Poradna duly
Jana Čurdová
Ten mateřský klub je tenhle rok poprvé a nedělám to já, takže větší podrobnosti nevím, ale každá akce je pro různý počet. Chodí tam různě staré děti, ale chtějí to omezit na 3 roky, protože pro ty starší by to chtělo už zase jiný program. Protože se to taky ještě trochu rozjíždí, určitě mají v plánu spoustu věcí, které třeba ještě nejsou na netu. Takže radši zavolej. Nejlépe dopoledne, kdy chytíš holky, co to přímo vedou. Zkusím sama něco zjistit, protože mám o to taky zájem.
Tak jsem se rozhodla, že to už v práci zabalím a budu pracovat doma. Takže se zatím mějte a pohlaďte bříška ![]()
Já spíš koukám tak výhledově… co a jak se dá s mimi podnikat…
Taj jsem dorazila,
to teda byla hrůza, vykládat první pomoc s lízátkem v puse:-)) Hlavní je, že to mám za sebou. Jejda, já jsem asi pozadu, ale kočárek ještě neřeším. Pořád si říkám, že raději počkám až po 12 týdnu. Jinak z lízátek jsem nadšená, jsou super:-))
Na ten víkend těhulek jsem taky koukala, nemuselo by to být vůbec špatný ![]()
Teda maminy, kdepak jste všechny?
Jdu si přečíst nejnovější drby a poslední příspěvek je můj ze včerejška ![]()
Tak doufám, že jste všechny v pořádku a přeji krásný den.
Dobre ranko,
Matulienko, to muselo byt vazne sranda s lizatkem v puse. Co na to rikali posluchaci?
Mne je dneska nastesti dobre, tak doufam, ze to nejakou dobu vydrzi.
Pohlavi miminka chceme rict, hned jak to bude poznat. Vzdyt ted se jiz tesime a jsme napnuty, co to bude. Tak jestli to budeme vedet o mesic driv nebo pozdeji nam jiz neprijde takovy rozdil.
Kocarek a ani jine veci zatim nekupujeme, ale asi se zacneme brzy rozhlizet. Nejdrive musime z bytu vyradit nepotrebne veci a v pracovne udelat detsky pokoj a prestavit loznici, aby jsme vubec meli kam ty veci davat…
Ahoj matulienko - jdu Tě pozdravit aspoň já. Včera mi také bylo ouvej, takže obdivuji, jak jsi to hezky zvládla. Já opět odpoledne prospala.
Zato dnes jsem plná elánu. Právě jsem posnídala a pohrnu se na úklid, prach volá ! !
S kočárkem si také zatím nevím rady, dívala jsem si i na Inglesinu, mě se líbí spíše ty klasiky. I když X-lander jsem viděla v obchodě a ta korba mi přišla dost hluboká, že by tam mimi v zimě mělo teploučko, ale zase není moc velká. Tak nevím.
Krkonoše zní zajímavě, ale je to pro mě dost z ruky, to bych určitě propustku nedostala. Kdyby Jeseníky nebo Beskydy, tak by se o tom dalo uvažovat. Jenže já s tou nemocenskou......
IvcoM,
no bylo mi včera hrozně zle, ale lízo to zachránilo a posluchači sice nejdřív koukali, ale pak se ten jeden rozesmál a říkal, jé, vy jste těhotná, že jo? Prý jeho sestra taky bere lízátka jako první pomoc a tak mu to podle krabičky došlo. Dokonce byli moc hodní, nevyrušovali a tak se mi vykládalo vcelku dobře. Jen jeden byl nechutnej a s prominutím se rýpal rukou v zubech a tak se mi dělalo ještě hůř.
Jinak dne sje mi trošku líp, dokonce jsem se teď i nasnídala, což normálně dělám tak kolem oběda:-)) Tak ještě, aby to vydrželo, odpoledne jedeme na nákup, tak si to chci neprotrpět, ale užít.
Jo a ještě jednu věc, si představte, malej měl včera ve školce kouzelníka, kterýho se zptal, jestli švindluje jako ten vloni:-))
každopádně odpoledne jeli s tatínkem kouit kouzelnickou hůlku a čepku, ve které šel i do školky:--)) A kouzelník prej nešidil, byl maminko vopravdovskej ![]()
Polin,
jé, to jsi hodná, už mi tu bylo smutno, ono člověk si zvykne si s vámi poplkat a tak mi to chybělo.
Elán ti závidím, já odvedla prcka do školky, nakoupila na langoše, který budu dělat k večeři a teď se za žádnou cenu nemám chuť pouštět do nějaké činnosti. ![]()
Já už manželovi o tom víkendu říkala, prý klidně ať jedu, ale je fakt, že je to dost daleko.
Tak jsem včera byla na UTZ a mám fotku mimíska! Je celých 18,8 mm velký a srdíčko tluče ! ![]()
To k tomu určení pohlaví … můj drahoušek to v žádném případě vědět nechce, já bych si to říct nechala, ale to bych se pak prořekla a on by byl naštvaný. Doktorka ale říkala, že pokud bude se mnou chodit na UTZ, tak v případě, že to bude kluk, to stejně uvidíme, protože se to prý nedá přehlédnout ![]()
A hlásím se do party do těch Krkonoš!
Evikk ,
tak moc moc gratuluji ke kontrole a srdíčku a fotečce, já ještě 19 dní a tyky pecičku uvidím:-))
A k tomu pohlaví, já to vědět nechci, prvního jsem poznala na ultrazvuku, ale teď bych to chtěla nechat na překvapení, ale uvidíme, při mém štěstí to zase zmerčím:-)) ![]()
Evikku, gratuluji ke krasne foticce. To ja musim cekat az do 16.1., kdy bude UTZ ve 12. tydnu, uz se moc tesim, az zase toho naseho drobecka uvidim.
K pohlavi - planujeme jit na UTZ, kdy to jiz bude pravdepodobne k rozeznani, jit spolu a tak se to spolecne dozvedet.
Vy se mate, ze pojedete do Krkonos, ja to mam bohuzel moc daleko a tak nikam nepojedu. Musim se priznat, ze bydlim v Nemecku. Ale jinak jsem z Mlade Boleslavi.
Dobré ráno,
to je hnusné počasí… alespoň v Praze je hnusně… ještě že už je skoro víkend.
Matulienko: jak děláš langoše?
Danielko,
tady je jeden prima receptík:
80 dkg hl. mouky, 1,5 balíčku kvasnic,1/2 litru vlažného mléka, 1 vejce,1 zakysaná smetana, 1 káv. lžička soli.
Těsto dáš do igelitu vytřeného olejem a dáš do lednice na pár hodin odpočinout.
V lednici těsto vydrží i 20 dní a jsou superový ![]()
Ahojky holky,
dnes jsem byla zase na kontrole s tím svým kašlem. Od rána mi je pěkně šoufl. A díky tomu se mi stal takový hezký traspas u dr. Ona se mi chtěla dívat do krku takovou tou dřevěnou špachtlí, jen jsem ji viděla,myslela jsem,že se pozvracím. Tak jsem na dr. vypálila, že jestli mi to strčí do krku tak ji pozvracím. Dr. se jen usmála, sestřička taky a povídá mi,že se teda podívá bez špachtle… Byla jsem červená až na zadku, jak jsem se styděla, za to co ze mě vypadlo…
Cestou od dr. jsem se musela řechtat…Jinak jdu na další kontrolu příští pátek. Takže se budu ještě ulejvat doma. ![]()