Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
926
6.1.06 10:11

No, a 18.1. jdu na tripltest, toxoplasmosu a já nevím, co ještě … už mi to začíná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
6.1.06 10:16

Evikk

Máš někde fotečku na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.1.06 10:17

Ahoj všichni,
Evíku , gratuluju k fotečce!! Já ji mám od pondělka a když se na ní koukám,nemůžu pořád uvěřit, že je to všechno opravdu v mým bříšku. A už se těším na další, až už tam budou jen dva broučci a já ji budu moct všem ukázat a říkat „tak tohle jsou naše miminka!“. :)

Matulienko , to musela být fakt sranda s těmi lízátky. Ale hlavně že jsi to zvládla, jsi jednička! Já jsem tak hrozně ráda, že jsem doma. Neumím si teď představit hlavně to brzký vstávání a pak až do večera dřepět v práci. Nevím, co bych tam dělala, vždyť já půl dne prospím! :oops: A stěma langošema jsi mě nalákala! Přemýšlela jsem,co budu dělat k večeři a tohle není vůbec špatnej nápad! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.1.06 10:19

Helli,
to jsem ráda, on receptík je rychlej a šmakuje to. je to super, za chvíli hotový a bez špinění milionu nádobí, prostě holky recept přímo pro nás :lol:

Jinak taky jsem ráda, že jsem doma. A jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
6.1.06 10:26

Ne, na netu nic nemám … ale až se mi dnes vrátí manžílek, tak to naskenuje a pak to někam pověsím :)

K receptu na langoše: z toho droždí a mléka děláš kvásek nebo to normálně jen všechno smícháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.1.06 10:31

Evikk ,
dělám kvásek, krásně se to pak rozmělní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.06 10:31

Evikk - taky se přidávám ke gratulacím. Člověk je hned klidnější, když to své mimi vidí, že ? ? No, my měli v úterý „jen“ 17mm, takže jsme trošku pozadu, ale dr. říkal, že je to v pohodě, tak mu budu věřit. Snad to doženeme.
Langoše já nemusím, ale doma bych s nimi měla určitě úspěch. Mrknu taky na recept a třeba někdy překvapím.
Helli - jsem taky strašně ráda, že jsem doma. K dr. jsem musela vstávat brzo, jak do práce, a pak jsem skoro celý den prospala. Takže si myslím, že bych v té práci stejně nebyla nic platná.
Tak já už jsem zvládla horní patro, mám i obě koupelny a teď se vrhám na kuchyň a obyvák. Naštěstí mám slíbeno luxování i vytírání. Jo, kdyby to tak vydrželo, to pomáhání :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.1.06 10:32

Matulienko: díky za recepis, vyzkouším :lol: a smažíš je na pánvi nebo ve friťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.06 10:35

Evikk - není 18.1. ještě na ty tripel testy brzo ? ? Vždyť ty se dělají až kolem 16.týdne, ne ? ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.1.06 10:41

Danielat,
smažím to na pánvi, přeci jen zbytečně nepřepálíš tolik tuku. Tak ať se povedou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.1.06 10:47

Polin , nejsi nějak moc aktivní? :wink: To se do toho teda taky musím pustit, i když se mi táááák nechce!

EvíkuK , s tripeltesty jsi mě taky překvapila. Taky jsem žila v domnění, že se dělají až 16. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.1.06 10:52

Taky bych měla uklidit… a žehlit… fuj a nic z toho se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
6.1.06 10:55

Já nevím, doktorka mě tam prostě tak posílá … koukla do nějakých svých tabulek a rozhodla … na amniocentezu prý půjdu až v tom 16tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
6.1.06 10:56

Holky, to je možná kvůli mému věku … vy jste tu všechny mláďata … mně je 36 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.06 11:04

Evikk - taky nejsem nejmladší, 32 let. Mě čeká 26.1. genetický UTZ a na amniocentézu půjdu taky. Přece jen, jistota je jistota. Evi, to je vaše první ? ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí