Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26850
4.1.06 14:55

matulienka takže ono to v Maďarsku funguje stejně jako v Chorvatsku? Jetě jsem totiž v maďarských termálkách nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
4.1.06 14:58

Danielat - no právě, já mám Vinohradskou nemocnici za rohem, ale neslyšela jsem o ní nic moc dobrého. Další nejbližší je asi Apolinář.
Já prostě nevím … jedna moje kámoška si před lety, když měla rodit, sběhala snad všechny nemocnice v Praze, ale ona je takový zodpovědný analytik … to já nechávám všemu volný průběh a doufám, že to dobře dopadne.
Ale o Podolí jsem snad zatím nic ošklivého neslyšela. Švagrová rodila v nějakém soukromém zařízení či co v Neratovicích, ale to se mi zdá zbytečně moc z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.1.06 14:58

Ahoj holky,
hlasim se tu opet po dlouhe vanocni odmlce, kdy jsem byla u rodicu a jinde bez internetu. Tolik prispevku asi vubec neprectu. Ale ted tu jiz budu zase kazdy den a tak to postupne dozenu :) Vitam tu vsechny nove. A vsem (i malickym fazolkam) preji prasny novy rok a hodne zdravi a stesti !!

Na Colu teda zadnou chut nemam. Caj, voda a dzus mi chutna stale stejne. Ale jinak mne rozhodne presla chut na sladke a cokolady, coz jsme drive jedla docela hodne a dam si radsi salat, housku se salamem ci kiwi.
Na dovolenou letos nepojedeme, nejdrive musime zaridit pred Velikonoci svatbu o Velikonocich pak asi malou dovolenou v Ceskem raji a pak si udelame jen nejake prodlozene vikendy po okoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
4.1.06 15:03

Holky z Prahy, o Podolí jsem tady i zahlédla diskusi. Zkuste se tam podívat, co holky, co tam rodily, píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.1.06 15:07

Ahoj IvcoM to je fajn,ze zase budes chodit pravidelne.
Evik k,Danielat ja prave o Vinohradske taky neslysela nic moc pozitivniho, navic jsem tam byla taky za jednou kamaradkou, ktera tam rodila, protoze tam mela taky pribuznou PA a pusobilo to tam na me divne a ona taky nebyla vůbec spokojena, ted chce jit rodit jinde. Ja v Podoli rodila a opravdu nemuzu rict nic spatneho, byla jsem tam po cisari jeste dyl nez po normalnim porodu a vsichni, kdo se tam objevili, at to bylo na rizikovem, JIPce i šestinedělí, tak byli strašně příjemní, ve všem poradili a ukázali, hlavně s kojením a to bylo moc fajn, protože jsme tam byli z toho všichni dost vykulení. taky jsem si tam prožila menší depku a i s tou mi pomohli.Fakt na ně nedám dopustit, ale uznávám ,že jsem jen mohla mít štěstí na lidi. Všechno je o lidech. Takže i na Vinohradech se člověk může cítot dobře.
Holky já se s váma na nějakou dobu loučím,, probudila se mi Alžbětka, tak mi začínají opět povinnostzi. Jedem pro tu colu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 15:26

Cecetko,
teď nevím, jak to myslíš, ale každopádně Maďarsko je plné míst, kde se můžeš ubytovat za slušných podmínek a za slušný penízky. Opravdu jsem tam byla vždy nadšená a to jsem docela náročná. Nejlepší je to, že mne to nikam nenutí je, prostě jedeme autínkem a kde se nám to líbí, tam zakotvíme, kdyby jsi to plánovala, dáme ti super cestu, kudy je to nejlepší…nebo můžeme udělat spol. dovču:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
4.1.06 15:29

Holky, tak já se dnes taky loučím. Ještě než pojedu domů si skočím pro Colu ať držím partu :wink: Mějte se krásně a zítra ahooj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 15:36

Mostule,

pa pa človíčku a heslo dne…cola to jistííííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
4.1.06 15:38

Evikku, Anajko: Kdyby na Vinohradech máma nepracovala, tak tam rodit nebudu, ale říkala jsem si, že se s prvním porodem, kdy budu ze všeho vykulená, svěřím do jejích rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.1.06 15:52

Evikk

Neratovice mám asi 8km, jsem rozhodnutá rodit tam. Jedna známá z Prahy tam taky rodila a nemůže si to vynachválit. Takže já jsem pro Neratovice. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.1.06 15:55

No, já se loučím. mějte se fajníkově, pohlaďte pupíky. Pa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.1.06 16:10

Ale že jste to od rána rozjely, šikulky. Já nakonec doteď dřepěla v práci, ještě, že mám tu nemocenskou.
IvčoM - u nás bude asi na jaře taky svatba, ale nic velkého. Dovolenou vypouštíme, když jsem na nemocenské, tak ani nemůžu. No a až bych byla na mateřské, tak první týden v červenci si asi zajedeme někam do Čech. Možná jižní, tam to nemáme moc projeté. Navíc jezdíme na každou dovolenou s dcerou od přítele a ta může až o prázdninách, takže i to rozhoduje. V únoru také jedou s tatínkem do Itálie na lyže. Já mám ale z té cesty strach a do ciziny bych si netroufla, přece jen má cesta za miminem byla dlouhá a trnitá, tak jsem opatrná. Taky mám zakázaný veškeré sporty od dr.
Na termály v Maďarsku jsem také slyšela jen chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.1.06 16:22

Ahojky, koukám píšu zrovna když všichni končíte! Musela jsem trošku předstírat činnost, tak jsem se sem nedostala od dopoledne a tolik stránek navíc, že vůbec nestíhám.

anajka moje obžerství? Jak si tak pročítám to ostatní, tak jsem ještě celkem břídil :lol: , ale určitě to doženu. Jím všechno - tzn. co se přede mě postaví anebo co máme. Občas mě přepadne vééééliká chuť na něco spešl - karamelový pohár, ovoce a tak, no a nezdravá jídla jím stále stejně jako předtím. V práci nám vaří jen jedno jídlo (takže ani nemám jinou možnost, jsme tu celkem odstrčení od civilizace)- vedou husté polévky (včera výborná držťková), většinou omáčky s knedlíkama, porce jak pro slony (takže mi stačí oběd většinou do večeře).

No a dovolená… Letos asi pojedeme do … Plánovala jsem moře, jenže to vypadá, že to teda asi neklapne. Jestli někam aspoň po Čechách nevím, nechám to asi náhodě. No a hory jsem si naplánovala na dobu, kdy je přítel na soustředění, abych nebyla sama doma a nesmutnila, jenže nevím, jak to bude vypadat. Jela bych ráda. Jsem nelyžař, takže bych se stejně plácala mezi dětmi (ty by se mi smály…), ale to taky nechám osudu. Do února času dost :lol: !!!
Nepřihlášený Tamik

• Citovat
  • Upravit
3787
4.1.06 16:31

Teda holkýýýýýý :lol:
to jsou romány :lol:

Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.1.06 19:50

zázvorová lízátka

Ahojky,
tak se omlouvám, že vám sem zase lezu:-) Musím se smát tomu stravování:-) Kde byli moje předsevzetí o zdravé výživě, když jsem se mohla utlouct po jídlech z KFC nebo McDonaldu:-)
S těma zázvorovýma lízátkama, válí se mi doma krabička, už je používat nebudu, tak kdo by chtěl, tak ať mi napiše na mail adresu a já je pošlu.
dasulika@seznam.cz

Dasulika+Lukášek 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí