Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, jen zkouším, jestli mi metřík funguje…
Snad jo.
Jinak s těmi doktory, na první kontrole jsem byla na začátku 8. týdne a jak všichni píšete o tom srdíčku, neviděla jsem vůbec nic (jsem zatím dost laik, tak mě ani nenapadlo něco hledat).
Pravda je, že mi doktor jen ukázal tečku a nic moc nepovídal, až potom, navíc to překvapení… To se teda budu muset příště soustředit, abych něco spatřila!!!
No a s přibíráním a ubíráním váhy, včera jsem na ní omylem stoupla (s dost velkými obavami, ánšto je po svátcích) a váha byla ještě o 1 kg menší než u doktora před svátky. Tak jsem usoudila, že jí máme rozbitou, vzhledem k tomu, jak baštím
, no, baštím je asi vážně slabé slovo!
Cecetka,
chvilku mi to trvalo, ale výsledek je OK. Díky za zradu.
Danielko,
tak takhle hezky radila Monalisa tak to zkus:-))
Danielko,
to nemáš zač, psala to tuším na 20 straně Monalisa, taky někomu radila, čehož jsem rychle využila:-)) ![]()
Tak už podruhé.. ale nevím, něco dělám špatně :-/
Kacenko78,
koukni na této straně jsem teď přeposlala přesný postup, zkus to a uvidíš, že to vyjde ![]()
Matulienko,
tak už má lízátka, hurááá!
Zrovna teď jedno cumlám a jsou fakt dobrý. Teda chuťově, jestli i opravdu fungují, to zatím nevím. Zrovinka dneska je mi totiž dobře.
Jinak - jmenují se GraviPop a na krabičce, v který jsou balený, je přímo napsáno „při nevolnosti v těhotenství“. Docela mě s nima v tý naší okresní lékárně příjemně překvapili. Zato když jsem jim dala recept na mj. jehly a stříkačky, koukali na mě pěkně podezíravě. Jak kdybych byla nějaká feťačka nebo co.
Jinak jsem koukala, že tu dneska probíhala bouřlivá diskuse na téma bříšek a růstu váhy. Já jsem dneska 8+1, přibrala jsem už kilo a bříško už mám taky pěkný. Některý kalhoty už vůbec nezapnu, počítám, že tak za 2 týdny už se budu muset poohlídnout po těhotenských. To bude možná ale těma třema prckama, přece jen je ta děloha víc zvětšená. A ještě jsem chtěla říct, že si z toho nic nedělám. Prostě to tak je, tak to tak beru. A z toho bříška mám i docela radost - připadám si nějak víc „těhotně“. ![]()
""http://tickers.baby-gaga.com/p/fly224bs___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…224bs___.png
Holky, uz jste oznamily tehotenstvi v praci?
Ja mam hysterickeho sefa a uz vidim, jak bude chtit resit problemy i tam, kde vubec zadne nebudou … takze se chystam to oznamit, az uz opravdu nebude jina moznost.
Jéé Helli ty se máš s těmi lízátky.Manžel mi je má za úkol dneska přivézt z nějaké lékárny, zatím je ale nikde neměli.
Taky jsem si přečetla diskuzi o přibírání, já jsem na tom pořád úplně stejně jako na začátku, možná jsem přibrala půl kila.Někdo se tady ptal, jestli je ůbec možné přibrat zatím jen 2 kg, když má někdo termín v červnu. Mám kamarádku, která za celé těhotenství přibrala jen 5kg.Takže to jde, jsou to ale spíš vyjímky. Hned po porodu měla ještě míň než před otěhotněním.
anajka
lízátka mají v Globusu v Čakovicích v lékárně. Na Praze 3 jsem je dnes scháněla ale tam ani netuší co to je. Myslím,že by je mohli mít i možná na Palmovce v lékárně u Delvity,ale tam jsem nebyla. Tak kdybys měla cestu do Čakovic tak tam je mají na 100%.