Poradna duly
Jana Čurdová
Anajka právě toto řešíme s manželem taky. Milujeme teplo a sluníčko a hrozně rádi bychom někam k moři. Anebo aspoň na týden do Chorvatska. Autíčko máme pohodlné i s klimatizací, takže cestu bych zvládla. Já toto nemám odvahu probírat s Dr., protože by mě seřval. On je na to hodně háklivý a nejraději by všechny těhule hned od začátku pozavíral doma nebo v nemocnici.
Jinak pod podpisem mám odkaz na své stránky tady na emiminu. A až pod tím odkazem jsou 3 ikony Profil SZ a WWW najeď na ikonku WWW a dostaneš se na svatební stránky. Není to tak složité ![]()
Mostule myslíš do termálek? Ta teplá voda asi taky nebude zrovna nejlepší. Jestli si pamatuješ, psala MisaN, že horká koupel je v těhu nebezpečná.
Anajka: my jezdíme do Sarváru ( stránky ti napíšu zítra, mám to doma) ale to byste z Prahy měli dost daleko, tak pro vás bude lepší někam blíž Slovensku. Možná Mosonmagaryovar (zhruba tak se to píše
), anebo potom v Rakouska Laa under Thaya ![]()
cecetka: do té úplně horké vody bych taky nešla, ale do těch mírnějších. Viděla jsem tam spoustu těhulek už i v pokročilejším stádiu. Četla jsem na to názor jednoho dr. a psal právě o tom, že to může mít špatný vliv na maminu v 1.trimestru(kvůli omdlívání) ale miminku že to určitě neuškodí - tak nevim ![]()
To je docela možné ![]()
I když v poslední době do žižkovských ulic ani nevycházím, nezbývají na to síly … přijedu autem domů, připlížím se do bytu a tam padnu za vlast na gauč. Připadám si jako největší lenoch pod sluncem, ale utěšuju se tím, že to tak má být a brzy to skončí … snad ![]()
Cecetko máte fakt super fotky, moc vám to tam sluší. Konečně jsem to našla
já jsem se totiž dívala na ten odkaz přímo pod lištou
Evikk já jsem úplně stejný lenoch, např. včera jsem byla schopna se vysvlíct z pyžama asi v 1 odpoledne.Strašné, ale říkám si no a co. máme na to právo.A bude líp.
Mostule díky za tipy a jestli si zítra vzpomeneš na tu adresu, napiš mi ji tady, ráda bych nějaké info, protože už asi měsíc o dovolené přemýšlím.V ČR je taky moc pěkně,ale to moře… ![]()
Mostule taky právě přemýšlíme, kam a kdy vyrazit. V chytré knížce jsem četla, že nejideálnější je 5. a 6. měsíc. Nehrozí už riziko samovolného potratu a ještě nehrozí riziko předčasného porodu. Navíc snad pojišťovny to cestovní připojištění ještě uzavřou.
anajka: tak nakonec jsem našla adresu přímo těch lázní - http://www.sarvarfurdo.hu/index_x.htm
Myslím, že ty jako druhorodička už budeš spoustu věcí snášet líp. Určitě je to ale individuální.
Já kdybych měla někam letět, tak ještě 2měsíce jo, ale pak už by mě do letadla nikdo nedostal. A to mám hoodně nalítáno, takže jsem zvyklá
Cecetka: moře mám sice taky moc ráda a čvachtala bych se asi pořád, ale letos zůstaneme při dovolené v ČR. Pokud bysme nemohli odolat, tak na pár dnů do Chorvatska.
Ale jestli je na cestování ideální 5 a 6. měsíc, tak to vychází na duben a květen a to by chtělo někam dál…Takže letos si vyjímečně to moře odpustím ![]()
Můj drahý zlomek plánuje na začátek února lyžování v Rakousku, tak doufám, že to zvládnu. V nejhorším se plácnu na lehátku, budu se cpát nezdravostma a taky to tam přežiju.
Snad to v té době ještě nebude moc nebezpečné. Moje doktorka se tvářila, jako že klidně lyžovat a sportovat můžu, dokud mi to břicho nebude vadit. Což o to, já bych teoreticky sportovala … každý večer si na tom mém gauči říkám, jak druhý den půjdu cvičit, posilovat ty pro těhotenství důležité partie, ale pak, když dojde na lámání chleba, tak není síla ![]()
Mostule díky, právě se na to dívám a vypadá to moc pěkně.Díky, že sis dala tu práci ![]()
Evikk tak to ti musím říct, že zrovna lyžovat bych se v těhotenství bála. Tohle bych vůbec neriskla. A taky se divím, že ti to všechno schvaluje dr., většinou je to s dr. naopak. Já taky preferuju sport v těhu, ale raději své doktorce o tom ani neříkám. chodím na spinning- samozřejmě nejedu tak, že popadám dech- a taky do posilovny a chci vydržet. když člověk sportoval i před těhotenstvím fakt nevidím důvod přestávat, když je jinak vše ok. Navíc jsem teď v pondělí zjistila, že mi spinning perfektně pomohl zapomenout na to, že mi zrovna není nejlíp.
Bože, člověk tu chvíli není a už je tu tolik nových stránek, ještě, že mám čas je přelouskat.
Cecetko, budu se opakovat, ale kráááásné fotečky to jsou:-))
Jinak s dovolenou taky zápasíme, ale dohodli jsme se na Maďarsku, je to blízko, je tam hezky a levně a tak prubneme první týden v červenci. navíc už jsme tam párkrát byli a známe to tam, což je výhoda. Sice budu vypadat jako malý náklaďák, ale budiž, už se moc těším. A říkám si, že první týden v červenci je 1,5 měsíce, tak to by snad předčasný porod nehrozil… i když prvního cipíska jsem vyplkla o 3 týdny dřív:-)) ![]()
Matulienko jako malé náklaďáky budeme všechny
A hlavně v těch vedrech to bude moooc fajn ![]()