Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1679
4.1.06 10:27

Jo a na sladký teď taky nemám moc chuť, za což jsem vděčná, protože jindy jsem na tom šíleně ujížděla :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 10:30

Monoliso,

řekli jsme mu to jako prvnímu, on se na miminko těší, má mimina rád. O holce nechce ani slyšet, protože holky jsou blbý:-)) Na podotknutí, že jsem taky holka mi řekl, ale ty seš jiná a nejlepčejší, víš maminko?
Asi to bude ještě veselý, až mu dojde, co to obnáší. Tak hodně probíráme jeho album od miminka, snažím se mu ukázat, jaký byl, aby nepočítal s tím, že s ním miminko půjde hrát první den fotbal:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 10:32

Mostule,

jen ať si manžílek zvyká, co? Můj švagr ségře chodil ve tři v noci mazat pár krajíců chleba na chuť:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
4.1.06 10:37

Tak pozděvečerní žranice u mě nehrozí. Včera jsem usnula už o půl deváté :! A přes den v práci raději nic k zakousnutí nemám, i když nutkání odskočit si pro něco do kantýny mám pořád :roll: Ale stejně se už těším na oběd. Mńam, to se zase nadlábnu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.1.06 10:38

Holky, jdu sem s radou na ranní nevolnosti :wink: . Kolegovo manželka je lékárnice a prý pomáhá Pyridoxin (je to prý vitamín B6 a brala ho také v těhotenství). Pak pomáhá Avio Plan a Gingiber+ .
Lízátka bohužel nemají:-(, ale existují :lol: , takže aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
4.1.06 10:40

Manžílek je naštěstí úplně úžasnej a je rád, že si dám stejný jídlo jako on, který jsem dřív moc nemusela (samý maso, uzeniny…).
Já bych normálně v tuto dobu taky spala, ale my jsme si včera šli dát relax okolo 17-té a jaksi jsme usli a probudili se až v 20.30, tak mi vyhládlo :oops:
Ten rohlík byl moje snídaně, doma na to nemám čas, tak snídám až v práci. Dřív jsem teda nesnídala vůbec, ale to bych mě teď nevolnost asi utloukla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
4.1.06 10:41

Tak na sladký mě taky chutě přešly. Za celé Vánoce jsem měla si tak 4 kousky cukroví, což manžel vůbec nechápal, protože normálně by ve mně zmizel celý talíř, ani bych nevěděla jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
4.1.06 10:47

Dřív jsem snídala jogurt, pak byl oběd a pak večeře. Když jsem měla hlad, dala jsem si malou svačinku, třeba jablko. Uvažovala jsem, jestli nemám nějak změnit své stravovací návyky, ale protože nevolností netrpím, tak to zatím neměním. Stále snídám jogurt a pak se už těším na oběd :D Ale asi bych měla tu celodenní porci rozdělit na 5 malých přes celý den. Jenže, to bych umřela. Jak začnu jíst, tak nevím, kdy přestat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.1.06 10:50

Teda holky…hezky jste mě pobavily. Je to sranda to jídlo. :-) Já teď momentálně ujíždím na mléce, banánech a sněhovém pečivu :-).Ale krotím to, jinak bych byla za chvíli jak golem.:-) Mé oblíbené jogurty nemůžu ani vidět a včera jsem měla nezkrotnou chuť na párek v rohlíku. Párky jsem nijak moc nemusela… :-) Už se těším na svačinku.. udělala jsem si včera kotel vanilkového pudinku s piškotama, jahodama a banánem. Mňam…

Cecetka

Prosím kde je ten odkaz na Tvé fotky ze svatby? Moc bych se chtěla juknout. Prosím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
4.1.06 10:58

EvikP dole pod podpisem jsou ikonky Profil SZ a WWW. Když klikneš na tu WWW, otevře se ti nové okno s těmi fotkami. A moc mě těší, že se chceš mrknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.1.06 11:01

Mostule - s tou cibulkou jsem na tom stejně. Dříve jsem jí užďobávala z hrnce, když se smažila a teď se mi z ní zvedá žaludek. Přijde mi, že je cítit v celém baráku ještě den po smažení. :(
Jinak sladké nemusím vůbec a dříve jsem si taky ráda dala nějaký zákusek nebo něco dobrého od maminky. Mě přepadají chutě na hranolky, tatarku, smažák… 8O Samé lepší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.1.06 11:07

Čečetko - tak já jsem s dovolením nahlédla také. Moc vám to oběma slušelo. Byla jsi skutečně jak princezna… :lol: :lol: My se asi také budeme brát, ještě než se mimi narodí. Ale bude to spíše formalitka, nechci ani bílé šaty. Ono King - kong v bílém, nic moc… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
4.1.06 11:09

Já tu cibulku taky cítila ještě dnes ráno (jako jediná v baráku samozřejmě..) Jinak nedávno jsem taky sháněla párky v rohlíku a jogurty taky nesnesu.. Dnes je na obídek kuřecí v bramboráčku :lol:
A já tak plánovala, že v těhotenství budu jíst zdravěji než kdykoli předtím… no snad to koncem 3. měsíce přejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
4.1.06 11:10

Polin přesně tak. Hranolky, pečené brambory, smažák a ke všemu hodně tatarky :D V pátek jsme byli s kolegy na poslední pracovní oběd ve starém roce, tak jsem si chtěli dát něco moc dobrého. Hned jsemvěděla, že si dám hovězí vývar (po vývarech se teď můžu utlouct) a pak jsem v jídelním lístku viděla smažený Hermelín a bylo rozhodnuto :D Jojo, slané a smažené věci, to je teď moje 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
4.1.06 11:10

My měli svatbu v září, ale už předtím jsme se o mimčo snažili. Teď jsem docela ráda, že se zadařilo až po, protože v tomhle stavu bych si tu svatbu rozhodně tak neužila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí