Poradna duly
Jana Čurdová
Ráno už jsem taky myslela, že jsou nevolnosti na odchodu, ale už je vše při starém ![]()
Jo tak to se přidám do klubu, taky je mi děsně, fakt nevím, jak budu tři hodiny učit ![]()
Ahoj všichni,
tak já to musím zaklepat! Už třetí den je mi dobře, hurááá! Teda kromě večerů, to je mi špatně vždycky, ale to už začínám brát jako normu. Prostě klasický ranní nevolnosti.
Někde jsem četla radu, že bysme kvůli prevenci nevolnosti měly chodit spát min. 1-2 hodiny po jídle, ale to je podle mě pěkná blbost. Mně začně být blbě vždycky kolem 9, kdy už právě začínám mít prázdnej žaludek. Jediný co trošku pomáhá je se najíst a rychle to jít zaspat. ![]()
Ahoj holčičky,
tak jsem se dnes v noci moc nevyspala. Probudila mě strašná bolest v podbříšku. Už jsem myslela,že je vše ztraceno a mimískovi se u mě nelíbí. Asi za hodinu bolesti přešli a teď je vše o.k.,ale nikomu to nepřeju. Bolest to byla opravdu velká. Musela jsem se procházet po domečku. Manžel si pak ráno stěžoval,že ho také nenechám vyspat,protože jsem ze spaní hekala. Doufám,že to nic neznamenalo a bude vše o.k.
Přeju vám dnes den bez nevolností… ![]()
Eviku,
buď na sebe moc moc opatrná, snaž se být co nejvíc v klidu a nenamáhat pupík. Manžela jsi měla vzbudit, aby chodil po domečku s tebou, aby věděl, co je to nenechat vyspat. Držím pěstičky, aby bylo vše v pořádku.
od rána se hladím po bříšku a říkám té své fazolince ať už mě takhle nezlobí. Že ji mám moc ráda.
Evíku ,
moc se opatruj! Kdy jdeš na další kontrolu? Určitě to dr. řekni. Taky moc držím pěstičky,aby bylo všechno v pořádku!!!!!
Dobré ráno,
hlásím se do klubu zvracících mamin
každé ráno rituálek… už aby to přešlo (a to jsem si v knížce přečetla ž malé procento těhulek to nepřejde - pomóc!!!!)
Evikku - dostala jsem info o víkendu v Krkonoších a docela bych jela…
jinak na www.rodina.cz je super článek od Bellany, nevím jak se přesně jmenuje, kde popisuje poporodní sžívání se svým zlatíčkem
legrační a trochu děsivý… čeká mě něco podobného…???? ![]()
Helli
K dr. jdu v pondělí. Třeba se rozhodla děloha zrovna dnes v noci zvětšovat co nejvíc to jde a proto to tolik bolelo. Nevím. Každopádně dokud nekrvácím,tak myslím,že je to o.k. Dr. to určitě řeknu. Doufám,že trefím na lepšího dr. než jsem měla dosud… ![]()
Ahoj Evi, taky mě už od včerejška jemně pobolívá v podbřišku jako bych měla dostat MS. Chodím se kontrolovat na záchod snad každou půlhodinu. Doufám, že je to jen rostoucí děloha.
nepřihlášená NOGGIE 7+2 tt
noggie
To já mám prakticky od začátku,ale včera v noci jsem myslela,že už MS vážně dostanu. Opravdu jsem myslela,že je vše ztraceno. To byla síla. Hlavně,že je to teď už o.k.
Budeme doufat, že je to jen rostoucí dělohou… ![]()
EvikP,
moc držím palečky, ať je vše v pořádku! Opatruj se a hodně odpočívej.
Já jsem na konci 7 týdne trošku zašpinila, takže jsem měla pořádej vítr, ale naštěstí všechno bylo v pořádku. Naštěstí mě bříško moc nebolelo, max z bramborového vánočního salátu ![]()
Dneska je mi dobře, začalo mi být dobře už včera odpoledne, tak jsem zvědavá, jak dlouhé to bude mít trvání. Jenže jsem zase starostmi nemohla moc v noci spát a dneska mě bolí hlava
Dala jsem si závazek, že se z ničeho nebudu stresovat. Doufám, že se má mimísek dobře, na kontrolu jdu až 9/2, to už budu za 12tt, tak doufám, že budeme oba v pořádku.
Jdu zase pracovat, mějte se tady pěkně, já zase mrknu ![]()
Eviku, nechceš raději tomu doktorovi zavolat? Pokud by měl nějaké podezření, tak by tě vzal hned na prohídku a měla bys klid. Mě bříško taky občas pobolívá (jemné píchání). Víc mě to bolelo jen jednou, ale ty bolesti se „pohybovaly“ - bylo to ve střevech - taky dost velký křeče…
Saryk: jak dopadl účes? Slyšela jsem, že v těhu nechytne barva na vlasy, nevíš jestli je to pravda??
Mostulko,
v těhu mi barva chytla krááásně, tak nevím, ale nějak mi i líp rostou nehtíky, takový jsem snad neměla ani umělý ![]()
No, ale musím říct, že zle je mi teda hrozně moc, takový to ještě nebylo
Hrozně chci vědět, jak zvládnu to učení a plnou třídu lidí, jeslti někdo bude rušit, normálně ho pobleju a ostatní si to rozmyslí:-)) No, přeháním to, ale efekt by to mělo, co? ![]()