsem šťastná, protože jsou všechny v pořádku, bijou jim pravidelně srdíčka a jsou i pěkně velký, ale chvilkama mám slzy na krajíčku. Dr. nám ze zdravotních důvodů doporučil redukci na 2. Dělá se v 10.-11. týdnu, tak mám cca 2 týdny čas, abych se na to duševně připravila. My prostě nemůžeme mít s manžou nic normálně......

""http://bd.lilypie.com/yNZop1/.png:http://bd.lilypie.com/yNZop1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.06 20:07

Tak se taky hlásím s výsledkama dnešní kontroly - srdíčko už bylo vidět, takže všechno je ok! Fakt se mi ulevilo (i když včera se mi udělalo tak, zle, že už jsem tolik nepochybovala o tom, jestli je všechno v pořádku).
Další kontrola za měsíc, na průkazku do té doby musím taky počkat.

Utahaná jsem taky příšerně a o horách prádla na žehlení se mi ani nechce psát :oops: :roll:
Do toho je malá nemocná, takže dnes jsme měly takovej doktorskej den - nejdřív pediatr (v pátek máme naklusat ještě na kontrolu) no a odpoledne jsem frčela já. Naštěstí jsme obě dopadly celkem dobře (já vlastně líp :wink: , ale malá je na tom už taky celkem dobře).

Zítra máme tatínka doma, tak snad bude chvilka na oddech, jinak se tomu našemu ďáblíkovi musím pořád věnovat, což je teď když ani nemůžeme ven, fakt záhul.

Gratuluju všem k úspěchům na dnešních kontrolách, těm, co je to v nejbližší době čeká, držím palce.

Secy /8tt+2/

• Citovat
  • Upravit
1882
2.1.06 20:24

Helli
Holka vždyť je to krásné… moc Ti přeju,aby všechno dopadlo dobře. Držím Ti pěstičky. Juu Ty budeš mít víc miminek. :-) To je tak nádherné. Přeju Ti,aby vše dopadlo tak jak si přeješ.A nesmutni, miminkům to nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.1.06 20:37

Helli - nám zaváděli tři embrya a ujalo se „jen“ jedno. Já chtěla dvojčata a můj přítel by byl rád, kdyby se chytly všechny tři. Pořád doufá, že se tam ještě nějaké mimi objeví, cha, cha :lol:
Takže já bych na redukci určitě nešla. Je to určitě velmi fyzicky náročné pro Tebe i miminka, ale myslím, že je možné to zvládnout. Držím palce, aby vaše rozhodnutí bylo to správné. A smutná nebuď.....
Všem ostatním děvčátkám, co dnes prošly kontrolou gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
2.1.06 22:02

Polin a Evíku, já vím, že můžu být šťastná, že se nám to povedlo hned při prvním pokusu IVF a taky že šťastná jsem, moc. Ale tři miminka najednou, to si opravdu neumím představit. Myslím, že člověk snad na něco takovýho není ani od přírody uzpůsobený - dvě ruce, dvě prsa… A hlavně při trojčatech je hodně veliká pravděpodobnost hodně předčasnýho porodu a já opravdu nechci strávit prní rok po porodu v nemocnici u inkubátoru a modlit se, aby ti maličkatí tvorečkové byli v pořádku. Na něco takového opravdu připravená nejsem. Na dvojčátka se těším strašně moc. Už jsme s manželem rozhodnutí, teď se jen pozitivně naladit a věřit, že to všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.1.06 07:33

Helli, moc Ti gratuluju!!! Vím, že to je asi záhul tři cipísky najednou. V deníčku jsme měli jednu holčinku, co čekala trojčátka - otěhotněla po Clomhexalu. Sice se narodili dřív, ale jednoho už má doma. Ale záleží to rozhodnutí na Tobě. Každopádně moc držím palečky, aby bylo vše v pořádku!!!

Teda holky, jsem dnes jak přejetá parním válcem. Nějak nezvládám to ranní dojíždění do práce. Ve vlaku mám pocit, že musím „ohodit“ sousedy. A ještě ke všemu se mi děsně motá hlava. No nevím, jak jsem si zpočátku říkala, že to bude jistě pohodové těhu jako s Pitrýskem, tak tomu teď přestávám věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
3.1.06 08:28

Helli jedna moje známá se rozvedla (měla dcerku) našla si přítele se dvěmi dětmi a jelikož chtěli spolu ještě jedno dítě, dali se do toho a povedly se jim trojčátka :wink: Všichni tři jsou kluci jako buci, když chodili na procházky a ti tři stejně oblečení trpaslíčci se drželi za ručičky a capali v řadě, byli k sežrání… :lol: Určitě to bylo dost náročné, hlavně první rok, ale myslím, že to stálo za to :!
Pokud jste s manželem pevně rozhodnutí pro dvojčátka, je to jen vaše věc, nikdo vám do toho nesmí „kecat“. Přeju pevné nervy a dobré rozhodnutí!

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 08:55

Helli,

človíčku, gratuluji a neboj se svých rozhodnutí, určitě uděláš to nejlepší. Buď na sebe opatrná a drž se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 08:57

Noggi,

tak to je moc dobře, že se pecička uhnízdila na správném místečku:-))Super a gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí