Poradna duly
Jana Čurdová
tak holky, nedá mi to a napíšu vám, jak jsem se právě nadlábla: snědla jsem kus melounu, pálivou klobásu, pak kusanec chleba a zajedla jsem to brambůrkama. Ještě bych si dala sachr a citronový oplatky, ale to není na skladě. Manžel se chechtá ještě teď, normálně totiž brambůrky a cokoliv pálivého vůbec nejím. Celý den jsem skoro nic nesnědla, zato teď jsem tomu teda dala pokouřit, jsem hnusnáááá ![]()
Matulienko, já taky nezůstávám pozadu. Před chvílí jsem sežrala 2 rohlíky s pomaz. máslem, na to jsem užírala ovocný salát a teď jsem se dorazila marokánkama. Taky jsem hnusná. Zvláštní je, že největší chuť mám na jídlo večer, přes den je mi šoufl, jen bych pila kolu. Martina 9tt+2
Holky, úplně s váma soucítím
já se taky cpu večer, ale dneska jsem to zazdila…v 6 večer mimís dostal chuť na chleba se sýrem a mlíčko a teď mi to leží v žaludku jako hromada šutrů. Ani moje oblíbený jablíčko nepomohlo
jdu umřít, krásné sny ![]()
Ahoj holky, tak se taky přidám k těm, co se přejedly. Já i když je mi přes celý den blbě jsem kupodivu dostala chuť na houbovou omáčku, tak jsem ji uvařila a už jsem měla 4 plné misky
To je fakt nechutné!!! No to zas bude vypadat, pamatuju si při tom prvním těhu jsem si jednou uvařila 2 sáčky špenátu a celé jsem to sež…! Nebo jsem dostala neodolatelnou chuť na klobásku přímo v tramvaji a prostě nešlo počkat.Na to se už fakt těšííím ![]()
Tak dobrou noc všem, kdo tady ze srpňátek ještě je.
Dobré ránko těhulky ![]()
Taky se s vámi podělím o svou včerejší večeři. Ani jsem neměla na jídlo chuť, ale řekla jsem si, že něco sníst musím. Tak jsem si aspoň namazala čerstvý chlebíček máslem a uvařila si čajík s citrónem, zatímco manžel se cpal pařížákem a uzeným. No a ejhle, najednou jsem dostala chuť na druhý krajíc a třetí až jsem si musela říct dost! Ale pak jsem do sebe natlačila ještě mandarinku, pomeranč, celý pytlík želé bombónů a 2 čokoládové fugurky ze stromečku. Jestli to bude takhle pokračovat dál, tak budu jako koule a budu pak mít co dělat, abych vypadala jako hezká maminka ![]()
Ahoj holky,
místo, abych se věnovala práci, tak se tu u monitoru směju, až na mě kolega kouká jak na blázna.
Máte super hostiny:-)
Já jsem včera snědla dva zavináče - jsem teď nějak ulítlá na ryby, které normálně nemusím - a k nim 3 rohlíky, pak jsem si dala talíř bramborovýho guláše a dva krajíce chleba a jako třešničku na dostu výbornýýý jogurt Fantazie s višněma…
Ale jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má tak děsnou chuť pořád na něco:-)
Cecetko, Anajko,Monoliso24,Saryk75,
koťátka já vás miluju. Tolik jsem se nasmála, když jsem to žrací odhalování, které jsem rozjela četla. Je úžasný, jaký chutě člověka popadnou, co? Manžel se chechtá ještě teď a posílá mi různé smsky, nejlíp s jídlem:-)) Je teda fakt, že přes den i když se snažím, moc toho nesním, ale večer padne 21 hodina a já jsem jako urvaná ze řetězu. Včera jsem se odvázala poprvé a stálo to za to
Tak večernímu jídlu zdar zdar
Kocko,
teda jsme na tom úplně stejně:-))
A koukám, že jsi taky z Brna a mimochodem jsem taky Martina:-))
Tak se drž a nevyčítej si to, teda já si to vyčítala, ale už je mi to fuk, co tělo žádá, je třeba mu dát, stres je horší, no ne?? ![]()
Tak se nám ta diskuze nějak rozšířila, ne ? Nebo to mám jen já na svém PC ![]()
Tak s těmi vašimi jídlo orgiemi jsem se fakt nasmála
. Já se večer snažím udržet, protože už tak mám dvě kila nahoře. Já mám problém s váhou, musím se hlídat a i trochu se hýbat. Jenže teď spíše pořád polehávám, a to už se projevilo. Takže ráno jsem dala jen jogurt a snad vydržím do oběda
. Já totiž nemám na nic moc chuť, ale jak se přede mě dá jídlo, tak to sním, i když bez nějakého valného zájmu. No, hlavně jak je to maso, sladké mě vůbec nebere.
Tak pracujícím přeji, aby je co nejmíň trápila únava a nám na nemocenských, ať si to hezky užíváme. I když volali z práce, tak tam stejně odpoledne musím. Ještě, že to mám kousek.
Dobré ráno holky, taky jsem se dost pobavila, je super, že je to u všech podobné. Myslím, že TAmik tady jednou psala, že její stravování hraničí s obžerstvím, možná by bylo hodně zábavné , kdyby nám to přiblížila. Co Tamik ?
polin,
vcelku se vykašli na váhu, stejně to bude tak, jak má být, tělo si řekne, co potřebuje. I když u mne si teda včera večer řeklo o spoustu toho, co normálně nejím:-)) ale budiž ![]()
Teď jsem si dala šáteček s marmeládou. Mám hlad a je mi z toho nějak… divně, takže jsem si uvařila čajík a koukám na net. Šéf odjel a mám chuť odejít také. Jsem přešlá jak parním válcem:-(.
Matulienko, už ví Petřík, že bude mít sourozence? My na to Peťulku připravujeme, ale nějak o tom nechce ani slyšet. Je zvyklý být 6 let středem pozornosti, tak jsem na to docela zvědavá ![]()
Tak to jsem moc ráda, že s tím jídlem nejsem sama … já zase ujíždím na vajíčkách … tuhle jsem večer zdlábla vajíčkový salát z pěti vajec a pak mi to sedělo v žaludku snad až do rána.
Jak já vám ty chutě závidím. Od včerejška mám pocit, že se tu nás doma ty role nějak vyměnily. manžel chodí po bytě a přemýšlí, co by si dal. Ale jak to pěkně míchá. Teď se alespoň směju já jemu, když on se mi posmíval kvůli přesnídávkám.
Ahoj holčinky
Včera jsem na tom s tím jídlem byla podobně. Nejdřív jsem teda přišla dom a tam smrděla smažená cibulka. Jak ji normálně miluju, tak teď nemůžu ani vidět. Ale okolo 22-té večer jsem dostala chuť JEN na zeleninový salát, který manžílek nachystal a přinesl si k tomu pro sebe namazaný dalamánek. Chudák z něho neviděl ani kousínek a ještě musel jít přimazat další 2
O ty už jsem se ale podělila
Teď jsem zdlábla rohlík se salámem(normálně nerada - teď nej jídlo) a těším se na obídek. Prostě vyžírka hadra ![]()