Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrá holky, až teda potkám na dovče nějakou češku s pupíkem, tak se jí zeptám, jestli se neznáme z emimina ![]()
Anajka: vůbec nemáš za co, ráda jsem při pohledu na ty obrázky zavzpomínala. Když jsem tam byla naposled, tak se ve mně odehrávaly véélký věci
Cca 2-3 dny předtím se nám to tulení mooc povedlo ![]()
Tak právě jsem si dala do mrazáku další sáček s kuličkama z coly…mlask, už aby to bylo zmrzlé ![]()
Anajko,
no, vedra budou děsný, naštěstí Maďarsko je jako tady a většinou se to tam zvládne a není to tak hrozný. A já teplíčko miluju ![]()
Hmm Matulienko ty se mááš. Mi dneska poslední skleničku coly, kterou jsem si obzvláště vychladila ,vylilo to moje číslo. Zatím jsem ji vždycky uhlídala, vylila minerálku jen snad jednou, tak proč se mi to musí stááát s poslední skleničkou coly??? Byla jsem na sebe fakt naštvaná, že jsem si nedala větší pozor. no nic, tak teď piju čaj, který mi vůbec nechutná.
Zkuste se ještě mrknout na www.monditour.cz Taky zajišťují ubytování v Maďarsku. K některým pobytům i dopravu. Byla jsem s nimi před třemi lety v Řecku a naprostá spokojenost.
Mostule,
no, leju to trychtýřem do pytlíků na led. Jak to pění, tak trychtýřem to proteče a neubude ani kapka na zmar:-))
Anajko,
teda je mi tě líto, kdybys bydlela tady, snad ti tu colu i dovezu:-))
Jé ty jsi tak hodná
Až se mi Bětík probudí, tak si pro ni skočíme.
Cecetko,
já bych přes cestovku nikdy nejela, tedy do Maďarska. Byli jsme tam za poslední 3 roky dvakrát a jeli jsme jen tak, kde se nám líbilo, tam jsme zastavili a sehnali ubytování. Je toho tam tolik, kousek od vody, samostatný domy s 2 pokoji a kuchyní, venku krbík, gril, houpačka. Opravdu je zbytečné vyhazovat peníze za cestovku. Kamarád tam jel přes cestovku a byl pak děsně vytočenej, proč vyhodil tolik peněz jen tak
Evikku: máma je porodní as. na Vinohradech, a i když je to porodnice s ne moc dobrou pověstí, tak asi se svěřím do jejích rukou…
jak píšete o cole, hned jsem na ní dostala chuť… jinak mně život zachraňují mandarinky a ananas
Anajko,
já, jen když beru poslední láhev, nahlásím manželovi, aby se cestou někde stavi a koupil, jinak že budu protivná a otrávená:-)) A on se chechtá, doveze colu a k tomu i nějakou mlsku pro obě děti ![]()
Evikk a Danielat vím, že je to ještě předčasné ,ale já bych chtěla rodit v Podolí.
Matulienko asi budu muset taky doma změnit systém
páč to není poprvé, co mi došla. Navíc mi ji upíjí i manžel.