Poradna duly
Jana Čurdová
Břišní tance jsou super…já jsem se vlnila ještě když jsem netušila že jsem těhu, ale pak jsem toho raději nechala…a teď hledám břišní tance pro těhu, zatím celkem neúspěšně ![]()
A v těch kombinovaných kočárcích může být mimi už od narození?
Určitě něco najdeš, když je to i u nás - v takové pr…
Pravě ty kombiňáky jsou úplně od narození, pak se vydělá ta „vanička“ a je z toho sporťák ![]()
Dívali jsme se u nás na čtyřkombinace a ty plné vaničky byly dost velké a prostorné. Pak se to jen vymění za polovaničku. Ale říkaly holky, že v žádném případě nekupovat takové kočárky, co mají polovaničku a na nohy se pak nasouvá zepředu jen jakási část, aby z toho byl kočárek hluboký. Že to pořádně ani nedrží a pořád se to musí upravovat. To jsem zvědavá, jaké informace nám potom poskytnou v obchodě ![]()
Mostule: to jó, tanců jsou tu tuny, ale nikdo nedělá speciální těhu kursy ![]()
Takže jestli tomu dobře rozumím, tak kombinované kočárky maí výměnné korby?
Je pravda, že 1,5 roční dítě se do normálního hlubokého asi nevejde, ale tenhle kombinace sportovního, takže předek jde upravit a v pohodě se vejde. Zjistím, jaký to je. Je s ním maximálně spokojená.
Co se týče různých kurzů apod., nechci dělat reklamu, ale koukněte na naše stránky, máme mateřské centrum, kde jsou různé přednášky, apod. A za hubičku, jelikož nás má magistrát rád ![]()
www.ulita.cz
Daniela ta plná vanička je vyndavací. Jen zatím nechápu pojem čtyřkombinace. Jaké 4 verze z toho jdou vytvořit? Ale to pak v obchodě všechno prozkoumám ![]()
Tak už jsem si asi vybrala.
Je tam i autosedačka a vůbec.. Fakt super i ta cena..
http://www.probaby.cz/detailPage.asp?…
Kačenko78: ten vypadá dobře, akorát asi nemá polohovatelnou rukojeť…?
No jo, to je fakt.. Asi si nechám radši poradit
Jeee, mě už to v práci dneska tak nebaví.. :-/ A je mi pořád blbě.. Mám tu buchty s tvarohem.. hmmm.. přemýšlím, jestli si je dát, ale musela bych se trochu přemáhat..
Daniela: tak my naštěstí máme přímo kurzy tanců pro těhotné, tak snad taky něco najdes ![]()
Kacenka: ten kočárek se mi taky moc líbí - už ho mám v oblíbených a ukážu manžílkovi
![]()
Kačenko78, docela hezký:-)
Já teda zatím jenom sjíždím net, ale vybraný ještě nemám. I když se mi vzhledově líbí TAKO Voyager City
Holky, necháte si zjistit pohlaví nebo se necháte překvapit? Zjistit si to je praktické kvůli nákupu oblečení a věcí, ale na druhou stranu když to tak vezmu, ráda bych koupila něco „obojetného“ :-, protože až bude druhé mimčo a nebude to stejné pohl., nebudu to kupovat znova. Takže hodně váhám. Ségra si to poprvé nechala zjistit a teď už nechce. Taky jsem slyšela, že to překvapení je nádherný, kdy ještě řeknou máte krásnou holčičku nebo chlapečka.. no nevím nevím, stejně se musím poradit i s tatínkem..jak jste na tom vy?
Já to vědět nechci, manžel ano… tak jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
Stejně budu všechno kupovat v neutrálních barvách, růžovou ráda nemám… a modrou zase miluju, takže pokud to bude holčička, tak se modré vyhýbat nebudu
Kačenko: koukala jsem váš mateřský klub, to je super!!!! kolik se tam schází maminek? a různě staré děti nebo je to nějak omezené věkem?
S tím pohlavím… U synka jsem si to říct nechala, ale teď přemýšlím, že se nechám překvapit. I když mám schované převážně věci na kluka, tak to bude docela sranda, kdyby to byla holčička ![]()