Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3787
5.1.06 12:36

Mostule,
já byla jen stříhat, trošku mi to okudlala víc, ale to doroste :wink:

No, s barvou jsem to taky slyšela. Je to prý dané hormonama, asi jako když si chceš barvit vlasy při menstruaci - taky to nedoporučují kvůli tomu. Je fakt, že jsem si dělala melír - je to cca měsíc a musela jsem to tam nechat dýl, aby to chytlo pořádně, takže něco na tom asi bude. Taky jsem slyšela, že by to mohlo mít negativní vliv na mimi, ale pak jsem někde četla názor odborníka, že ne. Tak si vyber :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
5.1.06 12:42

Matulienka: držím ti palečky a přeju pevný nervy. Já jsem měla jít na novoroční sedánek u jednoho z hlavních šéfů, ale vykroutila jsem se z toho. Je mi líp v mým kanclíku, můžu si kdykoliv odskočit nebo cucat lízátko :lol:
Saryk: s tou škodlivostí jsem taky něco slyšela, ale každej fakt říká něco jinýho :roll: Taky jsem slyšela, že v druhé půlce těhu by se ženský neměly moc vonět 8O Tak to bysme v tom létě asi pěkně zasmrádaly :? Už teď občas mírně potím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.1.06 12:43

Mostulko,
jé, moc děkuju, tak nějak to budu potřebovat :lol: Ale co, budeme na ně dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
5.1.06 13:02

Přesně tak :lol: Nenech se rozhodit a mysli na to, jakou dobrůtku si nachystáš, až přijdeš domu. Jéé teď vidím z okna takovej kráásnej kočárek :D - nějakej takovej bych si přála - sportovnější čtyřkolka - červenobéžová… Jojo, začínám se koukat po nějakým pěkným vozítku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.1.06 13:25

Holky, teď jsem objevila ideální jídlo!!! Lučina!!!!! Mňňňam!!!!!!

Po kočárkách koukám taky, ale vůbec nevím, jak se v té nabídce orientovat… jestli je lepší mít víc kočárků nebo jeden multifunční…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
5.1.06 13:34

Já bych asi raději chtěla kombinaci. Teď koukám na www.kremilek.cz maji tam pěkný výběr. Moc se mi líbí Cortina X3, byť je to i se sedačkou, tak 18.500 za to nedám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
5.1.06 13:42

některé ceny jsou podle mě přehnané. My budeme kupovat nějakou čtyřkombinaci. Na co tisíc kočárků?

Nevím už, která to tady psala :? ale taky mi přišly ty informace o víkendu v Krkonoších. Vzala bych manžu sebou. Jen mě zaráží, že je před hotelem jen 5 parkovacích míst :! Trošku málo, ne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
5.1.06 13:45

cecetka: kdy to setkání je? Taky bych chtěla jet, ale kdyby jel manža se mnou, tak nevím, co by tam dělal :? To by asi šli chlapi společně na pivko a my bysme plkali o těhu problémech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.1.06 13:46

Kočárek

To u nás se to bude kočárky jen hemžit. Původně jsem si myslela, jak mi ségra půjčí svůj, ale ona má termín o týden dřív :-) takže budu muset kupovat všechno znova.. Bydlíme v rodinném domku. To abychom udělali garáže pro kočárky. Ona bude mít dva - ještě pro staršího a já jeden. To už se za vchodové dveře nevejde.
Hlavně nezapomeňte ke kočárkům síť a pláštěnku. Síť bude v létě potřebná pořád. Taky čím větší tím lepší - hlavně na zimu, až budete přidávat zateplený vak. Až je mimčo větší, je lepší koupit lehčí golfáče nebo něco na ten způsob. Ale hluboký je na spaní v zimě stejně nejlepší i když je mimču 1,5 roku. Teple zabalený pod oknem na čerstvém vzduchu, to je jeho! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.1.06 13:49

Co se týče té Lučiny, taky doporučuji.. Já jsem včera spořádala celý kelímek Apetito Super creme s makovýma houskama. To jsem si pochutnala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.1.06 14:00

Tééda, mě dnes ten net jde jak když nejde :evil:

Ahoj holky, vy ale jedete rychlostí blesku. Přestávám se tu orientovat.
S tím barvením, názor odborníka je, že by to mimi škodit nemělo, ale hůř ta barva na vlasech „drží“, takže je to asi v těhu zbytečné. I když… nosím červený melír a neumím si představit, že budu celé těhotenství s odrostlýma kořínkama :roll:
Na kočárky se také dívám, ale v tom nepřehledném množství se vůbec neorientuju:-(, i když si myslím, že na to je ještě čas, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
5.1.06 14:06

jojo kočárky, to je síla. Vůbec nevím jaký si vybrat. Taky bych chtěla něco co umí všechno,ale když to většinou umí všechno,tak to zase má moc malou korbičku… Mě se moc líbí tenhle,ale pořád nevím… :-)

http://www.probaby.cz/detailPage.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
5.1.06 14:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
5.1.06 14:15

Mostule Sam poslal toto:

Víkend pro těhulky
V Krkonoších, v Peci pod Sněžkou
V Hotelu Kolínská bouda

Přijeďte se k nám rozmazlovat a nabrat síly po vyčerpávající zimě.
Připravili jsme pro vás gravidjógu, břišní tance, muzikoterapii,
dále semináře porodní asistentky, duly, aromaterapie a bylinek.

Termín: 21.- 23. dubna 2006
Místo: Hotel Kolínská bouda (www.kolinskabouda.cz)
Cena: 1.990 Kč

V ceně:ubytování ve 2-6 lůžkových pokojích se sociálním zařízením,
plná penze,
cvičení a semináře
Sleva: 200 Kč pro 2 a více těhulek na 1 pokoji,
rodinný doprovod zaplatí pouze za ubytování

Navíc: volné využití rehabilitačního bazénu
individuální masáže

Další podrobné informace k „Víkendu pro těhulky".
Informace o hotelu najdete na www.kolinskabouda.cz, u hotelu se dá parkovat, parkovné za den 50 Kč, cestu popíšu platícím těhulkám.
Ubytování: přijet s vámi mohou i další členové vaší rodiny, cena pro dospělý doprovod 1.100 Kč, pro děti dle věku 400-700 Kč.
Cvičení: v ceně je 2×1,5 hodina gravidjógy,
1×1,5 hodina břišního tance,
seminář porodní asistentky,
seminář duly a muzikoterapie,
seminář aromaterapie a bylinek v těhotenství, při porodu a po porodu (semináře jsou 3-hodinové).
Vybrala jsem pro vás ty nejlepší lektorky v oboru:
Andrea Smékalová - gravidjóga, individuální masáže
Naďa Baliharová - břišní tance, muzikoterapie, seminář duly
Iva Konvalinová - seminář porodní asistentky
Pavla Kurková - aromaterapie, bylinky.
Samozřejmě budete mít čas konzultovat s lektorkami vaše individuální přání a potřeby.

Počet těhulek 12 - 30.
Napište mi prosím, zda budete sama, s rodinou nebo jestli přijmete jinou těhulku na pokoji.
Také budou platit nějaké storno poplatky, 14 dní a 3 dny před začátkem, ale zájem zatím je, takže kdybyste zaplatila za víkend a nakonec z jakýchkoli důvodů nemohla a já sehnala náhradu, tak se vám budu snažit všechny peníze vrátit zpět. Pokud by se víkend z důvodu nezájmu nekonal, dostanete samozřejmě peníze také zpět.

K těm kočárkům. Taky jsem už přemýšlela, jestli 1,5 leté dítě se v zimě ještě vozí v hlubokém kočárku. Vleze se tam ještě? Chci kočárek co největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
5.1.06 14:22

Tak já to navrhnu manžílkovi, uvidíme… Na břišní tance chci chodit určitě, ale až na jaře. Já jsem totiž spíš na aerobic a ty tance mě tolik nebaví, ale jestli to ulehčí porod… Pak bych chtěla chodit na těhu plavání. A na narozky jsem si přála knížku Pilates pro těhotné, takže bych jela hlavně kvůli tomu setkání a pokecání s ostatníma těhulkama :wink:
Ségra koupila dcerce krásnej kočárek, ale ona tam odmalička odmítala být, takže to nakonec byl takovej nákupní vozík a malá se nosila.. Ale jak začala sedět a měla rozhled, tak už to „překousla“ a občas do kočárku sedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí