Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26850
4.1.06 14:04

Dobrá holky, až teda potkám na dovče nějakou češku s pupíkem, tak se jí zeptám, jestli se neznáme z emimina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
4.1.06 14:06

Anajka: vůbec nemáš za co, ráda jsem při pohledu na ty obrázky zavzpomínala. Když jsem tam byla naposled, tak se ve mně odehrávaly véélký věci :lol: Cca 2-3 dny předtím se nám to tulení mooc povedlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 14:09

Tak právě jsem si dala do mrazáku další sáček s kuličkama z coly…mlask, už aby to bylo zmrzlé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 14:12

Anajko,

no, vedra budou děsný, naštěstí Maďarsko je jako tady a většinou se to tam zvládne a není to tak hrozný. A já teplíčko miluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.1.06 14:14

Hmm Matulienko ty se mááš. Mi dneska poslední skleničku coly, kterou jsem si obzvláště vychladila ,vylilo to moje číslo. Zatím jsem ji vždycky uhlídala, vylila minerálku jen snad jednou, tak proč se mi to musí stááát s poslední skleničkou coly??? Byla jsem na sebe fakt naštvaná, že jsem si nedala větší pozor. no nic, tak teď piju čaj, který mi vůbec nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
4.1.06 14:19

matulienka: jak děláš ty kuličky? máš nějakou formičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
4.1.06 14:36

Zkuste se ještě mrknout na www.monditour.cz Taky zajišťují ubytování v Maďarsku. K některým pobytům i dopravu. Byla jsem s nimi před třemi lety v Řecku a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 14:37

Mostule,
no, leju to trychtýřem do pytlíků na led. Jak to pění, tak trychtýřem to proteče a neubude ani kapka na zmar:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 14:39

Anajko,
teda je mi tě líto, kdybys bydlela tady, snad ti tu colu i dovezu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.1.06 14:42

Jé ty jsi tak hodná :lol: Až se mi Bětík probudí, tak si pro ni skočíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 14:44

Cecetko,
já bych přes cestovku nikdy nejela, tedy do Maďarska. Byli jsme tam za poslední 3 roky dvakrát a jeli jsme jen tak, kde se nám líbilo, tam jsme zastavili a sehnali ubytování. Je toho tam tolik, kousek od vody, samostatný domy s 2 pokoji a kuchyní, venku krbík, gril, houpačka. Opravdu je zbytečné vyhazovat peníze za cestovku. Kamarád tam jel přes cestovku a byl pak děsně vytočenej, proč vyhodil tolik peněz jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
4.1.06 14:46

Evikku: máma je porodní as. na Vinohradech, a i když je to porodnice s ne moc dobrou pověstí, tak asi se svěřím do jejích rukou…

jak píšete o cole, hned jsem na ní dostala chuť… jinak mně život zachraňují mandarinky a ananas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 14:48

Anajko,
já, jen když beru poslední láhev, nahlásím manželovi, aby se cestou někde stavi a koupil, jinak že budu protivná a otrávená:-)) A on se chechtá, doveze colu a k tomu i nějakou mlsku pro obě děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.1.06 14:49

Evikk a Danielat vím, že je to ještě předčasné ,ale já bych chtěla rodit v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.1.06 14:51

Matulienko asi budu muset taky doma změnit systém :wink: páč to není poprvé, co mi došla. Navíc mi ji upíjí i manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí